hesaplamayi nasil yapicagimi bilmiyorumki(( girdim anlamadim sayfayi
Kızlar dünden beri netimde sorun vardı,yorum yapamıyordum ama yazdıklarınızı okuyabiliyordum, kopamadım sizden napıyımyeşil kahvenin kendisini sevmemişsiniz sanırım, ben de burda nasıl bulabilirim diye düşünüyodum gerek kalmadı nescafe grenn e sarılayım ben en iyisi bugün güçlendirmeye geçtim, regl olduğum için sabah korka korka gittim tartıya anaaa ne göreyim 56, ama emin olamadım tekrar çıktım 56.800 olsun -200 daha hemde reglde Bu arada güçlendirmeye geçtiğimden kitabın bu bölümünü tekrar okudum, hani biz ideal kilomuza ulaşıp bundan bikaç kilo daha eksik olmak istiyoruz yaa,kendimizi garantiye almak için dukan bunun zararlı olduğunu yapmamamız gerektiğini söylemiş haberinize....Ama kitapta izin verilen meyvelerden elma,şeftali gibi meyvelere 1tane demiş ama 2 adet kayısı bir porsiyon demiş, garip değilmi yaa, acaba fransızların kayısılarıyla bizimkisi bir değil mi Bu arada vagus yaş pasta tarifini görünce dün gece çok heyecanlanmıştım, tarifte süt tozu varmış, ben burda bulamıyorumki
valla oruçtan mıdır bilmem ama ben de güçlendirmeye geçeli 1 kilo verdim
pazartesi, salı, bu da çarşamba aha da 3 gün oldu
su veriyorum herhalde oruçtan
ama ben de sevdim güçlendirmeyi valla meyveyi özlemişim
anaaaaaaam ben de mi geçsem kıskandım vala sizitopu topu 3 kilo kaldı zorla gidiyor.napsam ki?:44:bu sefer de dukanın öngördüğü kiloya gelmediğim için almayayım verdiklerimi:82:napcem napcem
Evet canım. Ben de ondan kullanıyorum.
Buradaki hiç kimse (hekim olduğum halde ben dahil) rejim sonunda size yüzünüz zayıflamaz ya da zayıflar diyemez ki. Herkesin zayıflamaya tepkisi başka.
Ben size sadece diğer yöntemlerle kilo verdiğinizde vücüdunuzda nasıl bir değişiklik oluyorsa yine öyle olacaktır diyebilirim.
Vermeyi planladığınız kilo az ise yüzünüzde önemli bir değişiklik olmasın istiyorsanız çok yavaş bir şekilde diğer diyet yöntemleri ile ve yanında spor yaparak zayıflamanızı Dukan yerine daha çok tavsiye ederim. Sevgiler
Teşekkür ederim. Benim yüzümdeki yağ dokularının artık erimeye başlaması yani 20'li yaşlardaki gibi olmaması hem doğal süreçle belki biraz da genetik yatkınlıkla ilgilidir.Benim dukana yönelmemdeki sebep şuydu; Protein ağırlıklı diyetlerin en azından kas dokularını sağlam tutacağı ve bağ dokularını da kuvvetlendirebileceğini düşünmüştüm. Tabi bu genel bilgilerimden yola çıkarak ve dukanın kitabının bir yerlerinde okuduğumu hatırladığım bir bilgi...tekrardan teşekkürler...
berrin bugün hiç yokmuş heralde tüm yazıları okudum ama göremedim
herkese merhaba sayfaları okuyorum kaç gündür, kitabı alıp eksiklerimi giderip bende bayramdan sonra başlıyorum dukana, dukanın sitesinden hesaplama yaptım atak 7 gün uygulamam gerekiyormuş, 95 kiloyum bu arada...
mutlucum senin aldığın toz jelatinin bitkisel veya hayvansal olduğu konusunda üzerinde açıklayıcı bir ibare var mı? okuduklarımdan toz jelatinin bitkisel yaprak jelatinin de hayvansal kökenli olduğunu anladım, domuz ve sığır kemik ve boynuzlarından yapılıyormuş gurmenettekiler ne acaba..
wallahi arkadaşım benim de ince bir yüzüm var..kilo aldığımda daha güzel olur genelde..kilo verdiğimde de çöker..bu diyetle çökmedi..tabiiki inceliyor yüzün de ama kötü bir görüntü ya da çökme olmuyor...
verecek kilon çok az taktığın şeyler çok fazla...bu kadar takıyorsan yüzüne bence de diyet yapma sen..3-4 kiloyu sporla da verebilirsin bence...yine sana kalmış tabii..
Canım bende şöyle bir baktım ama üzerinde hiçbir açıklama göremedim. (akşam evde tekrar bakarım).Ama marka yerli olduğuna göre en azından domuz içermiyordur diye düşündüm.
yeni gelen arkadaşlarda pek bir alıngan...
bir kaç sayfa önce sadeca isimli arkadaşımız size cevap vermişti ben okumuştum ama orayı okumak yerine siz sitem dolu bir mesaj yazmayı seçmişsiniz
ya kızlaar bu süt tozunu nerden buluyorsunuz??hangı markete baktıysam heryerde bu coffe mate tarzı kahve kremaları veya beyazlatıcılar cıkıyor.
ben birkaç haftadır sizleri ve sohbetlerinizi takip ediyoruım. Dayanamadım katılayım dedim, sizler de kabul ederseniz
ama sanırım edilmiyorum kimse cevap yazmıyor ... Benim iki çocuktan sonra geriye kalan birkaç kilom var ama asıl amacım şekerimi kontrol altında tutmak. Bu nedenle karatay ve metin özata'nın kitaplarını da inceledim. Dukan diyeti yapan arkadaşlarım sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Kitapta okuduğum kadarıyla yüzde zayıflama olmaz diyor ama ben yine de sizler bu konuda ne yaşıyorsunuz bilmek isterim. Benim yüzüm biraz kemiklidir ve çökerse çirkin olurum şimdiden teşekkürler
Amanın Berrin gelmiş, tünaydın :80:
merhabalar hocam yazılanları anca okuyup bitirdiğim için şimdi gördüm mesajınızı.çok özledim hepinizi annem rahatsızdı dişlerinden.onunla doktordaydık dün tüm gün.2 dişi birden çekildi.tek çare bu olduğu için.ona muhallebıler,puduıngler,krepler yaptım .birşey yiyemıyor.bayram sonuna ancak dişleri yapılacak o zamana kadar dişsiz çok kanaması vardı dün.ben bu yüzden dün hiç giremedim foruma
Çok geçmiş olsun canım. Umarm annenin dişleri bir an önce yapılır ve yeni dişerine alışıp rahat eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?