Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Ayy kıyamam sana boşver bozma ağzının tadını bizle buluşmak için bir cumartesi gündüz palladium buluşması yaparız bayram ertesi ,cumartesi olduğu için karşı taraftakilerde gelebilir belki

bak bu fikri acayip beğendimmmmm

bu arada ben gurmenetten ayfer kaur toz jelatin aldım pudingte kullanacağım jelatin o mu dur ?

evet canım jelatin o..benimkiler dün gelmişti..

okudukca gördüm geç gördüğünüzü yazmışsınız..ne demek rca ederim...bende burda ama ben yazdım die yırtınıyodum:)

benim bakma şansım yok poşetini boşalttım ve attım...ama vaguscum valla ne kemiği ne iliği olursa olsun süper işe yarıyo:) domuzla bi ilgisi olacanı sanmıyorum evet domuz ürünleri satışı var tabiki ama onlar ayrı bi bölümde satılıyo mutlaka belirtirlerd die düşünüyorum...ama genede bilgi edinemezsek telefonla arar sorarım

berrinim çok geçmiş olsun teyzoşumuza...biran önce iyileşir umarım kavuşur dişlerine..

hoşgeldiniz tekrar:) çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın kızımıza hastalık falan...kilo almanızada üzüldüm ama bi yandanda öğrendiğimiz iyi oldu paylaşım için tşkler
hepimizin kulağına küpe olsun bu durum...en kısa zamanda vereceğinize eminim..

aaaaaaaaaaa penac cım hoşgeldin canım...valla uzun zaman oldu nerelerdesin dicem ama yazmışsın:)güle güle oturun evinizde...ohh kilo durumlarıda süper...bundan sonra bol bol görüşürüz sende bu vesileyle istediğin kiloya düşersin:)

peki o zaman
aramıza hoşgeldiniz takunya

------------------
penac cım hoşgeldin aramıza. seni çok sorduk burda kızlarla. bi kaç kez özel msj attım cvp gelmedi. bizi habersizce terkettiğini düşündüm hatta bazen evde bulaşık yıkarken bile aklıma geliyordun bi arayıp sormadı demiştim üzülmüştüm. o kıymet bilmez adama dönersin diye de korktum bana noluyo sa mesajını aldım canım ama sitede bi sorun var yazamıyorum sana cevap akşamda izmir yolcusuyum topike giremeyebilirim ama en kısa zamanda mesajına cevap yazıcam caım çok sevindim valla senin mesajını aldığıma

aaaa yolitam iyi yolculuklar canım...eşini toparlamayamı gidiyosun..öyleyse kolay gelsin canım...hayırlısıyla git gel inşallah...:79::79:

Violetcim, canımm hosbulduk, cok tesekkur ederım arkadasım

woooaaaaa penac gelmiiişşşşş
kilo almadan dönmüş olmana ve dönmüş olmana çok sevindik ehehehe
hoşgeldin yeniden
merak ettik seni, işlerini halletmiş olman çok güzel
güle güle oturun yeni evinizde :)))
eğitim için de tebrik ederim oh ne güzel valla
nereler gittin, neler yaptın hihi anlat bizeee

aaaa yolitam iyi yolculuklar canım...eşini toparlamayamı gidiyosun..öyleyse kolay gelsin canım...hayırlısıyla git gel inşallah...:79::79:

hayır sadecacım kendimi toplamaya gidiyorum.
mini bir tatil planlıyoruz. hazır eşim orda iken son haftasında beraber biraz gezelim tozalım dedik. bende biraz dagıldım burda iş güç bilmemne yorulmuştum değişiklik olur diye düşündük

bende light ürün kullanmamayı bu sebebten seçmiştim...ne olursa olsun ekstra kalori almış oluyoruz...son eklenen kilolar çok çabuk veriliyo eminim bayrama kadar fazlasıyla vermiş olursunuz...tekrar başarılar ve kolaylıklar diliyorumm

ohhh süper çok iyi yaparsınız canımm...allah şimdiden içinize sindirsin çoooook güsel bi tatil diliyorum cnm sana ve enişteye:)

aaaa yolandaaaa hadi iyi yolculuklar bak seni çılgın son dakika golü attın valla ehehehe
canım çok sevindim her şeyi unut bi güzel dinlen öyle dönün tamam mı :)
öpüyorum canımın içi, iyi tatilleeerrr

bugün tüm mgrslarda süt tozu arıyorum bulamazsam jelatin sipariş vericem, ben yaş pastayı ödül olarak yemeyi düşnüyordum, dolapta beni bekliyor çünkü ama gerek kalmadı ona benim dukan pastam var

gülümsecim süttozu out jelatin in..bence jelatin bulmaya çalış ikisi arasında baya kıvam verme açısından fark var...ayrıca süttozu baya gaz yapıyo

Hoşgeldin Penac,
Mucize gibi, tebrikler.-)))

ohhh süper çok iyi yaparsınız canımm...allah şimdiden içinize sindirsin çoooook güsel bi tatil diliyorum cnm sana ve enişteye:)

Teşekkür ederim sadecacım. fazla beklenti içine girmiyorum sadece mekan değişikliği bile iyi gelcek zaten.
bu arada buranın gediklilerinden ssoleil gelmiş hoşgelmiş. ben yeni yeni girmeye başladığımda o burada idi sonradan haybolmuştu bakalım sonrada alınan kglar nasıl veriliyo bunun da hikayesini kendisi ile yaşayıp göreceğiz.
teşekkürler kızlar dukanın her türlü aşamasını birebir yaşıyoruz sayenizde

cok sevındım ya vuvum beni unutmadıgınıza valla, seviyorum ya sizi

Sadecam; canım hosbulduk, artık burdayım yeniden sizlerle iyi ki varsınız kızlar, kendimi yuvama donmus gibi hissettim valla

Yolandam; canım arkadasım, ablam hosbulduk. Hiç siteye giremedim, yurt dısındayken cok yogun bir eğitim oldu gündüz dersler gece ise hep ders calıstık, sonra ev tasıma telasında bılgısayarımı acmadım bile hiç. Ama burdayım yeniden, cok ozledım. Mesajlasamassak; iyi yolculuklar şimdiden, güle güle git güle güle dön

Ve asıl önemli sorunun cevabına gelelim; O na donmedim bunu basardım kızlar. Ve O ben ıstemedıkce ıstedı, yalvarmalar, yakarmalar, hala pesimde ama gecti bitti..

çılgınım demaaaaaa
çılgınımmmm
ben aşkına hazırımmmm
uğrunaaa
destanlar yazarım
rm rım rımmmmmm

yollanda bu resmini çok beğendim çok klas durmuş yivriiimmmmm

ee benim klasıma da bu yakışırdı bebeeemmm
bu rita hayworth. hayranıyım da kendisinin... ahha ah o grida mıydı neydi bi filmi vardı frida mıydıı yok değildi grida mıydı gizmo muyduuu ama şarkısınını unutamam:82:

put the blame on meee booooyyy
put the blame on meeee

iyi yapmışsın afferim sana cnm...denenmişi denemiceksin...inşallah seni senden çok sevecek biri çıkacak karşına ve sen bu kadarından çok daha fazla memnun olcaksın

hoşgeldin bende bugün döndüm ayagımı sürümüşüm sende benim gibi yeyip içip gelmişsin :) neyse artık akıllanmışızdır herhalde

canımmm bende şimdi geldim de geçmişi okuyorum yoğun bir gündü pek bakamadım ama yarın izinliyimmmm dinlenicem bol bol havada kötü ohh lezzizzz

sen götür bakalım balıkları şimdi bende ne yemek yapıcağımı düşünüyorum çok sıkıcı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…