Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Günaydın kızlarrr :16: Hatta tünaydın :9:

Bende 11:30 gibi kalktım ve ancak ortalığı topla çocuğu yedir derken daha doğru dürüst birşey yiyemedimmm..

Ay ne güzel bugün herkeşler heyecanlı :32: Cyy ve zeynep kocişlere kavuşuyorlar..

Lisa canım seninki de sanırım bugün yarın iş seyahatinden dönüyordu..

Valla topiğimizin kavuşma günü ilan edelim bu günüü.. Çok heyecanlıııı :46::46:

Günaydın kızlarrr :16: Hatta tünaydın :9:

Bende 11:30 gibi kalktım ve ancak ortalığı topla çocuğu yedir derken daha doğru dürüst birşey yiyemedimmm..

Ay ne güzel bugün herkeşler heyecanlı :32: Cyy ve zeynep kocişlere kavuşuyorlar..

Lisa canım seninki de sanırım bugün yarın iş seyahatinden dönüyordu..

Valla topiğimizin kavuşma günü ilan edelim bu günüü.. Çok heyecanlıııı :46::46:

tunaydin Winnim benim :16:vallahi herkes kocise kavusuyor:38:benimki coktaaaan geldi yine gidecek bilem:34:ben en cok cyy icin heyecanliyim kolay degil 5 yada 7 ay olmasi gerekiyor ayriliklarinin suresi..dusunsene gittginde hamileysen dondugunde dogurmus olursun(benim aklim sadece bebege calisiyor ya :9:)bebegin dogdugunda gitsen geldiginde askere gidecek yasa gelmis olur :9:saka saka tabiki zor bir durum gercekten en guzelide esini karsisinda incecik,zayiflamis olarak bulacak:46:

Dediklerinizi dikatte alacağım :34:şu anda uzun süren bir hastalık geçiriyorum sünizitim vüçüda yaymış olduğu iltihaptan dolayı bronşit oldum önçelikle şu antipiyotiklerden bir kurtulayım bu zaman içindede dediklerimizi yapmaya çalışacagım takıldığım yerde size soracağım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim :71::71:çiğdemi de ayrıyeten kuttluyorum :46::46:

Sabah hafta içinden kalan sütü, süttozu ile karıştırdım kaynattım.. :8:
Sonra elma sirkesi ile kestirdim biraz daha pişirdim.. Çok tatlı bir lor oldu yine...
Aslında biber dolması niyetiyle yapmıştım ama biraz önce bitti :9: Tatlı lora dayanamyıyorum ne yapayımm :52:

Bugün taze soğan maydanoz vs bulayımda akşama ya da yarına bir dolma patlatayımm.. :56: Dün çok konuştuk canım çekti valla..

Bu arada benim kocişte evde kızlar.. Kaçabildiğim kadar kaçar gelirim.. Ama gelmezsem merak etmeyin :27:

Dediklerinizi dikatte alacağım :34:şu anda uzun süren bir hastalık geçiriyorum sünizitim vüçüda yaymış olduğu iltihaptan dolayı bronşit oldum önçelikle şu antipiyotiklerden bir kurtulayım bu zaman içindede dediklerimizi yapmaya çalışacagım takıldığım yerde size soracağım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim :71::71:çiğdemi de ayrıyeten kuttluyorum :46::46:

Cook gecmis olsun canim:2:tez zamanda iyilesmeni diliyorum:16:once saglik diyoruz butun saglik sorunlari ortadan kalktiginda diyete basliyoruz :34:tamam oyleyse bu surecte sen arastirmalarini ,okumalarini yap diyete inandim,kafama yatti dediginde biz burdayiz:3:cigdem adinada tesekkur ediyorum onunki gercekten guzel bir basari oykusu.gerci bu aralar dunden beri ozellikle bizi ihmal ediyor ya:4:(senin araciliginla onada mesajimi gonderdim:9:)

Sabah hafta içinden kalan sütü, süttozu ile karıştırdım kaynattım.. :8:
Sonra elma sirkesi ile kestirdim biraz daha pişirdim.. Çok tatlı bir lor oldu yine...
Aslında biber dolması niyetiyle yapmıştım ama biraz önce bitti :9: Tatlı lora dayanamyıyorum ne yapayımm :52:

Bugün taze soğan maydanoz vs bulayımda akşama ya da yarına bir dolma patlatayımm.. :56: Dün çok konuştuk canım çekti valla..

Bu arada benim kocişte evde kızlar.. Kaçabildiğim kadar kaçar gelirim.. Ama gelmezsem merak etmeyin :27:

ya bu lor zaten bizim sonumuz olacak bir baslayinca sonunu getiriyoz kutularin:27:senin dolmayida benimde canim cok cekti ya artik pazartesiden sonra yapayim bende malum bizim evde herseye kulp bulan bir fransiz var:4:dun ben koca hunkarin begendigi yemegi yaptim bizim kocis begenmedi:14:oysaki nasil guzeldi anlatamam ben yedim dolu bir tabak..yok efendim patlicani kozleyip sadece o haliyle koysaymisim,etin altina koymasaymisim yanina koysaymisim falan filan...bana resmen tarifi al oldur dedi:104:anlayin ne zor sartlarda yemek yapiyorum ben :9:senin dolmayi o yuzden o yokken halledip yemeliyim zati yogurt sut, bu tarz peynirleri yemiyor hele bide biberin icinde gorurse ya kalp krizinden gider yada beni goturur..:9:ama yinede :16:

Zeynep benim idealim şimdilik normal bir hatun gibi regl düzeni ve kistsiz bir hayat tatlım bebek seneye düşünülecek inşallah. OOOOO o başarılı hatun benmiyim ay ilahi sizi emi İsabell abartmışsın hayatım ama teşekkür ederim evettt sabah sabah 18 kilonun çoktaaaaan gitmiş olduğunu gördüm de az zorlarsam pzt ye 19 yapacam inşallah maşallah inşallah maşallah (oktar güzeli olcam ben yeni idealim bu inşallah maşallah)
winnie, lisa ben o lor olayını ciddi ciddi abartmışım ya resmen loru aldığımdan beridir lorla besleniyorum kızlar benim şu tuzlu tatlı lorlu bisküvilerimi artık rondoda yapıyorum normalde 9 tane falan çıkan şey 12 abartısız çıkıyor bide artanını yalama fırsatım oluyor ben seviyorum doğrusu özellikle kakaoluyu tariflerini tekrar veriyorum omlet olsun peynir olsun yada diğer bilumum yemeğin yanında tuzlu, türk kahvesi veya çayın yanında da kakaolusu çok güzel gidiyor hatunlar evde ne varsa katıyorsunuz içine ben öyle yapıyorum
Tuzlu bisküvim
1 yumurta,yarım paket kabartma tozu, 1,5 yk yoğurt, yarım çay bardağı süt, 1yk kepek, 3 yk süt tozu, 1 yk nişasta, tuz biber, olabildiğince fazla lor karıştır karıştır ki bunu rondoda yap daha berrak bir karışım çıkıyor dök tepsiye yağlı kağıda az biraz kızarıncaya kadar pişir bekle soğut al sana 12 dilim ekmek
Kakaolu bisküvim tuz biber yerine 2 tk kakao, 1 yk sıvı tatlandırıcı çırp çırp karıştır pişir 12 dilim bisküviiiii dışarda uzun süre bekleyince kuruyor kıtır kıtır ikram bistüvi gibi oluyor hatta üzerine az biraz puding tarzı bişi düşünülürse çok güzel bişiler çıkıyor ki ben bunu lorun dibi dukanellamla yapıyorum oyyyy diyorum çok şükür Rabbime kakao duraklatmıyor.

Cyy, zeynep sizleri çok tebrik ediyorum Allah tez zamanda sağlıklıca kavuştursun ikinizide size müsade artık tabiki ama sporlarınızı dukanlarınızı ihmal etmeyin cyy tatlım güçlendirmede olsa dukan dukandır tatlım hiç korkma hapta olsa kilo almayacaksın merak etme...

Guzel bir gundu oglusa oyuncak dikildi lordan kurabiyeler yapildi yarina hazirlik yapildi yarin oglusla havuz keyfi umarimmm usutmeyizzz gorusuruzzzz kizlaaaarrrr tertida bol eksiler gorun ozlemle bekleyen hatunlar icinde hemencecik kavuscaklari zaman gelsin insallaaaaahhhh biliyorum o hasret kokulu bulusmalariiii aaayyyy ne romantik olursunuzzzz siz simdi

Guzel bir gundu oglusa oyuncak dikildi lordan kurabiyeler yapildi yarina hazirlik yapildi yarin oglusla havuz keyfi umarimmm usutmeyizzz gorusuruzzzz kizlaaaarrrr tertida bol eksiler gorun ozlemle bekleyen hatunlar icinde hemencecik kavuscaklari zaman gelsin insallaaaaahhhh biliyorum o hasret kokulu bulusmalariiii aaayyyy ne romantik olursunuzzzz siz simdi

amiiiin...bir heyecandir sardi buralari,buram buram ask kokulari geliyor buraya...:16::16:ne guzeldir o uzun ayriliklar sonrasi kavusmalar:127:oglusla iyi havuzlariniz olsun canim arkadasim..dikkat edin SIKI giyinin havuzdan sonra saclarinizi kurutmadan cikmayin:20:

cyy ne haber canim,:3:heyecan doruktadir herhalde..pazartesimi buyuk bulusma:26:

Selam Kızlar,

çok yoğun bir gündü

çarşı pazar, gezmek, yemek derken şimdi yazmaya fırsat bulabildim

hazır kayınvalidem buradayken eşim için yemek yaptık biraz

bu arada dukan a devam kararı aldım

güçlendirmeye falan geçmiyorum

bir süre daha devam edeceğim

baktım zorlanıyorum o zaman geçerim güçlendirmeye

hapımı da aldım eczaneden ama hala regl olamadım

ne içsem de hemen olsa şu meret şişliğim geçse bare

eşimin karşısına incecik çıkmalıyım

cyy ne haber canim,:3:heyecan doruktadir herhalde..pazartesimi buyuk bulusma:26:

merhaba cnm

sorma heyecan koşuşturma geçti günüm

pzt ye alınmış bileti ama geminin limana yanaşması gecikebilir o zaman da salıya kalabilir

geç olsun güç olmasın dimi ama

sen nasılsın arkadaşım

merhaba cnm

sorma heyecan koşuşturma geçti günüm

pzt ye alınmış bileti ama geminin limana yanaşması gecikebilir o zaman da salıya kalabilir

geç olsun güç olmasın dimi ama

sen nasılsın arkadaşım

ne guzel hazirliklar onlar simdi..iki degerli insan biri anne digeri es:16:bencede pazartesi sali farketmez geldi ya onemli olan o:34:

Selam Kızlar,

çok yoğun bir gündü

çarşı pazar, gezmek, yemek derken şimdi yazmaya fırsat bulabildim

hazır kayınvalidem buradayken eşim için yemek yaptık biraz

bu arada dukan a devam kararı aldım

güçlendirmeye falan geçmiyorum

bir süre daha devam edeceğim

baktım zorlanıyorum o zaman geçerim güçlendirmeye

hapımı da aldım eczaneden ama hala regl olamadım

ne içsem de hemen olsa şu meret şişliğim geçse bare

eşimin karşısına incecik çıkmalıyım

hayatim adacayi varsa evde hemen ic onu yoksa yarin aktardan adacayi al(yaprak seklinde)onu demle ve ic adet sokturucudur kendisi:34:

ne guzel hazirliklar onlar simdi..iki degerli insan biri anne digeri es:16:bencede pazartesi sali farketmez geldi ya onemli olan o:34:

hayatim adacayi varsa evde hemen ic onu yoksa yarin aktardan adacayi al(yaprak seklinde)onu demle ve ic adet sokturucudur kendisi:34:

şekerpare yaptım
sarmayı da hazırladık sabah saracağız Allah nasip kısmet ederse
evi de süpürüp bi yerleştirirsem
bi de zaman kalır börek yaparsam süper olur

sonra da kendime bakım yapmalıyım tabi :)

şekerpare yaptım
sarmayı da hazırladık sabah saracağız Allah nasip kısmet ederse
evi de süpürüp bi yerleştirirsem
bi de zaman kalır börek yaparsam süper olur

sonra da kendime bakım yapmalıyım tabi :)

ellerinize saglik canim..

bak iste o bakim isi cok onemli sakin ihmal etme:20:

yanliz merak ettim esinin geldigi gun kayinvalidenler sizdemi olacak ilk gunler:17:

ellerinize saglik canim..

bak iste o bakim isi cok onemli sakin ihmal etme:20:

yanliz merak ettim esinin geldigi gun kayinvalidenler sizdemi olacak ilk gunler:17:

evet bakımımı ihmal etmemeliyim inşallah

kayınvalidemler yarın gidecekler arkadaşım
zaten bende eşimi karşılamaya gideceğim
anlayışlıdır benim kayınvalidem sağolsun
"biz yarın gidelim, sende işlerini hallet kızım" dedi biraz önce

evet bakımımı ihmal etmemeliyim inşallah

kayınvalidemler yarın gidecekler arkadaşım
zaten bende eşimi karşılamaya gideceğim
anlayışlıdır benim kayınvalidem sağolsun
"biz yarın gidelim, sende işlerini hallet kızım" dedi biraz önce
vaayyy gercekten anlayisliymis helal olsun,onunde saygi ile egiliyorum..:42::42:

adacayini anladin degilmi yap biran once

* Çörek otu balla karıştırılıp yenmeye devam edilirse adet söktürür

dio maranki

yapsam mı ki

anladım da evde yalnız değilim ki
şimdi mutfağa gidip yapamam
sabaha kaldı
aspirin falan da mı içsem

tamam olur aspirin ic:34:

sicak sicak dus yap oda iyi gelir

Son düzenleme:
Back