ay teveccühünüz efemmm :82:
ben evde öyle yapıyodum diyetisyenle kilo verirkenki dönemde, babam antepli de benim, sanki babam antepli olunca ben antepli olmuyorum orası ayrı, evde yemekler biraz yağlı yapılır ama diyet dışında kendi tercihim bu, ben oldum olası çok yağlı yemek yiyemem. Rahatsız eder beni.
Ben zaten tatlı, pasta, çörek falan yemesem yine zayıf kalırım çünkü benim mide hassas, kızartma yiyemem, yağlı yiyemem, ağır etler yiyemem, sakatat pek sevmem..
İşte tatlı olunca işin içinde çıktık 72ye kadar da çok şükür şimdi 58im efeeemm
iltifatlarınız için ayrıca teşekkür ederim
Kızlaar slm:79: aranıza bugün katıldımm5 gün atak evresi uyguladım şimdi 18 gündür 1P/1PS şeklinde devam ediyorumm...
Her göreen bu kadar hızlı nasıl kilo verdiğimi söylüyor deli mutlu oluyorumdaha hiç kaçamak yapmadım yapmaya da niyetim yok ama sporu çok sık yapamıyorum malesef :2: sizin yazıları okuyuncadaa motive oldumm aranıza katıliim dedimm
kilo çizelgemi de yaptım.Aman Allah ım ne kadar iç karartıcı.gidermi 22 kilo off offf...
ya beberongo ne kadar cıvıl cıvıl birisin sen!yaklaşık 1 haftadır takip ediyorum forumu senin yorumlarına ba-yı-lı-yo-rum.cidden inanılmazsın harika bir fikir bu.
Bu arada tarifler sayfasını biraz coşturdum
Ama bunu sizler için yaptım!!!
Bir an önce güçlendirmeye geçmek isteyin diye köfteler kebaplar paylaştım!!!
umarım beğenirsiniz efem
demek toprak çekmiş beberongo.tatlım ben de antepliyim.Antepli olupda tatlıyı sevmemeye imkan varmı? Aynen benimde asıl kilo kaynağım hep tatlılar,ama şerbetli olcak yani öyle sütlü falan pek kesmez beni normalde,amaaa buraya kadar artık cıızzzz....
hoşgeldinn...diyetinde başarıla ve kolaylıklar dilerim..kaçamak yapmamanın ödülünü hızlı kilo vererek göreceksin zatn:)
gider gider hiç orasını düşünme ilk adım atıldı gerisi çabucak gelecektir...bende ocakta başladığımda bu şekilde düşünüyodum..başarılar ve kolaylıklar dilerim:)
o bizim bebişimiz sevgi pıtırcığımız..bu güzel enerjisiyle aramızda olması bizim için büyük şans...çok seviyoruz biz onu çoooookk
beğenmezmiyiz bebişim ellerine sağlık...şimdi bakıyorum becerikli marifetli kardeşim benim:)
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
inş cnm inş.ben sahurda bayağı bir karnımı doyurdum o yüzden gün içinde sadece su içmeye çalışayım bakayım.ama akşam artık bende başlayayım şu dukana.
bu arada çizerge konusunda 2 arasındaki yeri kopyalaman gerekiyor.[img] ler hariç[/QUOTE]
tamam canım ölede denedim olmuyooooo bidaha denicem dönmek yok:) hayırlı olsun ozaman diyetin iyi yapmışsın başlamışsın.ALLAH utandımasın hiçibirimizi inş sağ sağlim bundanda çıkarız yaaa:)
aaaa ne güzel hemşeri çıktık :)))
gördün mü antebi hiç, gittin mi?
ben de artık son noktayı koydum valla
zaten bu dukan insanda tatlı isteği namına bir şey bırakmıyor ki
antepliler için en ideal diyet
tamam canım ölede denedim olmuyooooo bidaha denicem dönmek yok:) hayırlı olsun ozaman diyetin iyi yapmışsın başlamışsın.ALLAH utandımasın hiçibirimizi inş sağ sağlim bundanda çıkarız yaaa:)
hoş geldin..Kızlaar slm:79: aranıza bugün katıldımm5 gün atak evresi uyguladım şimdi 18 gündür 1P/1PS şeklinde devam ediyorumm...
Her göreen bu kadar hızlı nasıl kilo verdiğimi söylüyor deli mutlu oluyorumdaha hiç kaçamak yapmadım yapmaya da niyetim yok ama sporu çok sık yapamıyorum malesef :2: sizin yazıları okuyuncadaa motive oldumm aranıza katıliim dedimm
güzel haberler veririsin inşallah..günaydın kıslar..kilo verenleri çooook tebrik ediyorum...ben regl sonrasını bekliyorum bakalım nolcak son virajda kilom...hepinize güsel birgün diliyorumm
güçlendirme de veren çok hiç terddüt etmedne geç derim..ne güzel hocamtebrik ederim ben de artık geçmek istiyorum şu güçlendirmeye 3 kilo 700gr var ama tereddütteyim.kızlar da geç artık güçlendirmede de veriyorsun diyorlar ama 3 küsür kilo var zaten bir de güçlendirmede de alırsam diyr tereddütteyim:44:
teşekkür ederim canım şu an iyiyiz..hepinize geçmiş olsun canımumarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
Ben 5 günlük atakta 1 kilo verebildim bu 18 günlük seyir evresinde de 4 kilo verdimmama hiç kaçamak yapmadım ve sınırsız diye öyle çok yemiyorum zaten hiç acıkmıyorumda =) Bence mükemmel bir diyet başlamalısın
günaydınn arkadaşlarr
çok uykum vardı ama arada gözümü açınca dayanamadım sırf tartılmak için kalktım bi daha da uyuyamadım
kilooommm 57,700
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
hoş geldin..
güzel haberler veririsin inşallah..
güçlendirme de veren çok hiç terddüt etmedne geç derim..
teşekkür ederim canım şu an iyiyiz...
yaso tebrikler..seni hayranlıkla takip ediyorum..
umarım dediğin gibi olur hayatım.benim şu tatlı isteğimi kesse zaten yetecek yani
Antebe en son 6 sene önce gittim.Bu senede kısmet olmadı ama seneye inş çok istiyorum gitmeyi.ayy memleket ya özledim valla.sen gittinmi tatlım yakın zamanda...
ne güzel hocamtebrik ederim ben de artık geçmek istiyorum şu güçlendirmeye 3 kilo 700gr var ama tereddütteyim.kızlar da geç artık güçlendirmede de veriyorsun diyorlar ama 3 küsür kilo var zaten bir de güçlendirmede de alırsam diyr tereddütteyim:44:
Güçlendirmede kilo almıyorsun canım aksine veriyorsunbence 1-1.5 kilonu daha ver sonrasında güçlendirmeye geç, ordada gidiyor kilolar.... VEEE kızlarrrrr beklenen haberrrrr, güçlendirmede ödül yemeğinden sonra kilo artışı olmadıııııı vücudum yavaş yavaş alışıyor sanırım Beberongo korkma ye ödül yemeğiniiiii ki sen fajita yemeği düşünmüşsün benimkisini biliyorsun yaniii Ama gece 12 de 40 dk pilates + 2 mil leslie yaptım efendim belirtiyim, ödül yemeğini yiyip oturmadım yani
burada herkes dukan diyeti mi uyguluyor? uygulayanlarda işe yaradı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?