Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Kızlar dolmalara güzel sunum yapacaktım ama kısmet değilmiş.. :56:
Kardeşim bize gelmişti yemeden hemen önce çekebildim ancak bunu ki üstü tam kızarmamış diyemedim bile..

Neyse dışarı çıktık biraz dolaştık döndük... Tam eşim için üstünü biraz daha kızartayım derken markete uğradım.. Döndüğümde sadece 2 tanesi kalmıştı..

$DSC_0441.webp

Böyle anlattığıma bakmayın bence gerçek dolma gibi değil di lezzeti.. Ama yiyen herkes çok beğendi değişik ve güzel buldu..

Kızlar dolmalara güzel sunum yapacaktım ama kısmet değilmiş.. :56:
Kardeşim bize gelmişti yemeden hemen önce çekebildim ancak bunu ki üstü tam kızarmamış diyemedim bile..

Neyse dışarı çıktık biraz dolaştık döndük... Tam eşim için üstünü biraz daha kızartayım derken markete uğradım.. Döndüğümde sadece 2 tanesi kalmıştı..

Eki Görüntüle 640915

Böyle anlattığıma bakmayın bence gerçek dolma gibi değil di lezzeti.. Ama yiyen herkes çok beğendi değişik ve güzel buldu..

ellerine saglik canim bu hali bile cook guzel:16:ben cig hallerine bile bayilmistim .ama benim biberim yok bide burda turk markete gitmedikce dolmalik biber bulmak imkansiz bunlarin biberleri kafam kadar butun bir biberi doldursam bi hafta yerim o derece :9:patlican oyle,salatalik oyle:5:turk markette uzak yaa.size afiyet olsun sekerim:16:

kolay gelsin bende dukan diyeti yapıyorum ama bu aralar çok kaçamak yapıyorum yarın gene tam gaz devam :)

ellerine saglik canim bu hali bile cook guzel:16:ben cig hallerine bile bayilmistim .ama benim biberim yok bide burda turk markete gitmedikce dolmalik biber bulmak imkansiz bunlarin biberleri kafam kadar butun bir biberi doldursam bi hafta yerim o derece :9:patlican oyle,salatalik oyle:5:turk markette uzak yaa.size afiyet olsun sekerim:16:

Madem yaza İzmir Buluşması yapacağız ben size bol bol dolma yaparım canımmm.. İstanbul buluşması da olabilir gerçii.. Hem o zamana güçlendirmede olacağımız için nişasta hakkımız olarak pirinçlisini de yiyebileceğizz..
Ayy şimdiden heyecanlandım.. Şimdiden konuşalım ne zamanlar size uyacak hep beraber bir buluşma ayarlayabilecek miyiz ki??

Bu arada çoook yoğun bir gündü.. Sanırım erken uyuyacağımm..

Tatlı krizi için içtiğim tarçılı sütün de etkii olabilir... Gözlerimm kapanıyorrrrr..

Öptüm kızlar iyi gecelerrr:16:

Merhaba kızlar
Herkes iyi anlaşılan..
Benim canım çok sıkkın, neler oluyor anlamıyorum ama devam etmeliyim daha yolun yarısına anca geldim çünkü...
Kızlar artık sadece tavuk değil sorunum..
Yumurta, köfte, balık hatta lor da dahi midem bulanıyor :50:
Ben ki hayatında yemek seçmeyen bir insandım, nasıl bu hale geldim şaşıyorum...

Son birkaç gündür her günümü sebze protein yapıyorum..Sebzeler olmadan diğerlerini yutamıyorum...
Tabi her gün sebze olunca kiloda - yerine +ları görüyorum..
Tamamen bırakmaktansa bir süre böyle devam ederim diye düşünüyorum ama korkuyorum :30:
Vermem gereken an az 7-8 kilo varken ve zamanım azalıyorken takılıp kalmaktan...
İyice stres oldum, hissediyorum.Çok gergin ve sinirliyim bu düşüncelerden ötürü...
Burayı takip ediyorum, buralardayım...Okuyorum ama yine yazmak istememe moduna girip çıkıyorum sanırım..
Sizleri haberdar edeyim son durumdan dedim...

Buluşma işi bana uyar elbet çok sevinirim...
Hoş bizim tayinimiz çıkacak gibi ama hayırlısı diyelim...
Benim bey Çido'nun babası gibi dolaşıp durur :34:...
Yeni adresimiz belli değil ama biz Muğla istiyoruz,hayırlısı bakalım...
Ama benim tayin durumları daha karışık tabi, hele bi kociş gitsin belki ben tüm yaz burada olurum daha kim bilir:26:...
Hoş her iki şehirde de Lisayı görme şansım var en azından..
Winim seninle buluşmak istiyorum ama nedense evden çıkmama sendromuna yakalandım sanırım...
Yani çıktığımda rahatça, çocuksuz, sıkıntısız, bi taraflarını çekeleştiren veletler olmadan dışarı çıkmak istiyorum ama denk getiremiyorum :14:...

Neyse öpüyorum sizi...
Görüşürüz...

Sözüm söz canım.. Antalya tarafına giderken uğrayacağızz ama izmire geldiğinde de mutaka ama mutlaka bekliyorumm.. Sende söz verdin bak anlamammm :))

Egom bir işe başlasa ben onu da dürteceğim de şimdi ufaklıklarla evde cebelleşiyor diye fazla zorlamıyorummm..

Yaza Cyy de izmire gelecekti aslında ayarlasakta hepberaber yapsak süper olurdu şu buuşma işini..

Lisam ve zeynomda gelebilse süperr olurr :16:

Kızlar benim izin durumlarım biraz sıkıntılı bu tez yoluna girmeden izin mizin hayal benim için hele hele istanbul bilmiyorum izmir güzel işte Zeynoda gelcekmiş egom ve winniem orda zaten, isabel ve cyy hadi beeeee noolur benim için izmir diyin bakın düğünden kaçacam sizin için hem kayınvalidemlerde olur kesin benim orda oğlanıda bırakır koşarım sizeeeee noooolur....

Merhaba kızlar
Herkes iyi anlaşılan..
Benim canım çok sıkkın, neler oluyor anlamıyorum ama devam etmeliyim daha yolun yarısına anca geldim çünkü...

Son birkaç gündür her günümü sebze protein yapıyorum..Sebzeler olmadan diğerlerini yutamıyorum...
Tamamen bırakmaktansa bir süre böyle devam ederim diye düşünüyorum ama korkuyorum :30:
Vermem gereken an az 7-8 kilo varken ve zamanım azalıyorken takılıp kalmaktan...
İyice stres oldum, hissediyorum.Çok gergin ve sinirliyim bu düşüncelerden ötürü...
Burayı takip ediyorum, buralardayım...Okuyorum ama yine yazmak istememe moduna girip çıkıyorum sanırım..

Ama benim tayin durumları daha karışık tabi, hele bi kociş gitsin belki ben tüm yaz burada olurum daha kim bilir:26:...
Winim seninle buluşmak istiyorum ama nedense evden çıkmama sendromuna yakalandım sanırım...
Yani çıktığımda rahatça, çocuksuz, sıkıntısız, bi taraflarını çekeleştiren veletler olmadan dışarı çıkmak istiyorum ama denk getiremiyorum :14:...

Neyse öpüyorum sizi...
Görüşürüz...

Kuzun benim baba denizci hayatım yurtiçi şöyle dursun yurtdışını hatmetmiş adam ayyyy anam anam canım anam çok çekmiş garibim 14 yaşındada evermişler yaşını büyütüp düşünsenize bişi anlatcam çeyizi çok güzelmiş o zaman için 70de evlenmişler bizimkiler elektrikli fırını varmış benimkinin çeyizinde kışın odun-kömür bitmiş evde oturmuş bu iki akıllı fırını fişe takmışlar karşısında ısınmışlar resmen evcilik oynuyorlar yaaa anlatıp anlatıp gülüyoruz şimdi. Bide anacığım sıkıntıdan depresyonlara girmiş ayyy tam acıklı hayat hikayesi 8 sene olmadınız siz diyo babam bunu dra götürüyor hatta baya baya ünlü bir dr adam bi babama bakmış bi anneme kızım senin yaşın kaç demiş annem 22 demiş senin kaç senedir bebeğin olmuyor demiş annem 8 demiş adam basmış kahkahayı bütün yaptıkları anane ilaçlarını saymış yavrum büyüde gel demiş postalamış bunları yaaaaa varya neler neler yapmış anacığım bizi eline almak için, şimdi düşünüyorum da cidden cahil cesareti, İsabellll bizde daha ne çözümler ilaçlar var bebe konusunda bir bilsen varya ağzın açık kalır tatlımmmm.
yaza izmirde buluşalım nooolur valla ayaklı stand-up yapcam size çiğdem yılmaz olaraktan hiç sıkılmayacaksınız.
şimdilik kaçıyorum öğrenciler geldi öpüyorum hepinizi

Günaydın Kızlarr :16:

Neyse öpüyorum sizi...
Görüşürüz...

Kuzum biliyorum ben durumları ondan fazla ısrar etmiyorum.. Gerçi benim deneyimim tek çocuk üstüne, sende iki tane var.. :55: :55:
Ne diyeyim allah kolaylık versin sen uygunum dediğin anda program yapılır merak etme..

Kızlar benim izin durumlarım biraz sıkıntılı bu tez yoluna girmeden izin mizin hayal benim için hele hele istanbul bilmiyorum izmir güzel işte Zeynoda gelcekmiş egom ve winniem orda zaten, isabel ve cyy hadi beeeee noolur benim için izmir diyin bakın düğünden kaçacam sizin için hem kayınvalidemlerde olur kesin benim orda oğlanıda bırakır koşarım sizeeeee noooolur....

Çiğdemcim neresi olur derseniz ben uyarım haftasonu olması yeterli benim için.. :29:

Bu arada iyi haftalar kızlarrr.. Pazartesi sendromundayımm umarım uzun sürmezzz :18:

Madem yaza İzmir Buluşması yapacağız ben size bol bol dolma yaparım canımmm.. İstanbul buluşması da olabilir gerçii.. Hem o zamana güçlendirmede olacağımız için nişasta hakkımız olarak pirinçlisini de yiyebileceğizz..
Ayy şimdiden heyecanlandım.. Şimdiden konuşalım ne zamanlar size uyacak hep beraber bir buluşma ayarlayabilecek miyiz ki??
ben s ana kiyamam dolma falan yapma sen disarda yeriz biz madem nisasta gunumuz olacak pizza falan yeriz :9:evet ayarlamalari yapalim simdiden tarih yer falan cok guzel olacak..:46:
Merhaba kızlarevet
Herkes iyi anlaşılan..

Neyse öpüyorum sizi...
Görüşürüz...

egocugum ,sakin pes etme bak dedigin gibi az kaldi bitecek sonra istedigin herseyi gonul rahatligi ile yiyebileceksin..iste senin zamansizliktan cesit yapamamandan kaynakli bu bikkinlik vallahi ben SIKILMADIM ya..cunku olaya diyet gozuyle bakmiyorum gunluk hersey oldugu haliyle devam ediyor ben sadece beslenme seklimi degistirdim :34:olaya oyle bakmayi dene kuru kuru yenilen tavuk,balik hepsi bir noktadan sonra sikar normaldir.ama pes etme tamam dedigin gibi sebzeyle tuket proteini ama kacamak yapma sinirli izinli kullanma ama sebze ve proteinle devam et o sekildede vereceksindir + goreceksin diye bir sey yok..
eveet beni her sekilde goreceksin kacarin yok :27:

Kuzun benim baba denizci hayatım yurtiçi şöyle dursun yurtdışını hatmetmiş adam ayyyy anam anam canım anam çok çekmiş garibim 14 yaşındada evermişler yaşını büyütüp düşünsenize bişi anlatcam çeyizi çok güzelmiş o zaman için 70de evlenmişler bizimkiler elektrikli fırını varmış benimkinin çeyizinde kışın odun-kömür bitmiş evde oturmuş bu iki akıllı fırını fişe takmışlar karşısında ısınmışlar resmen evcilik oynuyorlar yaaa anlatıp anlatıp gülüyoruz şimdi. Bide anacığım sıkıntıdan depresyonlara girmiş ayyy tam acıklı hayat hikayesi 8 sene olmadınız siz diyo babam bunu dra götürüyor hatta baya baya ünlü bir dr adam bi babama bakmış bi anneme kızım senin yaşın kaç demiş annem 22 demiş senin kaç senedir bebeğin olmuyor demiş annem 8 demiş adam basmış kahkahayı bütün yaptıkları anane ilaçlarını saymış yavrum büyüde gel demiş postalamış bunları yaaaaa varya neler neler yapmış anacığım bizi eline almak için, şimdi düşünüyorum da cidden cahil cesareti, İsabellll bizde daha ne çözümler ilaçlar var bebe konusunda bir bilsen varya ağzın açık kalır tatlımmmm.
yaza izmirde buluşalım nooolur valla ayaklı stand-up yapcam size çiğdem yılmaz olaraktan hiç sıkılmayacaksınız.
şimdilik kaçıyorum öğrenciler geldi öpüyorum hepinizi
face dede dedigim gibi eskiden kadin olmak zormus gercektende ya biz sansliyiz ...bilincli,kendi ayaklari uzerinde durabilen ,kararlarini kendi basina verebilen .....kadinlariz.
elektirikli firin isini sevdim kiz onu bende yapmistim bir gun evcilik oynamadan hemde ,bayagida buyuktum cocuk falan dedgildim yani..akil bebegim bu :28:donmaktan iyidir:9:

sen show yapacagim diyorsan bu show kacmaz diyorum bende..ayy izmir diyoruzda cesmemi olsun acaba boylece winnide evden biraz uzaklamis olur:26:

ya dedigim gibi bana ikiside uyar izmirde olur istanbulda hatta ankarada hatta antalyada turkiyenin her yeri uyar bana:52:simdi herkese d egisiklik olsun kimsenin yasadigi sehir olmayacaksa istanbul olur izmirde yasayanlara degisiklik olur istanbula gelmek..cogunluk izmirde buarada (cyy,ego,winni,)cigdem kolay giderim diyor zeynep oyle..sankim izmir olsun oyleyse :26:dugun ne zaman dedin bu arada tarihide o belirleyecek sanirim..

Son düzenleme:
Kızlar :3:
Benim hediyem geldi 5 dakika önce:21:...
Kargo poşetini el çabukluğuyla yırtıverdim...
Baktım ki bir rulo:53:
Strech film rulosu :52:
Akıllı kadın bu Çiğdem :ssz:
Ezilmesin büzülmesin diye içine koymuş :46:..
Çok güzel bi şey :98:...
Tabi hayatında ilk defa orjinal ebruyu bu kadar yakından gören biri olarak; ilk yaptığım şey onu koklamak oldu :9:
Tam ismini koyamadığım değişik bi kokusu var, daha çok yeni mobilya gibi odunsu kokuyordu:23:
Valla sırf bu hediye için bu yarış kazanılır arkadaşlar :52::52::52:

Çiğdem, arkadaşların huzurunda da çok teşekkür ederim canım :42::16::54:
Şimdi ona nasıl bir çerçeve önerirsin canım :26:
Olmuşken iyi, yakışır bir şey olsun değil mi ama :1:

Kızlar :3:
Benim hediyem geldi 5 dakika önce:21:...
Kargo poşetini el çabukluğuyla yırtıverdim...
Baktım ki bir rulo:53:
Strech film rulosu :52:
Akıllı kadın bu Çiğdem :ssz:
Ezilmesin büzülmesin diye içine koymuş :46:..
Çok güzel bi şey :98:...
Tabi hayatında ilk defa orjinal ebruyu bu kadar yakından gören biri olarak; ilk yaptığım şey onu koklamak oldu :9:
Tam ismini koyamadığım değişik bi kokusu var, daha çok yeni mobilya gibi odunsu kokuyordu:23:
Valla sırf bu hediye için bu yarış kazanılır arkadaşlar :52::52::52:

Çiğdem, arkadaşların huzurunda da çok teşekkür ederim canım :42::16::54:
Şimdi ona nasıl bir çerçeve önerirsin canım :26:
Olmuşken iyi, yakışır bir şey olsun değil mi ama :1:

hediyeni gule gule kullan canim :46::46::46:

bu yaristada ben alacagim sanirim o hediyeyi:17:yani insallah :27:bunun icin vermeliyim bu 5 kiloyu :9:

cigdem akilli ,yaratici,becerikli.....hatun gercektende eee komikte,guzelde,boyuda uzun,akillida :nazar::nazar::nazar:daha ne olsun:16:

Bende bugün 68.2 ile dukana başladım. 2 gün atak yapıcam testte öyle çıktı:) şimdilik iyi gidiyor. Bende 21 Mart'a kadar 5 kilo verebilirmiyim acaba?
Yarışa bende katılmak isterim ;)

Bende bugün 68.2 ile dukana başladım. 2 gün atak yapıcam testte öyle çıktı:) şimdilik iyi gidiyor. Bende 21 Mart'a kadar 5 kilo verebilirmiyim acaba?
Yarışa bende katılmak isterim ;)
bence sen yarisa katilma canim:26:cunku sen daha yolun basindasin ve verdigimiz kilolar esit olmayacaktir vede biz zaten 2 haftadir basladik bu yarisa yeni yarismacilar bir sonraki yarisa bastan katilir arada girmek olmasin diye karar almistik kizlarla..ama sen diyetini dikkatli bir sekilde dogru sekilde uygula.."dukan diyeti deneyimleri" topiginden ise faydalanmaya calis,isine yarayacak cok sey var orda :34:

Selam Kızlar,

eşim hava şartları nedeniyle bugünkü uçağa yetişemeyecek sanırım

ingiltere de inecekti gemiden ama dün gece fırtına çıktığı için havadan dolayı hızları azaldı ve uçağa yetişemeyecek sanırım

Allah nasip ederse yarın inşallah

sağ salim gelsin de daha ne isterim

bu arada sabah regl oldum inanılmaz bir sancım var

eve gidip uzanmayı hayal ediyorum

inşallah

Selam Kızlar,

eşim hava şartları nedeniyle bugünkü uçağa yetişemeyecek sanırım

ingiltere de inecekti gemiden ama dün gece fırtına çıktığı için havadan dolayı hızları azaldı ve uçağa yetişemeyecek sanırım

Allah nasip ederse yarın inşallah

sağ salim gelsin de daha ne isterim

bu arada sabah regl oldum inanılmaz bir sancım var

eve gidip uzanmayı hayal ediyorum

inşallah

saglik olsun canim,sagsalim birkacgune gelecek insallah ...bugun olmasin varsin yarin olsun..

regl oldun demek istedigin oldu yani sis sis cikmayacaksin kocisin karsisina :8:yarina kadar iner biraz karnin falan :34:

saglik olsun canim,sagsalim birkacgune gelecek insallah ...bugun olmasin varsin yarin olsun..

regl oldun demek istedigin oldu yani sis sis cikmayacaksin kocisin karsisina :8:yarina kadar iner biraz karnin falan :34:

her şeyde vardır bir hayır
sağ salim gelsin de
evet hem karnım da daha da iner inşallah yarına

Egocum beğendiğine sevindim ama dediğim gibi atölyem kurulsun inşallah daha güzelleri çıkacak her çeşit getircem seçin seçin alın. Güzelini seçmeye çalıştım ama yinede içime sinmedi diyebilirim atölye taşındı taşıncak küçücük yerde 280 öğrenciyle ders yaptık yani psikolojik sıkıntılı dönemlerde yapılmış bir ebru...
Tatlım ben çerçeveciye gittimmi kesin oval paspartu kestiririm çerçevemde varaklı olur benim ev biraz klasik döşeli, onun için kendi tarzımda bişi diyim sana yeşil paspartu açar elindekini hele birde ben yaptırırım dersen yarım veya bir cm aralıklı derinlikli yani iki kat paspartu kestirirsen daha güzel olur etkisi içine kestirceğin paspartusu ise ya mobilyanın renginden olsun yada kahve tonlarında gider. Çerçeve eğer iç paspartunu kasmayacaksa kahvede gider yaldız da oymalı da gider modern kesimlerde istediğini seç.
Ebrunun kokusuna gelince tatlışım fazla irdeleme istersen oraları yoksa bulanık olan miden hafif karışabilir ama bak unutmadan kuru iki kağıdın arasında hafifçe ütüle ebrunu ben ham olarak yolladım sana.

Düğünü eşim biliyor ben ağustos diye hatırlıyorum sordum bakalım cevap gelsin yazarım kızlar

ben s ana kiyamam dolma falan yapma sen disarda yeriz biz madem nisasta gunumuz olacak pizza falan yeriz :9:evet ayarlamalari yapalim simdiden tarih yer falan cok guzel olacak..:46:

egocugum ,sakin pes etme bak dedigin gibi az kaldi bitecek sonra istedigin herseyi gonul rahatligi ile yiyebileceksin..iste senin zamansizliktan cesit yapamamandan kaynakli bu bikkinlik vallahi ben SIKILMADIM ya..cunku olaya diyet gozuyle bakmiyorum gunluk hersey oldugu haliyle devam ediyor ben sadece beslenme seklimi degistirdim :34:olaya oyle bakmayi dene kuru kuru yenilen tavuk,balik hepsi bir noktadan sonra sikar normaldir.ama pes etme tamam dedigin gibi sebzeyle tuket proteini ama kacamak yapma sinirli izinli kullanma ama sebze ve proteinle devam et o sekildede vereceksindir + goreceksin diye bir sey yok..
eveet beni her sekilde goreceksin kacarin yok :27:

face dede dedigim gibi eskiden kadin olmak zormus gercektende ya biz sansliyiz ...bilincli,kendi ayaklari uzerinde durabilen ,kararlarini kendi basina verebilen .....kadinlariz.
elektirikli firin isini sevdim kiz onu bende yapmistim bir gun evcilik oynamadan hemde ,bayagida buyuktum cocuk falan dedgildim yani..akil bebegim bu :28:donmaktan iyidir:9:

sen show yapacagim diyorsan bu show kacmaz diyorum bende..ayy izmir diyoruzda cesmemi olsun acaba boylece winnide evden biraz uzaklamis olur:26:

ya dedigim gibi bana ikiside uyar izmirde olur istanbulda hatta ankarada hatta antalyada turkiyenin her yeri uyar bana:52:simdi herkese d egisiklik olsun kimsenin yasadigi sehir olmayacaksa istanbul olur izmirde yasayanlara degisiklik olur istanbula gelmek..cogunluk izmirde buarada (cyy,ego,winni,)cigdem kolay giderim diyor zeynep oyle..sankim izmir olsun oyleyse :26:dugun ne zaman dedin bu arada tarihide o belirleyecek sanirim..

Keşke istanbulda buluşsak kız Ağustos'a epey inceliriz dimi??ne giysem ayyy heyecan bastı size civil peynir getiririm diyetimizde uygun olur...dukan ekmek splendalı çay süper oluyor

Back
X