Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

E yuh artık, bu kadarına da pes. Ben de bari face'e girip tariflere bakayım. Haberim yokmuş gibi "Aaa, bunlar kadınlar kulübündeki Dukan tarifleri sayfasında da var" diye yorum yapayım.

Goldenim hoşgeldin.nasıl gidiyor evlilik? herşey yolundadır umarım.valla benım de takıldı kaldı kılolar.kızlara sürekli mutsuz haberler vermekten sıkıldım.kalan 3 kıloyu da versem güçlendirmedeyım ama gitmiyor.ben de 2/0 ı denemeyi düşünüyorum canım.nasıl gidiyor 2/0 var mı bir değişiklik?

evet evet senin de zamanın gelmiş...derhal diyete başlamalısın..hatta mümkünse bir psikolog eşliğinde başlamalısın...bu asabiyet kompleksinden geliyor güzelim biliyorum ama üzülme geçicek hepsi geçicek..metin ol...sen de yapabilirsin...

bebeeeemi kızdırmışlar.gel kuzum ben sana damla sakızlı bir türk kahvesi yapem de iyi gelsin oruç değilsen.ben oruçluyum ama elcağızlarımla yaparım sana.

bebeeeemi kızdırmışlar.gel kuzum ben sana damla sakızlı bir türk kahvesi yapem de iyi gelsin oruç değilsen.ben oruçluyum ama elcağızlarımla yaparım sana.

kesinlikle gidip görmelisiniz bence.Antep gerçekten çok hızlı gelişen güzel bir şehir.her sene bile gitsen her dafasında daha farklı geliyor.hızına yetişilmiyor valla!...
inş en kısa zamanda gider görürsünüz memleketimizi.

yaso,bebe,sadeca,vagus hepinize teşekkürler...hatırlamammı yasemincim o tadı hiçbir lorda bulamadım ben daha...
o tuzsuz lordan alınca sütle kaynatıp krema yapılır mı ki acep? bakayım ben bi tuzsuz lor varmıymış markette..bulamazsam ben de denerim ilk defa sütü kesip yapmayı olmazsa..nurcikin kremasından yaptınız mı hiç,ne kadar ölçü koydunuz?

yağmurum ben de özledim canımmm..görüşelim bi ara..ben masa telimden çok rahat konuşamıyorum..ya cepten ararım seni,ya da sen beni cepten arasın ok tatlımmm...

bu arada özgül ablacım başın sağolsun..Allah mekanını cennet etsin,sizlere de sabır versin inşallah..
ysmfir sana ve kızına çok geçmiş olsun canım..sana kızasa sibelcan diyebiliriz değil mi
bebe,yaso,yağmur,mustlu,gülümse ve tabiiki başımın belası cino hepinizi tebrik ederim canlar...süpersiniz...maşallah hepinize
ve yeni gelen arkadaşlar (hatırladığım kadarıyla moonlight,limonata....) hepinize hoşgeldiniz diyorum
diyetiniz hayırlı uğurlu olsun..inşallah tahmininizden de kolay verirsiniz..ki güvenin verirsinizzz...

cinocan acaip benim kafadansın soruya bak "en az kaçamakla ne kadar sürede verebilirim" aha da aynı kendimi görüyorum sende...benim 1 kilo zayıf olanımsın

arkadaşlar 3-4 sayfam daha kaldı..yakında aranızdayımmmmmm

sağol tatlım ya verdiğin moral için.bugün 2, günüm bakalım.Bu arada dukan sitesinde çocuk sayımı yazmamışım ondan çok düşük çıkmış düzeltince ideal kilomu57,7 hesapladı yani 1 kiloyuda öyle kurtardım.tarifler konusunda kesinlikle haklısın gerçekten harikalar yaratmışsınız emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum ve beberongo yada emek hırsızına yaptığı siteminde katılıyorum.

sağol Berrincim herşey yolunda çok şükür,kocişe güzel güzel yemekler yapıyım derken diyete sadık kalamadım maalesef geçen hafta başladım 2-0 a bakalım bi 400 grlık değişiklik var ama regl sonrası olmasından sanırım,2-0 ın etkilerini bikaç haftada daha iyi görürüm gibi geliyo umarım öyle olursende sıkma canını zaten çok az bişey kaldı onuda en kısa zamanda vericeksin inş,azaldıkça iyice inatlaşıyo zaten lanet kilolar

sağol Berrincim herşey yolunda çok şükür,kocişe güzel güzel yemekler yapıyım derken diyete sadık kalamadım maalesef geçen hafta başladım 2-0 a bakalım bi 400 grlık değişiklik var ama regl sonrası olmasından sanırım,2-0 ın etkilerini bikaç haftada daha iyi görürüm gibi geliyo umarım öyle olursende sıkma canını zaten çok az bişey kaldı onuda en kısa zamanda vericeksin inş,azaldıkça iyice inatlaşıyo zaten lanet kilolar

canımm işte bir kilo süte bir kaşık limon suyu ya da bir kaşık sirke koyunca kesiliyormuş hiç tuz koymazsakta tatlı lor olur kanımcaa h.sonu yapıcaktım da ben fırsat bulamadım en kısa sürede denemelik yarım kilo sütle yapıcam haber veririm nasıl olduğunu, dediğin gibi onu sütle inceltip krema yapabiliriz bence üstüne kakao koyarız falan kekin arasına süreriz dukan çikolatasından minik minik keklerin arasına koyarız derken sanırım ağzımdn sular dökülmeye başladı bende tutmam lazımmm kendimi

gıcık..banane yani 63,5 olduysan..illa söylemen mi gerekiyor

ahahahhaha ne zaman görüp de cevap yazacaksın diye beklyoooduuuummm ooooh yandan yandaaaaan 63,5 sayısına gıcık oluyorum, 62 ye de gıcığııım hatta ve hatta 6 ile başlayan herşeye gıcığıııım hihihihih

heee bu arada kaçamak konusu bir gerçek, baştan kabul edip stratejimi ona göre belirliyorum yeeaaffrum, öteki türlü olmuyo, berrincim beni affet amaaaa kaçamaksız dukan yapamıyorum beeeeeeennn:)) sen gerçi oruçtan dolayı gündüzü kurtarıyosun daaa iftardan sonra kimbilir neler nelerrrr....hadi tamamlamayayım cümleyiiii:))

sen şantiyen ve 40 lı kiloların..hatırlamazmıyım :)))
tekrar hoşgeldin aramıza...böyle hep beraber yazıyor gidenler ne güzel goldenvenüs de bugün selam vermiş :)
ikiniz de tekrar hoşgeldiniz..

evet tatlım hakıkaten yerleştı mı gitmiyo inşallah verip de artık geçeriz şu güçlendirmeye

evet tatlım hakıkaten yerleştı mı gitmiyo inşallah verip de artık geçeriz şu güçlendirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…