Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

hımmmm fotoları görmeden bir giriş yapayım çerçeveliler benim sergilenen çalışmalarımdan iki tanesi sadece ötekiler de şuan atölyenin durumu malum elimde tutabildiklerim egotrikim böyle hafif kıvrımlı iki poz karanfil var o senin adresi bekliyorum hala isabelll hercailerin primitif şekilleri bunlar. Kızlar inanın elimde olanları koydum atölyenin çalışması öğrenciye bağlı malum tembeller gelmezler ilk haftalar dersler başlasın daha çok çalışma çıkacak hepinize göndereceğim bana yük olmaz hiç öyle düşünmeyin ayrıca zevk duyarım herkesin duvarında olmasından... Bakarsınız 100 yıl sonra antika olurlar ismim yürür heheheheheh torunlarıma hayır işleyeceksiniz yani Egotrikim adreeeeessss lütfen.

Eklentiler

• $IMG_4393.webp
    $IMG_4393.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $IMG_4395.webp
    $IMG_4395.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 77
  • $IMG_4396.webp
    $IMG_4396.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 63
  • $IMG_4398.webp
    $IMG_4398.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_4401.webp
    $IMG_4401.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $IMG_4402.webp
    $IMG_4402.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 69
  • $IMG_4403.webp
    $IMG_4403.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 67
  • $IMG_4404.webp
    $IMG_4404.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $IMG_4405.webp
    $IMG_4405.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 106
  • $IMG_4406.webp
    $IMG_4406.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 75
  • $IMG_4408.webp
    $IMG_4408.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 84
  • $IMG_4409.webp
    $IMG_4409.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 83
Öğle yemeğimmmm neler olduğu yazılmıştı yanına yaseminli yeşil çay ekledim birtek. Winnieemmm o hibiskus baya baya işe yarıyor wc konusunda dün içmemiştim sabahtan bir bardak içtim akşamüstüne de içerim inşallah.

afiyet olsun canim ama ben o kenardan kenardan ustuste konmus kahverengi tatli seylere bayildim..ne guzel gorunuyor yaaa..ben ne zaman seninle konussam tali krizine giriyorum yaaa :47:

Zeynepçik gelmiş hoş gelmiş.. :16:

Cyy, çiğdemm hepinize afiyet olsun kızlar.. Hibisküs ve karbonat kilo vermede yardımcı iyi bir ikilii.. :9:
Ben düzenli yapamıyorum daha.. Bu ara hastalık yorgunluk derken karıştım biraz ama toparlayacağım bu haftasonu sööözzz..
Evimi de afedersiniz mok götürüyorr :53: O kadar yanii.. Feci geçti günlerim..

Dün az romantik ama ihtiyacım olan bir sevgililer günüydüü..
Lisacım biliyor dünkü halimi..
Çooook yorgun ve uykusuzum diye kociş beni eve bıraktı oğluşla dışarda oyalanıp daha sonra geldiler..
Biraz olsun uzanıp dinlendimmm..
Sonrasında ise gece oğlan ağlayınca o da kalktı ve ilgilendi..
Ne diyebilirim ki seviyorum bu adamı :))

Gece hibisküsü ve karbobnatı içemeden uyumuş kalmışım o kadar kötüydüm anlayın..
Neyse toparlıyorum artız söz olsun.. Artık ben de resmi olarak yarıştayımmm :10:
Bakıyorum herkesler gaza basmış bende yakalayıp geçeceğim inşallah :4:

Bu arada Kazen sanırım erkek :53: bu boyda bir kız olamaz diye düşünüyorum daa :30:

daha iyi olmaniza sevindim canim ikinizinde ....ee artik toparlanma vaktidir zira gordugun uzre SIKI bir yaristayiz:4:

hımmmm fotoları görmeden bir giriş yapayım çerçeveliler benim sergilenen çalışmalarımdan iki tanesi sadece ötekiler de şuan atölyenin durumu malum elimde tutabildiklerim egotrikim böyle hafif kıvrımlı iki poz karanfil var o senin adresi bekliyorum hala isabelll hercailerin primitif şekilleri bunlar. Kızlar inanın elimde olanları koydum atölyenin çalışması öğrenciye bağlı malum tembeller gelmezler ilk haftalar dersler başlasın daha çok çalışma çıkacak hepinize göndereceğim bana yük olmaz hiç öyle düşünmeyin ayrıca zevk duyarım herkesin duvarında olmasından... Bakarsınız 100 yıl sonra antika olurlar ismim yürür heheheheheh torunlarıma hayır işleyeceksiniz yani Egotrikim adreeeeessss lütfen.

:46::46: arkadasim ellerine saglik gercekten cooook basarili...ben kesin kazanmaliyim bu ikinci yarisi sirf bunlardan birine sahip olmak icin..sen simdiden hazirlamaya basla ikinci yarisin yarismacisina yani bana :21:bu arada evim beyaz ve siyah doseli aksesuar ve tablolardada kirmizi agirlikli :34: :9:

simdi bir tarif var yapmak istedigim ama icinde saf salep var bu su poset fincana dokup sut ekledigimizdenmi...cigdem bu arada cheescake yapabilmem icin kalpli kalip lazim cikinca bulursam alayimda pazartesiye yapayim..sadece birde tereyagi aromasi yok burda onu koyamam ..bu tatli girisimleri yine cigdemle konusmanin yan etkileri :47:

afiyet olsun canim ama ben o kenardan kenardan ustuste konmus kahverengi tatli seylere bayildim..ne guzel gorunuyor yaaa..ben ne zaman seninle konussam tali krizine giriyorum yaaa :47:

daha iyi olmaniza sevindim canim ikinizinde ....ee artik toparlanma vaktidir zira gordugun uzre SIKI bir yaristayiz:4:

Şu kuşburnulu karışıma bende Giriyim karbonat bana iyi geldi kızlar ben ne yaparsam yapiyim dukanın bana uygun gördüğü kilonun altına düşeniyorum düşsemde sabirleyemiyorum

:46::46: arkadasim ellerine saglik gercekten cooook basarili...ben kesin kazanmaliyim bu ikinci yarisi sirf bunlardan birine sahip olmak icin..sen simdiden hazirlamaya basla ikinci yarisin yarismacisina yani bana :21:bu arada evim beyaz ve siyah doseli aksesuar ve tablolardada kirmizi agirlikli :34: :9:

Ben kazanamam yarışı o kesin isabel sen güçlendirmeye başlasana verdiklerini sabitle direk hamile kalırsan dukanın hikaye olur demedi deme

simdi bir tarif var yapmak istedigim ama icinde saf salep var bu su poset fincana dokup sut ekledigimizdenmi...cigdem bu arada cheescake yapabilmem icin kalpli kalip lazim cikinca bulursam alayimda pazartesiye yapayim..sadece birde tereyagi aromasi yok burda onu koyamam ..bu tatli girisimleri yine cigdemle konusmanin yan etkileri :47:
tatlım saf sahlep genelde aktarlarda bulunup kaynatılarak yapılır hani poşet hali yine sanayi ürünüdür ama önemli olan aromaysa işini görür yok tutma özelliği ise aktar sahlepi daha uygun olur diye düşünüyorum ama tabi sen bilirsin. Hiiiiiiç o gösterdiğim tarifler üzerine alınmıyorum bu tatlı olayını tamamen kendi şekerliğime bağlıyorum ayyyyy

zeynoooo hoşgeldin
seni unutur muyuz hiç
geçmişi okursan kayıplarda bu kız diye konuştuk hep, kulaklarını çınlattık
sensiz olmaz arkadaşım
yolumuza devam ediyoruz
ama bu kez ben psikopata bağladım valla
21 marta kadar oldu oldu olmadı benim iş yaş

Hoşgeldin zeynep kimse seni unutmadı canım, senin düşünüpte bizim hala uygulamadığımız o tepki sen bizi unuttuğun için oldu diyelim. Kızlar ben baya baya seraplardaymışım yaaaa bugünde 81,7 gördüm ama akşamki yeme durumunu baya baya abartmıştım ben lezzetlerimi bulunca hiç dayanamıyorum yaaa. Bugünden itibaren yok akşam tek lokma koymayacağım ağzıma inanırmısınız ben en iyisi niyetleneyim yarın için bile dedim de başka bir güne sakladım. Hibiskusumu içiyorum bende kızlar dün içememiştim hazırlıksız başlamıştım işe, yaaaa birde şu olay bir çözülse başka da bişi istemiyorum. Kemer geldi okula öğle arasında iki seans takılacak bugün göz möz dinlemeyeceğim tenise de gideceğim. Yarın 30 kişilik bir misafir grubum var zaten onları ağırlarken spor mpor gerek kalmaz diye düşünüyorum haftasonunu bomba gibi geçireceğim Allah'ın izniyle...

Dün yediklerim;
Sabah, yoğurt, süt, az kaşar
Öğlen, lorlu, az salçalı, pul biber ve kepekli omlet, kaşarlar üserinde erimişti :)
Akşam, tavuk, peynir (tuzluydu), acı sos (hep annemin yüzünden indirmiş dün ablaya artanı gözümde buram buram oldu resmen yedim bi tabak sosu ekşi ekşi ama dukana izinli malzemeler yani kaçamak yok),
Yatmadan önce: Kaşar, 3 tane dukan bisküvi, süt, peynir...... Uzaaaaar gider abarttım dün gece hııımmmmm birde tavuklu güveç yapmıştım onun tavuklarından yedim baya baya tamam bu kaçamak sayılabilir malzemenin suyunu çekmiş olabilir...
Spor yok kızlar maalesef gözdeki kanlanma tansiyondan olabilirmiş onun için kan basıncımı dengeli tutuyorum ama bugün tutmayacağım

Bugün yediklerim;
Sabah; süt, salam, az kaşar
Öğlen; peynirli, salamlı, kepekli, sütlü, kaşarlı omlet (iki yumurta), 3-4 tanede öğleden sonrası için bisküvi getirdim.
Akşama; balık yiyecektik ama bir yarışma durumu söz konusu onun için haftasonuna saklıyorum balığı, muhtemelen tavuk ızgara yerim ben yoğurtla
Yatmadan önce; yooooooookkkkkkkkkkk olmayacak...:45:

Öğle yemeğimmmm neler olduğu yazılmıştı yanına yaseminli yeşil çay ekledim birtek. Winnieemmm o hibiskus baya baya işe yarıyor wc konusunda dün içmemiştim sabahtan bir bardak içtim akşamüstüne de içerim inşallah.

Zeynepçik gelmiş hoş gelmiş.. :16:

Cyy, çiğdemm hepinize afiyet olsun kızlar.. Hibisküs ve karbonat kilo vermede yardımcı iyi bir ikilii.. :9:
Ben düzenli yapamıyorum daha.. Bu ara hastalık yorgunluk derken karıştım biraz ama toparlayacağım bu haftasonu sööözzz..
Evimi de afedersiniz mok götürüyorr :53: O kadar yanii.. Feci geçti günlerim..

Dün az romantik ama ihtiyacım olan bir sevgililer günüydüü..
Lisacım biliyor dünkü halimi..
Çooook yorgun ve uykusuzum diye kociş beni eve bıraktı oğluşla dışarda oyalanıp daha sonra geldiler..
Biraz olsun uzanıp dinlendimmm..
Sonrasında ise gece oğlan ağlayınca o da kalktı ve ilgilendi..
Ne diyebilirim ki seviyorum bu adamı :))

Gece hibisküsü ve karbobnatı içemeden uyumuş kalmışım o kadar kötüydüm anlayın..
Neyse toparlıyorum artız söz olsun.. Artık ben de resmi olarak yarıştayımmm :10:
Bakıyorum herkesler gaza basmış bende yakalayıp geçeceğim inşallah :4:

Bu arada Kazen sanırım erkek :53: bu boyda bir kız olamaz diye düşünüyorum daa :30:

Şu kuşburnulu karışıma bende Giriyim karbonat bana iyi geldi kızlar ben ne yaparsam yapiyim dukanın bana uygun gördüğü kilonun altına düşeniyorum düşsemde sabirleyemiyorum

Ben kazanamam yarışı o kesin isabel sen güçlendirmeye başlasana verdiklerini sabitle direk hamile kalırsan dukanın hikaye olur demedi deme

Ben 3 kilo verince galip oliyim 58,5 kilom ve inmiyor kilom az olur bence yoksa ben sizinle nasıl yarışiyim siz çatır çutur kilo veriyorsunuz ben verdiklerime sayıyorum

Selam Kızlar,
gece saat 4 tü daha uyumamıştım, o yüzden de kafam bir milyon halde okula gidip geldim

Sabah bişey yemedim

Öğle dukandiyetitariflerim: DOĞALSAN YULAF KEPEĞİ GALETA KARIŞIMI linkindeki ekmekçiği yaptım
dukan a başladığımdan beri yediğim en lezzetli ekmekçik oldu, kesinlikle tavsiye ederim.
yanında yumurta, peynir, süt, yoğurt ve azıcık acı turşu biber yedim

akşama kıymalı peynirli ıspanağım ve tavuk etim var

su bu saate kadar 1 litreden fazla
biraz dinleneyim hibiskusumu da içerim

3,5 kilo verince işlem tamam olsun veremiyorum gerçi ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın

valla inan bizde artik veremiyoruz eskisi gibi yaris yaptikki verebilmek icin gaza gelelim daha dikkatli gidelim diye...:34:o yuzden herkese esit olsun ...

3-4 tane jelapeno yemiştim öğlen
yine burnumdan geldi
nasıl bir illet bu hemoroid anlamadım
kırmızı pul biber yiyom bişey olmuyor, acı turşu biber 2-3 saat içinde delirtiyor

bu arada günün güzel haberi sabah 75,600 geldim
76 yı kırdım yani
inşallah daha da inmeye devam eder şu kilocuklar

3-4 tane jelapeno yemiştim öğlen
yine burnumdan geldi
nasıl bir illet bu hemoroid anlamadım
kırmızı pul biber yiyom bişey olmuyor, acı turşu biber 2-3 saat içinde delirtiyor

bu arada günün güzel haberi sabah 75,600 geldim
76 yı kırdım yani
inşallah daha da inmeye devam eder şu kilocuklar

senin aci biber yedigini yazdigin mesaji gorunce eyvaaah dedim inan bana..askitom biliyosun sana neler ediyor bu aci biber yeme bir daha lutfen..:20:benim diyetin basindan beri en buyuk yardimcim,vazgecilmezim ama bende o sorundan yok ya..

bu arada tebrikler canim:nazar:hadi bakalim tam 5 kilo versen super olacak ve onumuzde 5 hafta var..aslina bakarsan hepimizin hedef 5-6 kilo sonrasinda epey rahatlayacagiz..cok dikkatli gitmeliyiz bu ay sifir kacamakli olmali..cok heyecanlandim ya ben son 5 hafta diye dusununce...:46:

senin aci biber yedigini yazdigin mesaji gorunce eyvaaah dedim inan bana..askitom biliyosun sana neler ediyor bu aci biber yeme bir daha lutfen..:20:benim diyetin basindan beri en buyuk yardimcim,vazgecilmezim ama bende o sorundan yok ya..

bu arada tebrikler canim:nazar:hadi bakalim tam 5 kilo versen super olacak ve onumuzde 5 hafta var..aslina bakarsan hepimizin hedef 5-6 kilo sonrasinda epey rahatlayacagiz..cok dikkatli gitmeliyiz bu ay sifir kacamakli olmali..cok heyecanlandim ya ben son 5 hafta diye dusununce...:46:

aynen öyle arkadaşım,
biraz iyiyim şimdi
inşallah sabaha daha da iyi olurum

hibiskusumu içtim, kocacığımla 2 saatten fazla internette görüntülü konuştum :)
oturuyorum şimdi

valla inan bizde artik veremiyoruz eskisi gibi yaris yaptikki verebilmek icin gaza gelelim daha dikkatli gidelim diye...:34:o yuzden herkese esit olsun ...

Ben 5 kilo veremem mümkün deil neyse ama 3,5ta tamam benim işim hediyeleri kazanamıycam 25kiloyu verirken nerdeydiniz siz???şakır şakır kazanırdım

Şu saat oldu mutfaktan yeni çıktım 6 çeşit pasta börek yaptım da birininde tadına bakmadım kızlar yarın malum oğlanın kreşteki sınıfı bende anneleriyle kaba hesap 30 kişi ama varya bittiiiiiimmmm uzunca bir süre mutfak demesinler bana bu arada ben peynirdir, jambondur, çaydır derken akşam yemeğini unuttum atıştırma şeklinde geçti son 3 saattirde sudan başka bişi içmedim birde soğumuş hibiskus karışımımı bakalım sabaha nasıl bir sonuç alıcam o artıları gördükten sonra. Kızlar hırslanmak şart bu yarışta bu sefer cidden idiialı geliyorum ona göre gardınızı alın geçen seferin ikinciliği bu seferin açıkara birinciliği olacaaaakkkkk.....

ay bari gunluk yediklerimi yazayim:33:

sabah:dukan tost+tavuk fume +1 yumurta

ogle:konserve balik

aksam:5 kofte+ayran

aralarda 2 kucuk yogurt+3 yesil cay+3 lt su

cok ara verdim ben spora 10 gun oldu salona ugramayali..pazartesiden itibaren olimpiyata sporlarima geri donuyorum :8:

Ben 5 kilo veremem mümkün deil neyse ama 3,5ta tamam benim işim hediyeleri kazanamıycam 25kiloyu verirken nerdeydiniz siz???şakır şakır kazanırdım

sekerim madem 3.5 kurtaracak seni sen hic girme yarisa.gel katil konus,paylas .... :34:onemli olan birlikte olmak degilmi...hedefinde cok az kalmis..

Şu saat oldu mutfaktan yeni çıktım 6 çeşit pasta börek yaptım da birininde tadına bakmadım kızlar yarın malum oğlanın kreşteki sınıfı bende anneleriyle kaba hesap 30 kişi ama varya bittiiiiiimmmm uzunca bir süre mutfak demesinler bana bu arada ben peynirdir, jambondur, çaydır derken akşam yemeğini unuttum atıştırma şeklinde geçti son 3 saattirde sudan başka bişi içmedim birde soğumuş hibiskus karışımımı bakalım sabaha nasıl bir sonuç alıcam o artıları gördükten sonra. Kızlar hırslanmak şart bu yarışta bu sefer cidden idiialı geliyorum ona göre gardınızı alın geçen seferin ikinciliği bu seferin açıkara birinciliği olacaaaakkkkk.....

ellerine saglik canim bu uc gun biraz yorulacaksin sen :5:bugun hazirlik,yarin misafirler,pazar balik muhabbeti:34:
bu kez herkes bir hirslandi ne bu yaaa:10:

ay bari gunluk yediklerimi yazayim:33:

sabah:dukan tost+tavuk fume +1 yumurta

ogle:konserve balik

aksam:5 kofte+ayran

aralarda 2 kucuk yogurt+3 yesil cay+3 lt su

cok ara verdim ben spora 10 gun oldu salona ugramayali..pazartesiden itibaren olimpiyata sporlarima geri donuyorum :8:

bende spor olayına çoook ara verdim
benimde başlamam lazım
sco çok iddialı geliyor
spor yapmamız şart :)

Back
X