ahahahhaha ne zaman görüp de cevap yazacaksın diye beklyoooduuuummmooooh yandan yandaaaaan 63,5 sayısına gıcık oluyorum, 62 ye de gıcığııım hatta ve hatta 6 ile başlayan herşeye gıcığıııım hihihihih
heee bu arada kaçamak konusu bir gerçek, baştan kabul edip stratejimi ona göre belirliyorum yeeaaffrum, öteki türlü olmuyo, berrincim beni affet amaaaa kaçamaksız dukan yapamıyorum beeeeeeennn:))sen gerçi oruçtan dolayı gündüzü kurtarıyosun daaa iftardan sonra kimbilir neler nelerrrr....hadi tamamlamayayım cümleyiiii:))
Allah geride kalanlara sabır versin canım, mekanları cennet olsun...
amin canım teşekkür ederim
off yaa saatlerdir giremedim sayfaya..bide 35 gün bilmem kaç saat yazıyodu..ödüm patladı o kadar gün sürerse die..neyseki bakım bitmiş kavuştum sizeee:)
kızlar atak evresinde soğan sarmısak serbest mi
kızlar atak evresinde soğan sarmısak serbest mi
tat vermek amaçlı kullanabiliyorsun sadece
özgül ablacımmmm gördüm sen buralardasın.nasılsın?özledik seni
hoşçakalın kızlar ben bu gece yollardayım hepinizi özliycem kendinize iyi bakın bol eksili günler hepimizin olsun
saksmavisi nerede
berkminem,vagusum,sadecam sizleri de gördüm.nasıl gidiyor bakalım kilo vermeler?
özgül ablacımmmm gördüm seni buralardasın.nasılsın?özledik seni
rossmandan 3 kutu yulaf kepeği geldi.izmirden bir arkadaş şipariş vermişti 1.5ay önce .500gr lık kutularda ...rossman mağazası yollamış para üstü olan 50 kuruş bile yollamışlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?