Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yolicim hadi iyi tatiller sana inşallah tüm negatif düşüncelerden arınmış olarak mutlu ve huzurlu dönersin geri kocacığınla tabiiiiii o bile iyi gelicektir söyleyim

iyi ve rahat yolculuklar canım

bu sabah tartılmamıştım şimdi işten gelince bir bakayım dedim 58,300 çıktım dınınınınınınınınınınıın pasta yapma fikri çok baskın amaaa acaba yapmasam da sabah 57 leri görme ihtimalimi yükseltsem mi diyorum

herkese merhaba.
günlerdir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.aslında en başştan okumak isterdim ama nerdeyse 2000 sayfa olmuş.
sizlerin kilo verme durumlarını okudukça bana da bir azim geldi.ben de hırs yaptım..doğum kilolarımdan kurulmak istiyorum.ama önce kitabı almam gerek heralde.detaylı okumam gerektiğini hissettim.okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kadı ama ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.lütfen bana da destek olun.hafta sonu hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum.
benim afacandan vakit buldukça yanınızda olacam.
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.görüşmek üzere.

yoliciiiim; iyi tatiller tatlım...keyfini çıkar...

ssoleil ve penac yuvaya hoşgeldiniz...daha fazla boşlamayınız bizi efeeeeeemmm:)))

kesinlikle doğru yerdesiiin:)) kesinlikle kitabı okumalısın...ne kadar bilinçli bir şekilde başlarsan o kadar iyi olur...zayıflamak isteyene hep destek tam desteeeekk ayrıca burayı ne kadar düzenli takip edersen yoldan çıkman da o kadar zor olur oklavalılarımız, eli maşalılarımız mevcuuuut

Öğlen girip çıkmıştım sayfalar baya ilerlemiş bugün, Berrincim annene büyük geçmiş olsun, yollandaya iyi yolculuklar....

Bugün krep denedim kızlar,ilk defa süper oldu ben yumurta yiyemem normalde krebin içinde, ama yumurtanın sarısını aldım, maydonoz falanda ekledim, yumurta tadı gelmiyor ağzıma Birde şu aspartam içiren toz tatlandırıcıları günde ne kadar kullanmamıza izin var, kek tarifi var tatlandırıcının kutusunun üstünde, 2 dilimden fazla yemeyin yazıyor ama ne kadar tüketmemize izin var bilmiorum :44: bağırsaklarımdaki fazla çalışmayı hala durduramadım tatlandırıcıyı fazla kullanmanın etkisi olurmu diye düşünmüyor değilim :44:

Son düzenleme:

sen unutulurmusun canım yokluğun hemen dikkatimi çekiyor geçmiş olsun annene diş ağrısı çok zor çeken bilir benimde en küçüğüm fıtık ameliyatı oldu dün bende gece girebildim anca ama bakmadanda duramıyorum aklım hep burda

berrinciim atlamiim canm annene geçmiş olsun. benim anacıımda çekti iyi bilirim onu
kendime ticker yaptım...nassıl amaaa..tam dukancıların ağzına layık dukan tariflerine de koyayım bari

evet tam agzımıza layık ama dukanda meyve yok sanırım bunu düşünerek meyveli yaptınız

ssoleil ve penac yuvaya hoşgeldiniz...daha fazla boşlamayınız bizi efeeeeeemmm:)))

sagol cinocancmmmm

bi kasımpaşalı olarak üstüme alındm bu elimaşalı ben oluyorum heralde ama kaçamak konusunda benim kendime hayrım yok ki bide elimdeki maşa ile müdahil güç olaym

Son düzenleyen: Moderatör:
canım hoş geldin aramıza yaşadıkların için çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın gerisi boş sen tecrübeli bir dukancısın zaten hemen kolları sıvamışsın bile

aman allahım penacta dönmüş aramıza hoş geldin canım kız seni nekadar merak ettik bilemezsin valla ay çok sevindim ben

teşekkürler canım hoşbulduk

canım hoş geldin aramıza yaşadıkların için çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın gerisi boş sen tecrübeli bir dukancısın zaten hemen kolları sıvamışsın bile

teşekkür ederim amin inşallah kimse yaşamasın bu diyeti ögrenmenin güzel yanı zayıflamanın formülünü bulmak şimdi yeniden başladım ama çok rahatım nasılsa vereceğimi biliyorum

kızlar ben bu diyete ilk başladığımda dukanın tariflerinde görüp jelatin almıştım ama hiç kullanmadım siz bunu nerelerde ne şekilde kullanıyorsunuz biz yeniden gelenlerede tarif ederseniz sevinirm birde galiba yeni bir puding tarifi var bu sanırım benim paylaştıgımdan farklı bir tarif bunuda yeniden yazarmısınız zahmet olmazsa

[SUP][/SUP]
merhaba ssoleil burada bir tarifler sayfamiz var Mustlu hocam buraya bi puding tarifi eklemiş olmasi lazim bi bakin isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-ozel-menu/449006-dukan-diyet-tariflerim-40.html

otobüsüm saat 22.30 da saat 22.00 ye taksi çagirdim ataşehirden binicem otobüse daha dogrusu şerifaliden.
zamanin gelmesini bekliyorum simdi. yahu ne zormus beklemek. neyse sabaha oradayim allahin izni ile..:86::86::86:

bu arada filmin adi gildaymis iyi ki imdb var
şarkida put the blame on mame miş yaa
Rita Hayworth - Put the Blame on Mame - YouTube

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ben gündüz yoktum yeni gördüm yolikam tatale gidiyomuş canım benim belki yoldasındır şu an ama ben yinede hayırlı yolculuklar diyorum sana tatlım güle güle git güle güle dön inş gitmişken kocişinide kap gel bari

gülümsecim hangi tatlandırıcıyı kullandını bilmiyorum ama genelde içlerinde sorbitol var oda çok fazla laksatif etki ediyor zaten bu yüzden fazla kullanmayın diye üzerlerinde yazıyor splendada yok sanırım bugün senin yeşil kahve kavonozunu buldum aldım ve ben çok beğendim 14 lira bayıldım hiç değilse normalinden daha yararlı ve lifliymiş sağol canım

ya kızlar mustlu hocamdı galiba kullandığı magnezyumun adını vercekti sanırım acaba benmi kaçırdım bugün yoktum çünkü bu arada ben sanki onuregeyi berkmineyi saksmavisini göremiyorum kaç gündür bugün yağmurda görünmemiş galiba umarım iyilerdir ters bişey yoktur inş

ablam çkmak uzere idim msajini gördüm evet kocisi tutup kulagindan getirmeye gidiyorum
hepinizi öptüm baaaaaaaaaayyyy

merhaba..
neden öyle umutsuz konuştun daha bebecik 7 aylıkmış anladığım kadarıyla ...Ben de bu foruma yeni katıldım. Geçen sayfalarda da yazdım ben de hamileliklerde çok ama çok kilo aldım. Ama kilolarıma aldırmadım ve bebeğimi emzirdim emzirirken de güzel güzel yedim. Aslında başkalarının aaa ne kadar kilo almışsın demeyeceği yani bahanenin olacağı tek zaman hamilelik ve emzirme süresi..tadını çıkar. Sonrasında da dikkat edersin ve verirsin kiloları. Kilolu kadın çirkin değildir. Bayılırım tombişlere ve neşelerine :) hele bir de anneyseler ve kucaklarına gömülmüş bebecikleri varsa...Ammma sağlık kısmı ayrı genciz dikkat edicez ki ileride şeker kalp damar ve her hastalandığında sana kilo ver diyen doktorlar olmasın...tekrar hoşgeldinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…