Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Yap yap artıda olsa ekside olsa yap bildirimini ne olursan ol gel diyorum sana

Yapıciizz artıkın N'apalım

Güncel kilom 65.8

Regl regl hem gelemediiiinnnn, kaç gündür sancılarla yerlere serdiiinnin Hem de artılar getirdiiiinn..

Buda artılarımın sebebi reglime yazdığım şarkı olsun

bende bildirim yapmak istiyoomm
geçen hafta 100,4
bu hafta 98,4:))
gitti 2 kg..
ama bu hızlı düşüsü bi önceki hafta diyet yapamadığıma bağlıyorum...
en en kötüsü haftaya regl olcam daha şimdiden başladı şiş vs...
inşallah haftaya da böyle hızlı gider dicem ama pek sanmıyorum(

02.05.2013
Başlangıç tarihi:18.02.2013
Başlangıç Kilo: 75 kg
Hedef Kilo: 58 kg
Geçen Haftaki Kilo: 66.9
Bu Haftaki Kilo: 67.1
Bir Haftalık Değişim: + 0.2
Kalan Kilo: 9.1
Toplam Giden: 7.9
Boy: 1.60
(Atak 7 gün)
(Seyir 67.gün)

başlangıç : 02.04.2013
başlangıç kilo :66 kg
hedef kilo : 55 kg
geçen hafta:62,6 kg.
güncel kilo :61.5 kg.
boy:160

umarım listede yer alırım...

Merhaba arkadaşlarım;

Geçen hafta bildirim yapmamıştım herhalde. 2 hafta önce 64 kiloydum. Güncel kilom 63,2. Eşimin sınavı yüzünden çok monoton günler yaşıyorum. İnşallah o sınava girip çıkınca, 15 Mayıs'ta spora başlıycam. Bahar geldi, ben hala 63 lerde pinekliyorum, sporsuz olmayacak galiba bu iş

Hepimize bol eksili baharlar diliyorum. Çok öpüldünüz

Güncel kilom: 63,2 kg.

scholarppty atlamısım geçen haftayı k.bakma geçen hafta da 70 kg dım alma yada verme olmamıştı şu saatten sonra bi etkisi olmaz ama bildirmek istedimmmm ne yapalım canımmmmmmmmmmmmm haftaya birinci oluveriririmmmm yeterkiii gitsin kilolar mühim olan yarışmekkkk

Başlangıç tarihi: tam gününü hatırlamıyorum ama Mart ayının sonlarında
Başlangıç kilo: 88.8
Hedef: 65 (şimdilik)
Boy:1.72
Geçen hafta: 81.1
Bu hafta: 80.5
Fark: - 0.6
Toplam fark: -8.3

Amanın ya...bir hafta kilo vereyim de perşembeye yüzüm gülsün diye uğraştım.bugün kilo bildirimi yapmayı unuttum...hep dünkü tatil yuzunden oldu..bugün pazartesi gibi geliyor bana.

Neyse bildiriyorum...
Geçen hafta 74.5
Bu hafta 73.9
Giden - 600 gr

Buyrun bayanlar çok istedim dün akşam yapmayı ama ani misafir geldi ve baya geç kalktılar Yapacak bişi yok beni böyle sevin emi

Evvet bayanlar bu haftanın yorumlarını yapalımmmm
Turkolog
Yayaya şaşaaş Turkolog çok yaşaaaa

Sedave ve hakay80 arkadaşlar sizleri listeye alamadım maalesef çünkü kuralı baştan bozmak istemiyorum sedaveye geçen haftada demiştim ama yinede sizde yazın bildirimlerinizi birdahaki sefere rakibelerimiz olarak sizleride aramızda görmekten kıvanç duyacağız emin olun (ay düğün davetiyesi gibi oldu)

Yirmi hadi bende geç kaldım dün ondan dahil ettim ama bak bi daha ki sefere cıss almam ona göre

Selam kızlar güncel kilom 65,9 adetimden dolayı sanırım arttı azıcık

teşekkürler canım emeğine sağlık bu yolda hızla ilerleyeceğim inşallah önümüzdeki hafta reglin bana kötü sürprizi olmadıkça liste başına oynayacağım inşallah

Buyrun bayanlar çok istedim dün akşam yapmayı ama ani misafir geldi ve baya geç kalktılar Yapacak bişi yok beni böyle sevin emi

Eki Görüntüle 701504

ellerine sağlık canım ,bu hafta bu topiği bulamadım o yüzden yazamadım şimdi söylesem olurmu bilmem ama söyliyeyim geçen hafta 82.6 ya düşmüştüm,bu hafta + 200 aldım 82.800 ile bildirim yaptım hayatım.

ilgilendigin bolumleri aboneliklerine ekle canim,daha kolay bulursun elinin altinda

Lisa, hamile misin???

Bu aralar işlerden dolayı forumdan biraz uzak kaldım.
Şimdi gördüm, çok tebrik ederim. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Seni ve bebeğini kem gözlerden korusun
Çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…