kızlar kitabımı yarın alıyorum.ancak saçma gelebilir ama merak ettim tuz yasak mı?
canım valla bi denemediğin 2/0 kaldı sanırım değil mi ama o da güçlendirmeye çok benziyor zaten anladığım kadarıyla, bir de 50 senin en son olmak istediğin kilo mu çünkü öyleyse bence 1 - 1,5 kilo daha verip geçebilirsin, çünkü benim asıl hedefim 55 aslında ama ben 100 gün güçlendirme yapacağımdan 57 de bırakıyorum çünkü baksana güçlendirmede kilo verenler var 55 in de altına inmek istemem o yüzden güçlendirmeye de pay bırakıyorum sende çok bekleme geçmek için bence
eveet okudum geçmişi, okuduklarımdan öğrendiklerime göre;
yeniden aramıza katılan eski dostlar ssoleil ve penac'a yeniden hoşgeldiniz ,
berrin, ssoleil ve melodiye geçmiş olsun dedikten sonra,
yolandaya iyi tatilller diliyorum ama asıl yolanda noldu onu merak ediyorum o nerede kaldı?,
kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenlerin morallerini bozmadan sabırla devam etmelerini diliyorum,
mutlucum jelatinle ilgili sorularım aslında domuzla alakalı değil, domuz eti ve ürünleriyle ilgili bir derdim yok ama sığır ürünlerindeki deli dana hastalığı beni düşündürdü onun için bitkisel jelatine yöneldim ama sonunda jelatin alınacaaaaak
unuttuğum bişeyler kaldıysa affola..
Canım benim, teşekkür ederim. Bu arada tabi ki azaldıkça kilolarımızı yazacağız. Bu keyfi hayatta kaçırmam.Ben sadece tablo için bildirim yapmayalım demek istedim. Yeni arkadaşlar tablo için boşa hazırlık yapmasın diye :))
ben de kaçırdım sanırım yaw :44:
ben de hatırlamıyorum..birşey olduysa eğer geçmiş olsun melodicim..
bir de kilo veren mustlu ve yasemin arkadaşıma tebrik koyuyor ellerim patlayana kadar alkışlıyorum
süpersiniz walla...(yağmırım sana da geliyo bu şakşaklar :))
yahu cino senin şu 63 muhabbetini de kıskanmıyor değilim hani..kulaklarım kızarıyor hasetimden o derece ,sana gıcık oluyorum
(işin kötüsü bu yaptığım ikonun numarası ne biliyormusun iki nokta ve de 63 :84: )
canım walla yaa şuracıkta olmak istediğim kilodan bahsediyorsun ama ben ramazan yüzünden o bi kilo için bile kasamıyorum kendimi sen ol 63 de ben de patlayayım çatlayayım bu bana mustahak
Kızı fıtık ameliyatı oldu canım.
vagusçuğumunn pastasında tatlı lor varmış ben unutmuşum, tatlı lor dün markete sordum yoktu((
vuvummm senin ıslak kekten yaptım şimdi sosunu çekiyor leziz görünüyor valla sabırsızlanıyorum yemek için ben yine uzun kek kalıbında yaptım iki günde bunu yesemm ooooooooo daha ne isterim
vagusçuğumunn pastasında tatlı lor varmış ben unutmuşum, tatlı lor dün markete sordum yoktu((
vuvummm senin ıslak kekten yaptım şimdi sosunu çekiyor leziz görünüyor valla sabırsızlanıyorum yemek için ben yine uzun kek kalıbında yaptım iki günde bunu yesemm ooooooooo daha ne isterim
bu arada kızlar reglimim 3. günü sebebi ile mi yoksa evvelsi akşam bir paket light kakaolu pudingin tamamını yemem sebebi ile mi bilmiyorum ama ben bugün düne göre 400 gr almışım yaaaaa
yani bugün ayın 12 si ve ben sadece ay başından beri 1,2 kg verdimmmm yanii ciddi bir kaçamağım da yok yumruk fikride bana hiç cazip gelmiyor çünkü daha vermem gerekn yaklaşık 25-30 kg var bu da en az 6 ay demek yumruğu sonları saklıyım diyorum.
neyse hepinize hayırlı cumalar öpüyorum kolay gelsin kilo verenleri tebrik ediyorum
öncelikle hayırlı cumalar...
arkadaşlar ben bugün regl oldum ama orucu henüz bozmadım.aslında diyete başlamak için bayram sonunu bekliyordum ama düşündüm de acaba şimdi başlasam :44: bu dönemde atak evresini atlatmış olsam ne dersiniz? sonuç alabilirmiyim ki? kitapta regl döneminde kilo kaybı olmasa da bu dönem sonunda olacağını söylemiş muhterem dukan.ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum...
yaso sen krebi lorsuz yapıyorsan öyle de deneyebilirsin, ben lorsuz krep denemedim, yumurtasız lorsuz tarif var mı krep için?
Ya yasemincim benim ıslak kek tarifim mi vardı :)) evet kek tarifim var,evet ben kendi kendime bigün sütlü kek yapmıştım o keki,ama buraya yazmamıştım...çok isterdim ama senin bahsettiğin sanırım benim tarif değilama ben de bilmek istiyorum walla tariflerde de bulamadım..bildiğiniz ıslak kek mi,şu kakao-yumurta-şeker ayrılıp üzerine dökülen?
bu şekilde bende deneyeyim bakalım bi kere.
heheheheh canım yaaa ben bütün tariflerimi sana bağlıyorumçok seviyorum seni ve becerikliliğini napıyım
tarif sadece ablanınmış şimdi buldum tariflerden 19. sayfada o uyduruk bi pasta yaptım demiş ama bence gayet lezizzz valla sende bi göz atta eklemeler falan yaparsan haber verirsin bize de
heheheheh canım yaaa ben bütün tariflerimi sana bağlıyorumçok seviyorum seni ve becerikliliğini napıyım
tarif sadece ablanınmış şimdi buldum tariflerden 19. sayfada o uyduruk bi pasta yaptım demiş ama bence gayet lezizzz valla sende bi göz atta eklemeler falan yaparsan haber verirsin bize de
aaaaa forumda tarif veriyo seni enişteye söylüyceeeeemmmmm
Bizim diyetisyenler benim rejime başından beri büyük bir kuşkuyla yaklaşıyorlar.
Kastan, sudan gidecek diyip duruyorlar.
1 aylık bir süre sonundaki dünkü değerlendirmede, tartıda kemiksiz 7.2 gr yağ gittiğini görünce şok geçirdiler :))
Yorumlar şöyle oldu;
"Kollesterolünüz filan yükselmiştir ama.."
Cevabım şöyle oldu;
"Bilakis düştü.."
Diyetisyenimiz en sonunda "Bu diyet size çok iyi geldi Emel Hanım" demek zorunda kaldı.
Kıs kıs gülerek çıktım odadan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?