Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kitapta aspartam konusunda sınır yok diyor yalnız kek yapacağın zaman pişebilen tatlandırıcılardan kullanmaya dikkat etmelisin.

Canım çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.

Kepeği doğalsan marka alacaksan 3-4 paket alabilirsin. Ben memnunum. Kek falan yaparsan bir süre idare eder.

Melodicim kullandığım magnezyumun kutusunu atmışım ama toz magnezyum sitrat dersen eczanede bulabilirsin. Yarım bardak suyla karıştırıp içiyorsun.

hocam teşekkürler bu kıymetli bilgiler için. Ben de not ettim hemen. Edinicem ilk fırsatta :)))

sorma valla indirim gırla, ben de hiçbir şeyimi giyemez oldum. Eskiden ıkına sıkına da olsa sıkarak giyerdim kendimi artık o da olmuyo ki düşü düşüveriyo her şey üstümden
bugün ben de brshkadan gömlek aldım xs beden
kürklü yeleklerden denedim ama bunun içi kürklü dışı güderi, tam benlik yani kokoş değil ama sıcak tutan cinsten. Ben hep üşürüm çünkü. Normalde giyemezdim bunları, normal insanı bile şişman gösteriyo çünkü öyle içi kürklü kalın yelekler. Ama bi deneyeyim dedim. Small a girmiş olmamın yanı sıra üzerimde de öyle şişik şişik, kaba ve heybetli durmadı. Kızlar hadi sabredin, inin şu ideal kilonuza. Gerçekten insanın mutluluk kaynağı. İnanılmaz bi duyguymuş. Hiç inanmazdım 50li kilolara ineceğime. Hem erkek arkadaşım artık geyik olarak ağzına doladığı seni havalara atıp atıp tutucam hayalini gerçekleştirebiliyor
arada sırada tartıyo da beni kaldırıp
evde tartı barındırmıyorum o yüzden
gece gece espritüelliğim tuttu ehehehe kendim söyleyip kendim gülüyorum

Kitapta aspartam konusunda sınır yok diyor yalnız kek yapacağın zaman pişebilen tatlandırıcılardan kullanmaya dikkat etmelisin.

hocam sınır yok diyor aslında evet ama ben şunu gözlemledim ki çok aspartam tükettiğimde vücudum ödem yapıyor, kilo kaybım yavaşlıyor. Siz kimyacısınız gerçi bu tür maddelerin belki canlılar üzerindeki etkisini daha iyi bilirsiniz, ama aspartam da vücuda girdiğinde şekerin etkisini yaratmıyor mu? Enerji olarak değil ama, vücudun algıladığı durum olarak. Aha şeker geldi amanın durumu yani
belki bu durum sadece tatlının beyin üzerindeki etkisi ile sınırlıdır, anlatamadım belki ama siz az çok anlamışsınızdır zannımca

erkek arkadaşım beni pazartesi günü görecek, merak ediyorum tepkisini kilo verdiğimi biliyorda, bu kadar zayıfladığımı tahmin ediyormu bilemiyecem,en son görüştüğümüzde 64 kiloydum valla çalıştığı şirkete gidicem süslenip, iş arkadaşlarıda görsün ne kadar zayıfladığımı artık aldığım kotları daraltmaya vermemek için kilo vermek istemiyorum , bundan sonraki bölgesel artık,sporla falan sıkılaşırsam bikaç santim yeter bana, yanlız gariptir dukan iştahımı kapattı yaa,mutfakta sucuk pişiriyorlar, canım istemiyor garip eskiden olsa ohooo,götürmüştüm bile

feysten alıntıdır kızlar:
arakadaşlar ru sheim markalı yulaf kepeğini bu gun iade ettim görevlilerle konuştum yenisini istemişler o seride bir bozukluk olmuş şikayetler cok fazlaymış ama yakında yenisi gelecekmiş bayrampaşa form realede pazartesi gelecekmiş reyon sorumlusu arkadaşla konuştum bilginiz olsun...
Yani realler iade alıyormuş benim anladığım, elinde çok bulunanlar değiştirsin en azından bence,bol eksili geceler hepinize

dün akşam ki iftar yemeğim: mercimek çorbası-maklube-kemalpaşa tatlısı((
dayanırım sandım ama iradem ilk defa yenildi maklubeye... 53 gün sonra....tabikide hemen +800...ramazandan dolayı arada 1-2 dilim karpuz kaçamağı yapıyordum bu etkilemiyordu dün akşam deyim yerindeyse içine ettim....bütün emeklerim boşa gitti...çok üzgün ve pişmanım... telafi edebilirmiyim sevgili dukan dostlarım.yoksa bu beni 1-2 hafta geriye götürürmü???

unutur muyuz hiç? geçmişteki sayfaları okuyabilirsen hepimiz sorduk seni.merak ettik.umarım hem moralin iyidir hem de hayatın güzel gidiyordur.tekrar hoşgeldın.hadi bakalım kilo almamış olman çok güzel.hadi sen de ver gerı kalanları da güçlendirmeye geçelim ben de sabırsızlıkla bekliyorum şu güçlendirmeyi

bence hatalı falan deil..yersen modeli yaptılar:) neyseki yemedik tabiki...insanların kepeğiyle oynamasınlar herişte hile hurda..bunların gıda mühendisleri ne bileyim kontrol memurları yokmuymuş...üstelik yeni yeni piyasaya sürülen bi ürün daha tikkatli olsalardı...canım tşkler bilgilendirme için:)

ooo büyük şaşkınlık yaşıcak büyük fark var kilonda...görünmeyen biyerine nazar boncuğu tak:)iştah konusunda haklısın ama bende o dönemsel olarak deişiyo bazen canım bişi istemezken bazen ne yesem die aranıyorum:)

canım güle güle giy cicilerini:) ya şu özgüven ne güsel şey bide zayıf insana herşey yakışıyo..tadını çıkar canım bol bol:)

ohhh afiyet olsunda yaramasın inşallah:) ne diyim canım yedikten sonra pişmanlık durumu aslında bizim için iyi bişi..umarım bidaha tekrarlamazsın..oruçluyken çok zor kendini tutması insanın o yüzden sana hak veriyorum...olan olmuş artık önündeki maçlara bakmalısın:) bu arada maklube nası bi yemek hiç duymadım..dayanılmaz bişi olduğu kesin ama:)

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza evet kitabı alırsan daha iyi olur yine bizler de yardımcı oluruz ;ama kıtap şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…