Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ya benmi kaçırdım melodiye geçmiş olsun msgları geliyo...hayırdır inş..umarım önemli bişi deildir...atlamışsam çok özür melodicim geçmiş olsunnn

olsun canım önemli değil .yaşındaki oğlum kasık fıtığı ameliyatı oldu ve testisini indirdiler yukarı kaçıyodu ama çok şükür iyi çok teşekkür ederim

evet bendede aynı oldu ilk yumruk harikaydı ama ikincisi hiiiiç işe yaramadı

rica ederim ne demek çok teşekkür ederim benimde bazen kaçıyor o kadar dikkatle takip etmeye çalıştığım halde

oğlum canım 3oğlum var benim 15yaş 3yaş ve 1.5yaş

Maşşşşşşşşşşşşşallah!
Benim üst komşumun da koca koca 3 oğlu var. Çok tatlılar ya. Ablam gelince çok hoşuna gitmişti böyle 3 delikanlı ne güzel diye (onda bir tanecik oğlan var, başka da düşünmüyor). Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.

çok teşekkür ederim tüm isteyenlere nasip etsin allah evde tek kaldım bana iyi bakın diyorum ama benim biri büyük bende yapmıyodum güya en büyüğüm 15 diğeri 3 küçükte 1.5 büyük konuşmamak lazımmış amin tekrar teşekkür ederim

Kıslarrrrrrrrr napıyorsunuz, keyifler neşeler yerinde miii ? Görüyorum ki güçlendirmeye epey geçen kişi oldu 63 ü bi görsem bi görsem diyen ben 62 ye düştüm 60 olunca güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum bu dukan menapoz falan dinlemiyor anacım ezip geçiyor valla . merak ettiğim iki şey var güçlendirmeye gecenler güçlendirme de de kilo verdiler mi yoksa güçlendirmede artık kilo sabitleniyor mu ? bir ikincisi boyum 159 1.60 acep dukan amcam benim ideal kilo olarak kaçı öneriridi sitesinden yazmaya çalıştım ama beceremedim, benim boyuma yaklaşık olupta dukandan ideal kilosu verilen var mı 160 boya kaç kiloyu öneriyor acaba gerçi bunlara bir çok etken de etkiliyor ama genede az buçuk yaklaşık bir değere belirleniyordur, herkese kucak dolusu sevgilerrrrrrrrr öpücüklerrrrrrrr

aaaaaaaaaaaaaa nickim değişmiş ..geçen gün istekte bulunmuştum..bu benim yav sakaleyn kusura bakmayın şaşkalozluğuma bakın hele..kız yaso sen demesen ezbere yazıp çıkıyorum....

burada herkes dukan diyeti mi uyguluyor? uygulayanlarda işe yaradı mı?
yok bazen karışık diyet uygulayıp dukan diye yutturmaya çalışıyoruz ...
güçlendirmedede güzel kilo veren var..
yaş kemik yapısına felan göre bir test ..bend e 1.59 um 57 kilo dedi bana..
oğlum canım 3oğlum var benim 15yaş 3yaş ve 1.5yaş
maşallah geçmiş olsun kuzucuğa..

slm kizlar bende sizi ara sira takip ediyorum ama diyeti biraktigim icin yazmak gelmiyor icimdenbende 6 kilo vererek 26 mayista güclendirmeye gectim ama yarim biraktim ben yurdisinda yasiyorum haziraqnda türkiyeye annnemlerin yanina gittim neler yedigimi yazsam iinanamazsiniz ve maalesef iki ayda iki bucuk kilosunun geri alip geldim.tekrar baslamak istiyorum diyete ama ramazanin gecmesini bekliyorum bide gözümde büyüyor bakalim herkes cok güzel kilolar veriyor tebrikler sakin yarim birakmayin diyeti güclendirme sart...

canım keşke güçlendirmeye geçmişken bırakmasaydın ama olmuş artık olan.sen en ıyısı 4 gün atak yapıp sonrasında seyirle devam et.ideal kilona yaklaşınca güçlendirmeden devam edersin

1.59'a 57 dediğine göre o zaman önümde aşmam gereken bir beş kilo daha var demektir 60 kiloya indiğimde güçlendirmeye geçeceğim , güçlendirmede de kilo verilmeye devam edilliyorsa kalan üç kiloyuda sanırım güçlendirmede veriirim , 60 a indiğimde 20 kilo vermiş olacağım oda 200 gün eder az buzda değil valla 7 aya yakın bir sürede o sürecek bu kadar zamanda da o üç kilo rahat rahat verilir , sağol canım çok teşekkür ederim.

herkese merhaba
bir suredir forumu takip ediyorum.ben de araniza katilmak istiyorum.kitabi okudum.dukan`in dukandiet.co.uk sitesine de girdim ideal kilomu hesaplamak icin. ona gore ideal kilom 59 cikti. ben su an 58-59 arasindayim zaten tam olarak bilmiyorum yarin sabah tartilayim dedim baslamadan.
59 kilonun ideal kilom olduguna inanmam zor cunku bundan 7 ay oncesine kadar 52 kiloydum.bu sure icinde is stesinden buzdolabinin icinde yasar oldum gece vakitleri deliler gibi ne kadar tatli ivir zivir gereksiz sey varsa yedim istisnasiz her gece:84: ve sonunda bu kiloya ciktim. bu diyeti 48 kilo olan menapoz donemindeki annem yapmis ben ondan ogrendim.kendisi acayip fit bir kadindir oldum olasi.zaten incecikti yaglardan 2 kilo daha gidince mankenlere tas cikartacak olculere geldi.benim boyum fena sayilmaz 1.70 52 olunca ben 26 beden kot pantolon giyebiliyordum.sanirim su an 28 giyerim.yeni bir sey almadigim icin bilemiyorum.yazi elbiselerle taytlarla gecirdim.dukanin sitesinden parali programina dahil olmayi bile dusundum ama benim kilomu ideal buldugu icin kabul etmedi:84:
siz beni araniza alin noooluuur gercekten cok moralim bozuk hayatimda hic kilo almadim ki ben...evet rejimler yaptim spor yaptim ama en fazla 2-3 kilo aldim sonra da verdim. simdi kalori diyetleri de yapamiyorum cunku midem de genislemis aclik krizine giriyorum. 2 gun dayanamiyorum.bana destek olabileceginize inaniyorum.forum o kadar hareketli ki aranizdaki enerjiden de ilham alirim ve yeniden aynalarla barisirim inancindayim...ben de gelebilir miyim luuutttfeeeeennnnn

bmı indeksinizi merak ediyorum gerçekten, ben 167 boyunda 57 kiloyum şu an ve halimden gayet memnunum boyunuz 1.70 ve 58 kilosunuz, bu dieti yapmak istiyorsunuz vücudunuzu yormayın bence,tabiki bu benim fikrim, spor yaparak bikaç kilo verebilirsiniz, buda size yeterli olacaktır tabiki bu benim görüşüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…