Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

İyi geceler kızlar..

Ben de hırslıyım bende hırslıyımm gidecek bu kilolarrrr :4:
Ya gidecek ya gidecek.. :10:

Savulun ben geliyorumm :52:

bende spor olayına çoook ara verdim
benimde başlamam lazım
sco çok iddialı geliyor
spor yapmamız şart :)

İyi geceler kızlar..

Ben de hırslıyım bende hırslıyımm gidecek bu kilolarrrr :4:
Ya gidecek ya gidecek.. :10:

Savulun ben geliyorumm :52:

ayy korktum ben yaaa:18: ne bu hepimiz costuk boyle :10:ama olsun iyidir iyi demekki hepimiz birinci olacagiz :9:

Hepimiz hedefe ulaşacağız demek ki.. :32:

Gevşemeyin, gevşeyeni yolarımm :4:

Rakibiz biz höt höt! :13:

Ben gevşersem beni de yolun kızlarrrr:9:

Can kuşlarım benim:52:
Dün buralarda sohbet varmış ama ben gezmelerdeydim:9:

Zeynep hoş geldin canım...
Kazak mazak istemiyom ben zaten canım sağol :1:...
Malum daha verecek kilom var , şimdi ördüğün bol falan gelir giyemem :9:

Çiğdemmmmm! istiyorum o karanfili, benim olacak!
Hemen adresimi vereyim de gönder kız!
Çok sevdim bu hediyeyi!:46::46::46:

Lisacım, sen zahmet etme bebişim hediye için:34:...
Gerçekten her şeyim var evde! Canım çok teşekkür ederim :54:...

Ama karanfile hayır diyemeyeceğim :52:
Hep yapmak ya da orjinaline sahip olmak istemişimdir, o bakımdan yani yanlış anlaşılmasın...

Kızlar, valla bu yarış süper olacak hissediyorum:27:...
Hepimiz çok pis gaza gelmişiz (Türkçemizi de katlettim böylece, özür :50:)
Bakın ilkinde hiç iddaam yoktu ama bu yarışta cidden hırs yaptım...
Malum 2 ay sonra işe başlayacağım...
Dukan amcamın bana verdiği süre 9 martta bitiyor ama ben kaçamaklar yüzünden:50: o tarihte 60 olamayacağım için bu yarış benim için çok önemli...
Kilocuklarımı verince de işe başlamadan güzel ciciler de almalıyım.:34:..
Halen bir uyduruk kot ve bir-iki üstle idare ediyorum zaten...
O yüzden çok hırslı ve istekliyim, bilginize:52::52::52:

Bugün yine gezmeye gidebiliriz...Haberiniz olsun...
Yarın zaten gezme de olacağız o kesin...
Sonra "Nerede bu kız? Neden gelmiyor?:26:" demeyin...

Hepiciğinizi :54::54::54:

Selam Kızlar,

Şükürler olsun ki takılıp kaldığım 76 dan indikçe iniyorum

Bu sabah itibariyle 76,100 idim

Sevinçliyim

Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle

Selam Kızlar,

Şükürler olsun ki takılıp kaldığım 76 dan indikçe iniyorum

Bu sabah itibariyle 76,100 idim

Sevinçliyim

Güzel bir hafta sonu olması dileğiyle

tebrikler canim,:46:ama sanirim 75.100 diyecektin :26:sen sevincli oldukca bizde sevincliyiz,cok sukur suan herkesin vermesi devam ediyor :46:
:32::32:sanada guzel guzel hafta sonlari olsun:16:aci biber yeme sakin :20:

Can kuşlarım benim:52:
Dün buralarda sohbet varmış ama ben gezmelerdeydim:9:

Zeynep hoş geldin canım...
Kazak mazak istemiyom ben zaten canım sağol :1:...
Malum daha verecek kilom var , şimdi ördüğün bol falan gelir giyemem :9:

Çiğdemmmmm! istiyorum o karanfili, benim olacak!
Hemen adresimi vereyim de gönder kız!
Çok sevdim bu hediyeyi!:46::46::46:

Lisacım, sen zahmet etme bebişim hediye için:34:...
Gerçekten her şeyim var evde! Canım çok teşekkür ederim :54:...

Ama karanfile hayır diyemeyeceğim :52:
Hep yapmak ya da orjinaline sahip olmak istemişimdir, o bakımdan yani yanlış anlaşılmasın...

Kızlar, valla bu yarış süper olacak hissediyorum:27:...
Hepimiz çok pis gaza gelmişiz (Türkçemizi de katlettim böylece, özür :50:)
Bakın ilkinde hiç iddaam yoktu ama bu yarışta cidden hırs yaptım...
Malum 2 ay sonra işe başlayacağım...
Dukan amcamın bana verdiği süre 9 martta bitiyor ama ben kaçamaklar yüzünden:50: o tarihte 60 olamayacağım için bu yarış benim için çok önemli...
Kilocuklarımı verince de işe başlamadan güzel ciciler de almalıyım.:34:..
Halen bir uyduruk kot ve bir-iki üstle idare ediyorum zaten...
O yüzden çok hırslı ve istekliyim, bilginize:52::52::52:

Bugün yine gezmeye gidebiliriz...Haberiniz olsun...
Yarın zaten gezme de olacağız o kesin...
Sonra "Nerede bu kız? Neden gelmiyor?:26:" demeyin...

Hepiciğinizi :54::54::54:

kiz gezip duruyorsun demek ohhhh:21:

merak etme yeni ciciler almak icin bizde beklemedeyiz valla.gerci ben turkiyede 2-3 parca biseyler aldim ucuz ucuz bulunca..soyle yapalim bide herkes ideal kilosuna gelince yeni fotosunu koysun..evet ben bu olmak istiyordum ve oldum diyelim..
iyiki ilk yarista iddian yoktu 5 kiloya yakin verdin o iddiasiz halinse iddialidan korkarim ben :18:
hediye konusunda ciddiydim ama istemiyosun madem ...
iyi gezmeler canim,guzel kizlarini ve seni cook :54::54:

Selam
Ben 11.subat 2013 de dukan diyetine basladim...baslangic kg 68.9 du bu sabah tartildim 67.2 di.
Atak evrem bitti su an seyir evremdeyim...hedefim 60kg olmak...boyum 1.70 ve 2cocuk annesiyim:)
Seyir evresinde protein+sebze oldugunu biliyorum.fakat her sayfada her blogda farkli seyler yaziyo.siz neler ve ne kadar tuketiyosunuz?yardimci olursaniz sevinirim;)

Geriye donuk takip ettim sizi:)))benide araniza alirmisiniz bu son 5hafta icin..

Sabah 1yumurta peynir,jambon salatalik ve 2adet cery domates

Oyle kusbasi korili tavuk.gogusu az yogurt ve yesil salata

Ara dukan kek den 1dilimcik

Aksam tavuk cigeri cacik

2l su 30 dk yuruyus kosu bandimda yapiyorum evde

mrb kzlar bende 6gn oldu normal kendim diyetimi hazırlladım 82le basladım bugun 80nim 2kilo gitti, sabah kahvaltı yapmayı sevmiyorum yarım yağlı sütle mısır gevregi yiyiorum canım isteemsede 12de bi yeişl elma gn içinde yesil cay, öglende ne varsa sebze yemeği yiyorum bi dilim kepekli ekmekle 4veya 6yemek kaşıgı kadar koyuyorum snra 4gbi bitane kiiivi yiyorum 7olmadanda aksam yemeğimi yiyorum yarm porsiyon bazen sadce brokoli yiyorum 9gibi aksam yesil cay içiyorum her gn 45dakika evde yürüme bandım var yürüyorum 20tanede mekik çekiyorum evet arkadaslar ble 6gnde 2kilo verdm hedefim hazirana kada 55 kilo olmak hiç şüphem yok böle giderse vercm hepsini cnm tatlı abur cubur istediğindede arkadan anneme iç çamasırlarıml vücudum resmi cektrdm ona bakıyorum hemen abur cubur yeme isteğim gidiyo böle arkadaslar herkse basarılarrrrrr.

Selam
Ben 11.subat 2013 de dukan diyetine basladim...baslangic kg 68.9 du bu sabah tartildim 67.2 di.
Atak evrem bitti su an seyir evremdeyim...hedefim 60kg olmak...boyum 1.70 ve 2cocuk annesiyim:)
Seyir evresinde protein+sebze oldugunu biliyorum.fakat her sayfada her blogda farkli seyler yaziyo.siz neler ve ne kadar tuketiyosunuz?yardimci olursaniz sevinirim;)

merhaba bursa86,diyetin hayirli olsun..seyirde 1 gun saf protein+1 gun sebze protein seklinde devam edeceksin..sebze oldugu gunlerde gun icinde her ogunde sebze tuketebilirsin yanliz tabaginda 2/3 protein 1/3 sebze olmasina dikkat et.yani sebze proteinden fazla olmayacak..kitapta daha detayli anlatiyor.bir kitap alip okumani tavsiye ederim..

Geriye donuk takip ettim sizi:)))benide araniza alirmisiniz bu son 5hafta icin..

Sabah 1yumurta peynir,jambon salatalik ve 2adet cery domates

Oyle kusbasi korili tavuk.gogusu az yogurt ve yesil salata

Ara dukan kek den 1dilimcik

Aksam tavuk cigeri cacik

2l su 30 dk yuruyus kosu bandimda yapiyorum evde

biz "dukan diyeti deneyimleri" topiginde basladik ve ordada devam ediyoruz.burayi yaris icin acmistik..ama kizlarla ortak kararimiz yeni kisiler alamiyoruz malesef.hem zaten diyetin daha cok basindasin bu yuzden verecegin kilo bize gore daha hizli ve kolay olacaktir.yani esit sartlarda olamayacagiz.sana diger topigi takip etmeni tavsiye ederim.isine yarayacak cok bilgi ve paylasim bulabileceksin orda..cok yardimsever arkadaslarimiz var engin bilgilerini senden esirgemeyeceklerdir:34:

mrb kzlar bende 6gn oldu normal kendim diyetimi hazırlladım 82le basladım bugun 80nim 2kilo gitti, sabah kahvaltı yapmayı sevmiyorum yarım yağlı sütle mısır gevregi yiyiorum canım isteemsede 12de bi yeişl elma gn içinde yesil cay, öglende ne varsa sebze yemeği yiyorum bi dilim kepekli ekmekle 4veya 6yemek kaşıgı kadar koyuyorum snra 4gbi bitane kiiivi yiyorum 7olmadanda aksam yemeğimi yiyorum yarm porsiyon bazen sadce brokoli yiyorum 9gibi aksam yesil cay içiyorum her gn 45dakika evde yürüme bandım var yürüyorum 20tanede mekik çekiyorum evet arkadaslar ble 6gnde 2kilo verdm hedefim hazirana kada 55 kilo olmak hiç şüphem yok böle giderse vercm hepsini cnm tatlı abur cubur istediğindede arkadan anneme iç çamasırlarıml vücudum resmi cektrdm ona bakıyorum hemen abur cubur yeme isteğim gidiyo böle arkadaslar herkse basarılarrrrrr.
kendi diyetini bulmus olman cok guzel.cunku her diyet herkese yarayacak yada herkeste ayni etkiyi gosterecek diye bir durum yok vede insanin yaptigi diyete inanmasi ve kendini mutlu eden bir diyetle yola devam etmesi cok onemli motivasyon acisindan..kolay gelsin...

sekerim madem 3.5 kurtaracak seni sen hic girme yarisa.gel katil konus,paylas .... :34:onemli olan birlikte olmak degilmi...hedefinde cok az kalmis..

ellerine saglik canim bu uc gun biraz yorulacaksin sen :5:bugun hazirlik,yarin misafirler,pazar balik muhabbeti:34:
bu kez herkes bir hirslandi ne bu yaaa:10:
Egocum birincim tatlım şekerim pazartesi kargonu vereceğimmmm böyle silindirik bişiler aranıyorum evde inan inşallah mobilyana vs uyumlu paspartu ve çerçeveyle daha güzel görünür oval paspartu kestirmeni tavsiye ederim nacizanee :)

Lisaaaaammmm ben böyle 3 grup ağırlasam heralde tek haftada veririm 5 kiloyu dünün yorgunluğunun ardından sabah tartıda lehime rakamlar gösterdi güldürdü beni saolsun bakalım yarına ne olacak, yarın da büyük gün annemde de kalabalık bir misafir grubu var akşamada inşallah eşim balığı ayarlarsa öteki forumda yarışmadayım hiç de bakmadım biliyormusun yapılanlara bakalım inşallah bulunur balık dediğim gibi burda çok zor şansımı zorlayacağım sabah pazara falan çıkacağım bulursam ne mutlu bana akşama kadar dinlendiririm de marine yatağındaaaa ayyyy... Sen neyapıyorun karar verebildinmi çok merak ediyorum çifte rakibemmmm...

Ayyy mutfak bittide odalar süprülmeyi bekliyor hiiiiç kalkacak halim yok ayyy alışmamışım ben gün muhabbetine ne kadar toplantı şeklindede olsa hatunlar döndürdüler resmen güne biraz kafam ağrıyor ama iyi gelmedi desemde yalan olur hani bol bol konuştum bilirsiniz pek sevmem konuşmayı hıhıhıhıhıh. Ben yediklerimi yazayım gün içinde

Sabah; bu hafta resmen lor haftam oldu pintileştim biraz az sıkı rejim uyguluyorum bütçede ama bi sürü değişik şey buldum lorla yapılabilecek pek lezzetli oluyor seviyorum. Lorlu pulbiberli 2 yumurta ve kepek eşliğinde hazırlanmış çırpma yumurta, biraz peynir, tavuk salam.
Öğlen; ne mümkün yemek anca soğumuş hibiskus içildi
Akşam; lor peyniri acı sos 3 salatalık turşusu atıştırma şeklinde salam (salam piliç salam yağ oranı düşük) kenara köşeye sıkışmış hafif bayat iki kakaolu bisküvi
çoooooookkkkk su ve çayyyy
yatmadan hibiskus içerim inşallah ama şerbet yapmayı istiyorum soğuk soğuk deneyeceğimmmm

Selam Kızlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah yani 12 buçukta simlanın kepek galeta karışımı tarifiyle yaptığım ekmekçik, süt, peynir, yumurta

Öğlenden sonra burger king in tavuklu salatası (kesinlikle öneriyorum)

akşam kıymalı ıspanak, yoğurt, soğan

1 adet light meyveli yoğurt

birazdan belki hibiskusumu içerim

Yarın da benim tüm evi temizlemem lazım
iyi spor olacak inşallah
salı günü kayınvalidemler geliyor çünkü
yarın evi temizleyeyim ki pazartesi yemek yaparım

Egocum birincim tatlım şekerim pazartesi kargonu vereceğimmmm böyle silindirik bişiler aranıyorum evde inan inşallah mobilyana vs uyumlu paspartu ve çerçeveyle daha güzel görünür oval paspartu kestirmeni tavsiye ederim nacizanee :)

Lisaaaaammmm ben böyle 3 grup ağırlasam heralde tek haftada veririm 5 kiloyu dünün yorgunluğunun ardından sabah tartıda lehime rakamlar gösterdi güldürdü beni saolsun bakalım yarına ne olacak, yarın da büyük gün annemde de kalabalık bir misafir grubu var akşamada inşallah eşim balığı ayarlarsa öteki forumda yarışmadayım hiç de bakmadım biliyormusun yapılanlara bakalım inşallah bulunur balık dediğim gibi burda çok zor şansımı zorlayacağım sabah pazara falan çıkacağım bulursam ne mutlu bana akşama kadar dinlendiririm de marine yatağındaaaa ayyyy... Sen neyapıyorun karar verebildinmi çok merak ediyorum çifte rakibemmmm...

Ayyy mutfak bittide odalar süprülmeyi bekliyor hiiiiç kalkacak halim yok ayyy alışmamışım ben gün muhabbetine ne kadar toplantı şeklindede olsa hatunlar döndürdüler resmen güne biraz kafam ağrıyor ama iyi gelmedi desemde yalan olur hani bol bol konuştum bilirsiniz pek sevmem konuşmayı hıhıhıhıhıh. Ben yediklerimi yazayım gün içinde

Sabah; bu hafta resmen lor haftam oldu pintileştim biraz az sıkı rejim uyguluyorum bütçede ama bi sürü değişik şey buldum lorla yapılabilecek pek lezzetli oluyor seviyorum. Lorlu pulbiberli 2 yumurta ve kepek eşliğinde hazırlanmış çırpma yumurta, biraz peynir, tavuk salam.
Öğlen; ne mümkün yemek anca soğumuş hibiskus içildi
Akşam; lor peyniri acı sos 3 salatalık turşusu atıştırma şeklinde salam (salam piliç salam yağ oranı düşük) kenara köşeye sıkışmış hafif bayat iki kakaolu bisküvi
çoooooookkkkk su ve çayyyy
yatmadan hibiskus içerim inşallah ama şerbet yapmayı istiyorum soğuk soğuk deneyeceğimmmm

ayyyy bana birseyler oluyor:ssz:,ayyy ben sigarayi biraktim 5 saat once :9:..ne yapayim ben basimi nerelere vurayim soyleyin bana :27:insallah bu bana kilo olarak donmez yaa..sonucta gecen defa hamile oldugumda birakmistim ve ilk 4 ayda 5 kilo falan almistim ki ilk 4 ay kilo alinmazmis sonra boyle gidersen nasil tamamlariz biz 9 ayi diye beni diyetisyene gondermisti...yani ne zaman sigarayi biraksam kendimi yemeye veriyorum bu kez ne yapacam bilmiyorum..cekirdek citlerdim diyet olmasa ama diyet ile ayni anda sigarayi birakmak cok zor olacak bu kezde...ama simdi dusundumde:28:aslinda diyet ile birakabilirsem kilo almam bu kez.gecen defa neden kilo aldim sigaranin yerini yemekle doldurdugum icin ama su an zaten diyetteyim aslinada sanki dahami iyi oldu ne :49:

canim ellerine kollarina saglik bu kadar misafiri ancak sen agirlardin :46:balik isini halletmeye bak sonuna kadar destekliyorum buda nasil rakip olmaksa :4:ben zaten bu haftaki somon hakkimi yarina sakladim yarin yapacagim aksam icin eger guzel olursa goruntusu:9:katilacagim yoksa katilmam..tek endisem tarifin kiolay zahmetsiz olmasi ama baligin en zahmetliside ne kadar olur onuda bilmiyorum:26:hem diyette oldugumdan hemde elimden sadece balik geldiginden baska kategoride sansim yok benim bu oldu oldu olmadi baskada olmaz...borek,pasta falan yapamam ben :30:bu arada ay bugun internette misir nisastali kurabiye gordum sonra tadini hatirladim o ne guzel bir seydir ya ,ki normalde ben asla kurabiye sevmem...:47:

Selam Kızlar,

Bugünkü menümü bildiriyorum

Sabah yani 12 buçukta simlanın kepek galeta karışımı tarifiyle yaptığım ekmekçik, süt, peynir, yumurta

Öğlenden sonra burger king in tavuklu salatası (kesinlikle öneriyorum)

akşam kıymalı ıspanak, yoğurt, soğan

1 adet light meyveli yoğurt

birazdan belki hibiskusumu içerim

selam cyy im:16:,
bak bugun guzel yemissin bravo sana :46:ayy kiskaniyorum sizi siz hepiniz iciyosunuz hibiskus ama ben icemiyorum :14:

bak bugun guzel yemissin bravo sana :46:ayy kiskaniyorum sizi siz hepiniz iciyosunuz hibiskus ama ben icemiyorum :14:

ev arkadaşımla görüştük bugün,
bana "65 kilo falan mısın, bacakların çubuk gibi kalmış" dedi :)
bu günün güzel haberi :)

benimde sigarayı bırakasım var ama hem dukan hem sigarasızlık nasıl olacak bilmiyorum
daha az önce düşündüm bunu
ne yapsam acaba

ayyyy bana birseyler oluyor:ssz:,ayyy ben sigarayi biraktim 5 saat once :9:..ne yapayim ben basimi nerelere vurayim soyleyin bana :27:insallah bu bana kilo olarak donmez yaa..sonucta gecen defa hamile oldugumda birakmistim ve ilk 4 ayda 5 kilo falan almistim ki ilk 4 ay kilo alinmazmis sonra boyle gidersen nasil tamamlariz biz 9 ayi diye beni diyetisyene gondermisti...yani ne zaman sigarayi biraksam kendimi yemeye veriyorum bu kez ne yapacam bilmiyorum..cekirdek citlerdim diyet olmasa ama diyet ile ayni anda sigarayi birakmak cok zor olacak bu kezde...ama simdi dusundumde:28:aslinda diyet ile birakabilirsem kilo almam bu kez.gecen defa neden kilo aldim sigaranin yerini yemekle doldurdugum icin ama su an zaten diyetteyim aslinada sanki dahami iyi oldu ne :49:

canim ellerine kollarina saglik bu kadar misafiri ancak sen agirlardin :46:balik isini halletmeye bak sonuna kadar destekliyorum buda nasil rakip olmaksa :4:ben zaten bu haftaki somon hakkimi yarina sakladim yarin yapacagim aksam icin eger guzel olursa goruntusu:9:katilacagim yoksa katilmam..tek endisem tarifin kiolay zahmetsiz olmasi ama baligin en zahmetliside ne kadar olur onuda bilmiyorum:26:hem diyette oldugumdan hemde elimden sadece balik geldiginden baska kategoride sansim yok benim bu oldu oldu olmadi baskada olmaz...borek,pasta falan yapamam ben :30:bu arada ay bugun internette misir nisastali kurabiye gordum sonra tadini hatirladim o ne guzel bir seydir ya ,ki normalde ben asla kurabiye sevmem...:47:

Yok lisa yarışa giriyorum deneyeceğim eğer 5kilo verirsem 30 kilo vermiş olucam nerdeyse yuh bana!!!neyse egocum sen zayıfla ben sana kazak alıcam ben bi elbise aldım 38 beden oluyor ama iyi olmuyor hala sanırım doğurdukça genişliyosun kilom aynı ama 38olmuyor hala ben elbiseye girecek 5haftalık hedefim bu 58.8kilom ben size rakip olamam ama deniycem kiloyu sabitlemek zorlaşıyor 57 gördüm ben tartıda ama sabitliyemedim...hayırlısı artık bakıcam

ev arkadaşımla görüştük bugün,
bana "65 kilo falan mısın, bacakların çubuk gibi kalmış" dedi :)
bu günün güzel haberi :)

benimde sigarayı bırakasım var ama hem dukan hem sigarasızlık nasıl olacak bilmiyorum
daha az önce düşündüm bunu
ne yapsam acaba

Sigara bu ara en iyi dostum bırakamam ama bırakanı desteklerim :):)lisa kilonu sabitlemeden nasıl hamile kalacaksın ben bunu düşünüyorum sen ne düşünüyorsun???

Back
X