Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

evet valla ben de deli oldum giremedim diye ama bakım yüzündenmiş neyse ki düzeldi

iyi olmana sevindim ablacım.anladım ablacım olsun bayram sonu devam edersin.bir yumruk yapıp kaldığın yerden devam edersin.

canımmm valla ellerine sağlık köpüklü köpüklü leziz görünüyor bende gündüz bakımı görünce bi kaç kerede deneyip giremeyince dedim herhalde uzun sürücek, akşamda bir arkadaşa iftara gitmiştik ancak geldik geçmişe bakıyorum şimdi, ipin ucu accık kaçtı ama yarın dengeliycem artık napalım

Hanımlarrrrrrrrrrrrr,hiç benim gibi +80 kilo ile Dukan diyetine başlamış olan yok mu?Kimin mesajına baksam 50-60 kilo arası çıtırlar Yok mu benim gibi dukanist bir şişko bu topikte kardeşlerim
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr Kendime tamamen masum,içindeki malzemelerin tamamen Dukan beyin onayladığı misssss gibi bir dukan börek yaptımmmmm Hemen tarifi veriyim,daha sonra başlayacak takım arkadaşlarım ve şu anda Dukanist olan diğer arkadaşlarım için
Eki Görüntüle 241486 Eki Görüntüle 241487
Malzemeler:
*2 yumurta
*2 kaşık light peynir
*2 kaşık light yoğurt
*3 kaşık yulaf kepeği
*Kuru maydonoz,1 diş sarımsak ve çeyrek soğan rendesi tatlandırma amaçlı azar azar :13:
*Yarım çay kaşığı karbonat
Ve işteeeee Dukan börekkkkkkk Eki Görüntüle 241479 Eki Görüntüle 241488 Eki Görüntüle 241489

Son düzenleme:
kızlar yaaa konuyla alakasız olcak ama internette gördüm, geçende de konusu olmuştu ya bu yemek yüzünden yoldan çıkmıştı bir arkadaş, sizle de paylaşayım istedim

özgülcüm öncelikle kolay gelsin koşturmaların için...50 krş göndermeli güselde 1.5 aydamı geldi o kötü

sağol aynen öyle ben 1.5 ay dedim ama belkide 2 ay olmuştur.gümrükte filan demişlerdi.gelmez yattılar diyordum ama geldi.sitede de kimse bulamıyoruz deyince peşine düşmedim.düşsemde farketmezdi...

ben 83 kiloydum.2 ayda yürüyüş ve bisikletle 6.900 gr vermişim.77.300 gr la 30.05.2011 de dukana başladım.şimdi 67.400 gr.oruç lu old.için ne kadar doğru bilemem.
03.07.2011 de 5 günlük tatil nedeniyle bozdum.bozmasam dahada eksilerde olurdum .şimdi de ramazanın 3 den beri bozdum.

Ayyyy canım ben de 81 kiloyum,atağa başlayalı 3 gün oldu,6 gün önerdi dukan test.Tartılmadım da modum bozulmasın diye,inşallah 7 leri görürüz artık ikimiz deeeeeeeee

tartılmaktan korkma motivasyonun artar.dukanda sık tartılmayı öneriyor. hergün gr gr da olsa erimek güzel.sana diyetinde başarılar diliyorum.kolay gelsin.

tartılmaktan korkma motivasyonun artar.dukanda sık tartılmayı öneriyor. hergün gr gr da olsa erimek güzel.sana diyetinde başarılar diliyorum.kolay gelsin.
Haklısın,yarın gözü karartıp bi çıkıyım tartıya Sana da kolay gelsin canım benim

Dukan'ın kitabını sipariş verdim.Yarın gelir ve başlarım okumaya ve kilo vermeye :)

Berrin al benden de o kadar ya, ben de kalan su 2 kilomu versem güclendirmeye gecmek icin can atiyorum ama offf!!!

Kizlar tam 12 gündür 52 ile 53 kg arasinda takilmis durumdayim. En son 12 gün önce 51. 8 görüp cok sevinmistim hemen tickerimi 51.8 yapmistim ama yok bidaha göremedim, 52-53 arasindayim hep. Cok sIkIldIm. Kalan 2.5 kilo gitmiyor bir türlü! Acaba oruc tutmamdan mi kaynaklaniyor ki
Kacamagim da yoktu ama bgn artik dayanamadim, öyle de böyle de nasilsa kilo degismiyor deyip bgn hem light kola hem de light dondurma yedim. Kacamak sayilir mi bunlar? Tickerimi da yine 52.5 yükselttim

Son düzenleme:
tatlım sanırım senin de kitabın yok.soğan, sarımsak ve baharatları yemekleri tatlandırmak için kullanıyoruz tabiki
bu cevap beni mutlu etti.
tatlım kitabı yeni aldım atak evresinin sonuna kadar okudum ama dün dişlerimi yaptırmaya dişçiye gittim toplam 9 dişim işlem görünce ağrıdan aklımdakilerde gitti.diyetiminde ilk günüydü bozmak istemedim.

nev kardeş olmaz olur mu? ben 106,8 ile başladım. bugün 92 günüm ve kilom 84,9. daha çok kilosu olanlar sanırım ya sıkılıyorlar yada boş veriyorlar. burda çabalayan sadece 3-5 kilo fazlası olanlar gibi duruyor. ama öyle değil....ne zaman ki biz şişkocuklar da normale yakın ineceğiz o zaman bol bol yazacağız burda emin ol....kolay gelsin sana aramıza hoş gelmişsin.

günaydın dukancılar, bugün 92 günüm ve ben 21,9 kg atmış bulunmaktayım. dukan amcamı seviyorum. mac donalds reklamı gibi oldu ama işte bunu seviyorummmmm....bayramda 82 olmayı hedeflemiştim. yakalayabilecekmiyim merak ediyorum. hepinize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…