Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

herkese günaydın, geçmişi okuyup geldim, dün eve gittiğimde tartıldım veee76 yı gördüm ha yanında .9 da vardı ama olsun ..daha önce de olmuştu böyle akşam üzeri eve gittimde tartıldığımla ertesi gün sabahki tartı arasında fark var ama sabahki tartı daha fazla olmak üzere..100-200gr ama neden yiyip yiyip daha az çıkıyoruz da uyuyunca alıyoruz sinir oldum,gün boyu su içip ödem çözmekten herhalde..

ya kızlaar bu süt tozunu nerden buluyorsunuz??hangı markete baktıysam heryerde bu coffe mate tarzı kahve kremaları veya beyazlatıcılar cıkıyor.

ayyy ben de istiyorum ama benim erkek arkadaşım bırakın şirinleri harry potter a gitmiyo çocuk muyum ben diye
hadi sadeca ablanın peşine takılalım da gidelim yasemiiinnn :)))

hihihi sadeca abla ben enerjikim oruçluyken bile tüm gün mutfakta yemek pişirebilirim ehehehehe ama celatinim yoookk
bu arada maşallah evliliğinize, benim çok hoşuma giden bir şey bu. Yıllar geçtikçe bile evliliği yenilemek, heyecanı var etmek :)))
benim erkek arkadaşım söylemiyo ama eminim o da seviyodur beni şişman olsam da
ne de olsa o halimle ilk olarak gördü, sevdi, beğendi :)))

ya kızlaar bu süt tozunu nerden buluyorsunuz??hangı markete baktıysam heryerde bu coffe mate tarzı kahve kremaları veya beyazlatıcılar cıkıyor.

kipada var, realde var. Migrosta bulamadım ben. Süt tozu ile kahve beyazlatıcısı / toz kahve kreması farklı. Markete süt tozu soruyosun hemen seni coffee mate'in olduğu standa götürüyo, cehiller nolcek

herkese günaydıııınnnnn :)))
bugün aldığım ayakkabımı iade almayan polari... i hakem heyetine şikayete gidiyorum bayanlar.
Ben bu işlerin peşine çok düştüm ki sormayın gitsin.
6sında almışım ayakkabıyı, giymedim diyorum tamam değiştiririz sorun değil ayakkabıyı alabiliriz ama iade alamayız diyolar.
Dedim sizi var yaa...
Kaymakamlığın içindeymiş tüketici sorunları hakem heyeti, gidiyosunuz ve sizi haklı görürlerse çok bekletmeden, sorun çıkarmadan iade kararı çıkarıyolarmış. Böylelikle paracıklarınızı geri alabiliyorsunuz ve mağdur olmuyorsunuzzz :)))
bankamı da şikayet ede ede acil sağlık sigortasını yaptırabilmiştim.
Kilo durumlarınız nasıllar efeeem?

canımmm valla ne kadar isterdim şu anda çıkıp şirinleri izlemeyi anlatamam bugün çok bitkin yorgun ve uykusuz hissediyorum kendimi, hatta yarın izin alıcam sanırım hava da böyle kötü olucakmış zaten...

süt tozunu ben burdaki migrostan almıştım ama dediğim gibi süt raflarında bulmuştum, kilomu bilmiyorum dün kayınvalidemdeydik orda kalınca sabah tartılamadım artık yarın sabaha bakacağımm kilomaaa

bu iade işlemlerinde birçok yer sorun yaratıyor ama bir ay geçmediyse de aslında para iade yapmaları gerek sen bir git yap bakalım şikayetini en kötü başka bir ürün alırsın baharlık falan üsürnler geldiyse

Ayy kıyamam sana boşver bozma ağzının tadını bizle buluşmak için bir cumartesi gündüz palladium buluşması yaparız bayram ertesi ,cumartesi olduğu için karşı taraftakilerde gelebilir belki

ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Benim şeker problemim hiç olmadı yani dolayısıyla diyemem ki dukan yaptı m şekerim düştü şeker seviyem aynı bir dönem reaktif hipoglisemi teşhisi konmuştu yaklaşık 3 yıl önce bende bu sebeple sabah akşam 1000 mg lık gl..... içiyorum . Yüz küçülmesine gelince ben 20 kg verdim ve vermem gereken en az bir 20 kg daha var dolayısyla tabiiki benim yüzüm vücüdumla orantılı olarak küçüldü ama hali hazırda çökme yok :)

Kızlar dünden beri netimde sorun vardı,yorum yapamıyordum ama yazdıklarınızı okuyabiliyordum, kopamadım sizden napıyım yeşil kahvenin kendisini sevmemişsiniz sanırım, ben de burda nasıl bulabilirim diye düşünüyodum gerek kalmadı nescafe grenn e sarılayım ben en iyisi bugün güçlendirmeye geçtim, regl olduğum için sabah korka korka gittim tartıya anaaa ne göreyim 56, ama emin olamadım tekrar çıktım 56.800 olsun -200 daha hemde reglde Bu arada güçlendirmeye geçtiğimden kitabın bu bölümünü tekrar okudum, hani biz ideal kilomuza ulaşıp bundan bikaç kilo daha eksik olmak istiyoruz yaa,kendimizi garantiye almak için dukan bunun zararlı olduğunu yapmamamız gerektiğini söylemiş haberinize....Ama kitapta izin verilen meyvelerden elma,şeftali gibi meyvelere 1tane demiş ama 2 adet kayısı bir porsiyon demiş, garip değilmi yaa, acaba fransızların kayısılarıyla bizimkisi bir değil mi Bu arada vagus yaş pasta tarifini görünce dün gece çok heyecanlanmıştım, tarifte süt tozu varmış, ben burda bulamıyorumki

canım süt tozu kıvam veriyor istersen az bişey jelatin varsa onunla dene olacağını zannediyorum

çok teşekkür ederim. Benim çocuklara kadar sorunum yoktu şu anda da 66'dan 62 ye inmeye çalışıyorum. Çok bişey değil ama daha önceki teşebbüslerimde 63 olunca şikayetler başlıyor çevremden...yüzün çöktü diye.. bu nedenle en büyük kaygım o yönde...

yeni gelen arkadaşlarda pek bir alıngan...
bir kaç sayfa önce sadeca isimli arkadaşımız size cevap vermişti ben okumuştum ama orayı okumak yerine siz sitem dolu bir mesaj yazmayı seçmişsiniz

canım süt tozu kıvam veriyor istersen az bişey jelatin varsa onunla dene olacağını zannediyorum

bugün tüm mgrslarda süt tozu arıyorum bulamazsam jelatin sipariş vericem, ben yaş pastayı ödül olarak yemeyi düşnüyordum, dolapta beni bekliyor çünkü ama gerek kalmadı ona benim dukan pastam var

Şekerim burada kabul edilmek için cevap almaya ihtiyacın yok ki. Direkt olarak dalacaksın mevzuya :)) Zira sadeca arkadaşımız sana hitaben birşeyler yazmıştı bu sabah, gözünden kaçtı herhalde. Kolay gelsin diyetinde.

Buradaki hiç kimse (hekim olduğum halde ben dahil) rejim sonunda size yüzünüz zayıflamaz ya da zayıflar diyemez ki. Herkesin zayıflamaya tepkisi başka.
Ben size sadece diğer yöntemlerle kilo verdiğinizde vücüdunuzda nasıl bir değişiklik oluyorsa yine öyle olacaktır diyebilirim.
Vermeyi planladığınız kilo az ise yüzünüzde önemli bir değişiklik olmasın istiyorsanız çok yavaş bir şekilde diğer diyet yöntemleri ile ve yanında spor yaparak zayıflamanızı Dukan yerine daha çok tavsiye ederim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…