Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlaar slm:79: aranıza bugün katıldımm 5 gün atak evresi uyguladım şimdi 18 gündür 1P/1PS şeklinde devam ediyorumm...
Her göreen bu kadar hızlı nasıl kilo verdiğimi söylüyor deli mutlu oluyorum daha hiç kaçamak yapmadım yapmaya da niyetim yok ama sporu çok sık yapamıyorum malesef :2: sizin yazıları okuyuncadaa motive oldumm aranıza katıliim dedimm

günaydınn arkadaşlarr

çok uykum vardı ama arada gözümü açınca dayanamadım sırf tartılmak için kalktım bi daha da uyuyamadım

kilooommm 57,700

İNANAMAMAKTAYIM süper bi haber buuuu!!!
ay ay çok sevindiiiimmmmm tahminim doğru çıktı vallahi doğru çıktı hadi hadi gel güçlendirmeye şimdi yeni tarifler eklicem
ay yasommm çok sevindim şükür indin 57lere
ben de incik boncuk alıp dikiyorum kıyafetlerime yasom hihihi şimdi yelek yapıcam çok heyecanlıyım
ay çok mutlu oldum bir ortak noktamızın daha olmasına
affiyet olsun şekerim ohh yaramamış baksana kilona

kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de

özgül abla sorduk seni, merak ettik.
Başın sağolsun.
Allah sabır versin.

oh oh hadi bakalım leslie sansone'un evde yürüyüş programı var
walkathome.com yazıyodu videolarda
ben onu yapıyorum yasemin arkidişimiz önermişti çok da faydasını gördüm ben.
spora az da olsa vakit ayırmak lazım.
Dukan diyeti bence hayatımızda uygulayacağımız en güzel diyet, sarkma veya kas kaybı yaşatmadığı için
ama yine de spor önemli
başarının devamını diliyoruummm

limonata kolay gelsin cnm.sanırım atağı regl döneminde yapıyorsun.kilo kaybı oluyormu acaba yazarsan sevinirim cnm

oh oh hadi bakalım leslie sansone'un evde yürüyüş programı var
walkathome.com yazıyodu videolarda
ben onu yapıyorum yasemin arkidişimiz önermişti çok da faydasını gördüm ben.
spora az da olsa vakit ayırmak lazım.
Dukan diyeti bence hayatımızda uygulayacağımız en güzel diyet, sarkma veya kas kaybı yaşatmadığı için
ama yine de spor önemli
başarının devamını diliyoruummm [/QUOTE]

Teşekkürler bu çok iyi olduu kesinlikle haklısın mutlaka yapmaya çalışıcam ... Bu arada sütlü türk kahvesini fincan ölçüsüyle yapıp içiyorum her akşam yemekten sonra tok tutuyor. 8'den sonra yememeye özen gösteriyorum bilginize

cnm hoşgeldin.burası gerçekten harika! insanın diyet yapası geliyor,fazla kilosu olmasa da gelecek yani o kadar :109: 18 günde kaç kilo verdiğini öğrenebilirmiyim cnm ben daha başlamadımda

Bu herkesin başına geldi. "http.............." ile başlayıp "............png" ile biten kısmı yapıştıracaksın. başka hiçbir karakter olmayacak.

http................................png

onuda denedim ama inat edicem de olsun haydi BİSMİLLAH bakıyım bi ben yine..saol canım ya senide uğrastırıyorum

cnm hoşgeldin.burası gerçekten harika! insanın diyet yapası geliyor,fazla kilosu olmasa da gelecek yani o kadar :109: 18 günde kaç kilo verdiğini öğrenebilirmiyim cnm ben daha başlamadımda

Ben 5 günlük atakta 1 kilo verebildim bu 18 günlük seyir evresinde de 4 kilo verdimm ama hiç kaçamak yapmadım ve sınırsız diye öyle çok yemiyorum zaten hiç acıkmıyorumda =) Bence mükemmel bir diyet başlamalısın

limonata kolay gelsin cnm.sanırım atağı regl döneminde yapıyorsun.kilo kaybı oluyormu acaba yazarsan sevinirim cnm

teşekkür ederim canım.ya çok fark hissediyorum daha tartılmadım bugün 3. gün olduğu için göbek düz oldu çünkü açımmmmmmm:)ama yulaf kepeği bulamadım marketten 7 tahıllı un aldım içinde yulaf war kepekli un war keten tohumu war malt unu (nedemekse)çavdar ekşisi antioksidan.carfoure gidemedim gidincede bulurmuyum bilmem ama 2 gün kendimi öle sartlmaışım ki su bile gelmiyodu aklıma şimdi bol içiyorum .bu 7 thaıllıyıda almak zorunda kaldım hiç yoktan kabızlık war ve aclıktan midem bulanıyodu bu sabah krep gibi yaptım 1,5 kasıktan bakalım aldırmaz inş.sadece bunu kahvaltıda kullanıcam diğer öğünlerde muffin yapmam çünkü ne kadar doğru bi un bilmiyorum.ama ilk 2 gün çok zırdu ama göbek indi ama bakalım artık .senin nasıl gidiyo moonlightttt:)

hayatım anladığım kadarıyla bu diyette aç olmamak gerekiyormuş.yani izinli olanları istediğin kadar yiyebilirsin,istediğin zaman doyana kadar. açıkcası beni cezbeden de zaten bu face de reale yulaf kepeğinin geldiğini yazmışlardı dün.telefonla sorup öğrenebilirsin ben henüz başlamadım ama rossmandan aldım yulaf kepeğini.ne bileyim bende bugün başlasam diyorum aslında reglimin 3. günü valla yazılanları okudukca sabırsızlanıyorum iyice,regl de düşüş olmazsa diye tırsmıştım ama sende sonuç vermiş gibi umarım böyle devam ederde kurtuluruz artık bu gereksiz ağırlıklardan

hmm aslında söylediğin gibi yapmak mantıklı sen oraya gittiğinde güçlendirmede olucaksın aslında yağ ile çok sorunun olmayacak, sebze yemeklerini alırken susuz al ve de peçete koy tabağının altına
sana gülecekler, dalga geçecekler belki ama işe yarıyo az da olsa yağını alıyo yemeğin
bol bol mutfağa girmeye çalış, yemekleri sen pişir
Seyiri istersen uzatabilirsin canımın içi, mesele senin içinin rahat etmesi.
Oraya gittiğinde güçlendirmede olacağın için de alma gibi bi derdin olmaz gibime geliyo aslında.
Ama garantiye almak isterdim ben de ve uzatırdım seyiri.
Bi de erken yemeye hep gayret etsen bak demek ki daha çabuk gidicek kilocukların.
Dediğin gibi yapabilirsin bence, ben olsam ben de senin gibi yapardım. Bu sorunu çözdük tamam ama protein perşembeleri ne olucak yasom bana onu söyle seeennn
güçlendirmeye geçtiğin ilk hafta sinopta olucaksın, protein perşembesini yapabilecek misin?
Bi de orada yürüyüşleri sakın ihmal etme o zaman!!!

Son düzenleme:

canımmm bi acil özele bakar mısın bişey yazdım sana

ya beberongo ne kadar cıvıl cıvıl birisin sen!yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum forumu senin yorumlarına ba-yı-lı-yo-rum.cidden inanılmazsın harika bir fikir bu.

canım dediğin gibi yemek konusunda ben girerim mutfağa sonuçta yağı falan az olsa da kimse sesini çıkarmaz yer ben yaptım diye hem onlar içinde sağlıklı olur bi kerem protein perşembesi çok zorlamaz herhalde yaaa ilk haftamda herhangi bir güne denk getiririm artık o güne de tavuk falan aldırırım onu haşlarım idare ederim ama işte bu yüzden diyorum bir hafta daha uzatayım ki biraz pay kalsın kilo vermesem de alsam bile yine hedefime geliyim

laptop götürcem zaten leslieye devam orda da zaten çayır çimen kır bayır annem oturtmaz beni he bi belki meyve konusuna söz veremem ağaçlardan taze taze toplayıp iradeye hakim olmamak zor olabilir

bi bakayım orayada ya...inş canım weririz ama basla bence zaten regl döneminde sonra normaldede farklılık oluyo yaparsan daha motive olursun dahada farklı o lur bence inş weririz yaaaa

gerçekten harikasın.tebrikler arkadaşım
çoğunlukla hızlı kilo kaybı atak döneminde oluyor ama sende az olmasına rağmen sonrası çok güzel gelmiş.18 günde 5 kg çok güzel bir rakam.demek ki atakda fazla kilo düşüşü olmazsa moral bozmak yok

ya beberongo ne kadar cıvıl cıvıl birisin sen!yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum forumu senin yorumlarına ba-yı-lı-yo-rum.cidden inanılmazsın harika bir fikir bu.

ay teveccühünüz efemmm :82:
ben evde öyle yapıyodum diyetisyenle kilo verirkenki dönemde, babam antepli de benim, sanki babam antepli olunca ben antepli olmuyorum orası ayrı, evde yemekler biraz yağlı yapılır ama diyet dışında kendi tercihim bu, ben oldum olası çok yağlı yemek yiyemem. Rahatsız eder beni.
Ben zaten tatlı, pasta, çörek falan yemesem yine zayıf kalırım çünkü benim mide hassas, kızartma yiyemem, yağlı yiyemem, ağır etler yiyemem, sakatat pek sevmem..
İşte tatlı olunca işin içinde çıktık 72ye kadar da çok şükür şimdi 58im efeeemm
iltifatlarınız için ayrıca teşekkür ederim

tamamdır anacım o zaman oldu bu iş sen bi 27ye kadar çevir seyri ama acıma meyvelere ye valla dalından buldun mu acımicaksın dukan mukan kızmaz öyle şeylere sonuçta doğal beslenme bu abartma tebi de
ohh valla en güzel tatil seninki ne bodrum ne antalya ne izmir, missler gibi yap tatilini canım benim ne güzel dinç dönüceksin istanbula bence korkma kilo bile verip gelebilirsin :)))
ayrıca katılıyorum yemekleri sen yap hem diyetini bozmasın hem onlara da azıcık sağlıklı yemecikler olsun. Ben benim diyet yemeklerimi yedirdiğimde bizimkilere oh azıcık sağlıklı beslendiler diye seviniyorum

bi bakayım orayada ya...inş canım weririz ama basla bence zaten regl döneminde sonra normaldede farklılık oluyo yaparsan daha motive olursun dahada farklı o lur bence inş weririz yaaaa

inş cnm inş.ben sahurda bayağı bir karnımı doyurdum o yüzden gün içinde sadece su içmeye çalışayım bakayım.ama akşam artık bende başlayayım şu dukana.
bu arada çizerge konusunda 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…