Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

CLA bende de pek işe yaramadı zeynepçim.. Bugün öğlen yürüyüşümde yolumu değiştirdim gittim satıcı kızın başına ekşidim..
Demez mi öyle hemen etkisi olmaz en az 3 aya etki görürsünüz diye...
Dedim Ohooo! o zamana benim diyet 3. aşamaya geçer..
Saf saf yüzüme baktı ben de anlattım dukan yapıyorum o zamana biter benim kilolar, verecek kilo milo kalmaz koruma aşamalarına geçerim diye..
Bırakayım bari o zaman dedim..
Olsun sen yine kullan mutlaka etkisi olur dedi..

Bu arada cla sanki bana sivilce yaptı yaaa..
Kızda demez mi emin misin cla nın yaptığından diye..

Almayı düşünenler bir daha düşünsün derimmm..

hayatim ama biz arastirirken yanetkilerinin sivilce,ishal,mide bulantisi oldugunu gormustuk..normal yani sivilce bide benim eczacida sadece spor ile ise yaradigini ama 20 gunden once sonuc alinamiyacagini soyledi elindekini bitir bakalim ne olacak ona gore birakir yada devam edersin:34:

CLA bende de pek işe yaramadı zeynepçim.. Bugün öğlen yürüyüşümde yolumu değiştirdim gittim satıcı kızın başına ekşidim..
Demez mi öyle hemen etkisi olmaz en az 3 aya etki görürsünüz diye...
Dedim Ohooo! o zamana benim diyet 3. aşamaya geçer..
Saf saf yüzüme baktı ben de anlattım dukan yapıyorum o zamana biter benim kilolar, verecek kilo milo kalmaz koruma aşamalarına geçerim diye..
Bırakayım bari o zaman dedim..
Olsun sen yine kullan mutlaka etkisi olur dedi..

Bu arada cla sanki bana sivilce yaptı yaaa..
Kızda demez mi emin misin cla nın yaptığından diye..

Almayı düşünenler bir daha düşünsün derimmm..

Evet sivilce yaptı bendede anammm ondan mı cla yı kullanmama kararıverdim an itibariyle uğraşamam ben öyle yan etki falan

mesaj tekrari......

Son düzenleme:
Evet sivilce yaptı bendede anammm ondan mı cla yı kullanmama kararıverdim an itibariyle uğraşamam ben öyle yan etki falan

Çiğdem tatlı bisküviyedemi lor koyuyorsun???bi dukanella tarifide ver bakim???sivilcelerimin resmini çekip göndereyim kız gitti 70 tl ipekyoldan elbise alırdım 114 tl ye düşmüş yüzde 70 indirimli yazık oldu anaaaa

Dukan facebook sayfasindan bir iki ilginc yada komik resim:34:

$297602_179696215444099_653610228_n.webp yavrum yaaa jimmy diyor hala ..jimmy omlet olmus coktan:5:

$250698_127300680683653_547788_n.webp bu arkadas 9 ayda 47 kilo vermis ,degisim muthis:46:nazara inanmaz ama ben yine nazarlik takayim:nazar:

$555045_430191233727928_653539171_n.webp buda bakterile uzerine bir calisma 80 gun disarda bekleyen bir karpuz ile 180 gun disarda bekleyen meshur burgerin degisimi yada degismemesi:53:

$533074_429837690429949_2101953539_n.webp resimdeki ilgincligi siz bulun artik :9:

Zeynepçim aldık artık kullanacağızzz.. Bende gaza geldim aldım ama bırakmak yok para çöpe mi gitsin kızzzzz

kizlar henuz cok erken sonuc verecektir mutlaka sadece biraz beklemek gerekiyor kullanan bazi arkadaslarda 1 ayin gecmesini beklemislerdi hatirlarsaniz.sivilce ise yeni bir urune vucudunuzun alisana kadar verecegi bir tepki olarak dusunun o yuzden aldiginiz icin uzulmeyin ve ise yarayacagini dusunun bence:34:

Çiğdem tatlı bisküviyedemi lor koyuyorsun???bi dukanella tarifide ver bakim???sivilcelerimin resmini çekip göndereyim kız gitti 70 tl ipekyoldan elbise alırdım 114 tl ye düşmüş yüzde 70 indirimli yazık oldu anaaaa

ben artık herşeye lor koyuyorum zeynep, bol buldum ya heryerime sürcem afedersin... Dukanella benimki sıcak şokella gibim bişi oluyor bisküvimlen yiyorum genelde pasta gibi oluyor yada ıslak kek
Lorlu dukanella
3 kaşık lor
3 kaşık süt tozu
yarım çay bardağı süt
1 tk sıvı tatlandırıcı
1,5 tk (valla bol bol koyuyorum) kakao
çırpıyorum çırpıyorum sonra mikroya atıyorum 2 dakika ayar 3 de (benimkinde sanırım en yüksek ayar 5) sonra çıkınca karıştırıyorum bol bol bakıyorum olmuş hemen gümmmm mideye

Lorlu bisküvilerim (ya her seferinde elime ne gelirse sallıyorum içine ama vereyim ben)
4 yk falan lor baya baya fazla koyuyorum
1 yumurta
1 yk kepek
3 yk süt tozu (arttırabilirsin yakışıyor kokusu)
yarım çay bardağı süt (olmasada olur)
yarım paket kabartma tozu
2 veya 3 yk yoğurt
1 yk ye yakın kakao
1 tk kaşığı kadar tatlandırıcı ben pek şekerli sevmiyorum (sıvı kullanıyorum bu arada)
vaniya aroması (unutuyorum ama olsun yazayım yine)
eeeee artık tereyağı aroması
bol bol bol çırpıyorum yumurtayı sonra yemek kaşığı ile tepsiye yağlı kağıdın üstüne yayıyorum birer kaşık onlar böyle kağıdın üstünde pürüzsüzleşiyor pişerken yayılıp. 200 derecede 10-15 dk yetiyor...
Buna kakaoyu şekeri kaldır pul biber, dereotu, tuz ekle tuzlu kurabiye oluyor oda baya baya poğaça tadında oluyor

ben artık herşeye lor koyuyorum zeynep, bol buldum ya heryerime sürcem afedersin... Dukanella benimki sıcak şokella gibim bişi oluyor bisküvimlen yiyorum genelde pasta gibi oluyor yada ıslak kek
Lorlu dukanella
3 kaşık lor
3 kaşık süt tozu
yarım çay bardağı süt
1 tk sıvı tatlandırıcı
1,5 tk (valla bol bol koyuyorum) kakao
çırpıyorum çırpıyorum sonra mikroya atıyorum 2 dakika ayar 3 de (benimkinde sanırım en yüksek ayar 5) sonra çıkınca karıştırıyorum bol bol bakıyorum olmuş hemen gümmmm mideye

Lorlu bisküvilerim (ya her seferinde elime ne gelirse sallıyorum içine ama vereyim ben)
4 yk falan lor baya baya fazla koyuyorum
1 yumurta
1 yk kepek
3 yk süt tozu (arttırabilirsin yakışıyor kokusu)
yarım çay bardağı süt (olmasada olur)
yarım paket kabartma tozu
2 veya 3 yk yoğurt
1 yk ye yakın kakao
1 tk kaşığı kadar tatlandırıcı ben pek şekerli sevmiyorum (sıvı kullanıyorum bu arada)
vaniya aroması (unutuyorum ama olsun yazayım yine)
eeeee artık tereyağı aroması
bol bol bol çırpıyorum yumurtayı sonra yemek kaşığı ile tepsiye yağlı kağıdın üstüne yayıyorum birer kaşık onlar böyle kağıdın üstünde pürüzsüzleşiyor pişerken yayılıp. 200 derecede 10-15 dk yetiyor...
Buna kakaoyu şekeri kaldır pul biber, dereotu, tuz ekle tuzlu kurabiye oluyor oda baya baya poğaça tadında oluyor

attim pisiyor firinda:17:olacak seymiydi bu simdi bildirim oncesi:47: soyle bir sey yaptim ama yarisini muffin kaliplarina koydum onlar firinda kabardilar epeyce geri kalan yarisini biskuvi gibi yayip yapacagim daha sert biskuvi tadinda olsun diye

Son düzenleme:
Kızlar bu trampolin kocaman birşeeey.. :27:

Düz zıplamaya çalışıyorum bacak kaslarım kasıldı kaldı resmen..:122::122::122::122: Umarım yarına tutulmammm.. Artık doğaçlama koşma vs yapıyorummm :21:

Bu arada oğlan hiç inmedi üstünden, ben yaparken de sürekli yanımda benimle zıplamaya çalışıyorr.. Onu tut bir yandan zıpla.. AY çok komiğizzz :52:

İşe yarar mı bilmiyorum ama çok eğlenceli olduğu kesinn:9:

Kızlar bu trampolin kocaman birşeeey.. :27:

Düz zıplamaya çalışıyorum bacak kaslarım kasıldı kaldı resmen..:122::122::122::122: Umarım yarına tutulmammm.. Artık doğaçlama koşma vs yapıyorummm :21:

Bu arada oğlan hiç inmedi üstünden, ben yaparken de sürekli yanımda benimle zıplamaya çalışıyorr.. Onu tut bir yandan zıpla.. AY çok komiğizzz :52:

İşe yarar mı bilmiyorum ama çok eğlenceli olduğu kesinn:9:

Hadi gozunuz aydin :46:ise yaramazsa bile onemli degil oglanla zip zip ziplarsiniz:122::122::122:eglence olur size..cocuklar cok seviyor bu oyunu:34:ama dusunuyorumda herhalde 10 dakikadan fazla ziplanmaz ya SIKILIR insan:26:

Hadi gozunuz aydin :46:ise yaramazsa bile onemli degil oglanla zip zip ziplarsiniz:122::122::122:eglence olur size..cocuklar cok seviyor bu oyunu:34:ama dusunuyorumda herhalde 10 dakikadan fazla ziplanmaz ya SIKILIR insan:26:

Eveet çok eğlencelii..

Bu arada aklıma simlanın postladığı trampolin egzersizi geldi 15 dk sürüyor yaparken biraz zorlandım sürekli dikey zıplamak biraz kasları ağartıyor ama 15 dakika terletti ve nefesimi kesti..
Bu arada pek sıkılma olmuyor ufaklık durup durup tekrar zıplıyor.. Hatta kediciğimiz bile denemeye kalktı :27: kendisi çook meraklıdır da..

Yalnız bacaklarım ağrıyor gibiiii :122:

Zip zip zip forumda asil cekirge var artik amman dikkatli olunnnn iyi iyi birde trampolin deneyimleri deriz artik mart 21den sonra bu gidisle hepberaber ziplayacaz heraldee. Bendenizde yemek sonrasi utu ve uyku savasindan yeni cikmis bulunmaktayimm abboooovvvvv ben yillarsir utu yapmiyormusumda haberim yokmus evin derecesi yukseldi ya dogalgazdan tasarruf ettik o derece neysen bendenizde hararetten terledimmmm ii oldu anlasmali olarak uzuuun bir sure utuylen ayrilmaya karar verdik zira kendileride bu karardan pek memnun kalacak 2 tank sudan sonra kulagima fisildadiiiii

Çiğdem kız bacaklarım koptuuu bu trampolin göründüğünden zormuşş kızzz..

Ama oğlan hala durup durup zıplıyoorr iyi oldu koltuk tepesinde yapardı zıplama işini eskidennn.

Ben biliyordum zaten böyle olacağını ama tickerimi değiştirmem asla o gördüğünüz rakamın diplerine bile indim ben geçen gün ama işte bu çarşambayı perşembeye bağlayan gecelerde neoluyorsa artık bilemedim gittim akşam eve gittiğimde 79,3 tüm yaaaa sabaha anca 100 gr gidermi hahahahahah vücudum bildirimden utanıyor benim neyse artık hadi bakalım haftaya binin üstüne çıkcaz inşallah

İsabelim güncel kilommmm: 79,2

Vatana, millete hayırlı olsun...

Gunaydin canlar:16::16: benimde kilom hic degismedi 1 haftada:5:ama bugun muhtemel regl tarihim ona bagliyorum:27:

cigdem sana stresi yasakliyorum bence carsambalari seni persembe stresi sariyor :26:bende biran tartida 64 lu biseyler gordumki :53: gozlerime inanamayip bi daha bi daha tartildim ama sonraki sonuclar heeep ayniydi 65.3 :30:baskulde sanirim henuz uyanmadigindan kendinde degildi o 64 lu rakamlari bana gosterirken..neyse haftaya kesin gosterecek baska yolu yok:4:

hadi benim Adriana larim Lima larim siz bakmayin arkadaki sisko hatunlara bizler Adriana olma yolunda ilerliyoruz :)))):21:

$adriana.webp

Selam Kızlar,

Evet nihayet eşim geldi sağ salim. Şimdi ben okuldayım o evde dinleniyor.

Hepimizin merak ettiği gibi kilo vermiş olmama çok şaşırdı, beğendi ve beni tebrik etti.

Kendisi de 9 kilo vermiş gemide. Hemen kilo aldırma çalışmalarına başladım :)

Salı sabahı 73,800 ü görmüştüm ama bu sabah 74,200 geldim.

2 kilo daha verip mi güçlendirmeye geçsem yoksa biraz daha seyire devam etsem mi bilmiyorum, bana fikir verin.

Eşim bu kadar zayıflaman yetier, daha fazla kilo verme bile dedi :)

Sizden de fikir istiyorum. Ne yapsam acaba?

Lisacım güncel kilom 74,200

Back
X