hayır sadecacım kendimi toplamaya gidiyorum.
mini bir tatil planlıyoruz. hazır eşim orda iken son haftasında beraber biraz gezelim tozalım dedik. bende biraz dagıldım burda iş güç bilmemne yorulmuştum değişiklik olur diye düşündük
herkese merhaba.
günlerdir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.aslında en başştan okumak isterdim ama nerdeyse 2000 sayfa olmuş.
sizlerin kilo verme durumlarını okudukça bana da bir azim geldi.ben de hırs yaptım..doğum kilolarımdan kurulmak istiyorum.ama önce kitabı almam gerek heralde.detaylı okumam gerektiğini hissettim.okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kadı ama ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.lütfen bana da destek olun.hafta sonu hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum.
benim afacandan vakit buldukça yanınızda olacam.
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.görüşmek üzere.
melodim benimcanımmm unutmamışsın beni dün annemi doktora götürdüm bütün gün nerdeyse ordaydık.2 dişini birden çektiler kadıncağızın üstelik çürük de değil.iltihap köküne indiği için.kanal tedavisi de olsa olmuyormuş.dün annemle ilgilendim.muhallebi,çorba,krep yaptım.birşey yiyemiyor yazık.dişleri de bayram sonrası yara iyileşince yapılacak .o zamana kadar ona yumuşacık krepler ,muhallebiler,pudingler,sütlaçlar,çorbalar yedircez artık.özledim hepinizi valla canlarım
kendime ticker yaptım...nassıl amaaa..tam dukancıların ağzına layık dukan tariflerine de koyayım bari
yoliciiiim; iyi tatiller tatlım...keyfini çıkar...
ssoleil ve penac yuvaya hoşgeldiniz...daha fazla boşlamayınız bizi efeeeeeemmm:)))
kesinlikle doğru yerdesiiin:)) kesinlikle kitabı okumalısın...ne kadar bilinçli bir şekilde başlarsan o kadar iyi olur...zayıflamak isteyene hep destek tam desteeeekkayrıca burayı ne kadar düzenli takip edersen yoldan çıkman da o kadar zor olur oklavalılarımız, eli maşalılarımız mevcuuuut
canım hoş geldin aramıza yaşadıkların için çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın gerisi boş sen tecrübeli bir dukancısın zaten hemen kolları sıvamışsın bilehoşbulduk canım teşekkür ediyorum umarım yaşamam gerçekten korkuyu üzerimden atmak çok zor oldu çok fazla yedim ya hayatta yemediğim kadar çok dolmalar börekler falan görsen yuh derdin ilk zamanlar kilo fazla artmıyordu iyi almayacağım demekki diyordum ama birden tartı fırlamaya başladı belki şişkinlik falanda oldu bilmiyorum ama atakda 3. gün bugün bakalım yarınada gider epey sanırım ben bu sefer diyete ligt ürün eklemeden başladım sabahları da epey peynir çeşidi oluyor sofrada birde böyle denemek istedim bu şekildede gidiyor kilo bakalım duraklama olana dek bu şekilde devam edeceğim zaten güçlendirmeye başladığımda ligt ürünleri bırakmıştım
aman allahım penacta dönmüş aramıza hoş geldin canım kız seni nekadar merak ettik bilemezsin valla ay çok sevindim benKızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba
Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya
Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım
Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.
Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından
teşekkürler canım hoşbuldukyoliciiiim; iyi tatiller tatlım...keyfini çıkar...
ssoleil ve penac yuvaya hoşgeldiniz...daha fazla boşlamayınız bizi efeeeeeemmm:)))
canım hoş geldin aramıza yaşadıkların için çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın gerisi boş sen tecrübeli bir dukancısın zaten hemen kolları sıvamışsın bile
kızlar ben bu diyete ilk başladığımda dukanın tariflerinde görüp jelatin almıştım ama hiç kullanmadım siz bunu nerelerde ne şekilde kullanıyorsunuz biz yeniden gelenlerede tarif ederseniz sevinirm birde galiba yeni bir puding tarifi var bu sanırım benim paylaştıgımdan farklı bir tarif bunuda yeniden yazarmısınız zahmet olmazsa
çılgınım demaaaaaa
çılgınımmmm
ben aşkına hazırımmmm
uğrunaaa
destanlar yazarım
rm rım rımmmmmm
ee benim klasıma da bu yakışırdı bebeeemmm
bu rita hayworth. hayranıyım da kendisinin... ahha ah o grida mıydı neydi bi filmi vardı frida mıydıı yok değildi grida mıydı gizmo muyduuu ama şarkısınını unutamam:82:
put the blame on meee booooyyy
put the blame on meeee
gülümsecim hangi tatlandırıcıyı kullandını bilmiyorum ama genelde içlerinde sorbitol var oda çok fazla laksatif etki ediyor zaten bu yüzden fazla kullanmayın diye üzerlerinde yazıyor splendada yok sanırım bugün senin yeşil kahve kavonozunu buldum aldım ve ben çok beğendim 14 lira bayıldım hiç değilse normalinden daha yararlı ve lifliymiş sağol canımÖğlen girip çıkmıştım sayfalar baya ilerlemiş bugün, Berrincim annene büyük geçmiş olsun, yollandaya iyi yolculuklar....
Bugün krep denedim kızlar,ilk defa süper olduben yumurta yiyemem normalde krebin içinde, ama yumurtanın sarısını aldım, maydonoz falanda ekledim, yumurta tadı gelmiyor ağzıma Birde şu aspartam içiren toz tatlandırıcıları günde ne kadar kullanmamıza izin var, kek tarifi var tatlandırıcının kutusunun üstünde, 2 dilimden fazla yemeyin yazıyor ama ne kadar tüketmemize izin var bilmiorum :44: bağırsaklarımdaki fazla çalışmayı hala durduramadım tatlandırıcıyı fazla kullanmanın etkisi olurmu diye düşünmüyor değilim :44:
ay ben gündüz yoktum yeni gördüm yolikam tatale gidiyomuş canım benim belki yoldasındır şu an ama ben yinede hayırlı yolculuklar diyorum sana tatlım güle güle git güle güle dön inş gitmişken kocişinide kap gel bari
herkese merhaba.
günlerdir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.aslında en başştan okumak isterdim ama nerdeyse 2000 sayfa olmuş.
sizlerin kilo verme durumlarını okudukça bana da bir azim geldi.ben de hırs yaptım..doğum kilolarımdan kurulmak istiyorum.ama önce kitabı almam gerek heralde.detaylı okumam gerektiğini hissettim.okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kadı ama ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.lütfen bana da destek olun.hafta sonu hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum.
benim afacandan vakit buldukça yanınızda olacam.
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?