Bakın bu facebookta benim tarifimi izinsiz yayınlayan bayanın cino'nun kısırını yayınladığı cümleler:
KISIR dukana uyarlanmış hali
Normal kısır mantığıyla yapıyoruz...yalnız dikkat edilesi bir nokta, yulaf kepekleri bulgur kadar çok su çekmiyor bu sebeple sıcak suyu fazla koymayın sonra süzmek zorunda kalabilirsiniz kepekler şiştikten sonra istediğiniz malzemeyle zenginleştirin; domates, dereotu, maydanoz, marul, az biber salçası az da domatis salçası, az nar ekşisi de koydum
tavsiye ederim, hakikaten enfes oldu...bundan sonra sebzeli günlerim de ben kepek kullanamadığım için yulaf ezmesiylen yapıyorum çokda güzel oluyor
afiyet olsun
bu da cino'nun tarifler sayfasına yazdığı kısır tarifinde kullandığı cümleler:
Normal kısır mantığıyla yapıyoruz...yalnız dikkat edilesi bir nokta, yulaf kepekleri bulgur kadar çok su çekmiyor bu sebeple sıcak suyu fazla koymayın sonra süzmek zorunda kalabilirsiniz(şekil 1.a ben öyle yaptım:))kepekler şiştikten sonra istediğiniz malzemeyle zenginleştirin; domates, dereotu, maydanoz, marul, az biber salçası az da domatis salçası, az nar ekşisi de koydum ben...bi de bi de berrin duymasın ama ucundan accık da zeytinyağısı damlattım:))
şiddetle tavsiye ederim, hakikaten enfes oldu...bundan sonra sebzeli günlerim de kepek ihtiyacımı böyle karşılayacağım...k.validem antakyalı, orada ince bulguru soğan ve domatesle yoğurarak şişiriyorlar, bir sonraki denemem de öyle olacak
bu bayanın benim tarifimi yayınladığı facebook postu:
Buzlu Thai Kahvesi
Tatlı isteğine bağlı olarak tatlandırıcı miktarını siz ayarlıyorsunuz.
60 ml. su
yarım tatlı kaşığı badem esansı
240 ml demlenmiş ve soğumuş kahve (demlerken içerisine kakule atabilirsiniz, lezzetli olması için)
1 çorba kaşığı süzme yoğurt veya light labne
1 çorba kaşığı süt
tatlandırıcı ve suyu tencereye koyun, eriyinceye kadar karıştırarak ocakta kısık ateşte tutun.
Ocaktan alıp diğer malzemeleri üzerine ekleyin.
Dondurma kalıplarına koyarak çubuklarını takın, 8 saat dondurun.
BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
lif ve protein içermiyor.
bu da benim tariflerde paylaştığım post:
60 ml. su
240 ml demlenmiş ve soğumuş kahve (demlerken içerisine kakule atabilirsiniz, lezzetli olması için)
1 çorba kaşığı süt
tatlandırıcı ve suyu tencereye koyun, eriyinceye kadar karıştırarak ocakta kısık ateşte tutun.
BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
ve bayanın yine çaldığı tariflerimden bir tanesi;
Yaşasın Zayıflıyorum Çorbası
4 büyük boy domates
2 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
kıyılmış maydanoz
Domatesleri rendeleyip pişirin. Üzerine kabakları ve tavukları küp küp doğrayıp pişmelerine yakın (ihtiyaç görürseniz) su ekleyebilirsiniz. Daha sonra yulaf ezmesini ekleyin. Son olarak maydanozları kıyıp karışıma ilave edin.
seyirde güzel gider afiyet olsun...
Ben nasıl sinirlenmeyeyim?
ya arıyorum 1 saattir ama bulamadım şu kaşık tatlı mıydı yemek miydi
tatlı kaşığı olma ihtimali yüksek :)))
duyuyor musun zeynep ablaaaaaaaaaaaa?kızlar yaaa bu arada zeynep abla nerelerde ola kiii?? epeydir gözükmüyor sanki
kızlaaaaaaaaaaarrr reglim bitmeden 63,5 gördüm...çok mutluyum, çok sevinçliyimmmmmm yiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuu
kızlar selammmm hepinize bol kalori kayıplı bir gün diliyorum :) bi süredir giremiyodum umarım herkesin diyeti güzel gidiyodur.beni sorarsanız eskiler bilir güçlendirmedeyim ama 1 aylık düğün koşturmacası ve şimdide yeni evlilik dönemi olunca pek uygulayamadım diyeti ve kilomda 59 da sabitlenmiş durumdabende vermesi gereken kilo az olan ve kilolar alt bölgede toplananlar için olan 2-0 ı uygulamaya başladım geçen hafta.bakalım bide böyle deneyelim
dukan diyetini gördüm ...sinir oldum.zaten fransızlarada sinir olurum..arkadaşlar fransızlar bayat yemekleri bayıla bayıla yiyen ,yemekten anlamadığı için kurbağ saylongoz yiyen damak zevki olmayan insanlardır..ayrıca 3fransız tanıyorum 3 de zayıf değil...tamam adamlar zayıf olabilir ama az yedikleri içindir..dukan diyetine gıcık oldum...bana ne yiyeceğimi söyleyen herşeye gıcık oluyorum..
Bakın bu facebookta benim tarifimi izinsiz yayınlayan bayanın cino'nun kısırını yayınladığı cümleler:
Normal kısır mantığıyla yapıyoruz...yalnız dikkat edilesi bir nokta, yulaf kepekleri bulgur kadar çok su çekmiyor bu sebeple sıcak suyu fazla koymayın sonra süzmek zorunda kalabilirsiniz kepekler şiştikten sonra istediğiniz malzemeyle zenginleştirin; domates, dereotu, maydanoz, marul, az biber salçası az da domatis salçası, az nar ekşisi de koydum
tavsiye ederim, hakikaten enfes oldu...bundan sonra sebzeli günlerim de ben kepek kullanamadığım için yulaf ezmesiylen yapıyorum çokda güzel oluyor
afiyet olsun
Normal kısır mantığıyla yapıyoruz...yalnız dikkat edilesi bir nokta, yulaf kepekleri bulgur kadar çok su çekmiyor bu sebeple sıcak suyu fazla koymayın sonra süzmek zorunda kalabilirsiniz(şekil 1.a ben öyle yaptım:))kepekler şiştikten sonra istediğiniz malzemeyle zenginleştirin; domates, dereotu, maydanoz, marul, az biber salçası az da domatis salçası, az nar ekşisi de koydum ben...bi de bi de berrin duymasın ama ucundan accık da zeytinyağısı damlattım:))
şiddetle tavsiye ederim, hakikaten enfes oldu...bundan sonra sebzeli günlerim de kepek ihtiyacımı böyle karşılayacağım...k.validem antakyalı, orada ince bulguru soğan ve domatesle yoğurarak şişiriyorlar, bir sonraki denemem de öyle olacak
Buzlu Thai Kahvesi
60 ml. su
1 çorba kaşığı süt
BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
60 ml. su
1 çorba kaşığı süt
BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
4 büyük boy domates
2 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
kıyılmış maydanoz
Domatesleri rendeleyip pişirin. Üzerine kabakları ve tavukları küp küp doğrayıp pişmelerine yakın (ihtiyaç görürseniz) su ekleyebilirsiniz. Daha sonra yulaf ezmesini ekleyin. Son olarak maydanozları kıyıp karışıma ilave edin.
afiyet olsun
Buzlu Thai Kahvesi
60 ml. su
1 çorba kaşığı süt
BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
60 ml. su
1 çorba kaşığı süt
BESİN DEĞERLERİ:
100 gramında; 70 kalori
14 gram karbonhidrat
10 mg sodyum
4 büyük boy domates
2 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
kıyılmış maydanoz
ben hiç gitmeddiiiimmm
merak ediyorum açıkçası
ama babam da bilmiyo çok, o da istiyo gitmek de görücez zaman ne göstericek
ama merak etmeyin efenim dukan kesiyorrr tatlı isteğini kesiyooorr sanki ghrelin hormonu salgılamıyorum artık ben varsa yoksa leptin
canımm evet marketlerin açık peynir reyonlarından alıyorum ben ama her zaman olmuyor, ya hiç denk gelmiş misindir bilmiyorum ama eskiden annelerimiz açık süt alıp kaynatırdı da bazen süt kesildi deyip süzerlerdi onu kremamsı hafif tatlı bi şey çıkardı sonucunda da onun gibi bişey işte ben üstüne toz şeker döküp yerdim
sağol tatlım ya verdiğin moral için.bugün 2, günüm bakalım.Bu arada dukan sitesinde çocuk sayımı yazmamışım ondan çok düşük çıkmış düzeltince ideal kilomu57,7 hesapladı yani 1 kiloyuda öyle kurtardım.tarifler konusunda kesinlikle haklısın gerçekten harikalar yaratmışsınız emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum ve beberongo yada emek hırsızına yaptığı siteminde katılıyorum.gideeeeeeeeeeeer giderrrrrrrr..sen bile inanamadan gider...bu leziz tariflerimizle nasıl gittiğine şaşırırken daha da gider..
hiç umutsuzluğa kapılma evet yolun biraz daha uzun ama zaten hayatına işliyor bu diyet ömür boyu da yapabilirim aslında ya ben bunu diyorsun ( ben yapamadım,koptum orası ayrı ama ben tatil+ramazan yüzünden koptum) ...hiç büyütme gözünde..Hadi Allah yardımcın olsun..
Goldenim hoşgeldin.nasıl gidiyor evlilik? herşey yolundadır umarım. valla benım de takıldı kaldı kılolar.kızlara sürekli mutsuz haberler vermekten sıkıldım.kalan 3 kıloyu da versem güçlendirmedeyım ama gitmiyor. ben de 2/0 ı denemeyi düşünüyorum canım.nasıl gidiyor 2/0 var mı bir değişiklik?
Goldenim hoşgeldin.nasıl gidiyor evlilik? herşey yolundadır umarım. valla benım de takıldı kaldı kılolar.kızlara sürekli mutsuz haberler vermekten sıkıldım.kalan 3 kıloyu da versem güçlendirmedeyım ama gitmiyor. ben de 2/0 ı denemeyi düşünüyorum canım.nasıl gidiyor 2/0 var mı bir değişiklik?
yaso,bebe,sadeca,vagus hepinize teşekkürler...hatırlamammı yasemincim o tadı hiçbir lorda bulamadım ben daha...
o tuzsuz lordan alınca sütle kaynatıp krema yapılır mı ki acep? bakayım ben bi tuzsuz lor varmıymış markette..bulamazsam ben de denerim ilk defa sütü kesip yapmayı olmazsa..nurcikin kremasından yaptınız mı hiç,ne kadar ölçü koydunuz?
yağmurum ben de özledim canımmm..görüşelim bi ara..ben masa telimden çok rahat konuşamıyorum..ya cepten ararım seni,ya da sen beni cepten arasın ok tatlımmm...
bu arada özgül ablacım başın sağolsun..Allah mekanını cennet etsin,sizlere de sabır versin inşallah..
ysmfir sana ve kızına çok geçmiş olsun canım..sana kızasa sibelcan diyebiliriz değil mi
bebe,yaso,yağmur,mustlu,gülümse ve tabiiki başımın belası cino hepinizi tebrik ederim canlar...süpersiniz...maşallah hepinize
ve yeni gelen arkadaşlar (hatırladığım kadarıyla moonlight,limonata....) hepinize hoşgeldiniz diyorum
diyetiniz hayırlı uğurlu olsun..inşallah tahmininizden de kolay verirsiniz..ki güvenin verirsinizzz...
cinocan acaip benim kafadansın soruya bak "en az kaçamakla ne kadar sürede verebilirim"aha da aynı kendimi görüyorum sende...benim 1 kilo zayıf olanımsın
arkadaşlar 3-4 sayfam daha kaldı..yakında aranızdayımmmmmm
gıcık..banane yani 63,5 olduysan..illa söylemen mi gerekiyor
Beni biraz daha eskilerden tanıyanlar vardır.
Burayı da blogumu da çok ihmal ettim, farkındayım.. Önce finallerim, sonra şantiye gezilerim derken 2,5 ay geçip gitmiş.. Bu arada öyle kilo da almadım. Çok uyamasam da diyetin son evresine. 48,5 kiloyum şuanda. Ama bir ara biraz uğraşıp tekrar 46'lara belki bu sefer hatta 45'e düşebilirim. :))
Önce Ramazan'ın geçmesi lazım tabi.. 5 günlük 1 atak ve 3 haftalık seyir ile eminim, 46lara düşebilirim. :)
Bir sürü tarifim birikti bloga yazmaya. Artık sadece Dukan değil, normal yemek tarifleri de ekleyeceğim. Dolu fotoğraf ve tarif var yazılmayı bekleyen. :))
Eğer hastalanırsam bu hafta bir 5 günlük atak yapabilirim aslında. :)
Neyse, yeni üyelere de söyleyeceğim şey: "bırakmayın, kaçamak yapmayın ve sonunda çok mutlu olun.."
Bu diyetten sonra bende şöyle bir şey oldu. Sürekli gözümün önünde etler, tavuklar, yumurtalar dönüyor. Sürekli canım et yemek istiyor. Ve haftada bir gün kaçırdıysam, geri kalan günler daha çok et ve süt ürünleri ağırlıklı besleniyorum..
Eşimle spor salonuna gitmeye karar verdik. Bir iki ODTÜ'de koşu denemesinden sonra, en doğrusunun spor salonuna gitmek olduğunu düşündük. :) Bir de düzenli sporu hayatıma sokabilirsem, değmeyin keyfime.. :))
sağol Berrincim herşey yolunda çok şükür,kocişe güzel güzel yemekler yapıyım derken diyete sadık kalamadım maalesefgeçen hafta başladım 2-0 a bakalım bi 400 grlık değişiklik var ama regl sonrası olmasından sanırım,2-0 ın etkilerini bikaç haftada daha iyi görürüm gibi geliyo umarım öyle olur sende sıkma canını zaten çok az bişey kaldı onuda en kısa zamanda vericeksin inş,azaldıkça iyice inatlaşıyo zaten lanet kilolar
sen şantiyen ve 40 lı kiloların..hatırlamazmıyım :)))
tekrar hoşgeldin aramıza...böyle hep beraber yazıyor gidenler ne güzel goldenvenüs de bugün selam vermiş :)
ikiniz de tekrar hoşgeldiniz..
sağol Berrincim herşey yolunda çok şükür,kocişe güzel güzel yemekler yapıyım derken diyete sadık kalamadım maalesefgeçen hafta başladım 2-0 a bakalım bi 400 grlık değişiklik var ama regl sonrası olmasından sanırım,2-0 ın etkilerini bikaç haftada daha iyi görürüm gibi geliyo umarım öyle olur sende sıkma canını zaten çok az bişey kaldı onuda en kısa zamanda vericeksin inş,azaldıkça iyice inatlaşıyo zaten lanet kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?