Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaaa kızlar bişey sorcam güzel sonuçlar almışsınız ama bu yaz günlerinde dondurmasız ve meyvesiz nasıl duruyorsunuz.ben bunlardan uzak kalıcam korkusuyla başlayamıyorum bir türlü dukana..

51 filan olsan direk geçicem düşünmeden tatlım; ama biraz daha sabrediyorum.sanırım Ramazan yüzünden böyle oldu. sahur yüzünden uykusuz oluyorum sabahları da erken kalkmaya alışkınım hal böyle olunca 4-4,5 saat anca uyuyorum; bu da kılo vermemı engellıyor sanırım.artık buna bağlıyorum.kaçamak yapmadığım halde veremıyorsam tek sebep bu demekkı

valla tatlım en azından 1-1,5 kılo kalsın öyle geçiyim diyorum ama seyırden de sıkılmadım desem yalan olur.havalar gecelerı soğuk oluyor, gündüzleri sıcak.çok dengesiz bu ara; aman dikkat edin canım.iyi olmanıza sevindim

Son düzenleme:

tatlım tatlandırma açısından zaten baharatlar önemli ve light içecekler serbest canım.çekinmeden tüketebilirsin.ancak light içecekleri de fazla abartmamak da fayda varkeyıflı kılo vermeler

dukan diyetini gördüm ...sinir oldum.zaten fransızlarada sinir olurum..arkadaşlar fransızlar bayat yemekleri bayıla bayıla yiyen ,yemekten anlamadığı için kurbağ saylongoz yiyen damak zevki olmayan insanlardır..ayrıca 3fransız tanıyorum 3 de zayıf değil...tamam adamlar zayıf olabilir ama az yedikleri içindir..dukan diyetine gıcık oldum...bana ne yiyeceğimi söyleyen herşeye gıcık oluyorum..

gerçekten komik

Bende bunu görmüştüm özgür ablacımda marketlerde ama genede yağ oranı fazla geldi bana, çikolata tarifi var sanırım nurcik arkadaşımız paylaşmıştı, yanlış hatırlamıyorsam :44: onu ben biraz daha sütle yapıyorum kıvam açısından sarelleye uyduruyorum, canımın istediği kadarda yiyorum zaten bir yemek kaşığından fazlası bayıyo beni

yaaa kızlar bişey sorcam güzel sonuçlar almışsınız ama bu yaz günlerinde dondurmasız ve meyvesiz nasıl duruyorsunuz.ben bunlardan uzak kalıcam korkusuyla başlayamıyorum bir türlü dukana..

Tam dondurma gibi olmasada yağsız yoğurda tatlandırıcı, vanilya aroması ve limon kabuğu rendesi karıştırarak buzlukta dondurursan diyeti bozmaz =) hem hiç yiyememekten iyidir =):101:

Regly nedeniyle kilomda değişik olmadığından bir haftadır kk ' ya girmedim. Moralim bozuk 1 hafta çöpe gitti...

Sebze + protein günlerine bayılıyorumm =) Limondan C vitaminimi havuçtan A vitaminimi ve de Ispanaktan demir alma vakti geldiii =)
yemeğimi yapmalıyımm

iyi de zaten her gün demir almaktan çatlicaz burada et et et

1+1 en güzeli, risksiz, kokusuz, mis..

Regly nedeniyle kilomda değişik olmadığından bir haftadır kk ' ya girmedim. Moralim bozuk 1 hafta çöpe gitti...

diyeti bozmadıysan sakıncası yok 1 haftadan ne olucak gecikiversin kilolar ki veriyosundur ama ödemdir o sakin ol. Regl dönemi kilo kontrolsüzlüklerini kafanıza takmayın lütfen, diyete devam.

Arkadaşlar benim son paylaştığım tarfler facebook dukan diyeti tarifleri sayfasında alıntı olduğu belirtilmeksizin dönüyo, üstüne üstlük paylaşan kadın da biraz ed.psiz anladğım kadarıyla. Hoşnut değilim bu durumdan. Gece gece sinirliyim. Sahur yapıyorum. Hepinizi öptüm!

güselim kitabı 3 kere hatim ettim ne yazdığını biliyorum ama insanız, ramazandayız,oruç tutuyoruz ve bu diyeti 20 hazirandan beri yapıyorum..bide vermem gereken bir 10 kg daha olunca .(buda güçlendirmeye 2.5 ayım var demek)işte irade zayıflıyor zamanla. burada bazı arkadaşlar var onlarda aynı şeyleri yaşamış ve atlatmışlar çok güsel kritik noktalar söylüyorlar kitapta olmayan yada denenmiş şeyler...
bakalım regl bitince daha sıkı tutacağım inşallah :)))

Allah geride kalanlara sabır versin canım, mekanları cennet olsun...

Hoşgeldiiiiiiiiiinnnn:))) sakın moralini bozma, 5 gün sebze+protein günlerinde çok normal...saf protein de gör bak nasıl gidecek kilolar...bilemiyorum tabii verilecek kaç kilon var ama eğer yolun uzunsa sıkılmamak adına 1+1 de yapabilirsin.uzun vadede kilo kaybı aynı oluyor çünkü...heeee bi de unuttum sanmaaaa incir yasaaaaaak yani daha başından itibaren kaçamaklara başlarsan, sonunu getirmen zor olur

canım yaaa biraz dişini sıksan aslında alışıyorsun ama bence oruçtan dolayı olabilir...ben dukana başlamadan önce çoook düzensiz besleniyordum, öğün felan hepsi birbirine girmişti..uzun süre aç kalıp da yemek yiyince ardından çok fena tatlı isteğim oluyordu...tabii sonra dagelsin kalıp kalıp çikolar, löp löp kilolar bak atak süren de kısaymış, alt tarafı 1 gün, ondan sonra günaşırı götürürsün lüp lüp sebzeleriii:)))

kızlaaaaaaaaaaarrr reglim bitmeden 63,5 gördüm...çok mutluyum, çok sevinçliyimmmmmm yiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu

bu ne şimdi... nerden çıkıyo bunlar böle Allahım yaaa:))))

kızlaaaaaaaaaaarrr reglim bitmeden 63,5 gördüm...çok mutluyum, çok sevinçliyimmmmmm yiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu

kızlar yaaa bu arada zeynep abla nerelerde ola kiii?? epeydir gözükmüyor sanki

ciiiinooooommmmmmmm
tebrik ederim vallaaaa

ayy hadi hadi az kaldı güçlendirmeye :)))
zeynep abla da işlerim var giremiyorum foruma dönücem falan demişti. Herhalde ramazan dolayısıyla misafir işleri falan yoğun oldu.
ay ay maşallah maşallah
reglin birince 63ü görsen düz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…