arkadaşlar 7 kilo fazlam war .hadi hep birlikte eriyelimmm
ben sauna eşofmanımla kondisyon bisikleti olayını da hergün yapıcam
ama sizin değerli destek ve deneyimlerinize ihtiyacım war
Başla canım başla.Adet düzensizliği bende pkodan dolayı oluyor canım.Ve kiloyu çok yavaş veriyorum canım sıkılıyor bu duruma.Bakalım neolucak.Ben maydonozlu peynirli krep yapmıştım bugün 4.günüm.Midemde bulantı yapıyor sürekli protein bugün lıght meyvalı yoğurt yedim afedersin kabızlık vardı hala var napıcam bilmiyorum.Bugday kepeği aldım onu diyor.Yağ içeceğim,Bol su diyor 2 litre içiyorum zaten daha ne yapayım ama neolduysa bugün başladı bu kabızlık olayıBeni gaza getiriyorsunuz önümüzdeki hafta başlayayım bari bende dukana .
Bu arada adet düzensizliği için aslan pençesi bitkisini demleyip içerseniz süper söktürüyor.
Şu dukan ekmeğini de deneyim bu arada menülerinizi ve denediğiniz tarifleri yazarsanız fikir olur.
Bu gün kimse yokmu? Neredesiniz?
Nasılsın canım nasıl gidiyor?Menün gayet güzel.Ben bugün kendimi kötü hissettim ya kötü derken midemde bulantı oluyor bu protein yemekten sanırım.Birde lıgt meyvalı yoğurt yedim bir sakınca varmı?Markette lıgt sütlü tatlılar vardı puding tavuk gögsü vs tozhalinde olan ondan yapsam birşey olurmu yasaktı sanırım onlar değilmi?Kitaba baktım isimleri geçmiyor birde size sorayım dedim.Bende çok yavaş veriyorum canım ya neolucak böyle bilmiyorumHoşgeldinn tatlım ve hayırlı olsunBende de adet düzensizliği hat safhada Pko yüzünden oluyor gerçi ama aslanpençesini deneyeyim gelecek aya merak ettim Ay ben ekmek tarifi alıp yaptım ama sanırım yanlış yoğurdum ya da sütü ılık koymadığım için mi bilmem hiç kabarmadı :44: Ben sana vereyim yine de belki sen daha marifetlisin işin içinden çıkarsın
3 yumurta
6 kaşık (tepeleme herhalde normal hesapla 8 kaşık falan olur) yulaf kepeği
1/2 çay bardağı süzme yoğurt
1/2 çay bardağı süt
1 tepeleme tatlı kaşığı kuru maya
1/2 paket kabartma tozu veya karbonatta koyabilirsin
Önce yumurtayla sütü ve yoğurdu çırp ama süt ılık olsun benim gibi buzdolabından çıkarıp koyma hatasına düşmeBaşka bir yerde kepekle mayayı ve karbonatı karıştır sonra diğer malzemeyi ortasına koyup yavaş yavaş yoğur.Normal hamur kıvamında olmuyor biraz daha suluca.1 saat ılık bir yerde dinlenmeye bırak.180 derece fırında yaklaşık 45 dkda oluyor :)
Ben seyir evresindeyim canım ama dün protein günümdü.Dünkü menülerimi yazayım hem senin atak evresine de uygun olur
SABAH
1 yumurta + 1 yumurtanın akı , 2 kaşık yulaf kepeği(atak için 1,5), 2 kaşık süt ve lor peyniriyle omlet
bir kaç parça örgü peyniri
çay ( ben bazen kayısılı form çayı içiyorum kabızlık için faydalı olur diyorlar)
ara: yeşil çay
Öğlen
1 adet tavuk butu ( göğüs olsa daha iyi yağ açısından ama evde yoktu )
1 kase yoğurt
Akşam
Izgara balık
ara: bir bardak süt (istersen tarçınla kaynatabilirsin daha aromatik oluyor.)
tatlandırıcılı çay (normalde tatlandırıcıyı akşam kullanmak istemezdim ama çooook canım çekti)
Afiyet bal şeker olsun
Hoşgeldin canım aramıza evet sana çok katılıyorumkızlar dukanı bende çok beğeniyorum ama çok masraflı olmuyor mu sizcede. tavuk yumurta yemekten gıdaklayacak gibi oluyorum ben. bir türlü devam ettiremedim. en etkili diyet bence de dukan ama dediğim gibi masraflı oluyor biraz :)
Güzel fikir evet.Zaten zayıflıyacağım diye kendime kıyafet almadım son birkaç aydırEvet haklısın oldukça masraflıtavuk balık ciğer derken..ondan da çok tutan aslında şu light ürünler.Hep küçük boyutlarda ama maxi fiyatta oluyorlar Ama artık kendimi şöyle düşünmeye sevkediyorum, nasılsa zayıflayana kadar istediğim kıyafetleri alamayacağım, o süre boyunca sanki giysi alıyormuşum gibi yemeye harcarım.Bir de dar kot pantolonlar giyme hayali gözümün önüne gelince, herşeyden tasarruf yapıp parayı bir şekilde ayarlamaya çalışıyorum
Hoşgeldin canım başarılar dilerim.Diğer sayfada başka virüsler vardır canımselam kizlar bende varim aslinda diger sayfadayim ama nedense o sayfada virusmu var ne var her girisimde pc beni disari atiyo burda oyle bi sorunolmadigi icin sizle devam etmek istiyorum nede olsa dukandasiz hepimiz ha ora ha bura
bendiyetime 5 ekimde basladim 6 gun atak yaptim seyir iyi gidiyorda ben cok hizli kilo veremedim elbetteki yanlislarim oldu ama yinede cok veremedimyetmisdortle basladim yetmisbiroldum incelme gozle gorulur derecede oldu gercekten ama ne bileyim 22gunde 5 kilo verenler var okuduguma gore ben yavas gidiyorum ya
Anlıyorum canım seni gerçekten atak dönemi zor yumurta süt yoğurt bunlar benim mideme dokundu resmen.Tatlandırıcıyla hafif sütlü tatlı deneyebilirisn en azından değişik tadlar olurbende boyle dusunuyorum arti meyve ivir zivir bazi seylerde alinmiyo ama ben yemek turetmekde cok zorluk yasiyorum mesela kahvaltim hep krepli atakgunleri daha zor geciyo bugunum gibibirde ben gercekten yirmikigun gecmesine ragmen tatli yeme istegi icindeyim heran kalkip tatlandiriciyla biseyler yapayim diyorum resmen useniyorum:)
Hoşgeldin aramıza 7 kiloda fazla değil çok dert etme:1Kolayca gider sen sporunu ve diyetini yap metabolizmanda hızlıysa bak nasıl gidiyorarkadaşlar 7 kilo fazlam war .hadi hep birlikte eriyelimmm
ben sauna eşofmanımla kondisyon bisikleti olayını da hergün yapıcam
ama sizin değerli destek ve deneyimlerinize ihtiyacım war
Günaydın kızlaar, yeni gelen arkadaşlarada merhaba persembe ve janan hoşgeldiniz
Dün diyetisyenimle randevum vardı, ben yaklaşık 5 aydır diyetisyen kontrolünde yaklaşık 18 kilo verdim ama son 2 ay kilo vermem durmuştu birazda kaçamaklarla başım dertteydi açıkçası :18: bu dukan diyeti bana ilaçç gibi geldi, zaten diyetisyenlerde duraksama dönemlerinde protein ağırlıklı diyet listeleriyle şok uygulayıp duraksamayı çözmeyi hedefliyorlar.. ben diyetisyen kontrolünde dukana devam etmeyi planlıyorum, sonuçta kontrolde olmakta insanı motive eden bir gerçek herhafta karşısına çıkınca insan ister istemez kendini salamıyor.
5 günlük atak sonucunda yaklaşık 2buçuk kilo verdim ama minnak bir kaçamak bile yapmadım maşallah bana
bugün ilk seyir günüm, atakta pek zorlanmadım bakalım 160 günlük seyir dönemimde beni neler bekliyor, inşallah burada hep beraber kolayca halledicez bu işi
kitaba sık sık göz atıyorum sizlerede öyle yapmanızı öneririm... mesela dün, yulaf kepeğini sabah ve akşam öğünlerinde düzenli olarak kullananların dukan diyetinde başarılarının daha yüksek olduğunu okudum buna dikkat etmiyordum hemmen dikkate alıcam.
ara öğünlerde sütlü kahve çok iyi gidiyor,tok tutma ve metabolizmayı hızlandırma özelliği de var.. ayrıca sizlere metabolizma hızlandırıcı çay tarifimi de verebilirim, sonuçta bitki çayları serbest. aslında bu çay 2 günlük yapılıyor ama ben günlük kullanma taraftarıyım çünkü durdukça tadı acılaşıyor ve içmekte zorlanıyorum, ılık içimi soğuk haline göre daha hoş, sizler nasıl isterseniz o şekilde uygulayabilirsiniz.
1 yeşil elma
yarım limon
bir kabuk tarçın
3-4 adet karanfil
elmaları soymadan ve çekirdekleriyle 4'e bölüyoruz, limonda kabuk ve çekirdeği ile kullanılıyor, malzemelerin hepsini 1-1,5 litre suya atıp 5 dk kaynatıyoruz ve canımız istedikçe gün içinde tüketiyoruz bende işe yarıyor umarım sizde de faydalı olur.
Hoşgeldinn tatlım ve hayırlı olsunBende de adet düzensizliği hat safhada Pko yüzünden oluyor gerçi ama aslanpençesini deneyeyim gelecek aya merak ettim Ay ben ekmek tarifi alıp yaptım ama sanırım yanlış yoğurdum ya da sütü ılık koymadığım için mi bilmem hiç kabarmadı :44: Ben sana vereyim yine de belki sen daha marifetlisin işin içinden çıkarsın
3 yumurta
6 kaşık (tepeleme herhalde normal hesapla 8 kaşık falan olur) yulaf kepeği
1/2 çay bardağı süzme yoğurt
1/2 çay bardağı süt
1 tepeleme tatlı kaşığı kuru maya
1/2 paket kabartma tozu veya karbonatta koyabilirsin
Önce yumurtayla sütü ve yoğurdu çırp ama süt ılık olsun benim gibi buzdolabından çıkarıp koyma hatasına düşmeBaşka bir yerde kepekle mayayı ve karbonatı karıştır sonra diğer malzemeyi ortasına koyup yavaş yavaş yoğur.Normal hamur kıvamında olmuyor biraz daha suluca.1 saat ılık bir yerde dinlenmeye bırak.180 derece fırında yaklaşık 45 dkda oluyor :)
Ben seyir evresindeyim canım ama dün protein günümdü.Dünkü menülerimi yazayım hem senin atak evresine de uygun olur
SABAH
1 yumurta + 1 yumurtanın akı , 2 kaşık yulaf kepeği(atak için 1,5), 2 kaşık süt ve lor peyniriyle omlet
bir kaç parça örgü peyniri
çay ( ben bazen kayısılı form çayı içiyorum kabızlık için faydalı olur diyorlar)
Öğlen
1 adet tavuk butu ( göğüs olsa daha iyi yağ açısından ama evde yoktu )
1 kase yoğurt
Akşam
Izgara balık
ara: bir bardak süt (istersen tarçınla kaynatabilirsin daha aromatik oluyor.)
tatlandırıcılı çay (normalde tatlandırıcıyı akşam kullanmak istemezdim ama çooook canım çekti)
Afiyet bal şeker olsun
Dukan diyeti yapan arkadaşlar başlarken neler hissettiniz ve o önemli kararı nasıl verdiniz?Ve şuan hangi aşamada neler yapıyorsunuz yokmu başka dukancı bekliyorum topiğime hadi gelin artıkkkk
Sağol kader arkadaşım iyi gidiyor diyelim iyi olsunNasılsın canım nasıl gidiyor?Menün gayet güzel.Ben bugün kendimi kötü hissettim ya kötü derken midemde bulantı oluyor bu protein yemekten sanırım.Birde lıgt meyvalı yoğurt yedim bir sakınca varmı?Markette lıgt sütlü tatlılar vardı puding tavuk gögsü vs tozhalinde olan ondan yapsam birşey olurmu yasaktı sanırım onlar değilmi?Kitaba baktım isimleri geçmiyor birde size sorayım dedim.Bende çok yavaş veriyorum canım ya neolucak böyle bilmiyorum
Yettim yettim !!!yardım ediinnn bende zayıflamak istiyorummmmm yaza düğünüm war benle dukan diyetine başlayacak kimse yokmuuuu
Ay canım tebrik ederim ne güzel vermişsin öyleGünaydın kızlaar, yeni gelen arkadaşlarada merhaba persembe ve janan hoşgeldiniz
Dün diyetisyenimle randevum vardı, ben yaklaşık 5 aydır diyetisyen kontrolünde yaklaşık 18 kilo verdim ama son 2 ay kilo vermem durmuştu birazda kaçamaklarla başım dertteydi açıkçası :18: bu dukan diyeti bana ilaçç gibi geldi, zaten diyetisyenlerde duraksama dönemlerinde protein ağırlıklı diyet listeleriyle şok uygulayıp duraksamayı çözmeyi hedefliyorlar.. ben diyetisyen kontrolünde dukana devam etmeyi planlıyorum, sonuçta kontrolde olmakta insanı motive eden bir gerçek herhafta karşısına çıkınca insan ister istemez kendini salamıyor.
5 günlük atak sonucunda yaklaşık 2buçuk kilo verdim ama minnak bir kaçamak bile yapmadım maşallah bana
bugün ilk seyir günüm, atakta pek zorlanmadım bakalım 160 günlük seyir dönemimde beni neler bekliyor, inşallah burada hep beraber kolayca halledicez bu işi
kitaba sık sık göz atıyorum sizlerede öyle yapmanızı öneririm... mesela dün, yulaf kepeğini sabah ve akşam öğünlerinde düzenli olarak kullananların dukan diyetinde başarılarının daha yüksek olduğunu okudum buna dikkat etmiyordum hemmen dikkate alıcam.
ara öğünlerde sütlü kahve çok iyi gidiyor,tok tutma ve metabolizmayı hızlandırma özelliği de var.. ayrıca sizlere metabolizma hızlandırıcı çay tarifimi de verebilirim, sonuçta bitki çayları serbest. aslında bu çay 2 günlük yapılıyor ama ben günlük kullanma taraftarıyım çünkü durdukça tadı acılaşıyor ve içmekte zorlanıyorum, ılık içimi soğuk haline göre daha hoş, sizler nasıl isterseniz o şekilde uygulayabilirsiniz.
1 yeşil elma
yarım limon
bir kabuk tarçın
3-4 adet karanfil
elmaları soymadan ve çekirdekleriyle 4'e bölüyoruz, limonda kabuk ve çekirdeği ile kullanılıyor, malzemelerin hepsini 1-1,5 litre suya atıp 5 dk kaynatıyoruz ve canımız istedikçe gün içinde tüketiyoruz bende işe yarıyor umarım sizde de faydalı olur.
teşekkür ederim canım.
yulaf kepeğinin tadı nasıl kötü mü?
İşte hazır ve nazır bir Dukancı arkadaş daha hoşgeldiiinslm dukancanlar
bende gecen hafta pazar gunu bir arkadasımın dukanla 4 ayda 20 kilo verdiğini görünce araştırmaya başladım. Diyete sadık kalmak açısından başlamak için en uygun günü seçmek gerekiyormuş.Bende ailemle dışarıda geçireceğim pazar gununden snr başlayacagım. bir haftadır araştırma içerisindeyim. dukan beni çok motive etti testte 5 gün atak 105 gün seyir çıktı. daha şimdiden küçük bir tarif kitabım oldu bilemalum aç kalmamak lazım
şimdiki kilom 69
hedef kilom 52
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
A.s hoşgeldin aramıza .Başarılar dilerim.Kendini hazır hissedince başlarsın canımslm dukancanlar
bende gecen hafta pazar gunu bir arkadasımın dukanla 4 ayda 20 kilo verdiğini görünce araştırmaya başladım. Diyete sadık kalmak açısından başlamak için en uygun günü seçmek gerekiyormuş.Bende ailemle dışarıda geçireceğim pazar gununden snr başlayacagım. bir haftadır araştırma içerisindeyim. dukan beni çok motive etti testte 5 gün atak 105 gün seyir çıktı. daha şimdiden küçük bir tarif kitabım oldu bilemalum aç kalmamak lazım
şimdiki kilom 69
hedef kilom 52
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Canım başladım bile atak döneminin 5. günündeyim bugün.Ama kabızlık var dünden beri şişkinlik var sinir olmaya başladım bu durumabenmle diete başlamak istermisiinnn :))))
Ayyy ne güzel gelin adayıyardım ediinnn bende zayıflamak istiyorummmmm yaza düğünüm war benle dukan diyetine başlayacak kimse yokmuuuu
Allah iyilik versin canım.Sendeki belirtilerin aynısı bendede var pkodan dolayımı böle oldu bilmiyorumSağol kader arkadaşım iyi gidiyor diyelim iyi olsunAma ben ataktan sonra kilo verdiğimi göremiyorum artık ona bozuluyorum çok..protein yediğim günün ertesinde 63 küsürken sebze yediğim gün 64 lerdeyim..EE ne zaman zayıflayacağım in çık in çık ? Anlamıyorum ama sabrediyorum tatlım :18: Kıyamam sana ya, miden zor kabullenecek bu protein bombardımanını belli ki ama meyveli yoğurt kitaptada geçiyordu canım hatırlıyorum, light olması ve az yemek şartıyla.Millet 2 3 günde bir en fazla, eksiler görüyor tartıda ne olacak bizim durumumuz bilmem :))
Bende kabızlık çekiyorum.Bugün eczaneden toz şeklinde ilaç aldım.Sinamekini bende tavsiye etmem.Yulaf kepeğine buğday kepeği ekle yada buğday kepeğini az yoğurda karıştır tüket.Zeytinyağıda iç canım bir tatlı kaşığı başka türlü kilo gitmezki kabızlıklaKızlar şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz ya? Bir iki güne kadar sorun yoktu ama 1 haftadan sonra tıkandım ben..Karnım davul gibi şişSinameki de içmek istemiyorum bağırsak tembelliği yapıyor diye ama aklıma bir şey gelmiyor..Dukan 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yiyin demişti galiba ama diyeti kötü etkiler diye korkuyorum..
ben de başladım.5. günüm atak yapıyorum
yarın seyire geçecem.daha öncede 4 gün yapıp bırakmıştım.bu sefer inş. devam edebilirim.tutun elimden bırakmayın.
paylasirim tabiki birazdanBu azimle de verirsin benceNe güzel herşeyi not etmişsin.Ben de devamlı araştırıp öğrenmeye çalışıyorum ama tabi bu sırada hata yapmaktan da korkuyorum.Notlarından önemli olanları düşündüklerini paylaşır mısın ? Doğru olduğunu sanıp yanlış şeyler yapmıyoruzdur umarım bazen :18:
hosbulduk cnm evet atak donemi cok zor oluyo meyvesizlikte oyle ama ben yirmigun sonra azda olsa alistim meyve guclendirmeye kadar yok sadece gojiberry haric onuda bulmak mesele ben hic kullanmadim kabizligada iyi geliyomus aslinda ama bulamadim gerekde duymadim aslinda. puding olayina gelirsek yag orani yuzde ikiyi gecmeyen sutle ve bir tatli kasigini gecmeyecek kadar misir nisastasiyla vanilya aromasi ekleyerek yapilabilir. bende yapmayi dusunuyorum bi ara usengeclikten vazgecersem:)Başla canım başla.Adet düzensizliği bende pkodan dolayı oluyor canım.Ve kiloyu çok yavaş veriyorum
Hoşgeldin canım başarılar dilerim.Diğer sayfada başka virüsler vardır canımYeni gelenlere katı kurallar var orada kitabı ezberleyip gitmen lazımdı ondan girememişsindir aralarına benim gibi Yani ne farkeder buraya gelenler hoşgelmiş topiğimiz açık Bende yavaş veriyorum 4. atak dönemindeyim.Seyir dönemim 144 gün çıktı seyir döneminde hiç meyva yokmuydu ya okuyorum meyva felan demiyor.Sebzeden bahsediyor.Birde bu light ürünlerin sütlü tatlı puding yapmak serbestmi ?İnşallh hedefimize ulaşırız ama bu atak dönemi zormuş gerçekten midemde bulantı yaptı hep.İnşllh emeğimizin karşılığını alırız
hosbuldum canim bu caya ilaveten tane karabiberde eklenirse daha etkili diye okumustum yalniz karanfil tarcin ve karanfil kabizliga neden olabiliyo bilginize kizlarGünaydın kızlaar, yeni gelen arkadaşlarada merhaba persembe ve janan hoşgeldiniz
1 yeşil elma
yarım limon
bir kabuk tarçın
3-4 adet karanfil
bitki caylari ise yariyo ayrica sabahlari sicak suya limon elmasirkesi ve tatlandirici koyum icersen duzenli olarak faydasi var vede suyu her yemekten once ve yemek aralarinda bolbol tuketmek lazimKızlar şu kabızlık problemini nasıl çözüyorsunuz ya? Bir iki güne kadar sorun yoktu ama 1 haftadan sonra tıkandım ben..Karnım davul gibi şişSinameki de içmek istemiyorum bağırsak tembelliği yapıyor diye ama aklıma bir şey gelmiyor..Dukan 1 tatlı kaşığı zeytinyağı yiyin demişti galiba ama diyeti kötü etkiler diye korkuyorum..
Uzaktan kolay görünüyorda yapınca öyle kolay değilmiş midem kaldırmıyor benim süte yoğurda bulantı hissi veriyor sürekli bugün 6.günüm ama kilo denildiği kadar verebildimmi hayırr:18:Bunu adet günüme bağlıyorum.Henüz adet olamadım ve bekliyorum buda sanırım vücudumda şişkinkinlik yaptı.Bende pko var onunda etkisi var.peki light puding aldım marketten onu yapsam sakıncası olurmu?Kabızlık olayı en son çare bugün eczaneye gitmekle buldum ilaç aldım toz halinde onu tüketeceğimpaylasirim tabiki birazdan
hosbulduk cnm evet atak donemi cok zor oluyo meyvesizlikte oyle ama ben yirmigun sonra azda olsa alistim meyve guclendirmeye kadar yok sadece gojiberry haric onuda bulmak mesele ben hic kullanmadim kabizligada iyi geliyomus aslinda ama bulamadim gerekde duymadim aslinda. puding olayina gelirsek yag orani yuzde ikiyi gecmeyen sutle ve bir tatli kasigini gecmeyecek kadar misir nisastasiyla vanilya aromasi ekleyerek yapilabilir. bende yapmayi dusunuyorum bi ara usengeclikten vazgecersem:)
hosbuldum canim bu caya ilaveten tane karabiberde eklenirse daha etkili diye okumustum yalniz karanfil tarcin ve karanfil kabizliga neden olabiliyo bilginize kizlar
bitki caylari ise yariyo ayrica sabahlari sicak suya limon elmasirkesi ve tatlandirici koyum icersen duzenli olarak faydasi var vede suyu her yemekten once ve yemek aralarinda bolbol tuketmek lazim
benden size bikac bilgi kizlar;
sut urunleri gunde bir lt yi asmamali (sut bir bardakla kisitli ben bunu bazen bir bardak sute bir tatli kasigi yagi azaltilmis kakao ve tatlandirici ekleyerek sicak cikolata seklinde iciyorum tabiki hergun degil cunku kakao hergun yasak veya gun boyu bir iki kez sutlu kahve seklinde) light meyveli yogurtlar iki taneden fazla yenmemeli hatta kilo vermeye engel oluyosa tamamen kesilmeli
yulaf kepegi seyirde iki yemek kasigi ben bunun bir kasigini kahvaltida bir yumurta ve biraz sutle birlikte cirpip zeytinyagi damlatilmis krep tavasini peceteyle silip tamamini dokup pisiriyorum boylelikle diger hakkimi ogleden sonra kek veya tekrar krep seklinde ikinci kez tuketiyorum
yumurta sinirsiz densede sarisi iki taneden fazla tuketilmemeli beyazi dilediginiz kadar yenebilir
seyir sebze gunlerinde her ne kadar belirli sebzeler izinli olsada atiyorum oturup bir tabak fasulye yemek degil mesele tabagimizin ucte biri sebze diger kismi protein olacak sekilde yenmeli
bu arada bir yemek kasigi zeytin yagini ben hemen hergun kullaniyorum ozelikle sebze gunlerinde yemek yaparken kullaniyorum aklima gelen seyler oldukca eklerim daha hatam varsada bildirin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?