ya kızlaar bu süt tozunu nerden buluyorsunuz??hangı markete baktıysam heryerde bu coffe mate tarzı kahve kremaları veya beyazlatıcılar cıkıyor.
büyük marketlerde kahve değil sütlerin olduğu standlara bakıcaksın en alt raflarda falan oluyor genelde
sadecaaa ablamm şimdi de ben çok özendim bak sana, bu havada yapılcak en iyi şey ya uyumak ya da keyifli bir film izlemek bence de, şirinlere bende gitmeyi çok istiyorum bi de 3D falan olursa çok eğlenceli olur eminim hem filmde Neil Patrick Harris var çok komik olacaktır kesinlikle bu fırsatı kaçırma al oğluşunu git
sorma yasemincim valla bi haller oldu..allah için o kadar kiloluyken bile bana olan ilgisi azalmamıştı hakkını yiyemem..ben oflayıp pufladıkca ben seni seviyorum ister zayıf ol ister kilolu derdi ama kazın ayağı deişti zayıflayınca:)) neyseki oda başladı ve benden sıkı dukancı oldu...peynirleri falan tuzluysa yemiyo:) aralıkta 16. yılımıza giricez bu durumda baya bi renk kattı şu zayıflama işi evliliğimize:)
bebişim şu enerjine hayranım vallamaşallah nazarım değmesin süpersin canım beniiim...bebişim en kısa zamanda dene pudingi bende böle heycan yaptıysa sana ne yapar bilemiyorum valla
ya kızlaar bu süt tozunu nerden buluyorsunuz??hangı markete baktıysam heryerde bu coffe mate tarzı kahve kremaları veya beyazlatıcılar cıkıyor.
ayyy ben de istiyorum ama benim erkek arkadaşım bırakın şirinleri harry potter a gitmiyo çocuk muyum ben diye
hadi sadeca ablanın peşine takılalım da gidelim yasemiiinnn :)))
hihihi sadeca abla ben enerjikim oruçluyken bile tüm gün mutfakta yemek pişirebilirim ehehehehe ama celatinim yoookk
bu arada maşallah evliliğinize, benim çok hoşuma giden bir şey bu. Yıllar geçtikçe bile evliliği yenilemek, heyecanı var etmek :)))
benim erkek arkadaşım söylemiyo ama eminim o da seviyodur beni şişman olsam da
ne de olsa o halimle ilk olarak gördü, sevdi, beğendi :)))
kipada var, realde var. Migrosta bulamadım ben. Süt tozu ile kahve beyazlatıcısı / toz kahve kreması farklı. Markete süt tozu soruyosun hemen seni coffee mate'in olduğu standa götürüyo, cehiller nolcek
herkese günaydıııınnnnn :)))
bugün aldığım ayakkabımı iade almayan polari... i hakem heyetine şikayete gidiyorum bayanlar.
Ben bu işlerin peşine çok düştüm ki sormayın gitsin.
6sında almışım ayakkabıyı, giymedim diyorum tamam değiştiririz sorun değil ayakkabıyı alabiliriz ama iade alamayız diyolar.
Dedim sizi var yaa...
Kaymakamlığın içindeymiş tüketici sorunları hakem heyeti, gidiyosunuz ve sizi haklı görürlerse çok bekletmeden, sorun çıkarmadan iade kararı çıkarıyolarmış. Böylelikle paracıklarınızı geri alabiliyorsunuz ve mağdur olmuyorsunuzzz :)))
bankamı da şikayet ede ede acil sağlık sigortasını yaptırabilmiştim.
Kilo durumlarınız nasıllar efeeem?
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kıskandımmm...ay ne güsel yaa...taksim lafı ettiniz ama ama ama ben gelemem hele hele akşam mümkün deil kıslar... zaten eşim elinden gelse markete bile tek gitme dicek bide akşam vakti taksime gidiyorum dersem boşanma sebebi olur valla...
ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler
Kızlar dünden beri netimde sorun vardı,yorum yapamıyordum ama yazdıklarınızı okuyabiliyordum, kopamadım sizden napıyımyeşil kahvenin kendisini sevmemişsiniz sanırım, ben de burda nasıl bulabilirim diye düşünüyodum gerek kalmadı nescafe grenn e sarılayım ben en iyisi bugün güçlendirmeye geçtim, regl olduğum için sabah korka korka gittim tartıya anaaa ne göreyim 56, ama emin olamadım tekrar çıktım 56.800 olsun -200 daha hemde reglde Bu arada güçlendirmeye geçtiğimden kitabın bu bölümünü tekrar okudum, hani biz ideal kilomuza ulaşıp bundan bikaç kilo daha eksik olmak istiyoruz yaa,kendimizi garantiye almak için dukan bunun zararlı olduğunu yapmamamız gerektiğini söylemiş haberinize....Ama kitapta izin verilen meyvelerden elma,şeftali gibi meyvelere 1tane demiş ama 2 adet kayısı bir porsiyon demiş, garip değilmi yaa, acaba fransızların kayısılarıyla bizimkisi bir değil mi Bu arada vagus yaş pasta tarifini görünce dün gece çok heyecanlanmıştım, tarifte süt tozu varmış, ben burda bulamıyorumki
ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler
canım süt tozu kıvam veriyor istersen az bişey jelatin varsa onunla dene olacağını zannediyorum
bu arada ben gurmenetten ayfer kaur toz jelatin aldım pudingte kullanacağım jelatin o mu dur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?