Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

Filiz arkadaşımızı tebrik ediyorum azmin harika demek ki canım

Buraya da bildirim yapalım unutmayalım :

Baslangic tarihi: 11.03.13
Baslangic kilo: 80
Boy: 164 cm
Hedef kilo: 58
Gecen hafta kilo: 70.7
Güncel kilo: 70.5
Bir haftalik degisim: - 200

Duraklamam kırılmış mıdır - 200 ile bu hafta spora asılacam bakalım işe yarar umarım

Artık yeni ayın yeni yarışması başlıyor.... Ben bugün güçlendirmeye geçiyorum.... Yarışmaya katılanlara başarılar diliyorum Umarım herkes istediği kiloya ulaşıp güçlendirmeye geçer.... Beni fazla yalnız bırakmayın heeee!!!!!

Tebrikleeeerguclendirmede bol sanslarin olsunbekle bizi geliyoruz yakinda.Guclendirme topigine yazabilirsin deneyimlerini boylece daha motive,daha uzaklasmadan devam edersin.Yanliz hep soyledim yine soyluyorum dikkat et lutfen guclendirmenin baslangic donemi cok cok tehlikli gercekten :18::18::18:

Ben de yarıştayım:))

Güncel Kilom: 73,5 tan giriş yapıyorum, bakalım bir ay sonra neler olacak:))

Bekliyorum canım ama çok da bekletmeyin beni... Deneyimlerimi elimden geldiğince yazmaya çalışacağım... Kendime bir plan çizdim öbür topikte yazdım umarım uygulayabilirim ve bu evreyi de alnımın akıyla bitiririm

tebrik ederim canım inşallah bizlerde o günleri görebiliriz en kısa zamanda tecrübelerinle bizlere yardımcı olursun artık

tebrik ederim canım inşallah bizlerde o günleri görebiliriz en kısa zamanda tecrübelerinle bizlere yardımcı olursun artık

Teşekkür ederim canım ben henüz alışamadım güçlendirmeye bir düzene oturtunca size de tecrübelerimi bildiririm:13::13::13:

Burasi biraz öldü, canlandiralim

Baslangic kilo: 82,5
Baslangic tarihi: 05.03.13
Boy: 166 cm
Hedef kilo: 62
Gecen hafta kilo: 67,8
Güncel kilo: 67,4
Haftalik degisim: - 400 g
Toplam kilo kaybi: 15,1

başlama tarihi : 02.04.2013
başlangıç kilo: 66
hedef kilo:55
boy:165 cm

geçen hafta : 60.6
bu hafta : 60.1
giden : 0.5

spor yapmamanın cezası.o kadar zor gitti ki bu yarım kilo.söz bu hafta en az 3 gün yapıcam spor!!!

geçen hafta 63.7
güncel:63.1
fark:-600

kızlar yarışı bıraktık mı?azaldık gibi hissettim buralarını?

Güncel kilom. 71,00 geçen hafta yoktum tabi yeni yarışmaya katılabilirsem eğer haftalık fark olarak -1000 ile girmek istiyorum

Slm kızlar bildirmi atlamak olmaz di mi

Geçen hafta:70.5
Güncel kilo: 70.3

Haftalık değişim -300
Biliyorum çok az ama umarım geçer not alırım
öpüyorum hepinizi

canlandıralim eveeeeeetttt

başlangıç tarihi : 21.03.2013
başlangıç kilo :70.6
geçen hafta: 64.5
güncel :63.6
fark -900

Son düzenleme:
güncel:78,8

geçen hafta liste yapılmadı sanırım, geçen hafta 79,2 idim. kolay gelsin herkeslere, kilolar düşsün eksilere inşallahhhh :)

Arkadaşlar yeniden merhaba;

Bebek sahibi olmak için 3 aydır ilaç+iğne tedavisi görüyorum. Ve bu ilaç beni çok kötü etkiliyor. Karnımda en az 3 kiloluk bi şişlik, uykuya dalamama, içimde hep bir sıkıntı halleri,vs. Psikolojim çöktü resmen, ki kendimi dayanıklı biri olarak görürdüm. Bu yüzden maalesef diyetime ara vermek zorunda kaldım. Ve en son 63 civarındayken 68 lere dayandım. Ama siteden fellik fellik kaçarken bile aklım hep burdaydı.Ve bu pazartesi diyetime yeniden başladım. Belki bu ay da bebek olmayacak ve bu ilaç tedavisine devam edilecek. Ama ne olursa olsun sabretcem, çünkü Dukan benim tek kurtarıcım.

Ve kızlar işte bildirimim:

Başlangıç: 27 Mayıs - 68,6 kg
Güncel: 66,3 kg
Fark: 2,3 kg (Çabuk aldığım çabuk gitti çok şükür)

Bu arada Lisabella sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir. Hepinizi çok öpüyorum

Evet kizlarr

Gcen hafta yasanan bazi teknik arizalardan dolayi liste yapilamadi ve bugunde ben biraz mesguldum yeni girebiliyorum.dediginiz gibi evet yarisi canlandiralim,bizlerde canlanalim.Listeyi bu gece olmazsa en gec yarin yapiyorum ve kaldigimiz yerden devam ediyoruz

genel olarak yazinda gelmesi ile bir azalma,diyetden uzaklasma soz konusu gibi ama biz devam edenler kendi aramizda devam ederiz hic dert degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…