ilahi..ben de seni seviyorum tatlımmm çok teşekkür ederim ben de hadi çaktırmayayım üstüme kalsın dedim ama vicdanım elvermedi
sadecanın tarife baktım canımcım enfes gözüküyor..ben sana yazarken aklıma geldi demin.normal ıslak keki niye yapmıyoruz ki biz..hem süt tozu da yok onda..daha zararsız ...hani şu kakaolu kek için yumurta-şeker-sütü çırptıktan sonra 1 bardak ayırıp dolaba koyuyoruz sonra yine sadecanınki gibi sıcakken üzerine döküyoruz..bunu da deneyelim bi ara..
Light pudinge bende dayanamıyorum canım ve bir paketi nasıl yedim anlamıyorum bileAma ertesi gün bende de +200 +300 oluyordu, ben artık mısır nişastasıyla kendime yetiklik yapıyorum hem de çok yememiş oluyorum
Dukan çok tuzu önermiyor ama ben tuzsuz yiyemediğimden kendime kısıtlamadımtuzu azaltırsan tansiyonunda düşme yaşayabilirsin tabi karar senin
bende Dukan Diyetçilerindenim bugün 3. günüm 87.800 kilo ile başladım şimdi 86.500 üm. 4 gün kadar daha atak evresini sürdürmeyi düşünüyorum. başlarken hiç umudum yoktu inanmamıştım ama şimdi gelişmeleri görünce seviniyorum. umarım böyle devam ederim..
sus bakıyım sen hıııııııısöyle enişten kaç para veriyosa iki katını vericem benim için çalış :90:
Bizim diyetisyenler benim rejime başından beri büyük bir kuşkuyla yaklaşıyorlar.
Kastan, sudan gidecek diyip duruyorlar.
1 aylık bir süre sonundaki dünkü değerlendirmede, tartıda kemiksiz 7.2 gr yağ gittiğini görünce şok geçirdiler :))
Yorumlar şöyle oldu;
"Kollesterolünüz filan yükselmiştir ama.."
Cevabım şöyle oldu;
"Bilakis düştü.."
Diyetisyenimiz en sonunda "Bu diyet size çok iyi geldi Emel Hanım" demek zorunda kaldı.
Kıs kıs gülerek çıktım odadan :))
evet canım onunda tarifine tam baktım netten bi tek fazladan yağ var içinde onu çıkarttık mı tamamdır yapabiliriz yani rahatlıkla
şimdi atv de bi doktor var izliyorum da karaciğerden falan bahsediyor, az önce baktığımda alt yazıda 2 saat içinde 2 kilo vericeksiniz bu tarifle diyordu, şimdi de konuşurken diyor ki hızlı kilo vermek çok zararlı ayda 2,5 - 3 kilodan fazlasına asla izin vermem diyor biraz çelişkili geldi bana
bu arada bizde karaciğerine baktıran olmuş muydu merak ettim bende
dün light puding alıp yaptım bende ama hiç beğenmedim ya resmen tatlandırıcı tadı var ve boğazımı yaktımısır nişastası kullanılabilir mi? gerçi onların için de de vardır değil mi?
kizlar bu diyeti ramazanda uygulayan varmi:26:
var forumda yazılanları özellikle 1 ağustostan itibaren okursan bilgi edinebilirsin
Bizim diyetisyenler benim rejime başından beri büyük bir kuşkuyla yaklaşıyorlar.
Kastan, sudan gidecek diyip duruyorlar.
1 aylık bir süre sonundaki dünkü değerlendirmede, tartıda kemiksiz 7.2 gr yağ gittiğini görünce şok geçirdiler :))
Yorumlar şöyle oldu;
"Kollesterolünüz filan yükselmiştir ama.."
Cevabım şöyle oldu;
"Bilakis düştü.."
Diyetisyenimiz en sonunda "Bu diyet size çok iyi geldi Emel Hanım" demek zorunda kaldı.
Kıs kıs gülerek çıktım odadan :))
arkadaşlar koreden gelen bir ürün var çok güzel içindeki 8 tahıl ile sağlıklı şekilde kilo verebiliyorsunuz ben çok memnun kaldım hem orucumu çok rahat tutabiliyorum hemde kilo veriyorum tok da tutuyor ürünün siteside var internettende sipariş verebiliyorsunuz kapıma kadar kargo getırıyor kapıda kredi kartıyla veya nakit seçeneği veriyor ender saraç da kullanmış bi bakın isterseniz site xxxx iki ürün var selülit le başı dertte olan bayan arkadaşlarımızda yanında selülit jeli ve sıkılaştırıcı hediyesi de var firma telefonu da xxxx
o zaman bizde bi obezlik bi oburluk bi gözü dönmüşlük bi adam sendecilik var biz neden bayılıyoruz ve hepsini yemek istiyoruz
rejimde olan insan senin gibi olur işte..burun kıvırır,beğenmez,iştahı kapanır ama biz öyle mi hep hazıroldayız ama bu şekilde
canım sen pek tatlı sevmiyorsun o zaman
ben şu an çikolata, dondurma hmmm efendime söyliyeyim pasta ıvır zıvır yüzünden bu haldeyim:) ama şu var ki daha öncede tatlandırıcı ile çay içmeye kalkmışlığım ve tatlandırıcı yüzünden soğumuşluğum vardır çaydan. sanırım tatlandırıcı tarzı şeylere hassasiyetim var. çünkü diyet çikolata, bu mavi yeşillerin kremalı bisküvilerini hep damağımda bıraktığı acı tat yüzünden yiyemedim... yerken ilk sorun yok ama sonrasında kötü bir tat bırakıyor bende... ki gidip koca bir kutu tatlandırıcı aldım tatlı yapıcam diye :)))) puding'i aldığımda migrostan bir an önce eve gidip yapıp yemek için otobüs beklemeyip taksiye atladım o derece açımmm tatlıyaaaaa :))))))
bir de kendim deneyeceğim akşam puding yapmayı bakalım nasıl olcak:)
ben şu an çikolata, dondurma hmmm efendime söyliyeyim pasta ıvır zıvır yüzünden bu haldeyim:) ama şu var ki daha öncede tatlandırıcı ile çay içmeye kalkmışlığım ve tatlandırıcı yüzünden soğumuşluğum vardır çaydan. sanırım tatlandırıcı tarzı şeylere hassasiyetim var. çünkü diyet çikolata, bu mavi yeşillerin kremalı bisküvilerini hep damağımda bıraktığı acı tat yüzünden yiyemedim... yerken ilk sorun yok ama sonrasında kötü bir tat bırakıyor bende... ki gidip koca bir kutu tatlandırıcı aldım tatlı yapıcam diye :)))) puding'i aldığımda migrostan bir an önce eve gidip yapıp yemek için otobüs beklemeyip taksiye atladım o derece açımmm tatlıyaaaaa :))))))
bir de kendim deneyeceğim akşam puding yapmayı bakalım nasıl olcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?