Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

geçmiş olsun birtanem umarım iyi geçmiştir amelıyat Allah şifa versin canım

tatlım yaşayıp göreceğiz hep birlikte.sen aynen devam et kilo vermen durur almaya başlarsan.4 gün atak yap

günaydın hatunlaaaarrr bugün bomba gibiyim tütütüt maşallah bana

efendim dün foruma giremedim zaten kimsecikler anlamamış sağlık olsun:)) dün akşam tartıya bir çıktım ne göreyim -700 veeeee toplam ramazanda verdiğim kilo 1.2 kg

dün akşam tam 5 dakika abartmıyorum tartının başında durdum acaba bozuldumu diye pilleri çıkartıp takıyorum olmadı yer değiştiriyorum annem kızım kafayı yedi diye bütün akşam benle dalga geçti çooookkk mutluyum hemen tickerimi değişcem.

oleeeyyyyyy oleeeyyyyy

dün yağmur yağdıya ben olmasamda o sizinleydi şekerim biliyorum bensiz yapamıyosunuz ama yağan yağmurla idare edin artık herkese yetişemem ben oyyyyyy sefiom seni:)

zeynep ablaaaa dün çok yoğundum arkadas gelmedi hem onun işi hem kendi işim e bide oruçlu oruçlu halim kalmadı.buraya girincede çıkamıyorum malesef

yoliiişşşş güle güleee yetişemedim ama iyi eğlen olurmu

yağmurum ben 2-3 gündür yazılanları okuyup cevap verip çıkıyorum.dün zaten girmedim farkederdim yoksa.Annemin dişleri çekildi onunla ilgileniyordum giremedim foruma

otobüsüm saat 22.30 da saat 22.00 ye taksi çagirdim ataşehirden binicem otobüse daha dogrusu şerifaliden.
zamanin gelmesini bekliyorum simdi. yahu ne zormus beklemek. neyse sabaha oradayim allahin izni ile..:86::86::86:

iyi yolculuklar yolicik..muhtemelen şuan ordasındır..iyi bir h.sonu geçirmen dileğiyle..

ben geldim kızlaaar
çocuklu misafir ağırlama sendromu yaşıyorum ve bi tanesini ancak pc ile oyalayabildiğimiz için giremedim bi türlü..yarın da tatile çıkıyorum net açısından bi problem olmazsa sık sık sizinle oliciim inşallah..tabi bu misafir muhabbeti yüzünden balonu çuvaldızı batırma durumum oldu ama o konulara tam girmeyeyim bilinçli dukanist iş başında ve bu akşam dukana uygun her türlü zerzavatıyla kendi yolluk yapacak
gizli gizli okudum forumu yetiştim ama size merak edip sorduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim dostlarim..
ve birde ssoleil ve penac hoşgeldiniz..geçmiş sayfaları fazlasıyla okuduğumdan bu diyetteki tecrübelerinizden haberdarım dukana başlamamda şu andaki aktif dukanistlerin yanında sizlerin de emeğiniz var çok teşekkürler

ayriyetten kilo verenleri,veremese de incelenleri çok çok tebrik ediyoru..xs ler,yeni kıyafetler gözümden kaçmadı yanii.. sizlerin yazılarını gördükçe motivasyonu kaybetmeden toparlamak ii oluyo..

ve hazır girmişken bi kaç hususa değineyim:

rusheim yulaf kepeği malumunuz benim de aldığım ilk paketlerde hiç sorun yokken yeni aldığım paketler çıtırdıyodu..sonra çakal annem dedi ki bu sorun senin ucuz diye aldığın 3lü paketlerde ortaya çıktı boşuna ucuz değilmiş demek ki dedi..hmm dedim ben de ve ampül çaktı yani beynimdeaaz önce de üretimde problem olmuş vs. diye okudum üstlerde o zaman emin oldum ki o problemliler direkt bize ucuz yollu kakalandı yani..
tatlandırıcı konusuna gelince de splendadan şaşmayın arkadaşlar tabi bulabilirsekben splendam bitince takita aldım hiç memnun kalmadım çünkü tadı çok yapay geliyo splenda ise daha doğala yakın..

veee flash flash bomba haber ben dukan usulü tiramisu yaptımm....misafirler için tiramisu yaparken kendime de dukan keki pişirdim..sonracııma içine ssoleilin verdiği orjinal dukan pudingini sade olarak yaptım ve içine ve üzerine onu kullandım..şahane oldu tavsiye ederim..kek de forumda tarifi olan zeynep ablaların yaptığı kek tarifi..akşama fırsatım olur da girersem bütünleştirerek net bi tarif yazarım sayfamıza..bide vagustan ilham alaraktan dukan pastası yaptım o da şu şekilde yine aynı keki kullandım yarısını ayırmıştım..light krem şanti hazırladım ve süsledim..güçlendirmede olanlar meyve kullanabilir..ben de çilek aroması vardı rem şantiye onu ekleyince çilekli pasta yemiş kadar oldum çikolata pasta için dukutella filan da kullanılabilir mesela..bu arada dukutella yda nam-ı diğer dukan çikolatasını ikidir denedim beceremedim ben yaa olmiii olmiii....
neyse dukanistler ben şimdilik kaçıyorum sağlıcakla kalın akşama görüşürüz inşallah öptüm hepiniziiii

kızlar anladığım kadarıyla yulaf kepeği zor bulunuyor.benim elimde yulaf gevreği var.bunu rondoda çeksem un haline getirsem olmaz mı acaba.
hemen başlamak istiyorum da.

canım sen bir yandan sipariş et kepeğini şöyle 3-4 kutu,seversin merak etme..ama biryandan da diyete başlayabilirsin..zaten gurmenetten 1-2 güne elinde olur..1-2 gün kepek yemesen de olur ya da gevrek de yiyebilirsin..ben ilk ay genelde yulaf ezmesi ya da yulaz unu yemiştim,pek birşey farketmiyordu...gevrek de ezme gibi birşey..bir sorun olacağını sanmıyorum...
Bu arada arkadaşlar doğalsan kepeklerim geldi,ben ilk defa aldım doğalsan,daha tadına bakmadım ama görüntü itibariyle rusheiminkinden daha güzel gözüküyorlar ama kızlar bunlar da rossmanndakiler kadar güzel değil...

berrincim annen için çok geçmiş olsun bu arada..bikaç rahatsızlık duruma daha vardı sanırım ssoleil ve melodinin çocukları ile alakalı sizlere de çoook geçmiş olsun..
yolitaya da ii tatiller
eksik kalan bişey oldu mu bilemedim ama varsa da akşama tamamlarız...

aaa 1 dk sadeca şirinlere gittin mi? ayy ben de çok merak ediyorum onu ilk fırsatta 3d olarak izlicem inşallah...

herkese günaydın, kilo bildirimi yapılıyor mu bilmiyorum bodoslama daldım en sondan , bildiriyorum 76.9.. ve geçmişi okumaya gidiyorum..

şeker şey seni..saat gecenin 2 buçuğu ama sen anca konuş bıcır bıcır..çok tatlısın :)))
walla canım yolanda da benzer şeyler söylüyordu ama ben tatlı çok sevdiğimden bol bol yedim tatlandırıcılı şeyler..genelde splenda kullandım içinde aspartam yok...bir negatif etkisini görmedim...elbette zararlı şeyler abartmamak lazım ama ödem filan hissetmedim ben hiç..yolanda da diyor açlık hissettiriyormuş aspartam,acıktırıyormuş diyor öyle birşey de olmuyor bende..

affeeeeeeeeeeeerrrrin kııııııııııııızzz, yollayıverdin kilocuklarııı, inşallah geri gelmezler tatlııım:))ya o tartıda gördüğüne inanamama durumu çok komiiik heee, fazla çıktığında hemen kabulleniyoruz da, eksik çıktığında başlıyoz kurcalamaya, acaba bozuldu mu diye:)))

kızlar herkesee günaydın bu arada, 1936 numaralı sayfayı okuyamıyorum, açılmıyor, umarım bişi kaçırmadım?? 63 ler uzaktan geeeeeeeeeeel geeeeeeeeeeel yapıyor, beni çağırıyorr... dün sebze günümdü, bugun reglimin 2. günü, kilom dünküyle aynı..inşallah yarın kavuşruz 63 lerleeeee

kızlar ben doğalsan diye bir markayı gurmenet sipariş verdim çok leziz denildği çatırçutur ağza gelmiyor. tam benim damak tadım

sagol bırtanem ıyı dıleklerin için

günaydın herkese bu sabah itibariyle 60 lı rakamlara veda etmiş bulunmaktayım 59.6 hızla geldiler hızla gidiyorlar yarın bozmak durumunda kalacağım çünkü kızımın doğum günü pastayı ben yemesemde agzıma tıkacak neyse artık pazar günü yine protein yaparak devam edeceğim hazır başlamışken bu sefer hedefi 55 olarak değiştirdim

yulaf kepeğiyle ilgili de yorum yazayım aklımdayken biliyorsunuz ben piyasadaki tüm kepekleri almıştım sizlerede görüşümü yazıyordum bu yeni çıkan kepeklerede burda ilk yazıldığında arifoğullarında baktım 500 gr 9 lira direk fırsatçılar diye düşündüm sonra kutuyu açtığımda bunlarda dukanın kepeklerinden değildi malesef tadına bakmadım almadım çünkü içinde minik saman sapları görünüyordu bendede epey kepek vardı en son rossmandan almıştım birde saolsun burdan bir arkadaş göndermişti 4 5 paket var hala ama yeniden stok yapmam lazım bu rossmanlarda son durum ne haberi olan varmı aslında rossmandaki kepeğin değerleride tam olarak dukanınki gibi değildi ama ona en yakın olandı bu aralar yine dukandan sipariş vermeyi düşünüyorum ama arada dukana başlatıığım arkadaşlar oldu onları rossmana yönlendirmeyi düşünüyorum malum herkes fransadan getirtmek istemiyor ben hala inatla türkiyede üretilmiş kepekleri kullanmama taraftarıyım zaten biraz önce okuduğum kadarıyla sorunlu çıkan paketler varmış

son pişmanlık tabiiki de fayda eder...1-2 hafta geriye filan götürmez,emin ol 2 gün içinde eski kilona dönersin tabii bunu tekrarlamazsan...bu kadar takma kafanı..unut gitsin,hiç bozmamışsın gibi devam et,aklın orda oldukça bozmaya devam edersin,ve kilo almaya da..zaten stresten de verilmiyor..ayrıca ramazandır,yazıktır ödül öğünü kullanmışsın diyeti bozmamışsın gibi inandır kendini,diyetine aynen devam et:)) emeklerin asla boşa gitmez..bu yaptığını hergün yapmış olsaydın şuan +5 kilo idin..diyet yaptığın hergün ama hergün yanına kardır..

günaydın tatlım öncelikle çok geçmiş olsun.verilen kilolar ıçın de ayrıca tebrıkler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…