kızlar kitabımı dün aldım bir hırs atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın kısmetse başlayacağım.yulaf kepeği alana kadar buğday kepeği aldım onunla başlayacağım.
deneyimli dukancılar kitapta ikilemde kaldığım bir nokta oldu.
lihgt cola anladığım kadarıyla serbest.ancak bu serbestlik atak dönemi için de geçerli mi?
dukan baharat kullanılabilir diyor.mesela tavuk baharatları var onlarda olur mu.
kimyon,toz biber,karabiber olur mu?:26:
yeni kalktım günaydın herkese:)))
yine yeni bir soru .... 2-3 gündür acayip şişim ve tartıda bunu hemen göstermiş durumda...regl olmam yakın ona bağlıyorum ama bu kadar olurmu 1000-1500 gr farkedermi ??? benim geçen ay ki reglimde daha yeni başlamıştım anlayamadım çok... bide 3-5 kg verdiğim için şişliği hissedemedim kilo vermenin sevinciyle:))) yoksa meyve yemiştim onun eserimi bu(( moralim çook bozuldu arkadaşlar... lütfen bi el uzatın benim durumuma :))))
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
Atak dönemi içinde light kola serbest ama günde bir bardaktan fazla içmemeye çalış, ben bir ara kola bağımlısıydım günde bir litreyi bitiriyordumhal böle olunca kilo vermede yavaşlıyordu, kimyon,tozkarabiber,karabiber de serbest, tavuk baharatları dediğin paket halinde satılanlardan mı bahsediyorsun anlayamadım
sağol bakmayın darıldım dediğime gecenin o saatinde gelişşi güzel yazmışım.birde maş.sohbetiniz herzamanki gibi çok.geriye gidip hepsine okuyamadım.1827. sayfada kalmıştım 1965. sayfaya gelmişsiniz.ara ara girip okumaya çalışacağım.
teşekkürederim ismim özgül
sağol canım..
çok sağol
sağol,2 gece yatılı kaldılar canım 1gün önce bizdeydi.hiç birşeyi yoktu.beyin sapındaki damarda tıkanma olmuş.kısmi ve felç ve 10 saatte yoğun bakım ve ölüm.
Allah insana bazı şeylere sebebsiz yaptırıyor.inanamadım.kayınvalideler bizdeyken (evi temiz olur titizdir ama)kızı evine süpürmüş.bende de biri engelli diğeri hiperaktif 2 çocuk evi süpürüp silsemde detaylı yapamıyordum.ama ramazanın 2. günü (normalde bayram temizliği ni sona doğru yaparım ;orucu alıştıktan sonra) evi tüllerde dahil temizliğini detaylı yaptım ve ogün gece haber geldi.10 saat sonrada cenazesi bizim evden kalktı.
melodim kader arkadaşım ya zorla gidiyor valla bu kilolar.Ramazan yüzünden pek de giremiyorum hele akşamları hiç.yemek ye bulaşık yıka namaz kıl saat 23 oluyor.snra bir rehavet çöküyor.zaten gece de kalktığımz için uykusuz oluyoruz.öyle işte.ben de güçlendirmeye geçmek istiyorum artık çok sıkıldım
gerçekten bende sıkıldım gram gramda olsa razıyım ama gitmiyor giden gramlar katlanıp geliyor bir hafta yokum güçlendirmedeki gibi beslenicem bakalım dönünce ne olacak olmazsa en baştan başlıycam gitsinler yaaa istemiyorum bıktım
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
Kocaman bir fincan sütlü türk kahvesi zamanııtabiki diyetimize uygun sıfır yağlı
ben bi türlü şu atak kısmını geçemedimtopu topu 1 gün yapıcakmışım...sahurda tamam...iftarda da tamam...ama sonra 3 defadır yemek sonrası meyve kısmını a-şa-mı-yo-ruuum.16 saat aç kalıyorum meyvede takılıyorum.
ne basiretsiz bişeymişim yaaa....meyve sebze bu kadar mı dayanılmaz şeylermiş..ay allahım..ama iyi olan şu; 1 kilo vermişim :)) ben direkt seyir mi yapsam acaba...meyve yerine salatalık filan yerim ne biliiim...sopalayın beni kızlar bişeyler söyleyin bana yardım edinnn.:84::84:
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.. 4 günlük atak döneminden sonra 5sp 5ps günlerine başladım, şimdilik ilk 5 sebze+protein günlerim bitti. Yarından itibaren 5 gün protein saf uygulamaya geçiyorum. Size bir sorum olucaktı şu anda 5 günde sedece 300 gr vermişim bu bana çok az geldi ve her an moralim bozulacak diyeti bırakıcam diye korkuyorummacaba sebzeler yüzünden mi kilo veremiyorum anlayamadım nedenini, bide seyir döneminde yasak olmasına rağmen günde 1 tane incir yiyorum dayanamıyorum sizin yazdıklarınızı okuyarak moral bulmaya çalışıyorum ama gitgide içimdeki kilo verme azmi azalıyor sanırım
Ben de 5 gün atak yapmama rağmen sadece 1 kilo verebilmiştim ama devam ettim =( moralini bozma bencee 5 günlük protein günlerinde birden gidicektir...[/QU
inşallah canım tek umudum önümüzdeki bu 5 gün
başın saolsun..rabbim geride kalanlara sabır versin..
özgül ablacım başın sağolsun.gözümüzden kaçmıştır inan. ben zaten bu Ramazan dolayısıyla hemen okuyup birkaç bişey yazıp çıkıyorum.kusurumuza bakma Gerçekten çok üzüldüm.Allah sizlere sabır geride kalanlara sağlık versin
Başınız sağolsun...
İNANAMAMAKTAYIM süper bi haber buuuu!!!
ay ay çok sevindiiiimmmmm tahminim doğru çıktı vallahi doğru çıktı hadi hadi gel güçlendirmeye şimdi yeni tarifler eklicem
ay yasommm çok sevindim şükür indin 57lere
ben de incik boncuk alıp dikiyorum kıyafetlerime yasom hihihi şimdi yelek yapıcam çok heyecanlıyım
ay çok mutlu oldum bir ortak noktamızın daha olmasına
affiyet olsun şekerim ohh yaramamış baksana kilona
özgül abla sorduk seni, merak ettik.
Başın sağolsun.
Allah sabır versin.
oh oh hadi bakalım leslie sansone'un evde yürüyüş programı var
walkathome.com yazıyodu videolarda
ben onu yapıyorum yasemin arkidişimiz önermişti çok da faydasını gördüm ben.
spora az da olsa vakit ayırmak lazım.
Dukan diyeti bence hayatımızda uygulayacağımız en güzel diyet, sarkma veya kas kaybı yaşatmadığı için
ama yine de spor önemli
başarının devamını diliyoruummm
başınız sağolsun.
özgülcüm başın sağolsun, ışıklar içinde yatsın..
başınız sağolsun...
hiç belli olmuyor işte birgün varsın ertesi günü yok aynen bizimde öle oldu 2halamıda saat farkıyla aynı gün kaybettim buraya yazmadım ama 30temmuz öğlen birini 31temmuz gecede birini kaybettim daha 15gün oldu ikiside aynı şekilde kalp krizi anjiyo beyne giden damarlar tıkanıyo beyin kanaması ve felç ardından hemen kayıp çok zor oldu allah sabır versin napalım hayat allah çektirmesin yatırmasın hayırlı ölüm nasip etsin herkeze amin
başın saolsuuun canım, Allah sabır versin....
Aci kayiplariniza cok uzuldum. Allah rahmet eylesin.
Kızlaar slm:79: aranıza bugün katıldımm5 gün atak evresi uyguladım şimdi 18 gündür 1P/1PS şeklinde devam ediyorumm...
Her göreen bu kadar hızlı nasıl kilo verdiğimi söylüyor deli mutlu oluyorumdaha hiç kaçamak yapmadım yapmaya da niyetim yok ama sporu çok sık yapamıyorum malesef :2: sizin yazıları okuyuncadaa motive oldumm aranıza katıliim dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?