Öğlen girip çıkmıştım sayfalar baya ilerlemiş bugün, Berrincim annene büyük geçmiş olsun, yollandaya iyi yolculuklar....
gulumseeecim teşekkür ederim hayatım
sen unutulurmusun canım yokluğun hemen dikkatimi çekiyor geçmiş olsun annene diş ağrısı çok zor çeken bilir benimde en küçüğüm fıtık ameliyatı oldu dün bende gece girebildim anca ama bakmadanda duramıyorum aklım hep burda
berrinciim atlamiim canm annene geçmiş olsun. benim anacıımda çekti iyi bilirim onu
yolim teşekkür ederim birtanem sana da iyi yolculuklar ve iyi tatiller.çabuk dön diycem özleriz diycem de kıyamam ben sana az da eşinle vakit geçir.
dün akşam ki iftar yemeğim: mercimek çorbası-maklube-kemalpaşa tatlısı((
dayanırım sandım ama iradem ilk defa yenildi maklubeye... 53 gün sonra....tabikide hemen +800...ramazandan dolayı arada 1-2 dilim karpuz kaçamağı yapıyordum bu etkilemiyordu dün akşam deyim yerindeyse içine ettim....bütün emeklerim boşa gitti...çok üzgün ve pişmanım... telafi edebilirmiyim sevgili dukan dostlarım.yoksa bu beni 1-2 hafta geriye götürürmü???
ayyy yaseminimmm yetişemedim sana
yapma pastayı yapma sabaha -400 bile versen 57leri görüceksin
hadi bol bol uyu bol bol eri
evet yaaa saksmavisi giriyodu akşamları, yağmur da işten giriyodu niye girmedi acaba?
özgül abla belki işleri vardır diye girememiştir, çocuklarıyla ve bahçesiyle ilgileniyodur :)))
keşke biz de bahçemizle falan ilgilensek de foruma arada sırada girsek
özgül abla ve çocukları iyi olsun da
berkmine ablayı şimdi gördüm, kayboldu
ben de kayboluyorum hihi bolca protein aldım akşam yemeğinde bayanlar ama balık yemedim ızgara tavuk,et falan yedim.
sahurda tartılıp sonucu bildiriciğim efeeem meyve hakkımı da sahurda tüketicem sanırım
hepinize iyi geceleeerrr
ya kızlar mustlu hocamdı galiba kullandığı magnezyumun adını vercekti sanırım acaba benmi kaçırdım bugün yoktum çünkü bu arada ben sanki onuregeyi berkmineyi saksmavisini göremiyorum kaç gündür bugün yağmurda görünmemiş galiba umarım iyilerdir ters bişey yoktur inş
günaydın hatunlaaaarrr bugün bomba gibiyim tütütüt maşallah bana
efendim dün foruma giremedim zaten kimsecikler anlamamış sağlık olsun:)) dün akşam tartıya bir çıktım ne göreyim -700 veeeee toplam ramazanda verdiğim kilo 1.2 kg
dün akşam tam 5 dakika abartmıyorum tartının başında durdum acaba bozuldumu diye pilleri çıkartıp takıyorum olmadı yer değiştiriyorum annem kızım kafayı yedi diye bütün akşam benle dalga geçtiçooookkk mutluyum hemen tickerimi değişcem.
oleeeyyyyyy oleeeyyyyy
dün yağmur yağdıya ben olmasamda o sizinleydi şekerimbiliyorum bensiz yapamıyosunuz ama yağan yağmurla idare edin artık herkese yetişemem ben oyyyyyy sefiom seni:)
zeynep ablaaaa dün çok yoğundum arkadas gelmedi hem onun işi hem kendi işim e bide oruçlu oruçlu halim kalmadı.buraya girincede çıkamıyorum malesef
yoliiişşşş güle güleee yetişemedim ama iyi eğlen olurmu
otobüsüm saat 22.30 da saat 22.00 ye taksi çagirdim ataşehirden binicem otobüse daha dogrusu şerifaliden.
zamanin gelmesini bekliyorum simdi. yahu ne zormus beklemek. neyse sabaha oradayim allahin izni ile..:86::86::86:
yağmurum ben 2-3 gündür yazılanları okuyup cevap verip çıkıyorum.dün zaten girmedim farkederdim yoksa.Annemin dişleri çekildi onunla ilgileniyordum giremedim foruma
kızlar anladığım kadarıyla yulaf kepeği zor bulunuyor.benim elimde yulaf gevreği var.bunu rondoda çeksem un haline getirsem olmaz mı acaba.
hemen başlamak istiyorum da.
hocam teşekkürler bu kıymetli bilgiler için. Ben de not ettim hemen. Edinicem ilk fırsatta :)))
sorma valla indirim gırla, ben de hiçbir şeyimi giyemez oldum. Eskiden ıkına sıkına da olsa sıkarak giyerdim kendimi artık o da olmuyo ki düşü düşüveriyo her şey üstümden
bugün ben de brshkadan gömlek aldım xs beden
kürklü yeleklerden denedim ama bunun içi kürklü dışı güderi, tam benlik yani kokoş değil ama sıcak tutan cinsten. Ben hep üşürüm çünkü. Normalde giyemezdim bunları, normal insanı bile şişman gösteriyo çünkü öyle içi kürklü kalın yelekler. Ama bi deneyeyim dedim. Small a girmiş olmamın yanı sıra üzerimde de öyle şişik şişik, kaba ve heybetli durmadı. Kızlar hadi sabredin, inin şu ideal kilonuza. Gerçekten insanın mutluluk kaynağı. İnanılmaz bi duyguymuş. Hiç inanmazdım 50li kilolara ineceğime. Hem erkek arkadaşım artık geyik olarak ağzına doladığı seni havalara atıp atıp tutucam hayalini gerçekleştirebiliyor
arada sırada tartıyo da beni kaldırıp
evde tartı barındırmıyorum o yüzden
gece gece espritüelliğim tuttu ehehehe kendim söyleyip kendim gülüyorum
hocam sınır yok diyor aslında evet ama ben şunu gözlemledim ki çok aspartam tükettiğimde vücudum ödem yapıyor, kilo kaybım yavaşlıyor. Siz kimyacısınız gerçi bu tür maddelerin belki canlılar üzerindeki etkisini daha iyi bilirsiniz, ama aspartam da vücuda girdiğinde şekerin etkisini yaratmıyor mu? Enerji olarak değil ama, vücudun algıladığı durum olarak. Aha şeker geldi amanın durumu yani
belki bu durum sadece tatlının beyin üzerindeki etkisi ile sınırlıdır, anlatamadım belki ama siz az çok anlamışsınızdır zannımca
günaydın hatunlaaaarrr bugün bomba gibiyim tütütüt maşallah bana
efendim dün foruma giremedim zaten kimsecikler anlamamış sağlık olsun:)) dün akşam tartıya bir çıktım ne göreyim -700 veeeee toplam ramazanda verdiğim kilo 1.2 kg
dün akşam tam 5 dakika abartmıyorum tartının başında durdum acaba bozuldumu diye pilleri çıkartıp takıyorum olmadı yer değiştiriyorum annem kızım kafayı yedi diye bütün akşam benle dalga geçtiçooookkk mutluyum hemen tickerimi değişcem.
oleeeyyyyyy oleeeyyyyy
dün yağmur yağdıya ben olmasamda o sizinleydi şekerimbiliyorum bensiz yapamıyosunuz ama yağan yağmurla idare edin artık herkese yetişemem ben oyyyyyy sefiom seni:)
zeynep ablaaaa dün çok yoğundum arkadas gelmedi hem onun işi hem kendi işim e bide oruçlu oruçlu halim kalmadı.buraya girincede çıkamıyorum malesef
yoliiişşşş güle güleee yetişemedim ama iyi eğlen olurmu
gunaydın kızlarr.
geçmiş olsuuun annene canımm
berrincim annen için çok geçmiş olsun bu arada..bikaç rahatsızlık duruma daha vardı sanırım ssoleil ve melodinin çocukları ile alakalı sizlere de çoook geçmiş olsun..
yolitaya da ii tatiller
eksik kalan bişey oldu mu bilemedim ama varsa da akşama tamamlarız...
aaa 1 dk sadeca şirinlere gittin mi? ayy ben de çok merak ediyorum onu ilk fırsatta 3d olarak izlicem inşallah...
dün akşam ki iftar yemeğim: mercimek çorbası-maklube-kemalpaşa tatlısı((
dayanırım sandım ama iradem ilk defa yenildi maklubeye... 53 gün sonra....tabikide hemen +800...ramazandan dolayı arada 1-2 dilim karpuz kaçamağı yapıyordum bu etkilemiyordu dün akşam deyim yerindeyse içine ettim....bütün emeklerim boşa gitti...çok üzgün ve pişmanım... telafi edebilirmiyim sevgili dukan dostlarım.yoksa bu beni 1-2 hafta geriye götürürmü???
günaydın herkese bu sabah itibariyle 60 lı rakamlara veda etmiş bulunmaktayım 59.6 hızla geldiler hızla gidiyorlar yarın bozmak durumunda kalacağım çünkü kızımın doğum günü pastayı ben yemesemde agzıma tıkacak neyse artık pazar günü yine protein yaparak devam edeceğim hazır başlamışken bu sefer hedefi 55 olarak değiştirdim
yulaf kepeğiyle ilgili de yorum yazayım aklımdayken biliyorsunuz ben piyasadaki tüm kepekleri almıştım sizlerede görüşümü yazıyordum bu yeni çıkan kepeklerede burda ilk yazıldığında arifoğullarında baktım 500 gr 9 lira direk fırsatçılar diye düşündüm sonra kutuyu açtığımda bunlarda dukanın kepeklerinden değildi malesef tadına bakmadım almadım çünkü içinde minik saman sapları görünüyordu bendede epey kepek vardı en son rossmandan almıştım birde saolsun burdan bir arkadaş göndermişti 4 5 paket var hala ama yeniden stok yapmam lazım bu rossmanlarda son durum ne haberi olan varmı aslında rossmandaki kepeğin değerleride tam olarak dukanınki gibi değildi ama ona en yakın olandı bu aralar yine dukandan sipariş vermeyi düşünüyorum ama arada dukana başlatıığım arkadaşlar oldu onları rossmana yönlendirmeyi düşünüyorum malum herkes fransadan getirtmek istemiyor ben hala inatla türkiyede üretilmiş kepekleri kullanmama taraftarıyım zaten biraz önce okuduğum kadarıyla sorunlu çıkan paketler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?