Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Iveeeett

sagol canim benim ,cok tesekkurler ederim,amiin insalllah

fotograflarini goruyorumda masallah sende cok guzelsin ve sanirsam ikide cocugun var ,bir kiz bir oglan

Iveeeett

sagol canim benim ,cok tesekkurler ederim,amiin insalllah

fotograflarini goruyorumda masallah sende cok guzelsin ve sanirsam ikide cocugun var ,bir kiz bir oglan

Resimlerdeki kişi adına teşekkür ederim Lisacım çünkü resimler bana ait değil :)
Çok sevdiğim ünlü bir aileye ait resimler onlar.
Ben bekarım, resimdeki kadın kadar olmasa da güzelimdir
Bebişin için tekrar tebrik ediyorum, evinize mutluluk ve bereket getirir inşallah
Dukan ailesi olarak bir bebişe merhaba diyeceğiz demek ki

Yaaa cok ozur dilerimvalla surekli gorunce sen sandim kusura bakma lutfen.bide ayni kisiler ayni cocuklar olunca

neyse o zaman sanada soyle yakisiklisindan,paralisindan,akli basinda ,seni sevecek duzgun bir koca diliyorum :123:

vee guzel dileklerin icinde cok ama cok tesekkur ederim erkek olursa zaten ismini Pierre koyacagim vefa borcundan dolayi sonrada dukan dedesine el opmeye gideriz

Ne kusuru canım, keşke bütün kusurlar böyle olsa
Güzel dileklerin için ben de çok teşekkür ediyorum.
Allah benim hakkımda güzel düşünenlere kat kat fazlasını versin inşallah
Seni ve bebeğini öpüyorum

buralara hiçççç uğrayan yokkk valla topiğimiz taaa aşağılara düşmüş kızlaraman kaybolmasın yarış devam malumunuzzz

Son düzenleme:
buralara hiçççç uğrayan yokkk valla topiğimiz taaa aşağılara düşmüş kızlaraman kaybolmasın yarış devam malumunuzzz

haklısın dionea :) bakalım perş. ne olacak? tahminen pazar günü regl olacacağımdan şişkinlikten korkuyorum, onun dışında iyi gibiyim. bakalımmm, ak koyun kara koyun ortaya çıkacak :)))

topinksahibiiii günaydınn ben kilo veremiorumm bana bi yardım edermisinnn ortaaammm

topinksahibiiii günaydınn ben kilo veremiorumm bana bi yardım edermisinnn ortaaammm

3 bardak yeşil çay ve 1 bardak kayısı çayı +spor ve akşam 6 dan sonra yeme içmeyi bir süre kesersen hemen farkı görürsün canımşahsen tecrübeyle sabittir

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...artılardayımmmmmm hastayımmm galiba ona bağlı inş ona bağlıdır yada perşembe sendromudurr..bol eksili günler
geçen hafta 68,5

bu hafta 69

09.05.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 67.1
Bu Haftaki Kilo: 65.7
Bir Haftalık Değişim: 1.4
Kalan Kilo: 7.7
Toplam Giden: 9.3
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 74.gün)

günaydın kızlar....
geçen hafta:67
güncel:65.6
fark:-1.4
schoolarcımmmm öptüm canımmm

mbaslangiç kilo :81.100
baslangiç tarihi :20.03.2013
hedef kilo : 65
boy :1.61 ben gecen hafta gelemedim
önceki haftadaki kilo :74.500
gecen haftaki kilo :74.200
güncel kilo :73.500

Hayirli sabahlar canlar
Cok sükür bu hafta 6li rakamlari gördüm

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 71,3
Güncel kilo: 69,9
Haftalik degisim: - 1,4 kg
Toplam fark: - 12,6 kg

Herkese bol eksili günler
Durmak yok, dukana devam

Canim benim,ne yapiyorsun biraz bahsetsen.yani kac kilosun,boyun kac ve kilo vermek icin neler yaptigini soylersen yardimci olalim sana

Buraya da yazayım unutmadan ;

Gecen hafta kilo: 70.6
Güncel kilo: 70.7
Haftalik degisim: +100

Scholar cım ellerine sağlık şimdiden. Öpüyorum hepinizi

Selam yarış kuzuları

Güncel 66.5

Çiğdemcim şimdiden ellerine sağlık canım

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 72.3
guncel kilo :71.0
1 haftallik fark:1.300kg
toplam fark:6.600 kg

Bildirimimi buraya da yapayım

Güncel Kilo : 57,4

Çooookkk az kaldı hedefe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…