- 14 Kasım 2012
- 719
- 4
- 66
Yap yap artıda olsa ekside olsa yap bildirimini ne olursan ol gel diyorum sana
Haydi çifte telliyeeee Ayşe Fatma Hayriyeeee hadin kız yapın gari bildirimleri
09Boncuk geçen hafta bildirim yapmamışsın canım onun için senin 1500 iki haftalık kabul ediliyor haftanın birincisi olamayacaksııııııınnnn Naz212 de geçen hafta yazmamış ama bu hafta iki haftalık bildirimini yaparak haftanın birinciliğine yarışma hakkı kazanmıştır.
Filiz0909 canım sen geçen haftada aynı kilodaymışsın onun için artın yok artı kiloyu koruma var üzülme emi yani az üzül bu durumda vericeksin o artıyıda tam olacak merak etme
Buyrun bayanlar çok istedim dün akşam yapmayı ama ani misafir geldi ve baya geç kalktılar Yapacak bişi yok beni böyle sevin emi
Eki Görüntüle 701504
Buyrun bayanlar çok istedim dün akşam yapmayı ama ani misafir geldi ve baya geç kalktılar Yapacak bişi yok beni böyle sevin emi
Eki Görüntüle 701504
Eki Görüntüle 701504
Eki Görüntüle 701504
Evvet bayanlar bu haftanın yorumlarını yapalımmmm
Turkolog
Yayaya şaşaaş Turkolog çok yaşaaaa
Sedave ve hakay80 arkadaşlar sizleri listeye alamadım maalesef çünkü kuralı baştan bozmak istemiyorum sedaveye geçen haftada demiştim ama yinede sizde yazın bildirimlerinizi birdahaki sefere rakibelerimiz olarak sizleride aramızda görmekten kıvanç duyacağız emin olun (ay düğün davetiyesi gibi oldu)
Yirmihadi bende geç kaldım dün ondan dahil ettim ama bak bi daha ki sefere cıss almam ona göre
Eki Görüntüle 701504
ellerine sağlık canım ,bu hafta bu topiği bulamadım o yüzden yazamadım şimdi söylesem olurmu bilmem ama söyliyeyim geçen hafta 82.6 ya düşmüştüm,bu hafta + 200 aldım 82.800 ile bildirim yaptım hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?