teşekkürler canım evet kilomda artışta duraklamada olmadı şükür :)ellerine sağlık :) anlattıklarına göre güzel bir partiymiş.
Bence kendini yenik düşmüş hissetme okadar şeyin içinde olupta yememek büyük bir zafer.
Hem mercimek çorbası ve hamur işleri arasında dağlar kadar fark var bence :)
Geçen gün bende hasta oldum boğaz ağrısıyla başlayan grip vitamin takviyesiyle düzeldim. Şimdilik bişeyim yok.
Özlediklerimizi rahatça yiyecegimiz günler yakin canim inatla dukana devamcanım tebrik ediyorum. ben de artık pasta böreklere fazla yüz vermiyorum. biraz istiyor canım ama hemen unutuyorum. Ben en çok kuru fasülye pilav özledim.
bu arada geçmiş olsun. çok yorulmuşsundur farketmemişsindir. dukan insana böyle bir enerji veriyor işte. neyse 1 kasecik çorbanın pek zararı dokunmaz.önemli olan devamı gelmesin
Kız itiraz edilmez öğretmene seniiiii temam bi hata yapmışız ne vuruyon yüzüme Neşeli ol biraz hep gülsün yüzün ben sana bu hafta kanaatten veririm notu olur biter anlaşır gideriz temammıııı? Bi daha hata yok sözEllerine saglik hocam ama benim notuma itirazim var 500-1000 arasi iyi demissin ben 1400 verdigim halde pekiyi alamadim mi?
Yap yap artıda olsa ekside olsa yap bildirimini ne olursan ol gel diyorum sanaKızlar regl olmak üzereyim..
Ve tabi şişmeye de başladımm
Bu hafta artı bildirim yapacağım sanırım üzgünümmm
olsuuun veririz merak etme hep beraber kurtulcaz ağırlıklarımızdan bak moral bozmak yok tam yol ileri akşam yatış ve yemek saatleri arasındaki süreyi uzat etkisini görürsüncanımcım bu hafta biraz buruk uğruyorum buralara
geçen hafta:65.9
güncel:67
fark:+1.1:26::26::26çaktırmayın diğer tarafa 1.2 yazmışım ahh ahh kilo alınca hesaplayamıyorum bile:26::26::26::26: )
Haydi çifte telliyeeee Ayşe Fatma Hayriyeeee hadin kız yapın gari bildirimleri
09Boncuk geçen hafta bildirim yapmamışsın canım onun için senin 1500 iki haftalık kabul ediliyor haftanın birincisi olamayacaksııııııınnnn Naz212 de geçen hafta yazmamış ama bu hafta iki haftalık bildirimini yaparak haftanın birinciliğine yarışma hakkı kazanmıştır.
Filiz0909 canım sen geçen haftada aynı kilodaymışsın onun için artın yok artı kiloyu koruma var üzülme emi yani az üzül bu durumda vericeksin o artıyıda tam olacak merak etme
tatlım geçen haftaki yazın ile bu haftaki bildirimini alıntıladım ben yanlışmı anladım seni yanlış yazmak istemiyorumgeçen hafta değil ondan önceki hafta 70.6 idim. geçen hafta artıdaydım +700..
bu hafta o 700 ün 500 ünü verdim. dediğin gibi hala yarışmaya başladığımdan 200 gr daha fazlayım. ama sıkı geliyorum şu reglim bitsin göreceksiniz siz :))
sonuncu olmamışım ama sondan ikinci olmuşum yaww...
ama bu sabah birden bire 70.7 ile uyandım çok mutluyum. yarın sabah göreceğim sevinmek için erken mi davrandım acaba..
başlangıç tarihi: 15.04.2013
başlangıç kilosu : 72,2
hedef kilo: 57
boy: 1.72
geçen haftaki kilo: 70.6
güncel kilo:71.3
aradaki fark : +700
geçen hafta sondan ikinciydim. bakalım bu hafta ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?