Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Selam Kızlar,

Uyku tutmadı heyecandan
biz daha en az 1 ay var derken şirketin sürpriziyle eşim gelecek Allah nasip ederse
şaşkınım walla
Hayırlısıyla sağ salim geldiğini bir göreyim daha ne isterim

güçlendirmeye geçip geçmeme konusunda karar verebilmiş değilim
eşim gelinceye kadar devam edip geldikten sonra bakacağım güçlendirmeye geçip geçmeyeceğime

eşim sağolsun boğzaına düşkün biri değildir ve ne pişirsem yer
sanki bir süre daha dukan a devam edebilirim diye düşünüyorum
bakalım başarabilecek miyim
hem eşim gelince spor olayım da düzene girer çünkü biz eşimle çıkıp yürüyüş yapardık, şimdi de yaparız inşallah

içim içime sığmıyor walla
umarım her şey çok güzel olur
hayır dualarınızı esirgemeyin benden

Selam Kızlar,

Uyku tutmadı heyecandan
biz daha en az 1 ay var derken şirketin sürpriziyle eşim gelecek Allah nasip ederse
şaşkınım walla
Hayırlısıyla sağ salim geldiğini bir göreyim daha ne isterim

güçlendirmeye geçip geçmeme konusunda karar verebilmiş değilim
eşim gelinceye kadar devam edip geldikten sonra bakacağım güçlendirmeye geçip geçmeyeceğime

eşim sağolsun boğzaına düşkün biri değildir ve ne pişirsem yer
sanki bir süre daha dukan a devam edebilirim diye düşünüyorum
bakalım başarabilecek miyim
hem eşim gelince spor olayım da düzene girer çünkü biz eşimle çıkıp yürüyüş yapardık, şimdi de yaparız inşallah

içim içime sığmıyor walla
umarım her şey çok güzel olur
hayır dualarınızı esirgemeyin benden

Dualarim seninle bitanem:16:ozeldende mesaj attim...:34:

Lisacım mesajını okudum, hatta ezberledim ama hala kafam karışık
içimden bir ses yasmin diyor
hiçbir fikrim yok
of of
bu regl periyodunda onada basla canim:34:hemen olmazsa bile sonraki aylarda koruyuculugu olacaktir

Lisacım mesajını okudum, hatta ezberledim ama hala kafam karışık
içimden bir ses yasmin diyor
hiçbir fikrim yok
of of

Ateş seni çağırıyor....ister devam et ister etme kilo vereceksin kesin spor eşin gelince artacak evet:):)benim de sayın eşim geliyor yarın inş yaşasın ...hepimiz mutluyuz egocumda sınavı kazanacak işte ozaman tam olacak ohhh benim bile içim rahatladı ceycey çok şükür geliyor eniştemiz:):)

Ateş seni çağırıyor....ister devam et ister etme kilo vereceksin kesin spor eşin gelince artacak evet:):)benim de sayın eşim geliyor yarın inş yaşasın ...hepimiz mutluyuz egocumda sınavı kazanacak işte ozaman tam olacak ohhh benim bile içim rahatladı ceycey çok şükür geliyor eniştemiz:):)

sağol arkadaşım
hayırlısıyla sağ salim gelsin inşallah benim eşim de senin eşin de
huzurlu mutlu olalım inşallah hep

Lisanın bebişini unuttum:):(en başta ona sonra sırayla bana ,çiğdeme ,isterlerse ego ve ceycey e bebek ,huzur,sağlık ,para istiyoruz

Hay beni viniciğimi unuttum kız sen ne istiyorsun???canım aynı dileklerim senin içinde geçerli tabi güzel arkadaşlarım elit insanlar grubu,öperim ben sizi şu an KOCACIM a bAklava yaptım,rulo tavuk göğsü,ve kete ...şimdide sarma yapıcam özledim çok onu:):)kimse yaptıramazdı canım yaaa:)gel artık 1hafta beni beklemeyin bişey olursa mail atın seviyorum sizi..Allah başımızı bozmasın ruhumuza,bedenimize ailemize,evlatlarımıza sağlık....iyi geceler çıtırlar

Sevgili arkadaslar,

biz halihazirda "dukan diyet deneyimleri " konusunda dukan diyetini devam ettirmekteyiz.kendimize bir hedef belirledik ve 15 subata kadar dukan ile 5 kilo vermeyi kararlastirdik.bir nevi bir yaris gibi olacak ve 15 subata kadar kim 5 kiloyu verecek gormek istiyoruz.bu sekilde hem birbirimizi motive edecek hemde varolan diyetimizi dogru bir sekilde uyguladigimizdan emin olacagiz.hergunun sonunda herkes ogun neler yiyip ictigini ne gibi sporlar yaptigini paylasacak..

15 subata kadar dukan diyeti ile 5 kilo vermek isteyenleride buraya bekliyoruz..

Merhabalar çiğerğeniz benim dikkatimi çok çekti:nazar:bu kiloyu sadece bu diyet sayesindemi verdiniz :26:

Son düzenleme:
Merhabalar çiğerğeniz benim dikkatimi çok çekti:nazar:bu kiloyu sadece bu diyet sayesindemi verdiniz :26:

Merhaba ,tamamini degil ama buyuk kismini dukan ile verdim keske basindan kesfetmis olsaydimda dukan ile baslasaydim suan hedefledigim kiloya inmis olurdum..ama benden cok daha iyi sonuc alan cok arkadas var gerek burda gerekse "dukan diyeti deneyimleri" topiginde :34:

o zaman dukan ın anlamı kalmayacak ki
yine kilo alacağım
benim derdim kilo almakla

Stres yapma canim,pozitif dusun..kendini kilo alacagima sartlama lutfen.eminim bu ilaci kullanip kilo almayan insanlarda var sonucta eger kilo yapiyorsa herkeste emin ol kadinlar korkar kilodan ve bu ilac bu kadar populer olmazdi..ben sen gibi dusunmuyorum bu benim ayni anda sigarayi birakmam ile ayni sey.zira biliyosunki bende sigarayi birakinca kilo alacagimdan korkuyodum cunku sigaranin yerini yemek ile dolduruyodum.ama suna iicnde bulundugumuz diyet kendine uygun olan seyleri sinirsiz yeme hakki taniyor.senin ilac neden sende kilo aldirdi istahini arttirdigi icin istahin arttiginda bizim proteinlerin,sebzelerin disina cikmazsan hic sorun olacagini dusunmuyorum.ama once beyninde sartlan olaya..sen kilo alacagim dedikce alirsin zaten..kilo almayacagini dusun..:34:

Merhaba ,tamamini degil ama buyuk kismini dukan ile verdim keske basindan kesfetmis olsaydimda dukan ile baslasaydim suan hedefledigim kiloya inmis olurdum..ama benden cok daha iyi sonuc alan cok arkadas var gerek burda gerekse "dukan diyeti deneyimleri" topiginde :34:

Öncelikle teprik ediyorum azminiziçin benimde kilolarla başım dertte:27:bazı nedenlerden dolayı motuvasyon bozukluğu yaşıyorum cevapladığınız için çok teşekur ederim önce araştıriıp solugu yanınzda alırım teçrübelerinizden yaralanmak istiyorum :54:

Öncelikle teprik ediyorum azminiziçin benimde kilolarla başım dertte:27:bazı nedenlerden dolayı motuvasyon bozukluğu yaşıyorum cevapladığınız için çok teşekur ederim önce araştıriıp solugu yanınzda alırım teçrübelerinizden yaralanmak istiyorum :54:

size memnuniyetle elimden geldigince yardim ederim..ne zaman isterseniz :34:kilolu kimse kalsin istemiyorum,herkes zayiflasin (tabiki saglikli) kampanyasi baslatacagim...

size memnuniyetle elimden geldigince yardim ederim..ne zaman isterseniz :34:kilolu kimse kalsin istemiyorum,herkes zayiflasin (tabiki saglikli) kampanyasi baslatacagim...

Belki iyi bir öğreci olayamaya bilirim :37:ama kampanyanızı canı gönülden dekseklerim :16:

Uzun zamandır çıkmadığım tartıya sizin için çıktım :9:tırsarakta olsa :18:
Boyum 1.68
Yaşım 31
Kilom 93:37:

Dukan icin ideal musterisin sen :1:soyle bir 60 lara indirir seni dukan amca .ama sabirli olmali,inanmalisin ..sana tavsiyem arkadasim oncelikle senin icin uygun diyeti sec..cunku bu uzun sure birlikte yolculuk edecegin arkadasi secmek gibi yari yolda SIKILDIM arabadan inecegim diyip atlamak yok zira heryerin yaralanabilir:34:kendine uygun diyete karar vereceksin.. gercekten yeme duzenine uygun,seni SIKMAYACAK,.bir rejim olmali.ben bunu yapabilirim diyecegin,ama unutma hicbir diyet kolay degildir hepsinin kendine gore zorluklari var biz zaten bunu goze alarak baslayacagiz..bir sure 3 ay 5 ay belkide 1 yil birseylerden mahrum kalacagiz ama ideal kilomuza ulasmanin hazzi,hafiflemenin mutlulugu icin bu goze alinabilinir..simdi sana bir kac tavsiyem olacak "dukan diyeti deneyimleri" topigini okumaya basla (8000 kusur sayfa gercide hepsini bitirmek zor olabilir,soyle bir goz at) ordaki basari hikayelerini oku sonra dukanin kitabi var onu edin ve okumaya basla kafana iyice yatsin rejimin nasil oldugu,yapildigi,eger sonrasinda ikna oldum bu rejimi ben yapabilirim diyorsan dukanin sitesinden sana bir test yapariz.sonrada hazirim dediginde yola koyuluruz..burdada bir arkadasimiz var yaklasik senin kilon ile basladi oda ve 3-3.5 ay sonra suan 79 larda ve hala guzelce vermeye devam ediyor (cigdem seni andim bebegim:16:)
kafana takilan herseyi sorabilirsin..

Back
X