Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

KIIIIISLAAAAAAR vallahi mucize gibi ya :8:yemin ediyorum mucize yasadim kiloya nasil yansiyacak bilmiyorum cunku havanin ne agirligi olacakki ama birgunluk karbonat denemesinden sonra gobegim indi ya.megerse hava doluymus ya.balon gibiydi yemin ediyorum su saatler itibari ile bakiyorum daha kucuk ve sisligi rahatsiz etmiyor.lutfen deneyin kurallarina uygun olarak abartmayin ama.ozellikle CYY diyordun ya sende gobis diye dene bak havalar gitsin kalan gobistir :52:
cyy sana fotolari mail attim bu arada senden bekliyorum

ZEYNOM sagol canim arkadasim boyle bir bilgiyi bizimle paylastigin icin.kalcalarin erisin gitsin insallah..seni seviyom kis :)))))

Dur daha bu neki sen 1ay sonunda gör...en az 2,5 kilo

Lisacımmmmmmmmmmmmmmmmm
ne karbonatı
neler oluyor
hemen geçmişi mi okumalıyım
sen mi bana anlatmalısın

Lisacımmmmmmmmmmmmmmmmm
ne karbonatı
neler oluyor
hemen geçmişi mi okumalıyım
sen mi bana anlatmalısın
hayatim hemen eczaneden karbonat aliyorsun 1 lt suya 1 tatli kasigi karbonat atip gun icinde bunu iciyorsun ozellikle sabah uyaninca hemen iciyorsun.sonra icindeki butun hava bosaliyor :9:

zayiflamak icin ictigimiz suyun ph inin en az 9 olmasi lazim(normalde 7-7.5 ya) ben bunu biliyordum ama ph i oylesine yuksek bir su bulamamistim.dun zeyno bize karbonat katilarak icilen suyun zayiflattigini soyledi.baktik arastirdik sonuclar super.adamin biri ph in mucizesi diye kitap bile yazmis.alkali diyeti varmiski egotrik yapmis zamaninda...bizde zaten diyet yapiyoruz sadece suyumuzu alkaliye cevirisek yeter diye dusunduk.bugunde basladik benim karninmdaki siskinligi soktu atti vallahi:8:

Merhabaa bayanlar, herşey yolunda baya baya siz bu işi hızlandırdınız e ben yarın eczaneden karbonat almammııııı suyuma da katmammıııııı ayda 2,5 vermemmiiiii. Kollarım acıyor kızlar squasha gidiyorum 2 gündür 1 saati geçiyor ama hocam cidden çok aktif küçücük kortta beni kilometrelerce koşturabiliyor ön arka ön arka salla kolları hızlı vuuuuur bugün yavaşlığımdan yüzüme topu da yiyince öyle hırslı sallamaya başladım ki raketi durduğumda adamın alnından terler akıyorduuuu eeeee boynuz ve kulak meselesi ağrımda olsa yorulsam da haftada en aşağı 3 gün gidilecek :51:

Sabah : kepek, dukanella, çay, peynir
Öğlen: tavuk külbastı, su
Bardaklarca su karbonatsız ama :), yeşil çay ve normal çay
Spor: Squash, sabah 3 saat çarşı turu (okulun dekorasyon sorumlusu olaraktan)
Akşam: Ben bişi yiyemedim ya midem ağzımda dolanıyorum ama az önce ..... yaptım (canınız çekmesin) onun .......ndan yedim iki kaşık süt içtim yarım bardak yetti. Demleme yeşil çay içtim birde valla az maz ama yersem biliyorum başıma geleceği:19:

hayatim hemen eczaneden karbonat aliyorsun 1 lt suya 1 tatli kasigi karbonat atip gun icinde bunu iciyorsun ozellikle sabah uyaninca hemen iciyorsun.sonra icindeki butun hava bosaliyor :9:

bu karbonat bildiğimiz karbonat dimi
yani hani hamura falan koyarız yemek sodası deriz
o değil mi
o ise süper
sanırım evde yok ama yarın alırım bende hemen

Merhabaa bayanlar, herşey yolunda baya baya siz bu işi hızlandırdınız e ben yarın eczaneden karbonat almammııııı suyuma da katmammıııııı ayda 2,5 vermemmiiiii. Kollarım acıyor kızlar squasha gidiyorum 2 gündür 1 saati geçiyor ama hocam cidden çok aktif küçücük kortta beni kilometrelerce koşturabiliyor ön arka ön arka salla kolları hızlı vuuuuur bugün yavaşlığımdan yüzüme topu da yiyince öyle hırslı sallamaya başladım ki raketi durduğumda adamın alnından terler akıyorduuuu eeeee boynuz ve kulak meselesi ağrımda olsa yorulsam da haftada en aşağı 3 gün gidilecek :51:

Sabah : kepek, dukanella, çay, peynir
Öğlen: tavuk külbastı, su
Bardaklarca su karbonatsız ama :), yeşil çay ve normal çay
Spor: Squash, sabah 3 saat çarşı turu (okulun dekorasyon sorumlusu olaraktan)
Akşam: Ben bişi yiyemedim ya midem ağzımda dolanıyorum ama az önce ..... yaptım (canınız çekmesin) onun .......ndan yedim iki kaşık süt içtim yarım bardak yetti. Demleme yeşil çay içtim birde valla az maz ama yersem biliyorum başıma geleceği:19:

ay size soylemesemiydik acaba :26: simdi siz bizden daha cok zayiflayacaksiniz malum yaristayiz :10:sen bu sporu yap haftada 3 gun senin diyet falan yapmana bile gerek yok:46:az önce .kek.... yaptım (canınız çekmesin) onun .ucundan......ndan yedim
..dogrumudur :51:

Bugünkü menümü veriyorum

sabah hiçbir şey

öğlen hiçbir şey

öğleden sonra saat 4'te 1 kase yumurtalı ve yoğurtlu pırasa kavurması

akşam ızgara levrek, soğanlı roka salatası

1 litre kadar da su

2 fincan adaçayı

şu an 1 fincan yeşilçay ve form çay içiliyor

az oldu ama bugün hastalığa ek aksilikler beni buldu
okulda 3. ders çocuklar gelip lastiğiniz patlamış öğretmenim dedi
öğle aram sanayide lastiği tamir ettirmekle geçti
lastiğime 2 cm den uzun vida girmiş
Allahtan okulda oldu
ya başka yerde olaydı yollarda kalırdım walla
şükür

bu karbonat bildiğimiz karbonat dimi
yani hani hamura falan koyarız yemek sodası deriz
o değil mi
o ise süper
sanırım evde yok ama yarın alırım bende hemen

evet o canim ama ben eczaneden almistim egotrikte soyledi eczanedeki daha iyimis.eczaneden al sende garanti olsun...

Kızlar birde o alkali diyetin önerdiği yani kitabında önerdiği spor trambolinle zıplamakmış hehe durduk yerde zıplaya zıplaya veririz biz bunları heheheheheh benim hamilelik günlüğümde en çok özlediğiniz şey kısmında zıplamak ve yüz üstü yatmak yazmıştım şimdi bol bol zıplayım artık (nasıl bir hormon dengesiyse artık)

Bugünkü menümü veriyorum

sabah hiçbir şey

öğlen hiçbir şey

öğleden sonra saat 4'te 1 kase yumurtalı ve yoğurtlu pırasa kavurması

akşam ızgara levrek, soğanlı roka salatası

1 litre kadar da su

2 fincan adaçayı

şu an 1 fincan yeşilçay ve form çay içiliyor

az oldu ama bugün hastalığa ek aksilikler beni buldu
okulda 3. ders çocuklar gelip lastiğiniz patlamış öğretmenim dedi
öğle aram sanayide lastiği tamir ettirmekle geçti
lastiğime 2 cm den uzun vida girmiş
Allahtan okulda oldu
ya başka yerde olaydı yollarda kalırdım walla
şükür

gecmis olsun canim,dedigin gibi yolda falan olsaydi perisan olurdun..kiz sana bir kursun falanmi doktursek ne :26:

lisacım fotoları birazdan yolluyom
tamam canim sagol bekliyorum...:54:

ay size soylemesemiydik acaba :26: simdi siz bizden daha cok zayiflayacaksiniz malum yaristayiz :10:sen bu sporu yap haftada 3 gun senin diyet falan yapmana bile gerek yok:46:az önce .kek.... yaptım (canınız çekmesin) onun .ucundan......ndan yedim
..dogrumudur :51:

Bak pörtletiyorum gözlerimi bak atarım face e fotoları bişi değil hem icin acır hem ben öğrencilerime rezil olurum, sizli bizli olduk bakıyorum da, o hiç belli olmaz hayatım benim şansım yaver gitti herşeyden önce regl oldum onun etkisi olucak inşallah ve de bak ben iddialı girmedim bu işe sizden sonra ancaaaa ikinci olacam ben. Ayrıca bilemedin :))))))))

tramisu yaptım (canınız çekmesin) onun kremasından yedim olacaktı cık cık cık heç yakıştıramadım. Ayrıca kekin kenar kısımlarını poşete attım kaldırdım bu bitince truff yapacağım resmini de çekip koyacağım :47:

geçmiş ola cyy ihmal etme aman sogukta buzlanmada felaket olur inik lastik yama yapıyorlar :) tecrübeyle sabit sıfırdan ii oluyor

Bak pörtletiyorum gözlerimi bak atarım face e fotoları bişi değil hem icin acır hem ben öğrencilerime rezil olurum, sizli bizli olduk bakıyorum da, o hiç belli olmaz hayatım benim şansım yaver gitti herşeyden önce regl oldum onun etkisi olucak inşallah ve de bak ben iddialı girmedim bu işe sizden sonra ancaaaa ikinci olacam ben. Ayrıca bilemedin :))))))))

tramisu yaptım (canınız çekmesin) onun kremasından yedim olacaktı cık cık cık heç yakıştıramadım. Ayrıca kekin kenar kısımlarını poşete attım kaldırdım bu bitince truff yapacağım resmini de çekip koyacağım :47:

yok kiz saka yapiyorum,birimiz hepimiz hepimiz birimiz icin (boyleydi sanirim:26:)sizi bizimi var cyy nin dedigi gibi biz bu yola birlikte bas koyduk anacigim...oh tiramisular :47:neyse bu konu uzerine konusmayacagim konusunca basima gelecekleri bilioyorum ben..:37:ohh karbonatli suiyumuzuda iciyoz zayifliyoz:8::8::8: bu arada internetten karbonatli su diye yazip okuyun goreceksniz mucizelerini

Son düzenleme:
Lisacım
fotolorı yolladım
pek bakımsız hallerim ama idare et artık
biraz daha zayıflayınca daha güzellerini de yollarım inşallah :)

şimdilik benden bu kadar yarın bildirimlerde görüşmek üzere kızlar -ler bol olsun inşallah karbonatlı su deftere kazındı. Bizim çocuklardan biri rahatsızlanmış oraya gidiyorum, yavrular yaşları kaç olursa olsun hastalanınca benim ufaklık gibi oluyor gözleri :)))))) Bu hafta bol hastaneli, bol sanayili ve bol sporlu oldu ama uykuuuuu birde onla olsa o kadar iyi olacakkiiii

Lisacım
fotolorı yolladım
pek bakımsız hallerim ama idare et artık
biraz daha zayıflayınca daha güzellerini de yollarım inşallah :)
canim,:16:tesekkur ederim fotolar icin..cok guzelsin arkadasim vede gercekten cok farketmis kilo vermen.bide ustune ustluk su an daha zayifsin bide.eger esin gittiginde sen o soldaki fotodaki gibiysen gelince gercekten sok olacak:53: simdi artik hepimiz birbirimizi gorduk en azindan kiminle konustugumuzu biliyoruz :34:

canim,:16:tesekkur ederim fotolar icin..cok guzelsin arkadasim vede gercekten cok farketmis kilo vermen.bide ustune ustluk su an daha zayifsin bide.eger esin gittiginde sen o soldaki fotodaki gibiysen gelince gercekten sok olacak:53: simdi artik hepimiz birbirimizi gorduk en azindan kiminle konustugumuzu biliyoruz :34:
arkadaşım asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumların için
ama hala hayal ettiğim gibi değilim
inceldim ama hala istediğim kadar değil
spor yapamamamın cezası bunlar sanırım

ve evet eşim gideli 10 gün olmuştu o ilk foto çekildiğinde
yani biraz fark edeceği kesin :)
daha da fark etmeli

bu arada sende çoooooooooooooook güzelsin
maşallah Allah nazardan saklasın

daha incecik hallerimizi paylaşmak dileğiyle inşallahhhhhhhh arkadaşım

Son düzenleme:
arkadaşım asıl ben teşekkür ederim bu güzel yorumların için
ama hala hayal ettiğim gibi değilim
inceldim ama hala istediğim kadar değil
spor yapamamamın cezası bunlar sanırım

ve evet eşim gideli 10 gün olmuştu o ilk foto çekildiğinde
yani biraz fark edeceği kesin :)
daha da fark etmeli

bu arada sende çoooooooooooooook güzelsin
maşallah Allah nazardan saklasın

daha incecik hallerimizi paylaşmak dileğiyle inşallahhhhhhhh arkadaşım

Durun size daha ne bombalarım var.karbonatlı su başlangıç ben bideniyim 5kilo verip yarışı kazaniyim sonra paylaşırım:32:nasıl ağzımdan kaçtı alkali falan ahhh dilim:5:neyse diğer bombalar 15şubatta 23kilo verdim az deil eeee sırlarım var tabi:51:

Back
X