Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Burası yarış topiği diye ayrı liste yaptık katılan olur katılmayan olur diye... Birde diğer topik ana topik tabiki delynin marifetlerde cabası ama burada bildirim olsun daha kolay olsun da oldu biraz benim işime geldi diyelim... Yani yarış için ayrıca buraya bildirim yapma şartı ve hafta hafta bildirim yapma şartı koymuştuk. Uyanlarla uymayanlarla güzel bir yarış oldu baksanıza bir ayda ne güzel kilolar verilmiş bunu görmek bile heyecanı arttırıyor kendi açımdan söyleyim hem perşembe bildirim heyecanı hemde buradaki birinci kim olacak heyecanı baya bir etkili oldu

fılızzz64 tebrıkler

Buda kupamız

Yarisa katinlan butun arkadaslari kutluyorumbu ayin birincisi filizzz64 oldu bakalim yeni yarisin ,1 aylik yeni maratonun birincisi kim olacak..AMac zayifliyoruz madem bunu yarisla daha keyifli hale getirelim

Eki Görüntüle 713686

İşte hafta hafta listemiz birincimiz bellidir arkadaşlar -3700 ile filizzz64 maşallah maşallah kendilerine

Eline sağlık canım iyi kötü 1 ayı da tamamladık.... Kilolar gitmiyor diye şikayet etsem de yine de yaklaşık 2 kilo vermişim... Herkesi tebrik ediyorum....

Ayın DUKANİÇESİ filizzz64 ü çok çok çok tebrik ediyorum.....

ben miymisim ayin dukanicesiiii???
inannnmmiiyyoorruumm
ayyyy nasil mutlu oldum nasil havalara uctum bi bilseniiizz
emeklerimin karsiligini taclandirmak guzel oldu
tebrikleriniz icin cooookkkkk tesekkur ediyorum arkadaslarrr.eminim ben bu topige takilmasaydim biraz zor verirdim bu kilolari.ayrica toplamda 36 falan oldu galiba ve verdigim 8.1 kilo gercekten bayaa bi belli oluyor.beni goren arkadaslarim $oklarda .birbirimize destek olarak butun yuklerimizden kurtuluyoruz ne guzelll ,hepinize tekrardan tesekkur ederim benim canim dukandaslarim
[/COLOR
]

canım benim çoooookkkkk çoookkkk tebrik ediyorum seni.......yeni ayda yeni kilolarımızda takır takır gider inşallah....

Eki Görüntüle 713686

İşte hafta hafta listemiz birincimiz bellidir arkadaşlar -3700 ile filizzz64 maşallah maşallah kendilerine
[COLOR=""]canım ben bildirim yapamadım bu hafta hiç işlerin yoğunluğundan dolayıellerine sağlık canım özverin için

tabiki katilabilirsin yeni yarisa

Tesekkur ediorum :)) ozaman ben de bilgilerimi yazayim
diyete baslangic tarihim: 17/03/2013
Suan seyirin tam 55. Gunumdeyim
Baslangic kg:82.6
Bugun ki kg 17/05/2013 : 70.9
Hedef kg: 55
Boyum da 1.64 cm
Dukan amca bana 64 kg u layik gordu ama ben kendime 55 kg hedef koydum.5 gun atak yaptim.
Yazmam gereken baska bisey varsa uyarirsaniz sevinirim
Herkese bol sans :)

Son düzenleme:

canım tebrikler...
darısı bize olsun. senin için en büyük ödül aynadaki görüntün

burayı da unutmayalım
geçen hafta:64.4
güncel:63.7
fark:-700

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 69.5
guncel kilo :69.5
1 haftallik fark:000000
toplam fark:8.100 kg

Hayirli sabahlar dukandaslar herkese bol eksili günler

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 69,5
Güncel kilo: 67,8
Bir haftalik degisim: - 1,7 kg
Toplam fark: - 14,7 kg

Yeni yarista bende varim tabiki

guncel kilom:64.4

Son düzenleme:
başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 60.5
bu hafta : 60.6
gelen(( : 0.1

inşallah olumsuz bir durum çıkmaz da bu ayki hedefi yakalarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…