canım iyi yolculuklar...iyi tatiller güzel güzel gez eğlen gel:)
geçenlerde uğramıştı..yatılı misafiri gelmiş o yüzden giremeyebilirim demişti...hatta gelen küçük misafir bitek pc başında duruyomuş zaptetmiş yani bizimkine sıra gelmiyodur:)
canımm ya bugün delirtti bu safya beni..neyseki düzelmiş artık...valla ebnde durumlar pek belli deil reglim bitince ortaya çıkıcak ama artık tıkandım bende sanırım...ama artık umrumda deil valla ay sonu güçlendirmedeyim nett
iyiyim canım yarın öğleden sonra yine denizli ye gidip geleceğim.eşim göreve başladı üstüne çocuklar durmadığı için kayınvalidelerde kalamıyoruz .gidip geleceğiz fırsat buldukça.bu arada diyet yapamadım.bozduğum için bayramdam sonraya bıraktım bakalım nasıl olacak.
hoşçakalın kızlar ben bu gece yollardayım hepinizi özliycem kendinize iyi bakın bol eksili günler hepimizin olsun
gece gece türk kahvesi servisine buyrun efenim.hadi bütün dukancılar..beberongom olsaydı hiçbirini bırakmazdı.yağmırım da bana yok mu diye şakadan bir alınganlık yapar.ben kahvemi kendim yaparım derdi.hadi kızlar nerdesiniz ya?bebeem,yağmurum,yaseminim,yoly,zeynep abla,vuvuum,mustlu hocam,melodim,sakaleyn,gülümsee,cinom,dukan,penacım,asi_peri,vagusum,elettram başka başka kimler vardı ayol siteye bakmadan aklıma gelenler bunlar.adını unuttuğum varsa bağışlasın.ama herkesi bekliyorum gece kahvesine.hepinizi Eki Görüntüle 241400
özgülcüm öncelikle kolay gelsin koşturmaların için...50 krş göndermeli güselde 1.5 aydamı geldi o kötü
Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlarYok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim Eki Görüntüle 241439
kayınbabamı kaybettik.03.08.2011 de
başınız sağolsun.Allah taksiratını affetsin.
Ayyyy canım ben de 81 kiloyum,atağa başlayalı 3 gün oldu,6 gün önerdi dukan test.Tartılmadım da modum bozulmasın diye,inşallah 7 leri görürüz artık ikimiz deeeeeeeeeben 83 kiloydum.2 ayda yürüyüş ve bisikletle 6.900 gr vermişim.77.300 gr la 30.05.2011 de dukana başladım.şimdi 67.400 gr.oruç lu old.için ne kadar doğru bilemem.
03.07.2011 de 5 günlük tatil nedeniyle bozdum.bozmasam dahada eksilerde olurdum .şimdi de ramazanın 3 den beri bozdum.
Haklısın,yarın gözü karartıp bi çıkıyım tartıyatartılmaktan korkma motivasyonun artar.dukanda sık tartılmayı öneriyor. hergün gr gr da olsa erimek güzel.sana diyetinde başarılar diliyorum.kolay gelsin.
Goldenim hoşgeldin.nasıl gidiyor evlilik? herşey yolundadır umarım. valla benım de takıldı kaldı kılolar.kızlara sürekli mutsuz haberler vermekten sıkıldım.kalan 3 kıloyu da versem güçlendirmedeyım ama gitmiyor. ben de 2/0 ı denemeyi düşünüyorum canım.nasıl gidiyor 2/0 var mı bir değişiklik?
bu cevap beni mutlu etti.tatlım sanırım senin de kitabın yok.soğan, sarımsak ve baharatları yemekleri tatlandırmak için kullanıyoruz tabiki
Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlarYok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim Eki Görüntüle 241439
KızlarrrrrrrrrrrrrrrrKendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için
Eki Görüntüle 241486 Eki Görüntüle 241487
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
*Yarım çay kaşığı karbonat
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241488 Eki Görüntüle 241489
kayıplarda o da heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?