3 bardak yeşil çay ve 1 bardak kayısı çayı +spor ve akşam 6 dan sonra yeme içmeyi bir süre kesersen hemen farkı görürsün canımşahsen tecrübeyle sabittir
Merhaba kızlar..Bugün Çiğdemin işi olduğu için listeyi ben yapıyorum.. Hepinize çook selamı var..
Eki Görüntüle 707108
dionea, Lina09 ve mickeymouse u kutluyorum..
Bu haftanın 3 kazananı var.. Yarış kızışıyor...
Merhaba kızlar..Bugün Çiğdemin işi olduğu için listeyi ben yapıyorum.. Hepinize çook selamı var..
Eki Görüntüle 707108
Bu haftanın 3 kazananı var.. Yarış kızışıyor..
canim benim,ne yapiyorsun biraz bahsetsen.yani kac kilosun,boyun kac ve kilo vermek icin neler yaptigini soylersen yardimci olalim sana
kilo: 64
boy:1.60
ben tam olarak bişiy yapmıorum ama bir haftadır yediklerime dikkat ediorum
az yiorum 7 den sonra yemek yemiorum her gün mutlaka 45dk yürüyorum
1.60 boya ideal olan 50-55 arasi sende biliyosundur canim.Uyguladigin sistem ozellikle 7 den sonra birsey yememe olayi cok dogru bir karar.Ekmek,seker,tuz cikar hayatindan bir sure.Yesil cay icmeye calis gunde 3 tane kadar.yuruyus yapman cok guzel zaten.Peki bu bir haftada oldumu bir degisiklik kilonda.BIrde ogunlerinde protein agirlikli beslenmeye calis.Hem tok tutar hemde vucut protein icin ekstra enerji harcar.
neler yiyebilirim tok tutacak özellikle bana önere bileceginn var mı canımm
tuzu azltım sanırım bi anda kesemm tam bugday ekmegi yiyorum ekmek doymm ya ben
sabah kahvaltı falan 2 diilim yiyorum tam bugday ekmeginden de
Sabah kahvaltisinda haslanmis yumurta tuket mesela 2 tane cunku yumurta cok tutuyor.peynir falan tuket ve tuketecegin peynirin yarim yagli olmasini tercih et ozellikle.tavuk,balik tuket bolca ogunlerinde.ozellikle haftada 3 gun falan balik yemeye calis.yogurt tuketebilirsin ozellikle her ogunden yarim saat once 1 kase yogurt ye yada yatmadan once.bolca su icmeye calis.Madem ekmekten vazgecemiyorsun tercihini bugday ekmeginden yana kullanman iyi fikir.olabildigince az yag kullan ve yag tercihinde hep zeytinyagi olsun.
yogurt yerim benn hemde kendimiz mayalıorus ben hazir yogurt yiyemiorum da:26::26::26:
yemeklerimizde hep zeytin yaglıdır bi egeli olarakgün içersinde bol su içiorum hiç
tavuk haslanmıs yada ızgara olacak sanırım hadi bakalım inş bi işe yarayacakk
Eki Görüntüle 707108
Ellerine saglim winnim
ve tebrikler kizlarbu son haftaniz bakalim haftaya kim birinci bitirip yarisi dukan tacini giyecek
Eki Görüntüle 707108
tamam super oyleyse
evet tavugu,baligi izgara,haslama yada firinda yaparsin cok az yagla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?