Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekten harika tebrik ederim süper gidiyosunuz maşallah bende yine artıları gördüm bugün ve akşama doğru regl oldum inş ondandır diyorum

Canim merhaba, tarhanayi bilemicem ama ben diyetin baslarinda kavitasyon paketi ile power plate de almistim, her hafta bir seans, 10 dk yapiliyordu. Resmen harika birsey power plate, hatta ben kavitasyon yerine sadece power plate alsaydim keske dedim, sadece makinenin uzerine cikiyorsun ve 10 dakikada tüm vucudunu calistiriyor, eve geldikten sonra o gün sanki saatlerce spor yapmisim gibi tüm kaslarim aciyordu günlerce. Sonra netten de bayaa arastirdim, meger cidden cok etkili bir aletmis bu kavitasyon vücut icin. Hatta Tülin Sahin düzenli olarak sürekli yapiyormus yillardir. Ben tavsiye ederim yani.

Bu arada kizlar benim gecen yazdigim mesaja sen artik güclendirmeye gec diye tavsiye verenler cok sagolun, aslinda cok haklisiniz, Dükan ideal kiloma 52 demisti. Benim istedigim 50 kgya ise 1.5-2 kilom kaldi. Su ara bi gün 52, bi gün 51.5 arasinda cikiyorum, aslinda güclendirmeye gecebilirim, dogru, ama benim güclendirmede olan ödül ögünlerine dair cok büyük fantezilerim var, katmerler, bükmeler, etli pideler, pizzalar falan gibi agir karbonhidratli ödül ögünleri yapmayi planliyorum, o yüzden de cok korkuyorum güclendirmeden :) Hic degilse diyorum su kalan son 2 kiloyu da seyirde vereyim, güclendirmede bu fantazelerimde kilo alimi olursa daha da artmasin.
Bir de güclendirmede de normal seyirdeki gibi yagsiz, vb. kurallar dahilinde devam ediyoruz degil mi? Sadece arti olarak meyve, hergün sebze yiyebilme, belli sinirlar dahilinde yagli peynir, hergün 3 dilim tahilli ekmek ve ödül ögünleri gibi lükslerimiz olacak degil mi? Yani öyle klasik türk mutfagi yemekleri gibi cok yagli olmasa da normal yagli yemekler falan yiyemiyoruz hala? Ufff cidden ben bu güclendirmeyi hem iple cekiyorum hem de inanilmaz korkuyorum yaaaa

merhabalar....
bende dukan diyet kitabini aldim ve atak evresine kadar okudum...
cuma günü uygulicam insallah...

sanirim 98 kiloyum... tam bilemiyorum...

atak evdesini 9-10 gün yapicam... sizler nekadar verdiniz atak evresinde?

herkese merhaba sayfaları okuyorum kaç gündür, kitabı alıp eksiklerimi giderip bende bayramdan sonra başlıyorum dukana, dukanın sitesinden hesaplama yaptım atak 7 gün uygulamam gerekiyormuş, 95 kiloyum bu arada...

ay yasoomm canımmm pıtırcık ne kelime PÖTÜRCÜK olduk böyle dolu dolu
yaaa senden sonra ben güçlendirmeyi bile sollayacak olan erkek arkadaşımlan bir güzel yedim sen merak etme
sözde taze otlu tavuklu salata istedim aman yareppi ona ne soslar ne yağlar döktülerse ohooo bir ödül yemeğini yapmış oldum herhalde.. Bilemedim de ödül yemeği oldu mu olmadı mı şimdi o. Çünkü şimdi tartıldım 60.0 çıktım ama kıyafetlerimle ve 1 litreye yakın sıvı tükettikten sonra tartıldım
bu hafta sadece nişastalı besinimi tüketirim herhalde. bir mercimek çorbası çok fena çekiyo canım.
yavrum benim sen cevahire gideceğin zaman ara beni çok pis alışveriş arkadaşıyımdır

ay sevmezsen at canım benim aaa aşkolsun :))
hatta at, sonra pişman oldum de ben yine alırım sana alt taraafı kadıköy :)))
ben her gün oradayım dert değil ki :)))

Canım günde sadece 1 tatlı kaşığı bitkisel yağa iznimiz varmış, kitapta sanırım böyle bir ibare geçmiyor ama facebookta bir hatun yazmış dukanın sitesinden gördüğü kadarıyla öyle falan demiş. Ben de hala yağlı yiyemiyorum mesela. Ödül yemeklerine karşı çok beklenti içine girmesen..
çünkü panikleriz hemen aman tanrım +1500le uyandım demek istemezsin bence

sahur vakti tepenize dikildim gene kopamıyorum kopamıyorum valla
herkese bol eksili sabahlar diliyorummmm :)))

al işte yine iki kez yayınlandı mesajım bağyanlar hehe
haydin iyi geceler, sorunsuz oruçlar kiki

Son düzenleme:
82.1 !!!

Temmuzun 16'sında başlamıştım 88.8 ile, 5 günüm kaldı, bakalım 1 ayın sonunda kaç kilo vermiş olucam toplam

Cino, benim bildiğim tarhananın içerisinde bol miktarda un var. Malzemeler pişiriliyor, sonra unla yoğrulup, mayalanıp, kurutuluyor. Dukan dostu bi çorba değil yani. Yoksa ben de çok severim, Türkiye'den gelirken bol bol da getirmiştim ama anca kızıma yapabiliyorum şu an

yaaaa maalesef öyleymiş...güçlendirmeye kaldı artık hayallerim, naapalım, bekliciiiiiiizzz:))

kızlaaaaaaaaaar herkeslere günaydııııın...bu sabah regliyle birlikte 300 grama daha veda ettim veeee nihayet misafirim geldiği zamanki kiloma geri döndüüüüüüm regl bittikten sonra da herhalde şöööle 63 lü güzel bişiler görürüm di miiiiiiiiiiiiiiiiiii??

ya bu arada kızlar bu aralar çok sık tansiyon problemi yaşamaya başladım...zaten hipotansiyon vardı da bikaç seferdir iice fenalardayım...tuzu felan da kesmedim halbuki, normal tuzlu yiyorum...dün yattım bütün öğleden sonra, tuzlu ayranı (hatta şap gibi felandı) içtikten sonra eşim tansiyonuma baktı, 9-5 idiiii...sıcakların da muhakkak etkisi vardır diye düşünüyorum ben, ya da vücut yeni kilosuna alışmaya çalışıyor???

Ya arada benim de baş dönmelerim, hafif mide bulantım falan oluyor son 4 - 5 gündür. Tansiyondan mı ki acaba? Ne yapmak lazım?

bende şu jelatinden sipariş edeyim bari işe yarıyor galiba :97::97:

evet yasemincim sahiden çok işe yarıyo ben allahtan ufak boyunu istememişim gözüme az gelmişti 500 gr lıktan aldım..bugünde sade yapıcam bi bakayım nasıl olcak içine aromalar istemiştim onlardan denicem ve tabiki bildirim yaparım:)
Canım, ben de seni seviyorum. Yalnız kötü bir haberim var, ben artık bu pudingten yiyemiyorum. ÇÜNKÜ EŞİMDEN BANA KALMIYOR.

Afiyet olsun hayatım. Çok mutlu oldum beğenmene :))

kıyamam sanaa:)) ya dün eşimede zorla tattırdım o genelde puding tarzı tatlılar sevmez vay be çok güsel olmuş diye diye yedi:)hatta ufaktan mevzun geçti...sen bu işi biliyosun falan dedide bende dedim mutlunun tarifi:) o kim falan derken bahsin geçti:) beğenilmicek gibi deil valla abartmıyorum süper oldu:)

canım hoşgeldin...şeker konusunda eminim çok başarılı olacaksın..benim bi arkadaşımda gizli şeker vardı ilacını kullanıyodu en son geçen ayki kontrollerde doktor ilacı kesmiş ve ne yapıyosan devam et demiş:) yüzün zayıflamasına gelince valla nerde yağ varsa ordan gidiyo..benim tombiş yanaklar yok oldu hatlarım ortaya çıktı ama öle çökmüş kötü bi görüntü yok için rahat olsun:)

oooof ben yine artılardayım bugün regl oldum ondandır inşallah bitince ne olacak bakalım

reglidendir tabiki canım benim...regl bitince eminim eksileri göreceksin...bende bu sabah karın ağrısıyla kalktım sanırım akşama kadar başlıcak benimkide..

haha zeynoşum sen bide benim 100 lük totoyu düşün..yada vazgeçtim düşünme sabah sabah hoş olmayan bi görüntü:)))çık tatlım gez toz demekki sağlığın sıhhatin yerinde keyfin var geziyosun aksi olsa üzülmek lazım...ya ben bugün napsam acaba banada fikir verin...çoğu arkadaşım yazlıkta orda burda..evde temizlik var ki ben hiç sevmem evde temizlik varken evde olmayı...oğlumu alıp paladyumamı gitsem acaba...şirinler vizyonda ve ben çok istiyorum onu izlemek aramızda kalsın ama

melangecim hafif kıskançlık dahilinde çok sevindim kilo durumuna:)) kızım insanı çatlatmasana yaa biz seyirde ite kaka veriyoruz son kiloları sen güçlendirmede patır patır veriyosun:))) maşallah arkadaşıma şaka yapıyorum cnmmm

canımcım için rahat olsun ödül günlerini çok abartmazsan saydıklarından yiyebilirsin zaten...ben 2 sene evvel dr.kubilaya gittim ve onun listesi inanın çok fazla karbolu ve kaçamaklı...ona rağmen bırakın almayı uzun sürede tabi kiloda verdiriyo...biz o kadar bile yemicez..açıkcası beni rahatlatan bişi bu..ben oraya başladığımda 96 kiloydum 6 ayda 12 kilo falan vermiştim..haftada 2 gün kaçamak yaptırıyodu hemen hemen her öğününde meyve ve ekmek vardı...bence güçlendirmede yemekten korkmamalıyız tabi abartmadan:)yoksa zayıflama devam eder ve direk korumaya geçince tekrar almamız kaçınılmaz olur..sindire sindire bünyemizi alıştırıcam bu duruma..benden nacizane tavsiyeler bunlar kızlar :)
herkese merhaba sayfaları okuyorum kaç gündür, kitabı alıp eksiklerimi giderip bende bayramdan sonra başlıyorum dukana, dukanın sitesinden hesaplama yaptım atak 7 gün uygulamam gerekiyormuş, 95 kiloyum bu arada...

hayırlısı olsun arkadaşım...eminim kısa zamanda büyük sonuçlar alacaksın...fazla kilolu olmamız bu noktada bi avantaj sağlıyo:)

canım ben bu konularda tavsiye vermekten çekiniyorum allah korusun sağlık...bi doktora görün hemde regliyken düşük olması ilginç...benim hafiften gözlerim falan kararsa maden suyu içiyorum beni diriltiyo ama sen bi süre kendini dene devam ederse git doktora cinommm

çok sevindimm regl bitince eminim göreceksin 63 leri:)

sadecaaa ablamm şimdi de ben çok özendim bak sana, bu havada yapılcak en iyi şey ya uyumak ya da keyifli bir film izlemek bence de, şirinlere bende gitmeyi çok istiyorum bi de 3D falan olursa çok eğlenceli olur eminim hem filmde Neil Patrick Harris var çok komik olacaktır kesinlikle bu fırsatı kaçırma al oğluşunu git

aa kramp bende çok oluyor nerdeyse bir aydır filan bundan olduğunu bilmiyordum diz ve ayak bilek arası olan bölgemde bu tozun ismini özelden alabilirmiyim tabiki dr da sorarım

Canım eve gidince bakarım adına. Mesaj atarım :)) (Ay dün de çinkolu şampuanın adına bakıp yazacaktım güya. Allahım n'olur bu sefer unutmayayım!:18:)

sorma yasemincim valla bi haller oldu..allah için o kadar kiloluyken bile bana olan ilgisi azalmamıştı hakkını yiyemem..ben oflayıp pufladıkca ben seni seviyorum ister zayıf ol ister kilolu derdi ama kazın ayağı deişti zayıflayınca:)) neyseki oda başladı ve benden sıkı dukancı oldu...peynirleri falan tuzluysa yemiyo:) aralıkta 16. yılımıza giricez bu durumda baya bi renk kattı şu zayıflama işi evliliğimize:)

bebişim şu enerjine hayranım valla maşallah nazarım değmesin süpersin canım beniiim...bebişim en kısa zamanda dene pudingi bende böle heycan yaptıysa sana ne yapar bilemiyorum valla

evet canım baya bi rüşvet karşılığında kabul ettirdim şirinleri benim sıpaya:))sen git diyo bana ..oğlum yanımda bi çocuk olmadan nası gideyim ben zamanında senin için ayıcıklı çizgi filmlere çoook gittim şimdi senle anneyle geleceksin dedim...neyseki çıkışta ısmarlancak yemek ve istediği bişeyi alma karşılığında kabul etti...ben şimdi yürüyüşümü yapayım hazırlanayım akşama kadarda yok olayım evden:) hepinizi öpüyorummm görüşmek üzere canlarr

günaydın..henüz regl olmadım ama -100 gr .gece eşimle sahurda bişeyler yedim yattım..2 gündür feci baş dönmem var uykudan uyanıyorum başım dönüyor miğdem ağzımda feciyim anlıyacağınız..
zeynep merka ettim şu yeşil kahveyi hiçmi içilecek gibi değil..:26::18:
amanınnn iftar vakti yaklaşıyor ben mutfağa kaçar ya iftardan sonra beni koydunsa bul yani çok serseri oldum ya evde duramıyom topla mutfağı doldur makinayı yallah dışarı gece yarısı geliyom valla
yaşasın özgürlük desene..
ağzımı sulandırdın..
evet arkadaşlar, dukan yaş pastası tarifini tarif topiğimize ekledim, süper oldu..yani yaş pastaya doydum..2 kaşık kepekten yaptığım için de günlük limitim dahilinde tatmin edici oldu
işte buda ikinic güzel haber regl öncesi helvaya dadandım malesef..elim kolum kalkmıyorki kendime birşey hazırlayayım..geçen bimde az daha yaş pasta alıcaktım manyak yaş pasta yerim..gece gündüz kahvaltıda yatarken hatta oğluma mama yedirmeye kalktığımda yani her daim tüketebilme becerisene sahibim..
teşekkür ederim canım

yok o alışkanlık olmuş böyle soruların arkasından böyle cümleler geliyor ya okumaktan

bende ikinci sazan...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM..
evet güçlendirmede gitsin kalan kglar didim öyle yaptım. canım bunlar regldendir canını sıkma bak gelsin teyzen rahat edecen

saol yolim..gece boyu ateşlendim durdum ..regl sonrasını heyecanla bekleyeceğim..bu diyete başalmadan önce +2.5 fark ederdi şimdi 500 anca fark ediyor bu seferde senin dediğin gibi olursa çok sevinicem..
bu kadar enerji dolu mesaj önünde ..
aa kramp bende çok oluyor nerdeyse bir aydır filan bundan olduğunu bilmiyordum diz ve ayak bilek arası olan bölgemde bu tozun ismini özelden alabilirmiyim tabiki dr da sorarım
magnezyunm eksikliği bol kramp yapar hamilelikten biliyorum..kabızlığada birebir haberin olsun..
oooof ben yine artılardayım bugün regl oldum ondandır inşallah bitince ne olacak bakalım
yarına eksi haberi verirsin..

bayrma sonrası bekleriz..

darısı banaaaaaaaaa..

Ggirlycim ben de kilolarımı verip güçlendirmeye geçtikten sonra basen ve bacaklarım için kavitasyon+vela shape düşünüyorum. Buradaki özel hastanede yapıyorlar. Hem o zaman spor salonuna da tekrar başlamış olacağım. Daha etkili olur herhalde.

Güçlendirmede her gün 2 kaşık kepek dışında 2 dilim tam tahıllı ekmek var. Bir de sebze ve proteini istediğimiz gibi alabiliyoruz. Yani beraber alma, her öğün sebze yememe gibi zorunluluklar yok. Bir de kuzu eti gibi yağlı etler bile serbest olduğuna göre bence az yağlı pişmiş normal sebze yemekleri yiyebiliriz. Ben şahsen az yağlı olmak koşuluyla zeytinyağlı sebze yemekleri yiyip salatama az da olsa zeytinyağı eklemeyi düşünüyorum güçlendirmeye geçince. Ödülleri de hatırlatayım yeni arkadaşlar için: Güçlendirmnin ilk yarısnda haftada 1 porsiyon nişastalı yemek+1 tam öğün ödül yemeği. İkinci yarıda ise bunlar ikişer tane olacak.

Ya arada benim de baş dönmelerim, hafif mide bulantım falan oluyor son 4 - 5 gündür. Tansiyondan mı ki acaba? Ne yapmak lazım?

eğeer tansiyonsa biraz tuzlu ayran iyi geliyor...

inşalllaaaaaaaaahhh sadecaaaam... walla tahlillerimi felan yeni yaptırdım, hiç anormallik yok sonuçlarımda,belki işte uykusuzluk, sıcaklar, regl öncesi felan üstüste gelince böyle oldu...yaaaaa az önce tuvalete çıktıktan sonra 63,8 gördüüüüüüüüüüüüümmm

haydi bakalım ben sıramı savdııııım, tez vakitte olursun da rahatlarsın inşallaaaaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…