ya benmi kaçırdım melodiye geçmiş olsun msgları geliyo...hayırdır inş..umarım önemli bişi deildir...atlamışsam çok özür melodicim geçmiş olsunnn
ben de kaçırdım sanırım yaw :44:
ben de hatırlamıyorum..birşey olduysa eğer geçmiş olsun melodicim..
olsun canım fazla önemli bişey değil fıtık ve testis ameliyatı ama narkoz beni hep korkutmuştur hele çocuklarda neyseki kazasız belasız atlattık çok teşekkür ederim
aynen aynen herkeste aynı..en azından bende de öyleydi...sen bir ay ortalamasına bak..4 kilo ve üzeriyse her türlü süper...
haftalık ortalama olmuyor..ben 3 kere duraklama yaşadım canım..üçü de uzun sürdü..üçünde de yumruk harekatı yaptım...yumruk harekatının ilk çok işe yarıyor..sonrakilerde moku çıkıyor tabii :))
Canım çok geçmiş olsun en küçüğün derken kaç yaşında ?
çok teşekkür ederim canım en küçüğüm 1.5 yaşında ellerinizden öper
Kızı fıtık ameliyatı oldu canım.
çatla da patla vuvuşuuuuummmhihihih canım benim 63 senin güçlendirmeye geçebilmen demek, benim içinse kalan 3 kilocuk daha demekkkk hahahaha bak ikonlar bile işaret veriyooo görüyo musuuuun:)) canım yaaa bişicik kalmadı sen de fıstık gibisin de gördüğüm kadarıylaa, ramazan bitene kadar düşüverirsin bile 63 e sen...hem biliyosun kendini kasmadığın sürece daha kolay gideyo kilolaaarr
benim de gözümden kaçmış demek ki, melodicim geçmiş olsuun çok çok...
geçmiş olsun canım ben kaçırmışım sanırım.önemli birşey yok dimi? tekrar geçmiş olsun
olsun canım önemli değil .yaşındaki oğlum kasık fıtığı ameliyatı oldu ve testisini indirdiler yukarı kaçıyodu ama çok şükür iyi çok teşekkür ederim
oğlum canım 3oğlum var benim 15yaş 3yaş ve 1.5yaş
Ay ben de neremden uydurduysam, kızı ameliyat oldu diye yazmıştım.
Maşşşşşşşşşşşşşallah!
Benim üst komşumun da koca koca 3 oğlu var. Çok tatlılar ya. Ablam gelince çok hoşuna gitmişti böyle 3 delikanlı ne güzel diye (onda bir tanecik oğlan var, başka da düşünmüyor). Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.
ahahahahah bende okuyorum okuyorum maşallah herkese cevap yazmış ilk gününde kim bu diyorum sakaleyn nickin değişmiş cicim
evet şu formülü bende merak etmişştim ama neydi o ilaç mıydı anlamadım bende kandırdılar insanları açıklıycaz açıklıycaz diyip yarına bıraktılar
burada herkes dukan diyeti mi uyguluyor? uygulayanlarda işe yaradı mı?
güçlendirmedede güzel kilo veren var..Kıslarrrrrrrrr napıyorsunuz, keyifler neşeler yerinde miii ? Görüyorum ki güçlendirmeye epey geçen kişi oldu 63 ü bi görsem bi görsem diyen ben 62 ye düştüm60 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bu dukan menapoz falan dinlemiyor anacım ezip geçiyor valla . merak ettiğim iki şey var güçlendirmeye gecenler güçlendirme de de kilo verdiler mi yoksa güçlendirmede artık kilo sabitleniyor mu ? bir ikincisi boyum 159 1.60 acep dukan amcam benim ideal kilo olarak kaçı öneriridi sitesinden yazmaya çalıştım ama beceremedim, benim boyuma yaklaşık olupta dukandan ideal kilosu verilen var mı 160 boya kaç kiloyu öneriyor acaba gerçi bunlara bir çok etken de etkiliyor ama genede az buçuk yaklaşık bir değere belirleniyordur, herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr öpücüklerrrrrrrr
oğlum canım 3oğlum var benim 15yaş 3yaş ve 1.5yaş
ben de kaçırdım sanırım yaw :44:
ben de hatırlamıyorum..birşey olduysa eğer geçmiş olsun melodicim..
olsun canım fazla önemli bişey değil fıtık ve testis ameliyatı ama narkoz beni hep korkutmuştur hele çocuklarda neyseki kazasız belasız atlattık çok teşekkür ederim
aneee nickin mi değiştiçok teşekkür ederim sizler sayesinde kafamda soru işareti kalmıyor süpersiniiizzz:)
:13:
slm kizlar bende sizi ara sira takip ediyorum ama diyeti biraktigim icin yazmak gelmiyor icimdenbende 6 kilo vererek 26 mayista güclendirmeye gectim ama yarim biraktim ben yurdisinda yasiyorum haziraqnda türkiyeye annnemlerin yanina gittim neler yedigimi yazsam iinanamazsiniz ve maalesef iki ayda iki bucuk kilosunun geri alip geldim.tekrar baslamak istiyorum diyete ama ramazanin gecmesini bekliyorum bide gözümde büyüyor bakalim herkes cok güzel kilolar veriyor tebrikler sakin yarim birakmayin diyeti güclendirme sart...
yok bazen karışık diyet uygulayıp dukan diye yutturmaya çalışıyoruz ...
güçlendirmedede güzel kilo veren var..
yaş kemik yapısına felan göre bir test ..bend e 1.59 um 57 kilo dedi bana..
maşallah geçmiş olsun kuzucuğa..
herkese merhaba
bir suredir forumu takip ediyorum.ben de araniza katilmak istiyorum.kitabi okudum.dukan`in dukandiet.co.uk sitesine de girdim ideal kilomu hesaplamak icin. ona gore ideal kilom 59 cikti. ben su an 58-59 arasindayim zaten tam olarak bilmiyorum yarin sabah tartilayim dedim baslamadan.
59 kilonun ideal kilom olduguna inanmam zor cunku bundan 7 ay oncesine kadar 52 kiloydum.bu sure icinde is stesinden buzdolabinin icinde yasar oldum gece vakitleri deliler gibi ne kadar tatli ivir zivir gereksiz sey varsa yedim istisnasiz her gece:84: ve sonunda bu kiloya ciktim. bu diyeti 48 kilo olan menapoz donemindeki annem yapmis ben ondan ogrendim.kendisi acayip fit bir kadindir oldum olasi.zaten incecikti yaglardan 2 kilo daha gidince mankenlere tas cikartacak olculere geldi.benim boyum fena sayilmaz 1.70 52 olunca ben 26 beden kot pantolon giyebiliyordum.sanirim su an 28 giyerim.yeni bir sey almadigim icin bilemiyorum.yazi elbiselerle taytlarla gecirdim.dukanin sitesinden parali programina dahil olmayi bile dusundum ama benim kilomu ideal buldugu icin kabul etmedi:84:
siz beni araniza alin noooluuur gercekten cok moralim bozuk hayatimda hic kilo almadim ki ben...evet rejimler yaptim spor yaptim ama en fazla 2-3 kilo aldim sonra da verdim. simdi kalori diyetleri de yapamiyorum cunku midem de genislemis aclik krizine giriyorum. 2 gun dayanamiyorum.bana destek olabileceginize inaniyorum.forum o kadar hareketli ki aranizdaki enerjiden de ilham alirim ve yeniden aynalarla barisirim inancindayim...ben de gelebilir miyim luuutttfeeeeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?