Dukan Diyeti ile 21 Mart'a hedef 5 kilo !

Ne şimdi bu itle köpekle muhabbet etme lafı zeynep, yazdıklarının elle tutulur bir yönü yok... Biz hiç bir şekilde hakaret bazında tavır koymadık ortaya, tamam tarz meselesi dedik kalbi temiz muhakkak karşımızdaki zeynep dedik ama yok birşeyi bir kere dersin ikincide uyarırsın üçüncüde biter bende. Anlamanı isterdim keşke diyorum ama olmadımı zorlamanın bir manası yok. Eyvallah Zeynepfurkan yolun açık, sağlığın sıhhatin yerinde, huzurun bol olsun ama umarım umarım benden uzak

Son düzenleme:
Tatlım makyaj,manikür,Pedikür epilayon ve diyet konusunda sıkıntım yok bana işve cilve bide itle köpekle muhatap olmama konusunda öneri vermezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam....konuşturma beni:35::35::35:

Lisa bana rahat durmuyorsun kimbilir şimdi kimle uğraşıyorsun diye cevap yazmış üste duruyor bende evet devamlı böyle oluyor şeklinde şu anda burda olan olmayan kimseyi kastedmeden gerçek hayatımla ilgili yazdım bu mesajı tek kişinin adı yok şu anda bu topikte yada diğerinde tartıştığım kimse yok ....

Lisa bana rahat durmuyorsun kimbilir şimdi kimle uğraşıyorsun diye cevap yazmış üste duruyor bende evet devamlı böyle oluyor şeklinde şu anda burda olan olmayan kimseyi kastedmeden gerçek hayatımla ilgili yazdım bu mesajı tek kişinin adı yok şu anda bu topikte yada diğerinde tartıştığım kimse yok ....

ARKADAŞLAR aslında burayla uzaktan yakından olmayan birşey yazdım arkadaşlarım bile yanlış anladı ben ne yazmak istediğimi isabele anlattım ,anladım ki ben yazarak anlatamıyorum kimse üzerine alınmasın bu kelimeleri yazdığım için özür diliyorum topiği okuyan herkeste sevgiyle kalın arkadaşlar....

Haftasonum guzeldi bir o kadarda zordu onumde beypazari gevrekleri bolu krokanlari tahinli corekler ve un kuabiyeleri varken bu arkadasiniz yarim kurabiye ile savasi atlatti bugun dagdaydik sogugu bol bol yedik ama kaymak super inis zevklide telesiyejsiz o dagi tirmanmak fena koydu adama heheheh bol egzersiz oldu eee mangal unutulursa hazirlik evde izgarada oluyormus ve ev bir hayli batiyormus onuda deneyimlemis bulunmaktayiiimmmm neyse yorgunda olsam keyfim yerinde insallah bu hafta 77 gorulecek

Selam Kızlar,
Ben geldim
saçımı başımı yolmanız pahasına kaçamaktan öteye geçtiğimi söylemeden edemeyeceğim :)
cuma günü gittik Pamukkale deki 5 yıldızlı otelimize
cuma akşam yemeğinde sadece et ve yoğurt yedim, bol bol yüzdüm
gece 12 ye doğru eşim için yapğtırdığım bjk li pasta ve valize sakladığım şampanya dukan ı bozdu :)
cumartesi ve pazar da arkası geldi :)

5 yıldızlı otele gidip makarna yedim :) çünkü en çok özlediğim oydu sanırım, hamburger de yedim, çerez de
bugün 75 i gördüm malesef 1 kilodan fazla almışım ama wc ye giremedim hala
wc sorunumu bugün çözersem yarın gerçek kilomu size bildireceğim

kızmayın bana
aylar sonra eşimle güzel bir hafta sonu geçirmek biraz kaçamak yapmama sebep oldu
ama biliyor musunuz iyi oldu
çünkü midemin artık biraz kaçamak yapınca ne kadar rahatsız olduğunu ve az yediğimiz, dukanla yaşadığımız sürece ne kadar dinç olduğumuzu gördüm
dukan a durmaksızın devam inşallah

bu arada bugün eşimle spora başlıyoruz
yürüyüş, koşu, aletler ne varsa hepsini kullanmayı istiyorum inşallah
size söz veriyorum sporla birlikte daha da sıkı tutacağım

eşim ben kaçamak yaptıkça ne dedi biliyor musunuz :) "bu yediklerini yaz kadınlar kulübüne" dedi :)

denizli de forum avm de alışveriş yaptık
ve s beden gömlek, body ve 90 kiloluk halimden 6 beden küçük kot aldım :)
bunlar da iyi haberler

güzel,mutlu, huzurlu bir hafta olması dileğiyle

Selam Kızlar,
Ben geldim
saçımı başımı yolmanız pahasına kaçamaktan öteye geçtiğimi söylemeden edemeyeceğim :)
cuma günü gittik Pamukkale deki 5 yıldızlı otelimize
cuma akşam yemeğinde sadece et ve yoğurt yedim, bol bol yüzdüm
gece 12 ye doğru eşim için yapğtırdığım bjk li pasta ve valize sakladığım şampanya dukan ı bozdu :)
cumartesi ve pazar da arkası geldi :)

5 yıldızlı otele gidip makarna yedim :) çünkü en çok özlediğim oydu sanırım, hamburger de yedim, çerez de
bugün 75 i gördüm malesef 1 kilodan fazla almışım ama wc ye giremedim hala
wc sorunumu bugün çözersem yarın gerçek kilomu size bildireceğim

kızmayın bana
aylar sonra eşimle güzel bir hafta sonu geçirmek biraz kaçamak yapmama sebep oldu
ama biliyor musunuz iyi oldu
çünkü midemin artık biraz kaçamak yapınca ne kadar rahatsız olduğunu ve az yediğimiz, dukanla yaşadığımız sürece ne kadar dinç olduğumuzu gördüm
dukan a durmaksızın devam inşallah

bu arada bugün eşimle spora başlıyoruz
yürüyüş, koşu, aletler ne varsa hepsini kullanmayı istiyorum inşallah
size söz veriyorum sporla birlikte daha da sıkı tutacağım

eşim ben kaçamak yaptıkça ne dedi biliyor musunuz :) "bu yediklerini yaz kadınlar kulübüne" dedi :)

denizli de forum avm de alışveriş yaptık
ve s beden gömlek, body ve 90 kiloluk halimden 6 beden küçük kot aldım :)
bunlar da iyi haberler

güzel,mutlu, huzurlu bir hafta olması dileğiyle
hosgeldin caniiim:16:

cok cok sevindim gecirdigin guzel haftasonuna o yuzden sacini basini yolmayacagiz :4:ama bu sondu tamam artik bitti :19:kocis geldi hasret giderildi tatiller yapildi artik normal eski hayatina donuyorsun:51:cikan + yi cok kafana takma zira bende turkiye donusu + cikmistim ama hemen 2 gun saf protein yapinca ertesi gunde hemen - gormeye baslamistim.sende oyle yap ozellikle bugun yaparsan yarin yine ayni eski kilonu goreceksin.

o mide rahatsizligi olayini bende yasiyorum midemizin kapasitesi kuculdiginden fazlasi rahatsizlik veriyor artik.bende oyle oluyorki bir kasik bile olsa afedersin cikariyorum :27:bu iyi birsey daha az yemeye alistik.

kocislerde artik biliyor kadinlar kulubunu ve burdaki arkadasliklarimizi :9:
aldikalrini gule gule giyin zira zevkle insan alisveris yapiyor artik vede zevkle giyiyor ..:31:

guzel haftalarin olsun canim:38::38:

hosgeldin caniiim:16:

cok cok sevindim gecirdigin guzel haftasonuna o yuzden sacini basini yolmayacagiz :4:ama bu sondu tamam artik bitti :19:kocis geldi hasret giderildi tatiller yapildi artik normal eski hayatina donuyorsun:51:cikan + yi cok kafana takma zira bende turkiye donusu + cikmistim ama hemen 2 gun saf protein yapinca ertesi gunde hemen - gormeye baslamistim.sende oyle yap ozellikle bugun yaparsan yarin yine ayni eski kilonu goreceksin.

o mide rahatsizligi olayini bende yasiyorum midemizin kapasitesi kuculdiginden fazlasi rahatsizlik veriyor artik.bende oyle oluyorki bir kasik bile olsa afedersin cikariyorum :27:bu iyi birsey daha az yemeye alistik.

kocislerde artik biliyor kadinlar kulubunu ve burdaki arkadasliklarimizi :9:
aldikalrini gule gule giyin zira zevkle insan alisveris yapiyor artik vede zevkle giyiyor ..:31:

guzel haftalarin olsun canim:38::38:

Sağol arkadaşım
aynen dukan a devam inşallah
spora da başlayınca inşallah hızlıca halledeceğim

desteğin için teşekkürler
hepimizin güzel, mutlu, huzurlu haftaları olsun inşallah. AMİN.

Sağol arkadaşım
aynen dukan a devam inşallah
spora da başlayınca inşallah hızlıca halledeceğim

desteğin için teşekkürler
hepimizin güzel, mutlu, huzurlu haftaları olsun inşallah. AMİN.

Senin adına çok sevindim enerjini burdan bile hissedebiliyorum.benim haftasonumda kocanız ama güzeldi çocuklar ve arkadaşlarımla kahvaltıya gittik midem Bayram etti..sonra da ney dinledik çok güzeldi..arkadaşlarım çok beğendiler bu Halim'i..birçok dukancı geliyor kızlar hazır olun...

Cyycim çok sevindim senin adına inşallah fazla artı görmezsin ki o sevinçle mutlulukla zaten yakarsın fazlaları sen termalde etkili olmuştur inşallah bol bol saunaya girseydin keşke bak çarşambaya winnie de ozon banyosuna başlıyor terleyerek eriyeceksiniz inşallah siz. Spor işi biriyle yapılınca daha zevkli oluyor eşinle ahenkli bir şekilde başlar bol bol erirsin ama baaaak kaçamaklara bir düzen ver yakalayacam yoksa yakında seni ona göreeee.... Bjkli pasta eveeeeeet enişte bizden yani yaşasın çarşıııı yaşasın incecik hanımmmm yaşasın senelik balayımızzzz diye mutludur heralde. Denizli muhteşem bir yer ya ben direk babadağa gidiyorum içeride koca koca avmlerde harcamadığım vakti harcıyorum ben ya işlemeli işlemeli havlular nevresimler oh oh tam benlik orası

Selam Kızlar,

yahu akşamdan beri saat başı girip bakıyorum ama kimsecikler yok

bizim grup dağıldı galiba iyice

kimsecikler tek kelime yazmamış

umarım her şey yolundadır

Selam Kızlar,

yahu akşamdan beri saat başı girip bakıyorum ama kimsecikler yok

bizim grup dağıldı galiba iyice

kimsecikler tek kelime yazmamış

umarım her şey yolundadır

cyy im ,
evet sana mail attim anlattim birseyleri.:47::47:

kizlar bu arada ego nun hepinize selami var mesajlastik face de gelecek insallah yakin zamanda.elind e bilgisayar olmadigindan yazamadiginida soyledi ..yakinda sahalarda gorecegiz onuda:46:

İsabel güncel 78,2 tatlım sanırım regl olacağım bu hafta içi bol bol 77,8li rakamlardaydım ama başıma gelen perşembe felaketlerinden birini yaşıyorum şuanda. Lanetli perşembe nasıl başım ağrıyor bir bilsen ben bi adaçayı içeyim bari...

Selam Kızlar,

güncel kilom nihayet 73,500

hafta sonu kaçamaklarımı ancak atıp geçen haftaki kiloma bugün döndüm hayırlısıyla

Güzel günler

yavrulariiim
a109bg.gif

ayy cok kotu hissediyorum topigimiz pek bir gariban,oksuz kalmis:14:bu aralar degisik mesguliyetlerden dolayi en basta ben sucluyum buranin boyle sessiz kalmasinda
36142sx4.gif
neyse bundan sonra burayi canli tutmak istiyorum..
7 ile basladigimiz yarisimiz devam ediyor her ne kadar 3 kisiden haber alamasakta :4:(kazen,zeyno,ego) listeyi yapinca yorumlarimi yazarim bakalim kim ne vermis gorecegiz..belkide yarin sabah yaparim listeyi cunku Kazen sabah bildirecek kilosunu.ee adam yonetici onu beklemek gerekiyor :18::18:

hepinizi cook
36416jn9.gif
36416jn9.gif
36416jn9.gif
36416jn9.gif

Selam Kızlar,
her baktığımda sayfamızın listede alt sıralarda olduğunu ve günlük 2-3 yorum yazıldığını görmek üzücü
sanırım 21 marta az kaldı ve bizim topiğin ömrü son bulmak üzere walla.
kızlar dönün artık yuvaya.
walla yazasım da siteye giresim de kalmıyor.

Back
X