Dukan Diyeti ile Yarışıyoruz

rahatsızlığımdan dolayı sayfaları malesef okuyamadım.bu hafta ben de not almak istiyorum.inşallah pekiyi alırım:)bildirimi perşembeleri mi yapıyosunuz?

teşekkürler canım evet kilomda artışta duraklamada olmadı şükür :)

Özlediklerimizi rahatça yiyecegimiz günler yakin canim inatla dukana devam

bildirimimi yapayım
Başlangıç tarihi:11.03.2013
Başlangıç Kilo: 86 kg
Hedef Kilo: 65 kg
Geçen Haftaki Kilo: 76

Bu Haftaki Kilo: 74.200
Bir Haftalık Değişim: 1.8

Kalan Kilo: 8 kg
Toplam Giden: 12
Boy: 1.63
(Atak 6 gün)
(Seyirde 48.günüm)

Günaydın.....

Geçen haftaki kilo:70
güncel kilo:68,5

diğer bilgiler var diye kısa yazdım ama umarım yanlış yapmamışımdır herkese iyi günler..

ben bu yarışmanın yüz karasıyım. Geçen hafta taşındığım için tartım yoktu. Bu hafta 94.8 sanırım mens önü olmasıda etki etti

Başlama 11.04.2013
başlama kilo: 77.6kg
boy 170 cm
hedef 65
geçen hafta 72.3
guncel kilo :72.3
1 haftallik fark:yok
toplam fark:5.300 kg

Burayada aktaralim

Baslangic tarihi: 05.03.13
Baslangic kilo: 82,5
Boy: 166 cm
Gecen hafta kilo: 72
Güncel kilo: 71,3
Haftalik degisim: -700 g
Toplam degisim: 11,2 kg

başlangıç : 21.03.2013
başlangıç kilo :70.6 kg
hedef kilo : 60 kg
geçen hafta:67 kg.
güncel kilo :66.5 kg.

öptüm hepinizi[/QUOTE]

başlangıç tarihi: 15.04.2013
başlangıç kilosu : 72,2
hedef kilo: 57
boy: 1.72
geçen haftaki kilo: 70.6
güncel kilo:71.3
aradaki fark : +700

geçen hafta sondan ikinciydim. bakalım bu hafta ne olacak...

Az kalsın buraya bildirim yapmayı unutuyordum akşama geç kalabilirim

güncel kilo: 57,9

Buraya da bildirimimi yapayım da yarışma dışı kalmayım, her nekadar çok veremesek de;
Geçen hafta:71.4
Güncel:70.6

Fark:-800

Scholar cım şimdiden sağol canım...

Ellerine saglik hocam ama benim notuma itirazim var 500-1000 arasi iyi demissin ben 1400 verdigim halde pekiyi alamadim mi?
Kız itiraz edilmez öğretmene seniiiii temam bi hata yapmışız ne vuruyon yüzüme Neşeli ol biraz hep gülsün yüzün ben sana bu hafta kanaatten veririm notu olur biter anlaşır gideriz temammıııı? Bi daha hata yok söz

Kızlar regl olmak üzereyim..
Ve tabi şişmeye de başladımm
Bu hafta artı bildirim yapacağım sanırım üzgünümmm
Yap yap artıda olsa ekside olsa yap bildirimini ne olursan ol gel diyorum sana

Haydi çifte telliyeeee Ayşe Fatma Hayriyeeee hadin kız yapın gari bildirimleri

09Boncuk geçen hafta bildirim yapmamışsın canım onun için senin 1500 iki haftalık kabul ediliyor haftanın birincisi olamayacaksııııııınnnn Naz212 de geçen hafta yazmamış ama bu hafta iki haftalık bildirimini yaparak haftanın birinciliğine yarışma hakkı kazanmıştır.
Filiz0909 canım sen geçen haftada aynı kilodaymışsın onun için artın yok artı kiloyu koruma var üzülme emi yani az üzül bu durumda vericeksin o artıyıda tam olacak merak etme

Son düzenleme:
canımcım bu hafta biraz buruk uğruyorum buralara

geçen hafta:65.9
güncel:67
fark:+1.1:26::26::26çaktırmayın diğer tarafa 1.2 yazmışım ahh ahh kilo alınca hesaplayamıyorum bile:26::26::26::26:)

canımcım bu hafta biraz buruk uğruyorum buralara

geçen hafta:65.9
güncel:67
fark:+1.1:26::26::26çaktırmayın diğer tarafa 1.2 yazmışım ahh ahh kilo alınca hesaplayamıyorum bile:26::26::26::26:)
olsuuun veririz merak etme hep beraber kurtulcaz ağırlıklarımızdan bak moral bozmak yok tam yol ileri akşam yatış ve yemek saatleri arasındaki süreyi uzat etkisini görürsün

geçen hafta değil ondan önceki hafta 70.6 idim. geçen hafta artıdaydım +700..
bu hafta o 700 ün 500 ünü verdim. dediğin gibi hala yarışmaya başladığımdan 200 gr daha fazlayım. ama sıkı geliyorum şu reglim bitsin göreceksiniz siz :))

tatlım geçen haftaki yazın ile bu haftaki bildirimini alıntıladım ben yanlışmı anladım seni yanlış yazmak istemiyorum

sonuncu olmamışım ama sondan ikinci olmuşum yaww...
ama bu sabah birden bire 70.7 ile uyandım çok mutluyum. yarın sabah göreceğim sevinmek için erken mi davrandım acaba..

Bu geçen haftaki yazın

geçen haftaki kilo: 70.6
güncel kilo:71.3
aradaki fark : +700

geçen hafta sondan ikinciydim. bakalım bu hafta ne olacak...

Buda bu haftaki yazın ilk başlangıç kilon 70,6 diye kayıtlı bende ikinci hafta 71,3 olarak bildirim yapmışsın bu haftada 71,3 demişsin yani benmi bişi atlıyorum canım sen şuan net kilonu yazarmısın bana

evet evet kesinlikle haklısın bu sayfaya yanlış yazmışım. doğrusu şu;

geçen haftaki kilo: 71.3
güncel kilo:70.8
aradaki fark : -500

bu baştaki tarih falan kısmını tekrar yazmayayım diye geçen haftadaki mesjaımı kopyalayıp ordan güncellemiştim de kilomu. diğer sayfada güncel bilgilerimi girmişim ama burada güncellemeyi unutmuşum aynı mesajı girmişim. çok özür dilerim karışıklık yarattım. beni affet beni affet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…