Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar kitabımı dün aldım bir hırs atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın kısmetse başlayacağım.yulaf kepeği alana kadar buğday kepeği aldım onunla başlayacağım.
deneyimli dukancılar kitapta ikilemde kaldığım bir nokta oldu.
lihgt cola anladığım kadarıyla serbest.ancak bu serbestlik atak dönemi için de geçerli mi?
dukan baharat kullanılabilir diyor.mesela tavuk baharatları var onlarda olur mu.
kimyon,toz biber,karabiber olur mu?:26:

Atak dönemi içinde light kola serbest ama günde bir bardaktan fazla içmemeye çalış, ben bir ara kola bağımlısıydım günde bir litreyi bitiriyordum hal böle olunca kilo vermede yavaşlıyordu, kimyon,tozkarabiber,karabiber de serbest, tavuk baharatları dediğin paket halinde satılanlardan mı bahsediyorsun anlayamadım

Kitapta açık açık yazıyor bu diyette pazarlık yok diyor Dukan tavsiyem kaçamak yapmak konusunda dikkatli olman =( güçlendirmeye kadar dayan lütfeen :97: regl döneminde çok farkediyor yani kendi adıma benim şişkinliğim bacaklarıma bile yansıyor o yüzden sakın bırakma devaaam :90:

Sebze + protein günlerine bayılıyorumm =) Limondan C vitaminimi havuçtan A vitaminimi ve de Ispanaktan demir alma vakti geldiii =)
yemeğimi yapmalıyımm

kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de

evet canım paket halinde olanlar.mesela tuzott gibi.
birde ne marka yoğurt alıyorsunuz.dün ütaşın light yoğurdunu aldım ama küçücük yoğurt hem de pahalı.hergün bir kutu yoğurt yeesem iflas ederim ben.

hiç belli olmuyor işte birgün varsın ertesi günü yok aynen bizimde öle oldu 2halamıda saat farkıyla aynı gün kaybettim buraya yazmadım ama 30temmuz öğlen birini 31temmuz gecede birini kaybettim daha 15gün oldu ikiside aynı şekilde kalp krizi anjiyo beyne giden damarlar tıkanıyo beyin kanaması ve felç ardından hemen kayıp çok zor oldu allah sabır versin napalım hayat allah çektirmesin yatırmasın hayırlı ölüm nasip etsin herkeze amin

ben bi türlü şu atak kısmını geçemedim topu topu 1 gün yapıcakmışım...sahurda tamam...iftarda da tamam...ama sonra 3 defadır yemek sonrası meyve kısmını a-şa-mı-yo-ruuum.16 saat aç kalıyorum meyvede takılıyorum.

ne basiretsiz bişeymişim yaaa....meyve sebze bu kadar mı dayanılmaz şeylermiş..ay allahım..ama iyi olan şu; 1 kilo vermişim :)) ben direkt seyir mi yapsam acaba...meyve yerine salatalık filan yerim ne biliiim...sopalayın beni kızlar bişeyler söyleyin bana yardım edinnn.:84::84:

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.. 4 günlük atak döneminden sonra 5sp 5ps günlerine başladım, şimdilik ilk 5 sebze+protein günlerim bitti. Yarından itibaren 5 gün protein saf uygulamaya geçiyorum. Size bir sorum olucaktı şu anda 5 günde sedece 300 gr vermişim bu bana çok az geldi ve her an moralim bozulacak diyeti bırakıcam diye korkuyorumm acaba sebzeler yüzünden mi kilo veremiyorum anlayamadım nedenini, bide seyir döneminde yasak olmasına rağmen günde 1 tane incir yiyorum dayanamıyorum sizin yazdıklarınızı okuyarak moral bulmaya çalışıyorum ama gitgide içimdeki kilo verme azmi azalıyor sanırım

Kurt üzümü Dukanında tavsiye ettiği faydalı bir meyve yaban mersini gibi bir şey =) seyir evresine geçtiğinde 1 çorba kaşığı yersen vitamin ve meyve yeme ihtiyacını karşılayabilir bir dene =) zaten 1P 1PS şeklinde yaparsan sebzesizlikde olmuyor =) vazgeçme lütfeen :126:

Ben de 5 gün atak yapmama rağmen sadece 1 kilo verebilmiştim ama devam ettim =( moralini bozma bencee 5 günlük protein günlerinde birden gidicektir...

başın saolsun..rabbim geride kalanlara sabır versin..

Başınız sağolsun...

başınız sağolsun.

özgülcüm başın sağolsun, ışıklar içinde yatsın..

başınız sağolsun...

başın saolsuuun canım, Allah sabır versin....

Aci kayiplariniza cok uzuldum. Allah rahmet eylesin.

taziyeleriniz için hepinize teşekkürederim.hepiniz sağolun.

arkadaşlar migrosa baktım yulaf kepeği yok buğday kepeği ve yulaf ezmesi var ben de almadım bu arada sanırım pınarın 4 lü extra light süt ve hediyesi light 200 gr yoğurt 7 küsür liraydı
benim kepek işi gurmenete kaldı galiba
kitabımı sipariş ettim bekliyorum ama bu süreçte merakım ilgim büyüyor yazılanları okudukça. bari ilk sayfaları okuyayım dedim ve topiğin başına döndüm. kitap hala elime geçmedi beni mazur görün şu konuda kafam karışık seyire geçince 5+5 ya da 1+1 yapmaya nasıl ya da neye göre karar veriyorsunuz tamamen kendi tercihiniz mi

tebrikler tatlım.aramıza hoş geldin sağlıklı zayıflamalar

dün migrostan sarella aldım diyabetik yazıyordu.günde 1 çay kaşığı çokta kaçamak sayılmaz.

Sarelle Şeker İlavesiz Diyabetik Kakaolu Fındık Ezmesi 350g
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
Enerji 458 kcal
1.914 kJ
Protein 6,65 g
Karbonhidrat 14 g
Yağ 32 g
Doymuş Yağ Asitleri 1,8 g
Trans Yağ Asitleri 0
Şeker Alkolleri 43,5 g
Lif 0,60 g
Sadyum 0,10

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…