Güçlendirmede kilo almıyorsun canım aksine veriyorsunbence 1-1.5 kilonu daha ver sonrasında güçlendirmeye geç, ordada gidiyor kilolar.... VEEE kızlarrrrr beklenen haberrrrr, güçlendirmede ödül yemeğinden sonra kilo artışı olmadıııııı vücudum yavaş yavaş alışıyor sanırım Beberongo korkma ye ödül yemeğiniiiii ki sen fajita yemeği düşünmüşsün benimkisini biliyorsun yaniii Ama gece 12 de 40 dk pilates + 2 mil leslie yaptım efendim belirtiyim, ödül yemeğini yiyip oturmadım yani
hoş geldin..
güzel haberler veririsin inşallah..
güçlendirme de veren çok hiç terddüt etmedne geç derim..
teşekkür ederim canım şu an iyiyiz...
yaso tebrikler..seni hayranlıkla takip ediyorum..
kızlar kitabımı dün aldım bir hırs atak evresinin sonuna kadar okudum.yarın kısmetse başlayacağım.yulaf kepeği alana kadar buğday kepeği aldım onunla başlayacağım.
deneyimli dukancılar kitapta ikilemde kaldığım bir nokta oldu.
lihgt cola anladığım kadarıyla serbest.ancak bu serbestlik atak dönemi için de geçerli mi?
dukan baharat kullanılabilir diyor.mesela tavuk baharatları var onlarda olur mu.
kimyon,toz biber,karabiber olur mu?:26:
gerçekten bende sıkıldım gram gramda olsa razıyım ama gitmiyor giden gramlar katlanıp geliyor bir hafta yokum güçlendirmedeki gibi beslenicem bakalım dönünce ne olacak olmazsa en baştan başlıycam gitsinler yaaa istemiyorum bıktım
tamam bırtanem dene bakalım eğer etkisı olursa ben de öyle beslenıyım bakalım bizim metobolızmalar aynı çalışıyorgerçi kızlar hep geç diyorlar ama 1-1,5 kilo olsa düşünmiycem ama 3 küsür kılo düşündürüyor benı:44:1 haftadan fazla uzak kalma özletme kendını
dukan diyetini gördüm ...sinir oldum.zaten fransızlarada sinir olurum..arkadaşlar fransızlar bayat yemekleri bayıla bayıla yiyen ,yemekten anlamadığı için kurbağ saylongoz yiyen damak zevki olmayan insanlardır..ayrıca 3fransız tanıyorum 3 de zayıf değil...tamam adamlar zayıf olabilir ama az yedikleri içindir..dukan diyetine gıcık oldum...bana ne yiyeceğimi söyleyen herşeye gıcık oluyorum..
Bende bunu görmüştüm özgür ablacımda marketlerde ama genede yağ oranı fazla geldi bana, çikolata tarifi var sanırım nurcik arkadaşımız paylaşmıştı, yanlış hatırlamıyorsam :44: onu ben biraz daha sütle yapıyorum kıvam açısından sarelleye uyduruyorum, canımın istediği kadarda yiyorum zaten bir yemek kaşığından fazlası bayıyo benidün migrostan sarella aldım diyabetik yazıyordu.günde 1 çay kaşığı çokta kaçamak sayılmaz.
Sarelle Şeker İlavesiz Diyabetik Kakaolu Fındık Ezmesi 350g
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için
Enerji 458 kcal
1.914 kJ
Protein 6,65 g
Karbonhidrat 14 g
Yağ 32 g
Doymuş Yağ Asitleri 1,8 g
Trans Yağ Asitleri 0
Şeker Alkolleri 43,5 g
Lif 0,60 g
Sadyum 0,10
yaaa kızlar bişey sorcam güzel sonuçlar almışsınız ama bu yaz günlerinde dondurmasız ve meyvesiz nasıl duruyorsunuz.ben bunlardan uzak kalıcam korkusuyla başlayamıyorum bir türlü dukana..
Aci kayiplariniza cok uzuldum. Allah rahmet eylesin.
tamam bırtanem dene bakalım eğer etkisı olursa ben de öyle beslenıyım bakalım bizim metobolızmalar aynı çalışıyorgerçi kızlar hep geç diyorlar ama 1-1,5 kilo olsa düşünmiycem ama 3 küsür kılo düşündürüyor benı:44:1 haftadan fazla uzak kalma özletme kendını
canım yaaa ordanda hiç olmazsa akşamları girmeye çalışıcam bende özliycem hepinizi birgün girmeden duramıyorum çantalar ortada biraz yerleştirdim dayanamadım açtım yine bi bakıyım dedim ne var ne yok inş bu sefer işe yarar dönüncede baştaki gibi iyice sıkarım tariflerdende yapmıycam ilk başladığım gibi başlıycam bakalım ne olacak
Sebze + protein günlerine bayılıyorumm =) Limondan C vitaminimi havuçtan A vitaminimi ve de Ispanaktan demir alma vakti geldiii =)
yemeğimi yapmalıyımm
arkadaşlar migrosa baktım yulaf kepeği yok buğday kepeği ve yulaf ezmesi var ben de almadım bu arada sanırım pınarın 4 lü extra light süt ve hediyesi light 200 gr yoğurt 7 küsür liraydı
benim kepek işi gurmenete kaldı galiba
kitabımı sipariş ettim bekliyorum ama bu süreçte merakım ilgim büyüyor yazılanları okudukça. bari ilk sayfaları okuyayım dedim ve topiğin başına döndüm. kitap hala elime geçmedi beni mazur görün şu konuda kafam karışık seyire geçince 5+5 ya da 1+1 yapmaya nasıl ya da neye göre karar veriyorsunuz tamamen kendi tercihiniz mi
Regly nedeniyle kilomda değişik olmadığından bir haftadır kk ' ya girmedim. Moralim bozuk1 hafta çöpe gitti...
Kitapta açık açık yazıyor bu diyette pazarlık yok diyor Dukan tavsiyem kaçamak yapmak konusunda dikkatli olman =( güçlendirmeye kadar dayan lütfeen :97: regl döneminde çok farkediyor yani kendi adıma benim şişkinliğim bacaklarıma bile yansıyor o yüzden sakın bırakma devaaam :90:
hiç belli olmuyor işte birgün varsın ertesi günü yok aynen bizimde öle oldu 2halamıda saat farkıyla aynı gün kaybettim buraya yazmadım ama 30temmuz öğlen birini 31temmuz gecede birini kaybettim daha 15gün oldu ikiside aynı şekilde kalp krizi anjiyo beyne giden damarlar tıkanıyo beyin kanaması ve felç ardından hemen kayıp çok zor oldu allah sabır versin napalım hayat allah çektirmesin yatırmasın hayırlı ölüm nasip etsin herkeze amin
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.. 4 günlük atak döneminden sonra 5sp 5ps günlerine başladım, şimdilik ilk 5 sebze+protein günlerim bitti. Yarından itibaren 5 gün protein saf uygulamaya geçiyorum. Size bir sorum olucaktı şu anda 5 günde sedece 300 gr vermişim bu bana çok az geldi ve her an moralim bozulacak diyeti bırakıcam diye korkuyorummacaba sebzeler yüzünden mi kilo veremiyorum anlayamadım nedenini, bide seyir döneminde yasak olmasına rağmen günde 1 tane incir yiyorum dayanamıyorum sizin yazdıklarınızı okuyarak moral bulmaya çalışıyorum ama gitgide içimdeki kilo verme azmi azalıyor sanırım
ben bi türlü şu atak kısmını geçemedimtopu topu 1 gün yapıcakmışım...sahurda tamam...iftarda da tamam...ama sonra 3 defadır yemek sonrası meyve kısmını a-şa-mı-yo-ruuum.16 saat aç kalıyorum meyvede takılıyorum.
ne basiretsiz bişeymişim yaaa....meyve sebze bu kadar mı dayanılmaz şeylermiş..ay allahım..ama iyi olan şu; 1 kilo vermişim :)) ben direkt seyir mi yapsam acaba...meyve yerine salatalık filan yerim ne biliiim...sopalayın beni kızlar bişeyler söyleyin bana yardım edinnn.:84::84:
dukan diyetini gördüm ...sinir oldum.zaten fransızlarada sinir olurum..arkadaşlar fransızlar bayat yemekleri bayıla bayıla yiyen ,yemekten anlamadığı için kurbağ saylongoz yiyen damak zevki olmayan insanlardır..ayrıca 3fransız tanıyorum 3 de zayıf değil...tamam adamlar zayıf olabilir ama az yedikleri içindir..dukan diyetine gıcık oldum...bana ne yiyeceğimi söyleyen herşeye gıcık oluyorum..
kızlaaaaaaaaaaarrr reglim bitmeden 63,5 gördüm...çok mutluyum, çok sevinçliyimmmmmm yiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu
kızlar yaaa bu arada zeynep abla nerelerde ola kiii?? epeydir gözükmüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?