Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın testinde seyir bitince en son 50 olmam gerektiği yazıyordu.seyir bıttıgınde olmam gereken kılo 50 yoksa geçerdım güçlendirmeye.51 olsam geçicem ama hala dırenıyor vücut.haklısın bir denemediğim 2/0 kaldı.

herşeyi yazmışsın vagusumiyi dileklerin için teşekkür ederim kendi adıma.

yağmırııım tbrkler cnm...o kadar su ömerli barajında yok kesin kilodan yağdan gitti...ayrıca artık tak etti benimde canıma gitsinde nerdne giderse gitsin :) [/QUOTE]

teşekkürler canımmm..ömerli barajı mı hahahahah sevdim bunu ilahi sen inşallah dediğin gibidir..

Allahım bir mucize olsada hepimiz toptan güçlendirmeye geçsek..AMİİİNNNNNNNNNNNNNN
[/QUOTE]

ay ne güzel dua ettin öyle içten içten.Amiiiiiin

öncelikle hayırlı cumalar...
arkadaşlar ben bugün regl oldum ama orucu henüz bozmadım.aslında diyete başlamak için bayram sonunu bekliyordum ama düşündüm de acaba şimdi başlasam :44: bu dönemde atak evresini atlatmış olsam ne dersiniz? sonuç alabilirmiyim ki? kitapta regl döneminde kilo kaybı olmasa da bu dönem sonunda olacağını söylemiş muhterem dukan.ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum...

evet canım hocam anladım zaten öyle demek istediğinizi sanırım ben yanlış ıfade ettım.ben de laf aralarına sokuşturuyorum kilomuValla ne tatlı dillisiniz hocam. sizin gibi tatlı dilli hocaları bulmak zor bu zamanda.yüzyüze görüşemesek de nazik ve anlayışlı olduğunuz anlaşılıyor yazdıklarınızdan.tabi resminizden desanal da olsa ıyı kı tanısım hocam sizi

çatla da patla vuvuşuuuuummm hihihih canım benim 63 senin güçlendirmeye geçebilmen demek, benim içinse kalan 3 kilocuk daha demekkkk hahahaha bak ikonlar bile işaret veriyooo görüyo musuuuun:)) canım yaaa bişicik kalmadı sen de fıstık gibisin de gördüğüm kadarıylaa, ramazan bitene kadar düşüverirsin bile 63 e sen...hem biliyosun kendini kasmadığın sürece daha kolay gideyo kilolaaarr

Kızı fıtık ameliyatı oldu canım.

benim de gözümden kaçmış demek ki, melodicim geçmiş olsuun çok çok...

vagusçuğumunn pastasında tatlı lor varmış ben unutmuşum, tatlı lor dün markete sordum yoktu ((

vuvummm senin ıslak kekten yaptım şimdi sosunu çekiyor leziz görünüyor valla sabırsızlanıyorum yemek için ben yine uzun kek kalıbında yaptım iki günde bunu yesemm ooooooooo daha ne isterim

yaso sen krebi lorsuz yapıyorsan öyle de deneyebilirsin, ben lorsuz krep denemedim, yumurtasız lorsuz tarif var mı krep için?

Ya yasemincim benim ıslak kek tarifim mi vardı :)) evet kek tarifim var,evet ben kendi kendime bigün sütlü kek yapmıştım o keki,ama buraya yazmamıştım...çok isterdim ama senin bahsettiğin sanırım benim tarif değil ama ben de bilmek istiyorum walla tariflerde de bulamadım..bildiğiniz ıslak kek mi,şu kakao-yumurta-şeker ayrılıp üzerine dökülen?
bu şekilde bende deneyeyim bakalım bi kere.

diyetin ilk yaptıgım dönemde bu yumruk fikri banada çok kullanılmaması gereken joker olarak saklanması gereken bir hareket olarak geliyordu ama ben hazirandan sonra tamamen diyet dışına çıktığım için arada sırada kilo artışlarına karşı 3 er günlük atak yaptım ve o artışların tamamen yok oluyordu o şekilde devam etseydim belki bu kadar kilo eklemiyecektim bu esnada proteini kestiğimden bu kadar artış yaşadım diye düşünüyorm çok az protein yedim güçlendirmeye geçmeden acaba 55 e insemmi diye düşüyordum ama kilo verme çok yavaşlamış ve bende kilo vermiş olmanın verdiği rahatlıkla salmıştım ve şöyle bir tecrübe edindim diyeti olması gerektiği gibi uyguladığımda kilo verme durunca yumruk yapınca ilk yumruk işe yarıyor ama sonrakiler çok verimli olmuyor ama vücudu şaşırtınca yani bir süre risk alıp diyet dışına çıkıp geri dönünce ciddi düşüşler oluyor ben diyete ilk başladığımda 5 gün atakta 2300 vermiştim şimdi yeniden başlayınca 3 gün atakta 2400 verdim bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek bugünde protein yapıyorum yani sana şimdi bu kadar emeğine karşılık risk al birkaçgün ye sonra atakla başla demeyeceğim çünkü bu senin kararına kalmış birşey deneyimimi paylaşayım dedim

bu dönemde diyete başlarsan atak evresinde tartıya düşüş az yansıyabilir ve bu senin canını sıkıp bu diyetten vazgeçmene sebeb olabilir ama bana göre karar verip biryerden başlamak gerekiyor ramazanda rahatlıkla uygulanabilecek bir diyet ama bence atak evresi oruçta zor geçebilir çeşitli yan etkileri olabiliyor zaten ramazanın bitmesine az kaldı istersen bekle biraz daha çünkü motivasyon çok önemli

yaso sen krebi lorsuz yapıyorsan öyle de deneyebilirsin, ben lorsuz krep denemedim, yumurtasız lorsuz tarif var mı krep için?

canım ben krebe hiç lor koymam ki normalde yaptığımda da, bi tek fırında yaptığım ekmeğe lor koyuyorum ben, ama yumurtasız değil tarifim, o zaman artık ıslak kekim bitince normal krebimle yapayım

heheheheh canım yaaa ben bütün tariflerimi sana bağlıyorum çok seviyorum seni ve becerikliliğini napıyım

tarif sadece ablanınmış şimdi buldum tariflerden 19. sayfada o uyduruk bi pasta yaptım demiş ama bence gayet lezizzz valla sende bi göz atta eklemeler falan yaparsan haber verirsin bize de

ilahi..ben de seni seviyorum tatlımmm çok teşekkür ederim ben de hadi çaktırmayayım üstüme kalsın dedim ama vicdanım elvermedi
sadecanın tarife baktım canımcım enfes gözüküyor..ben sana yazarken aklıma geldi demin.normal ıslak keki niye yapmıyoruz ki biz..hem süt tozu da yok onda..daha zararsız ...hani şu kakaolu kek için yumurta-şeker-sütü çırptıktan sonra 1 bardak ayırıp dolaba koyuyoruz sonra yine sadecanınki gibi sıcakken üzerine döküyoruz..bunu da deneyelim bi ara..

aaaaa forumda tarif veriyo seni enişteye söylüyceeeeemmmmm

Bizim diyetisyenler benim rejime başından beri büyük bir kuşkuyla yaklaşıyorlar.
Kastan, sudan gidecek diyip duruyorlar.
1 aylık bir süre sonundaki dünkü değerlendirmede, tartıda kemiksiz 7.2 gr yağ gittiğini görünce şok geçirdiler :))
Yorumlar şöyle oldu;
"Kollesterolünüz filan yükselmiştir ama.."
Cevabım şöyle oldu;
"Bilakis düştü.."
Diyetisyenimiz en sonunda "Bu diyet size çok iyi geldi Emel Hanım" demek zorunda kaldı.
Kıs kıs gülerek çıktım odadan :))

tebrik ediyorum 7.2 çok güzel birdaha hiç gelmemek üzere gitsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…