Öğlen girip çıkmıştım sayfalar baya ilerlemiş bugün, Berrincim annene büyük geçmiş olsun, yollandaya iyi yolculuklar....
Bugün krep denedim kızlar,ilk defa süper olduben yumurta yiyemem normalde krebin içinde, ama yumurtanın sarısını aldım, maydonoz falanda ekledim, yumurta tadı gelmiyor ağzıma Birde şu aspartam içiren toz tatlandırıcıları günde ne kadar kullanmamıza izin var, kek tarifi var tatlandırıcının kutusunun üstünde, 2 dilimden fazla yemeyin yazıyor ama ne kadar tüketmemize izin var bilmiorum :44: bağırsaklarımdaki fazla çalışmayı hala durduramadım tatlandırıcıyı fazla kullanmanın etkisi olurmu diye düşünmüyor değilim :44:
sen unutulurmusun canım yokluğun hemen dikkatimi çekiyor geçmiş olsun annene diş ağrısı çok zor çeken bilir benimde en küçüğüm fıtık ameliyatı oldu dün bende gece girebildim anca ama bakmadanda duramıyorum aklım hep burda
arkadaşlar splendanın granül halini mi kullanıyosunuz tatlılarda. ısıtılmaya uygun mu ve en uygun fiyata nereden alıyorsunuz??
kitabı hepsiburadadan, kepeği ve jelatini gurmenetten alıcam kepeği ilk seferde kaç paket alayım??) başka ihtiyaçlar için tavsiyelerinizi bekliyorum
Melodicim kullandığım magnezyumun kutusunu atmışım ama toz magnezyum sitrat dersen eczanede bulabilirsin. Yarım bardak suyla karıştırıp içiyorsun.
Canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Beberongocum sen sormuştun galiba saç dökülmesi için doktorun tavsiye ettiği şampuanı geçen gün. Üretici firmayı yazamıyoruz galiba ama 'prozinc şampuan woman' diye eczanede bulabilirsin. Kırmızı kutusu var :))
Melodicim kullandığım magnezyumun kutusunu atmışım ama toz magnezyum sitrat dersen eczanede bulabilirsin. Yarım bardak suyla karıştırıp içiyorsun.
Splenda kullanıyordum ama bitti, bu ayda kredi kartına çok yüklenmişim, takita vardı onla idare edeyim diyordum ama splenda alıcam bu gidişle...
Bugün yeni kot aldım kendime, artık eski kotlarım çok bol geliyor ve giymek istemiyorumgerçi biraz kilom otursun öyle alayım diye düşünüyordum ama indirim varmış dayanamadım aldım eskiden beyaz kot giymezdim bacaklarım toplu diye bugün kendimi ilk defa aynada beğendim süper bir duygu bu
Kitapta aspartam konusunda sınır yok diyor yalnız kek yapacağın zaman pişebilen tatlandırıcılardan kullanmaya dikkat etmelisin.
sorma valla indirim gırla, ben de hiçbir şeyimi giyemez oldum. Eskiden ıkına sıkına da olsa sıkarak giyerdim kendimi artık o da olmuyo ki düşü düşüveriyo her şey üstümden
bugün ben de brshkadan gömlek aldım xs beden
kürklü yeleklerden denedim ama bunun içi kürklü dışı güderi, tam benlik yani kokoş değil ama sıcak tutan cinsten. Ben hep üşürüm çünkü. Normalde giyemezdim bunları, normal insanı bile şişman gösteriyo çünkü öyle içi kürklü kalın yelekler. Ama bi deneyeyim dedim. Small a girmiş olmamın yanı sıra üzerimde de öyle şişik şişik, kaba ve heybetli durmadı. Kızlar hadi sabredin, inin şu ideal kilonuza. Gerçekten insanın mutluluk kaynağı. İnanılmaz bi duyguymuş. Hiç inanmazdım 50li kilolara ineceğime. Hem erkek arkadaşım artık geyik olarak ağzına doladığı seni havalara atıp atıp tutucam hayalini gerçekleştirebiliyor
arada sırada tartıyo da beni kaldırıp
evde tartı barındırmıyorum o yüzden
gece gece espritüelliğim tuttu ehehehe kendim söyleyip kendim gülüyorum
hocam sınır yok diyor aslında evet ama ben şunu gözlemledim ki çok aspartam tükettiğimde vücudum ödem yapıyor, kilo kaybım yavaşlıyor. Siz kimyacısınız gerçi bu tür maddelerin belki canlılar üzerindeki etkisini daha iyi bilirsiniz, ama aspartam da vücuda girdiğinde şekerin etkisini yaratmıyor mu? Enerji olarak değil ama, vücudun algıladığı durum olarak. Aha şeker geldi amanın durumu yani
belki bu durum sadece tatlının beyin üzerindeki etkisi ile sınırlıdır, anlatamadım belki ama siz az çok anlamışsınızdır zannımca
berrincim çok geçmiş olsun, insanın senin gibi kızı olsun sırtı yere gelmez wAllahiiiimaşallah sana:)))
berrinim çok geçmiş olsun annecine canım benim sen ne hayırlı evlatsın yaa allah herkese senin gibi evlat nasip etsin
bERRİNCİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAMARAT KIZ :)))
teşekkür ederim violetim.sağol
geçmiş olsun berrincim yine iş başa düştü değil mi
Kızlarr; canlar cok uzun bir aradan sonra merhaba
Belki de beni unuttunuz bile, cok uzun zaman oldu giremedim buraya
Annemle ev tasıdık, hiç kolay bir iş değilmiş tasınmak, yurt dısında 3 hafta egıtıme gonderıldım geldim sonra ev aradık oturdugumuz evı sattık tasındık derken cok uzun zaman oldu ve sizleri cok cok ozledım
Ben bu surede hiç ama hiç dikkat edemedim, makarna, pilav, ekmek hariç herşeyi yedim tatlı konusunda abarttım ama kızlar bu dıyetın guvenılırlıgını denemıs oldum dıyelım; aranızdan ayrıldıgım kilo ile gram almadan aranıza geri döndüm ve su andan ıtıbaren su kalan son kılolarımı da vermek ıcın azmettım.
Sımdı yavas yavas gecmısı okumaya baslayayım tahmın edıyorum hepsını okumam ımkansız ama bır goz atayım en azından
feysten alıntıdır kızlar:
arakadaşlar ru sheim markalı yulaf kepeğini bu gun iade ettim görevlilerle konuştum yenisini istemişler o seride bir bozukluk olmuş şikayetler cok fazlaymış ama yakında yenisi gelecekmiş bayrampaşa form realede pazartesi gelecekmiş reyon sorumlusu arkadaşla konuştum bilginiz olsun...
Yani realler iade alıyormuş benim anladığım, elinde çok bulunanlar değiştirsin en azından bence,bol eksili geceler hepinize
erkek arkadaşım beni pazartesi günü görecek, merak ediyorum tepkisinikilo verdiğimi biliyorda, bu kadar zayıfladığımı tahmin ediyormu bilemiyecem,en son görüştüğümüzde 64 kiloydum valla çalıştığı şirkete gidicem süslenip, iş arkadaşlarıda görsün ne kadar zayıfladığımı artık aldığım kotları daraltmaya vermemek için kilo vermek istemiyorum , bundan sonraki bölgesel artık,sporla falan sıkılaşırsam bikaç santim yeter bana, yanlız gariptir dukan iştahımı kapattı yaa,mutfakta sucuk pişiriyorlar, canım istemiyor garip eskiden olsa ohooo,götürmüştüm bile
hocam teşekkürler bu kıymetli bilgiler için. Ben de not ettim hemen. Edinicem ilk fırsatta :)))
sorma valla indirim gırla, ben de hiçbir şeyimi giyemez oldum. Eskiden ıkına sıkına da olsa sıkarak giyerdim kendimi artık o da olmuyo ki düşü düşüveriyo her şey üstümden
bugün ben de brshkadan gömlek aldım xs beden
kürklü yeleklerden denedim ama bunun içi kürklü dışı güderi, tam benlik yani kokoş değil ama sıcak tutan cinsten. Ben hep üşürüm çünkü. Normalde giyemezdim bunları, normal insanı bile şişman gösteriyo çünkü öyle içi kürklü kalın yelekler. Ama bi deneyeyim dedim. Small a girmiş olmamın yanı sıra üzerimde de öyle şişik şişik, kaba ve heybetli durmadı. Kızlar hadi sabredin, inin şu ideal kilonuza. Gerçekten insanın mutluluk kaynağı. İnanılmaz bi duyguymuş. Hiç inanmazdım 50li kilolara ineceğime. Hem erkek arkadaşım artık geyik olarak ağzına doladığı seni havalara atıp atıp tutucam hayalini gerçekleştirebiliyor
arada sırada tartıyo da beni kaldırıp
evde tartı barındırmıyorum o yüzden
gece gece espritüelliğim tuttu ehehehe kendim söyleyip kendim gülüyorum
hocam sınır yok diyor aslında evet ama ben şunu gözlemledim ki çok aspartam tükettiğimde vücudum ödem yapıyor, kilo kaybım yavaşlıyor. Siz kimyacısınız gerçi bu tür maddelerin belki canlılar üzerindeki etkisini daha iyi bilirsiniz, ama aspartam da vücuda girdiğinde şekerin etkisini yaratmıyor mu? Enerji olarak değil ama, vücudun algıladığı durum olarak. Aha şeker geldi amanın durumu yani
belki bu durum sadece tatlının beyin üzerindeki etkisi ile sınırlıdır, anlatamadım belki ama siz az çok anlamışsınızdır zannımca
dün akşam ki iftar yemeğim: mercimek çorbası-maklube-kemalpaşa tatlısı((
dayanırım sandım ama iradem ilk defa yenildi maklubeye... 53 gün sonra....tabikide hemen +800...ramazandan dolayı arada 1-2 dilim karpuz kaçamağı yapıyordum bu etkilemiyordu dün akşam deyim yerindeyse içine ettim....bütün emeklerim boşa gitti...çok üzgün ve pişmanım... telafi edebilirmiyim sevgili dukan dostlarım.yoksa bu beni 1-2 hafta geriye götürürmü???
canımın içi yağmur dolayısıyla net sorun yarattı, cevap yazamadım sana
migroslarda ben bulamıyorum süt tozu, mesele süt tozu değil geçmiş olsun canım eve inşallah hemencik gidip dinlenebilirsin, ben sana sen gel ben çalışırım senin yerine işim gücüm yok yazmıştım ama net anca gelince akşam oldu artık kıymeti kalmadı
iade ile ilgili de şunları yazayım yeni tüketici kanunu hakkında şöyle bilgiler edindim:
1)mağazadan aldığınız, deneyerek-görerek, ürünleri artık iade edemiyorsunuz bayanlar. Problemi olmadığı sürece. Beğenmedim, şöyle oldu, ayağımı yara yaptı gibi ibareler geçerli değil artık. Ancak defosunun olması lazım.
2) artık fatura tek başına garanti belgesi değil, fatura ve garanti belgesi ile birlikte ancak cihazlarınız için teknik servis hizmeti, vs alabiliyorsunuz.
3)çeşitli teknik arıza göstermiş ürünlerinizin iadesini istemeniz için 4 kez servise gitmesi gerekiyor artık. -eskiden 3tü ve arıza tekrarı istiyorlardı.- Fakat bunun yanı sıra aynı arızayı tekrarlaması koşulu kaldırılmış ve herhangi bir arızadan dolayı servise gitmesinin yeterli olduğu ibaresi eklenmiş.
sonuç: ayakkabı elimde patır patır patladı
canım benim kuru meyveler şeker oranı daha yüksek olduğu için -kuruyunca içindeki su oranı azalıyor- porsiyon miktarlarında adet azalıyor. :)))
canım güçlendirmeye geç sen, senin bünye ağır ağır gidiyo demek ki artık yorma kendini bu kadar
kader arkidişim, annene de çok geçmiş olsun bitanem sen izinlisin hadi git ilgilen :)))
bebeem benim canım teşekkür ederim dileklerin ve güçlendirme konusundaki tavsiyelerin için.benim bunye sapıtık yabır tıkanıo duruyor sonra yine veriyor.ama verdiğime kesin eminim tartıya gram gram yansısa bıle bedenlerım küçüldü. dün bır baktım ki ne görem pantolon alırken eskı bedenlerım gelmıyor. sonra bır beden küçük aldım çok mutluyum
Berrinim çok geçmişler olsun anneciğine; inşallah en kısa zamanda duzelir de rahat eder
bak bu fikri acayip beğendimmmmm
evet canım jelatin o..benimkiler dün gelmişti..
okudukca gördüm geç gördüğünüzü yazmışsınız..ne demek rca ederim...bende burda ama ben yazdım die yırtınıyodum:)
benim bakma şansım yok poşetini boşalttım ve attım...ama vaguscum valla ne kemiği ne iliği olursa olsun süper işe yarıyo:) domuzla bi ilgisi olacanı sanmıyorum evet domuz ürünleri satışı var tabiki ama onlar ayrı bi bölümde satılıyo mutlaka belirtirlerd die düşünüyorum...ama genede bilgi edinemezsek telefonla arar sorarım
berrinim çok geçmiş olsun teyzoşumuza...biran önce iyileşir umarım kavuşur dişlerine..
sadecam canım benim çok teşekkür ederim
herkese merhaba.
günlerdir yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.aslında en başştan okumak isterdim ama nerdeyse 2000 sayfa olmuş.
sizlerin kilo verme durumlarını okudukça bana da bir azim geldi.ben de hırs yaptım..doğum kilolarımdan kurulmak istiyorum.ama önce kitabı almam gerek heralde.detaylı okumam gerektiğini hissettim.okulların açılmasına bir aydan kısa bir süre kadı ama ben hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum.lütfen bana da destek olun.hafta sonu hazırlıklarımı yapıp pazartesi başlamayı düşünüyorum.
benim afacandan vakit buldukça yanınızda olacam.
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum.görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?