Lisa, hamile misin???
Bu aralar işlerden dolayı forumdan biraz uzak kaldım.
Şimdi gördüm, çok tebrik ederim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Seni ve bebeğini kem gözlerden korusun
Çok sevindim senin adına
Iveeeett
sagol canim benim ,cok tesekkurler ederim,amiin insalllah
fotograflarini goruyorumda masallah sende cok guzelsinve sanirsam ikide cocugun var ,bir kiz bir oglan
ilgilendigin bolumleri aboneliklerine ekle canim,daha kolay bulursun elinin altinda
Resimlerdeki kişi adına teşekkür ederim Lisacım çünkü resimler bana ait değil :)
Çok sevdiğim ünlü bir aileye ait resimler onlar.
Ben bekarım, resimdeki kadın kadar olmasa da güzelimdir
Bebişin için tekrar tebrik ediyorum, evinize mutluluk ve bereket getirir inşallah
Dukan ailesi olarak bir bebişe merhaba diyeceğiz demek ki
Yaaa cok ozur dilerimvalla surekli gorunce sen sandim kusura bakma lutfen.bide ayni kisiler ayni cocuklar olunca
neyse o zaman sanada soyle yakisiklisindan,paralisindan,akli basinda ,seni sevecek duzgun bir koca diliyorum :123:
vee guzel dileklerin icinde cok ama cok tesekkur ederimerkek olursa zaten ismini Pierre koyacagim vefa borcundan dolayi sonrada dukan dedesine el opmeye gideriz
buralara hiçççç uğrayan yokkk valla topiğimiz taaa aşağılara düşmüş kızlaraman kaybolmasın yarış devam malumunuzzz
topinksahibiiii günaydınn ben kilo veremiorumm bana bi yardım edermisinnn ortaaammm
topinksahibiiii günaydınn ben kilo veremiorumm bana bi yardım edermisinnn ortaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?