Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlarrr evde geçirdiğim güzel bir tatil sabahından günayydııııııınnnnnnn

tartı sanırım bana 57 leri de zor göstericek bu sabahki kilom tam 58,00 neyse buna da şükür diyorum 1 kilom kaldı sanırım önümüzdeki hafta bende güçlendirmedeyim kızlarrrrrrrrrrrr

berrincim canımmm senin yokluğun farkedilmez mi hiç forumumuzun sevgi kelebeğisin sen :)))) canımmm annene de çok geçmiş olsun diş çok zor bişey kısa sürede iyileşir umarım

Herkese günaydın :)))))))))))))
Sonunda şeytanın bacağını kırdım ve -500 gramla beraber 60'lara inmeyi başardım.

Bu sabah regl oldum. Bitince 5+5 yapıp son kilolarıma öyle veda etmeyi düşünüyorum.

Bu arada farkındasınızdır Elisa Day yine 2 haftadır yok. Çok yoğun herhalde. O yüzden ondan haber alana kadar kilo bildirimi yapmayalım. Herkese kocaman öpücükler.

yağmurum ben 2-3 gündür yazılanları okuyup cevap verip çıkıyorum.dün zaten girmedim farkederdim yoksa.Annemin dişleri çekildi onunla ilgileniyordum giremedim foruma

canım ben şaka yapıyorum burda illa soracaksınız diye bir kaide yok ben biliyorum sizin aklınızdayım hep:78:

annene çok çok geçmiş olsun canımm.öpüyorummm

eveeeeettt yolladım galibaama görmeniz gerekirdi o hallerimi çok komikti çooookkkinşallah gelmezler ramazandan sonra(ben galiba ramazan bitene kadar güçlendirmeye geçerim

Son düzenleme:

Günaydın canımmm..süper bir haber buuu..walla canım ben de pek girmedim dün saatte bir girdim baktım çıktım,farkettim yokluğunu ama birşey yazmaya fırsatım olmadı tatlım...habere çok sevindim..gerçekten ramazanın bereketi bu olsa gerek..süpersin..1200 çok sağlam bir kilo farkı,hele de oruç tutarken..iradenize hayranım...
sen mesajımı aldın mı benim canım?

yaseminimmmmmmmm canım benim.teşekkür ederim.ne güzel ben de geri kalanları verip bir an önce güçlendirmeye geçmek istiyorum.bugün itibariyle 53.7 yim gram gram gitse de yenı aldığım kıyafetlerden bellı oluyor. artık herşeyım en az 1 beden küçük bu bile mutlu ediyor benı.haftasonu geçsin son olarak ben bır de 2/0 ı deneyeceğim bakarsın kalanları da öyle veririm ne dersin?onları da verince artık ver elini güçlendirme

merhabalar hocam tebriklervalla kendım vermış gıbı sevındım.evet Elısa yoğun olduğu için 2 haftadır çizelge olmuyor; ama en azından verdiklerımızı dile getırmek bıle hepımızı mutlu edıyor.haklısınız kılo bıldırımı yapmayalım Elısa dönene kadar

canım valla bi denemediğin 2/0 kaldı sanırım değil mi ama o da güçlendirmeye çok benziyor zaten anladığım kadarıyla, bir de 50 senin en son olmak istediğin kilo mu çünkü öyleyse bence 1 - 1,5 kilo daha verip geçebilirsin, çünkü benim asıl hedefim 55 aslında ama ben 100 gün güçlendirme yapacağımdan 57 de bırakıyorum çünkü baksana güçlendirmede kilo verenler var 55 in de altına inmek istemem o yüzden güçlendirmeye de pay bırakıyorum sende çok bekleme geçmek için bence

ohhh afiyet olsunda yaramasın inşallah:) ne diyim canım yedikten sonra pişmanlık durumu aslında bizim için iyi bişi..umarım bidaha tekrarlamazsın..oruçluyken çok zor kendini tutması insanın o yüzden sana hak veriyorum...olan olmuş artık önündeki maçlara bakmalısın:) bu arada maklube nası bi yemek hiç duymadım..dayanılmaz bişi olduğu kesin ama:)[/QUOTE]

eğer başarabildiysem resmi bu canım maklubenin.evet güsel bişey:))) dayanamadım valla. bakalım inşallah etkilemez beni çok da motivesyon azalmaz :)))

çok sağol valla :))) benimde aklım hep orda ve bi yandanda düşünüyorum bozsammı diye.tamam sildim ben bunu ...devam edeceğim inş. ne güsel 9 kg yakın verdim.kaldı bir 9 daha. iyiki buldum bu grubuda beni anlayanlar var:))) kayınvalidem vardı onun için yaptık maklubeyi bişey olmaz diyo onlar....ama ben olacağını biliyorum....neyse ucuz atlattım sayayım ve devam edeyimmmm.....

eveet okudum geçmişi, okuduklarımdan öğrendiklerime göre;
yeniden aramıza katılan eski dostlar ssoleil ve penac'a yeniden hoşgeldiniz ,
berrin, ssoleil ve melodiye geçmiş olsun dedikten sonra,
yolandaya iyi tatilller diliyorum ama asıl yolanda noldu onu merak ediyorum o nerede kaldı?,
kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin morallerini bozmadan sabırla devam etmelerini diliyorum,
mutlucum jelatinle ilgili sorularım aslında domuzla alakalı değil, domuz eti ve ürünleriyle ilgili bir derdim yok ama sığır ürünlerindeki deli dana hastalığı beni düşündürdü onun için bitkisel jelatine yöneldim ama sonunda jelatin alınacaaaaak
unuttuğum bişeyler kaldıysa affola..

saksmavisi zehir gibisin tütütüüü maşallah walla...harbiden kızzz..direk öyle galiba..3 ü birarada paketleriyle gelen mallar bunlar..ben de sanki ilk aldığımda çıtırdamıyordu yahu..walla süpersin...
pasta tarifleri için de maşallahın var walla...şu krem şantili pastanın üzerine mesela bizim dutella ile süsleme yapılabilir...bir poşetle sıkıp şekiiller verilebilir..ya da krem şantiye kakao katılır,üzerine de hindistan cevizi dökülebilir...
süper fikirler,ellerine sğlık canım.senin çuvaldız işe yaramış boşver sen baksana zehir gibisin

gittim gittim:)) valla tavsiye ediyorum çok şirindi:) birsürü çoluk çocuk arasında salonu sarmış mısır kokuları arasında izledim:) büyüklerinde ilgisi çok fazlaydı ben gibi çekinmeden gidin kıslar arada kaynıyo insan:) bide dün gnctrkcl günüymüş bayabi ekonomik oldu ayrıyetten:)her ne kadar oğlum cool takılmaya çalışsada oflaya poflaya büyümüş havalarında oda çok beğendi neyseki:)

işte bu tbrkler canımm

canım ben de yurtdışından getirilen kepekleri kullanmama taraftarıyım..hem çok pahalı yazık günah..hem de yulaf netice de yaa..şu atlara yedirdiğimiz şey..tüykiyede bulamamak daha dokunuyor bana..ki rossmannın kepekleri gerçekten güzel...ama her zaman bulunmuyor..siparişle göndermeye başladılar ama sanırım..parayı kargoyla göndermen gerekmiyor artık bildiğim kadarıyla..gurmenette de rusheim ve doğalsan marka kepekler var..aslında ikisi de hiç yoktan iyidir..doğalsanınki daha güzel ama bunların da içinde o samanlardan var küçük küçük azcık da olsa..ama öyle aza gelmiyorlar ,pişrildiğinde zaten hiçbir farkları yok...ama rossmannınkinde hiç yok o samanlardan..
giden kiloların için de çok sevindim...demiştim çok çabuk gidecekler..kızının d.gününü de kutlarım,nize mutlu yıllara inşallah.

günaydın tatlım..çok teşekkür ederim bencede ramazanın bereketi bu.ramazandan önce nasılda söyleniyorduk nasıl yaparız acaba ramazandan sonra mı tekrar diyet yapsak diye ama ramazanla birlikte güçlendirmeye bile geçebilirim.300-400 olsa sudan derdim ama 1.2 de su değildir dimi canım? mesajını sahurda gördüm canım akşam misafir vardı 11de uyudum hemen yorgunluktan.

Eki Görüntüle 239624
eğer başarabildiysem resmi bu canım maklubenin.evet güsel bişey:))) dayanamadım valla. bakalım inşallah etkilemez beni çok da motivesyon azalmaz :)))
[/QUOTE]

amanııın nefis görünüyo neyseki güsel bişi için bozmuşsun bazılarımız olmıcak şeylerle bozuyo valla üzülüyorum değermiydi bunun için die:)) sen hakkını vermişsin kaçamağın cnm afiyet olsun:))

yağmırııım tbrkler cnm...o kadar su ömerli barajında yok kesin kilodan yağdan gitti...ayrıca artık tak etti benimde canıma gitsinde nerdne giderse gitsin :)

ya benmi kaçırdım melodiye geçmiş olsun msgları geliyo...hayırdır inş..umarım önemli bişi deildir...atlamışsam çok özür melodicim geçmiş olsunnn

kızlar bi fikrim var oldu olacak ilk buluşma noktamız gebze olsun...rossmanda keşfe çıkalım çok merak ediyorum sizi ettiğim kadar şu rossman kepeğini:)

[/QUOTE]

yağmırııım tbrkler cnm...o kadar su ömerli barajında yok kesin kilodan yağdan gitti...ayrıca artık tak etti benimde canıma gitsinde nerdne giderse gitsin :) [/QUOTE]

teşekkürler canımmm..ömerli barajı mı hahahahah sevdim bunu ilahi sen inşallah dediğin gibidir..

Allahım bir mucize olsada hepimiz toptan güçlendirmeye geçsek..AMİİİNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…