Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu arada tarifler sayfasını biraz coşturdum
Ama bunu sizler için yaptım!!!
Bir an önce güçlendirmeye geçmek isteyin diye köfteler kebaplar paylaştım!!!

umarım beğenirsiniz efem

demek toprak çekmiş beberongo.tatlım ben de antepliyim.Antepli olupda tatlıyı sevmemeye imkan varmı? Aynen benimde asıl kilo kaynağım hep tatlılar,ama şerbetli olcak yani öyle sütlü falan pek kesmez beni normalde,amaaa buraya kadar artık cıızzzz....

hoşgeldinn...diyetinde başarıla ve kolaylıklar dilerim..kaçamak yapmamanın ödülünü hızlı kilo vererek göreceksin zatn:)

kilo çizelgemi de yaptım.Aman Allah ım ne kadar iç karartıcı.gidermi 22 kilo off offf...

ya beberongo ne kadar cıvıl cıvıl birisin sen!yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum forumu senin yorumlarına ba-yı-lı-yo-rum.cidden inanılmazsın harika bir fikir bu.

gider gider hiç orasını düşünme ilk adım atıldı gerisi çabucak gelecektir...bende ocakta başladığımda bu şekilde düşünüyodum..başarılar ve kolaylıklar dilerim:)
o bizim bebişimiz sevgi pıtırcığımız..bu güzel enerjisiyle aramızda olması bizim için büyük şans...çok seviyoruz biz onu çoooookk
Bu arada tarifler sayfasını biraz coşturdum
Ama bunu sizler için yaptım!!!
Bir an önce güçlendirmeye geçmek isteyin diye köfteler kebaplar paylaştım!!!

umarım beğenirsiniz efem

beğenmezmiyiz bebişim ellerine sağlık...şimdi bakıyorum becerikli marifetli kardeşim benim:)

aaaa ne güzel hemşeri çıktık :)))
gördün mü antebi hiç, gittin mi?
ben de artık son noktayı koydum valla
zaten bu dukan insanda tatlı isteği namına bir şey bırakmıyor ki
antepliler için en ideal diyet

sadeca çok teşekkür ederim hayatım güzel dileklerin için.inş hep beraber görücez bakalım...

umarım dediğin gibi olur hayatım.benim şu tatlı isteğimi kesse zaten yetecek yani
Antebe en son 6 sene önce gittim.Bu senede kısmet olmadı ama seneye inş çok istiyorum gitmeyi.ayy memleket ya özledim valla.sen gittinmi tatlım yakın zamanda...

çıkarız evelallah bizde başarırız inş dukancı arkadaşlarımızın desteğiyle.ya gerçekten muhteşemler sonuçlar harika motivasyon harika en çok ihtiyaç duyduğumuz da bu değil mi?

hoş geldin..
günaydın kıslar..kilo verenleri çooook tebrik ediyorum...ben regl sonrasını bekliyorum bakalım nolcak son virajda kilom...hepinize güsel birgün diliyorumm
güzel haberler veririsin inşallah..
güçlendirme de veren çok hiç terddüt etmedne geç derim..
hepinize geçmiş olsun canımumarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
teşekkür ederim canım şu an iyiyiz...

günaydınn arkadaşlarr

çok uykum vardı ama arada gözümü açınca dayanamadım sırf tartılmak için kalktım bi daha da uyuyamadım

kilooommm 57,700
yaso tebrikler..seni hayranlıkla takip ediyorum..

yeni kalktım günaydın herkese:)))

yine yeni bir soru .... 2-3 gündür acayip şişim ve tartıda bunu hemen göstermiş durumda...regl olmam yakın ona bağlıyorum ama bu kadar olurmu 1000-1500 gr farkedermi ??? benim geçen ay ki reglimde daha yeni başlamıştım anlayamadım çok... bide 3-5 kg verdiğim için şişliği hissedemedim kilo vermenin sevinciyle:))) yoksa meyve yemiştim onun eserimi bu(( moralim çook bozuldu arkadaşlar... lütfen bi el uzatın benim durumuma :))))

ben hiç gitmeddiiiimmm
merak ediyorum açıkçası
ama babam da bilmiyo çok, o da istiyo gitmek de görücez zaman ne göstericek
ama merak etmeyin efenim dukan kesiyorrr tatlı isteğini kesiyooorr sanki ghrelin hormonu salgılamıyorum artık ben varsa yoksa leptin

Güçlendirmede kilo almıyorsun canım aksine veriyorsun bence 1-1.5 kilonu daha ver sonrasında güçlendirmeye geç, ordada gidiyor kilolar.... VEEE kızlarrrrr beklenen haberrrrr, güçlendirmede ödül yemeğinden sonra kilo artışı olmadıııııı vücudum yavaş yavaş alışıyor sanırım Beberongo korkma ye ödül yemeğiniiiii ki sen fajita yemeği düşünmüşsün benimkisini biliyorsun yaniii Ama gece 12 de 40 dk pilates + 2 mil leslie yaptım efendim belirtiyim, ödül yemeğini yiyip oturmadım yani

canım benim sağol bildirimin içnnn :)))
büyük ihtimal ben de yaparım ödül yemeğinden sonra öyle ekşınlar :)))
süpersin!!!
tebrik ediyorum canım :)))
ben de güçlendirmeye geçeli 1 kilo vermişim, net.
hadi darısı tüm seyircilerin başına :)))

burada herkes dukan diyeti mi uyguluyor? uygulayanlarda işe yaradı mı?

hepimiz değil canım bazılarımız dukan yapıyor. bir çoğumuz sibel can diyetindeyiz o yüzden de hala tombuluz. deniz seki diyeti yapanlar da var aramızda. bikini diyeti mayokini diyeti isveç diyeti falan takılıyoruz arada.
dukan diyeti uygulayanlarda da işe yaramadı zaten..
ya hu zahmet olcek ama bir iki sayfa okumayı denesen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…