dukan diyeti yapanlar :) yeni başlayacak olanlar birbirimize yardımcı olalım :)

bende yaklaşık 2 hafta önce başladım. kilo çok fark olmasa da santim ile ölçdüğümde iki santım azalmış fazlalıklar

Bayanlar merhaba. Ben de bugun başladım da yulaf kepeği yerine yulaf unu aldım, öyle aklımda kalmış. Fişi de kaybettim. Onun yerine gecer mi?

benn beeeen :)) benim de tatlım 3 gün atak 83 seyir. bugun ayın 4 ü ve basladım. hadi bakalım sen de basla bırakmak yokk. burdan sonucları yaz tamam.

benn beeeen :)) benim de tatlım 3 gün atak 83 seyir. bugun ayın 4 ü ve basladım. hadi bakalım sen de basla bırakmak yokk. burdan sonucları yaz tamam.

Merhabalar:)) ben çok oldu dükkanı bırakalı:)) sebebimde çok para gitmesi... Herşey yağsın olacak et süt vsss... Annemden bı bidon zeytin peynir gelir yiyemez olmuştum bi tarhana çorbası içermez olmuştum.. Bi Türk yemek kültürüne çok aykırı bir diyet bence... Siz yapabilirsiniz elbette:)) ama ben az yiyerek zayıflıyorum:)) tabii daha hiç kilo vermedim bugün arkadaşımla yarışa başlamıştık:))

Arkadaslar merhaba. Ben 80-89 kg zayiflama grububuyesiyim. Yalniz size bir sorum olacak. Ben biraz pimpirikli biriyim. Birsey alacagim zaman intrnetten once arastiririm. Hatta ilaclar konusunda falan da boyleyim.

Dukan i arastirdim. Daha once ritm bozuklugu olan biri oldugum icin uzun vadede sagliga zararli bir diyet olduguna kanaat getirdim. Fakat su yulaf kepegi olayina takildim. Mesela ben yulaf kepegini aynen dukan da oldugu gibi gunde 1.5 kasik tuketsem. Sirf tok kalabilmek ve lavaboya rahat cikabilmek icin kullanmak istiyorum. Normalde dukan yapmiycam. Zaten yediklerime dikkat ediyorum ve haftada 4-5 gun gunde 1.5 saat spor yapiyorum. 2 kg vermisim 10 gunde. Ama daha tok kalmak icin normal diyetime ve sporuma ek bu kepegi tuketebilir miyim.

Simdiden tsekkurler :)

merhaba arkadaslar bende seyirin 6.günündeyim birşey sormak istiyorum dukan tozu satıyorlar internette.bunu kullanmamızın bir faydası varmı?kullanan varmı?bilgisi olanlar fikrini paylaşırsa sevinirim

mrb dukancılar ben de sizlere katılmak istiyorum mrb mrveclhao1 affına sığınarak cevap vereyim.evet yulaf kepeği tükettiğimiz için bağırsakların çalışıyor bu nedenle bence normal

merhaba arkadaşlar.Aralık ayında metobalic balance diye bir diyete başlayıp bir doktora oldukça fazla para vermiştim. Sonuc? 6 ayda 6 kilo ve açlık. Bir önceki senelerde de de 3 ayrı diyetisyene onlarca para...Ramazandan 3 hafta önce dukana başlamaya karar verdim ve3 haftada 4 kilo verdim.Ramazanda güçlendirme yapabilirsiniz diyor Dr.Dukan ben de seyirde olamam rağmen güçlendirmeye geçtim ama kilo vermem durdu tabi. Hatta belki özel dönemimin de etkisiyle yaklaşık 1 kilo fazla gösteriyorum.Dukana da 99.2 kiloyla başladım su an 96 gösteriyorum.Ocak ayında 66 olacağımı gösteriyor siteleri.İnşalllah:)20 kilo tiroid ve 22kilo hamileliğin etkisiyle bir anda cook kilo aldım.Doguma 113 kiloyla gitmiştim ama oğlum 3 yasına yaklaştı artık 30 kilo fazlamı biran önce kilolarımı verip kardeşi olsun istiyorum.Ama hamileyken de çok dikkatli bir hamilelik geçirmek kaydıyla tabi.40-42 beden kıyafet almayı o kadar özledim ki.INŞALLAH BU SEFER BASARACAGIM

Ramazanda haliyle 18 saat açlık bir de diyet zor olabiliyor haydi birbirimize destek olalım dukana uygun sahur ve iftar menülerimizi de paylaşalım:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…