Arkadaşlar yeniden merhaba;
Bebek sahibi olmak için 3 aydır ilaç+iğne tedavisi görüyorum. Ve bu ilaç beni çok kötü etkiliyor. Karnımda en az 3 kiloluk bi şişlik, uykuya dalamama, içimde hep bir sıkıntı halleri,vs. Psikolojim çöktü resmen, ki kendimi dayanıklı biri olarak görürdüm. Bu yüzden maalesef diyetime ara vermek zorunda kaldım. Ve en son 63 civarındayken 68 lere dayandım. Ama siteden fellik fellik kaçarken bile aklım hep burdaydı.Ve bu pazartesi diyetime yeniden başladım. Belki bu ay da bebek olmayacak ve bu ilaç tedavisine devam edilecek. Ama ne olursa olsun sabretcem, çünkü Dukan benim tek kurtarıcım.
Ve kızlar işte bildirimim:
Başlangıç: 27 Mayıs - 68,6 kg
Güncel: 66,3 kg
Fark: 2,3 kg (Çabuk aldığım çabuk gitti çok şükür)
Bu arada Lisabella sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım şimdi iyisindir. Hepinizi çok öpüyorum
Ellerine sağlık canım... Afillisinden ziyade özde ve gözde bir tablo olmuş o afilliyi hazırlamayan ihmal edene vursunlar dövsünler emiiii... Hayırlısı olsun diyelim ossun bitsin.... Neyse verdiğim kiloda yakışmış hani tabloya ordan kurtarayım ayıbımı...
lisacım ellerine sağlık arkadaşım. sen bu 1,5 kiloyu nasıl verdin. hele bi de bakayım... ne yapıyorsun benden farlı hee
Rica ederim arkadasimYaa hani ben guclendirmeydi,hamilelikti falan derken 1 ay gibi bir sure cozuttum ve 60 ile bitirdigim diyette 66 gormustum ya yeniden gecen hafta baslayinca boyle oldu yani sanki biranlamda yeniden baslamis gibi.atak yapmistim 2-3 gun sonra gecen haftada seyire dondum o yuzden boyle gitti yoksa valla yazdiklarimdan farkli bisey yapmiyorum
hiiim ama sunu ekleyeyim gecen hafta yaris basladiginda bildirdigim kilo seyirdeydi yani atak bitmisti..biliyorsunuz esit olalim diye atakta olanlari yarisa almiyoruz
lisam diğer tarafta da sordum bu soruyu sana. o sayfayı çok kişi okuyor ya anlattıklarının faydası olsun onlara da diye. o zaman sen aslında son 1 ayda aldığın kiloları veriyorsun. maşallahhh çok da güzel veriyorsun.allah daim etsin inşallah da sağlıklı mutlu kilona kavuş arkadaşım
Evet gordum canim.aynen aldigim kilolari veriyorum vede hedefimide 60 ken 55 yaptim busefer.yapmisken verebiliyorken verelim bari.Iyi ,guzel dileklerin icinde tesekkurler arkadasim.Insallah hepimiz ayni sekilde saglikli,sihhatli bir sekilde verecegiz kilolarimizi
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]23.05.2013
[/TD]
[TD]30.05.2013
[/TD]
[TD]Fark
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blossom
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]70.3
[/TD]
[TD]-0.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dionea
[/TD]
[TD]63.7
[/TD]
[TD]63.1
[/TD]
[TD]-0.6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemus
[/TD]
[TD]64.5
[/TD]
[TD]63.6
[/TD]
[TD]-0.9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filizzz64
[/TD]
[TD]69.5
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hakay80
[/TD]
[TD]60.6
[/TD]
[TD]60.1
[/TD]
[TD]-0.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hypatia
[/TD]
[TD]73.5
[/TD]
[TD]72.2
[/TD]
[TD]-1.3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lina09
[/TD]
[TD]67.8
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]-0.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]64.4
[/TD]
[TD]63.0
[/TD]
[TD]-1.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz212
[/TD]
[TD]79.2
[/TD]
[TD]78.8
[/TD]
[TD]-0.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scholarppty
[/TD]
[TD]72.0
[/TD]
[TD]71.0
[/TD]
[TD]-1.0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winniepooh
[/TD]
[TD]66.9
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wisper
[/TD]
[TD]71.8
[/TD]
[TD]71.6
[/TD]
[TD]-0.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ymarslan
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]-0.0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
lisacım benimde hedefim 60 aslında ama 58 olsam çok daha iyi olur. yapabilir miyim bilemiyorum. bende 60 ı bir göreyim de devam mı tamam mı o zaman karar veririm diyorum.
aslında sana birşey daha sormak istiyorum. ben geçen yıl yine bu zamanlar dukan yapmıştım ve 3-4 kilo verdikten sonra tatil matil derken bıraktım. sonra tabi hoop aldım kiloları. şimdi bu aslında 2. hakkım. dukan da hayatınızda sadece 2 kez yapabilirsiniz diyor ya. sence sonra ileri de gerekli olduğunda tekrar yapabilir miyim... ne diyorsun bu durumuma...
Ben buraya aylık bildirim yapıyoruz sanmıştım o yüzden dün buraya bildirim yapmadım ama şimdi öğrendim, haftaya perşembe burada da bildirimimi paylaşacağım:))
dünkü kilomdan birazcık artıdayım bugün ama olsun motivasyonum tam, diyete devam:))
Ecemus cugum kilonu eger dedigin gibi 1-2 asagi cekebiliyorsan cek zira daha oncede demistim ya guclendirmeye gecince 1-2 fazla cikiyor ilk haftada vede buda cok sinir bozucu bir durum.simdilik tabiki hedefine odaklan 60 i gor bakalim sonrasinda hala 1-2 verecek gucun olursa devam edersin.sahsi fikrim aslinda tam anlamiymla yapmamissin yani cok buyuk kayiplar vermemeissin kilo anlaminda o yuzden ilk yaptigin aslinda tam ilk hak sayilmaz diye dusunuyorum.neden 2 defa yapabilirsiniz sadece diyor;cunku soylemistim ya bedenin bir hafizasi var ve ozellikle boyle uzun sureli yapilan diyetlerde kaydediyor ve yine boylesi bir sok etkiyle karsilastiginda bunu daha once yasadigi icin savunmaya geciyor vede kilo kaybi yasatmmamak icin direniyor.aslina bakarsan 2 degil 3-5 de yapabilirsin ama asla aldigin basarida sonuclar alamazsin zor verirsin oldukca.bence sen bunu ilk dukan gibi dusunup bir hakkin daha varmis gibi hareket et..
lisacım daha önce de yazmıştım gerçi ama sen mükemmel bir diyet arkadaşısın ve inanılmaz güçlü bir insansın bir kadın olarak seninle gurur duyuyorum. iyiki varsın arkadaşım. bunu çok samimi yazıyorum inan. ayrıca söylediklerin çok mantıklı. çok teşekkür ederim ..
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]23.05.2013
[/TD]
[TD]30.05.2013
[/TD]
[TD]Fark
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blossom
[/TD]
[TD]70.5
[/TD]
[TD]70.3
[/TD]
[TD]-0.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dionea
[/TD]
[TD]63.7
[/TD]
[TD]63.1
[/TD]
[TD]-0.6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemus
[/TD]
[TD]64.5
[/TD]
[TD]63.6
[/TD]
[TD]-0.9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filizzz64
[/TD]
[TD]69.5
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hakay80
[/TD]
[TD]60.6
[/TD]
[TD]60.1
[/TD]
[TD]-0.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hypatia
[/TD]
[TD]73.5
[/TD]
[TD]72.2
[/TD]
[TD]-1.3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lina09
[/TD]
[TD]67.8
[/TD]
[TD]67.4
[/TD]
[TD]-0.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lisabella
[/TD]
[TD]64.4
[/TD]
[TD]63.0
[/TD]
[TD]-1.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]naz212
[/TD]
[TD]79.2
[/TD]
[TD]78.8
[/TD]
[TD]-0.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scholarppty
[/TD]
[TD]72.0
[/TD]
[TD]71.0
[/TD]
[TD]-1.0
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winniepooh
[/TD]
[TD]66.9
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[TD]----
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wisper
[/TD]
[TD]71.8
[/TD]
[TD]71.6
[/TD]
[TD]-0.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ymarslan
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]-0.0
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?