Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

başlama tarihi : 14.03.2013
başlangıç kilo: 110,4
hedef kilo:70
boy:170 cm
geçen hafta : 98,4
bu hafta : 98,4
giden : ne gelen var ne giden

3 bardak yeşil çay ve 1 bardak kayısı çayı +spor ve akşam 6 dan sonra yeme içmeyi bir süre kesersen hemen farkı görürsün canımşahsen tecrübeyle sabittir

cok tesekkür ederimm yesil cay hiç içmedim daha öncee

Merhaba kızlar.. Bugün Çiğdemin işi olduğu için listeyi ben yapıyorum.. Hepinize çook selamı var..

dionea, Lina09 ve mickeymouse u kutluyorum..

Bu haftanın 3 kazananı var.. Yarış kızışıyor..

Son düzenleme:

Ellerine saglim winnim

ve tebrikler kizlar bu son haftaniz bakalim haftaya kim birinci bitirip yarisi dukan tacini giyecek

Son düzenleme:
canim benim,ne yapiyorsun biraz bahsetsen.yani kac kilosun,boyun kac ve kilo vermek icin neler yaptigini soylersen yardimci olalim sana

kilo: 64
boy:1.60
ben tam olarak bişiy yapmıorum ama bir haftadır yediklerime dikkat ediorum
az yiorum 7 den sonra yemek yemiorum her gün mutlaka 45dk yürüyorum

kilo: 64
boy:1.60
ben tam olarak bişiy yapmıorum ama bir haftadır yediklerime dikkat ediorum
az yiorum 7 den sonra yemek yemiorum her gün mutlaka 45dk yürüyorum

1.60 boya ideal olan 50-55 arasi sende biliyosundur canim.Uyguladigin sistem ozellikle 7 den sonra birsey yememe olayi cok dogru bir karar.Ekmek,seker,tuz cikar hayatindan bir sure.Yesil cay icmeye calis gunde 3 tane kadar.yuruyus yapman cok guzel zaten.Peki bu bir haftada oldumu bir degisiklik kilonda.BIrde ogunlerinde protein agirlikli beslenmeye calis.Hem tok tutar hemde vucut protein icin ekstra enerji harcar.

neler yiyebilirim tok tutacak özellikle bana önere bileceginn var mı canımm
tuzu azltım sanırım bi anda kesemm tam bugday ekmegi yiyorum ekmek doymm ya ben
sabah kahvaltı falan 2 diilim yiyorum tam bugday ekmeginden de

neler yiyebilirim tok tutacak özellikle bana önere bileceginn var mı canımm
tuzu azltım sanırım bi anda kesemm tam bugday ekmegi yiyorum ekmek doymm ya ben
sabah kahvaltı falan 2 diilim yiyorum tam bugday ekmeginden de

Sabah kahvaltisinda haslanmis yumurta tuket mesela 2 tane cunku yumurta cok tutuyor.peynir falan tuket ve tuketecegin peynirin yarim yagli olmasini tercih et ozellikle.tavuk,balik tuket bolca ogunlerinde.ozellikle haftada 3 gun falan balik yemeye calis.yogurt tuketebilirsin ozellikle her ogunden yarim saat once 1 kase yogurt ye yada yatmadan once.bolca su icmeye calis.Madem ekmekten vazgecemiyorsun tercihini bugday ekmeginden yana kullanman iyi fikir.olabildigince az yag kullan ve yag tercihinde hep zeytinyagi olsun.

yogurt yerim benn hemde kendimiz mayalıorus ben hazir yogurt yiyemiorum da:26::26::26:
yemeklerimizde hep zeytin yaglıdır bi egeli olarak gün içersinde bol su içiorum hiç
tavuk haslanmıs yada ızgara olacak sanırım hadi bakalım inş bi işe yarayacakk

Kizlar, bu hafta birinciligimi paylastim ama haftaya kesinlikle (insallah hehe) paylasmayacagim

Yarisalim, cosalim

Iyi geceler kizlar
Daha bilgisayarin basina yeni oturabildim, sabah kizimin okulunda bir etkinlik vardi oglene kadar ordaydim
ogleden sonra da misafirlerim gelecegi icin haril haril hazirlik, zor yetistim
Daha yeni gittiler bende mutfagi toparladim dusumu aldim ancak pc nin basina gectim
Bildirimi kacirdim biliyorum ama zaten kilomda degisiklik yok
hafta ici 55,700 gordum ama tekrar 56,00 ya ciktim ve hala oralardayim
neyse haftaya Insallah eksileri gorurum
(guncel kilo 56,00)
Hepinize tatli ruyalar

tamam super oyleyse

evet tavugu,baligi izgara,haslama yada firinda yaparsin cok az yagla

teşekkürler canım ellerine sağlık ayrıca keşke kazananlar biraraya gelip dukanellayla kutlama yapsaydık

Ellerine saglim winnim

ve tebrikler kizlar bu son haftaniz bakalim haftaya kim birinci bitirip yarisi dukan tacini giyecek

hıııımmmm dukan tacııı.......kulağa hoş geliyor

Eline sağlık winniepooh. Benle birinciliği paylaşan ve diğer veren arkadaşlarıda tebrik ediyorum :)
Hedefim haftayada birinci olmak

Teşekkürler kızlarr

Bu arada haftanın en kötüsü de benmişim kendime alarm vermişim

Ne diyeyim geçmiş olsun winniecik :26:

Son düzenleme:
kızlar bu yulaf kepegi ne kadar ben burda buldum kilosu 35 lira. ve böle una benzio ama kepekte var içinde doğru dimi buldugum sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…