dukan diyeti yapanlar :) yeni başlayacak olanlar birbirimize yardımcı olalım :)

Merhaba arkadaşlar ben 18 yasindayim 69 kiloyum kilo vermrk istiyorum dukan kitabını aldim okudum baslicam ama karar veriyorum ertesi gun baska seyler yiyorum galiba yalnız hissediyorum kendimi burayı okudum bir istek geldi icime birbirimize yardimci olalım sizin yazılarınızı okudukca vazgecmek istemiyorum yardimci olun bana daa ne oluurr (

Bu arada soruma cevap veren arkadaşa teşekkür ederim telefondan girdiğim için alıntı yapamadım yulafı ıslatıp denicem birde :) birde sürekli diyetin sağlıksız olduğunu yazan arkadaşlar var çözüm basit yapmayın yani kimse size zorla yaptırmıyo bunu gerçekten yaşayıpta yaşayanlara söylemiyorum hiç denemeden konuşan kişiler için söyledim neyi sağlıksız bu kadar anlayamadım şöyle söyleyeyim ben bu diyete başlamadan önce tek öğün yada canım isteyince yemekleri silip süpürüyodum abur cubur ve özellikle tatlı konusunda birinciydim zaten bunları yasaklaması mı sağlıksız? Neymiş sebze yasakmış Allah aşkına kim normaldede hergün sebze yer ki! Meyvede öyle yasak diye kızıyolar adam ömür boyu yasaklamadı zaten ayrıca ben meyve sevmem yemem bile canım çok isterse bi tane belki yani ben bugüne kadar meyve yemedim pek ve yaşıyorun demekki yemezsek ölmeyiz arkadaşlar merak etmeyin. Gelelim protein konusuna neymiş sağlıksızmış yoğurdun sütün balığın neyi sağlıksız? Normalde yemiyomusunuz? Bi tek yağsız olsun demiş buda gayet mantıklı vücudumuzdaki yağ yeterli zaten aynaya bi bakın neden yağın yasak olduğunu anlayacaksınız zaten. Burda ben bu diyet çok sağlıklı herkes yapsın bilmem ne demiyorum sadece kitap bize yediklerimizi bilimsel araştırmayla birlikte yararlarını anlatmış madem öyle karalayanlarda bilimsel veri kullansın.ve şunu söyleyemeden geçemicem ben hastane diyetisyeninede gittim denemediğim bişey kalmamıştı son çare olarak tekrar gittim elinde sıradan çoğaltılmış bir kağıt elime verdi bundan şu kadar şundan bu kadar ye kısıtlamalar bilmem ne ve 1ayda 1 kilo verdim tüm diyetisyenler için konuşmuyorum ama gerçek ortada kitapta hayatınızda hiç görmediğiniz şeyler yok bildik yemekler sağlığınıza dikkat ederek uygulayın bunlar tamamen benim fikrim paylaşmak istedim :) bizim ülkemizde meyve veren ağacı taşlarlar arkadaşlar kendiniz araştırın doktorunuza sorun sonra karar verin.

Bende 19 yaşındayım 69 la başladım şuan 66 yım 1 hafta oldu birlikte devam edebiliriz tatlım :) ben seyir evresindeyim şuan.

ben de artı bu diyetteyim yarın inş ilk günüm. ama ben emzirdiğim için güçlendirmeden başlıyacağım. 3 günde bir ölçümleri yazarım ama sizde yazın ki bir birimizi motive edelim. ok? hadi hepimize kolay gelsin

Bu diyeti daha önce yaptım çokta güzel kilo verirken bazı sebeplerden bıraktım.7-01-2014 tarihinde 2 gün atak yaparak başladım.
Başlangıç kilom.73.200
Dün 69,600 düm.bu sabah nedense 70 200 düm.
Neden olduğunu bilmiyorum.Çok takmadım kafama bugün gayet inançlı devam ediyorum.
Eğer benide aranıza alırsanız yol arkadaşı olmak isterim.

Hepimiz bunun icin uğraşıyoruz birbirimize destek olalım

Slm kizlarr hosgeldinizz ilk sayfalara bakarsaniz ben cok yazdim sayfada kimse kalmadi tekk kaldim yilbasinda bozdum diyeti ve tekrar basladim kimse yazmiyordu buraya uzun zamandir girmiyodum sizi gördüm cok sevindim hep beraber yapariz insallah sabir!!!!!

ben de bugün gidip kitabı alıcam kızlar :) 60 kiloyum amacım 53 olmak inşallah hep beraber güzel bir süreç geçiriyor oluruz:)

Kizlar selam
Bende bugun basliyorum da bikac sorum var
Kepek ekmegi , havuc, yiyebiliyormuyuz ?
Tavugun her tur parcasi yeniyormu ? Sonucta but u yagli oluyor :))
:26:

slm kizlar

ben bir hafta oldu dukan diyetine basliyali, zaman zaman foruma girip burdan baya bi bilgi edindim tskler paylasimda bulunanlara.
Ilk iki gun atak yaptim iki gun yaptim cunku baslamadan once dukan testini yaptim, 2 gun atak onerisinde bulundu. Simdi seyirdeyim ama sezbe agirligi vermedim daha daha cok protein besleniyorum, 67+ idi kilom sabah ac karinla.Sabah 64.600kg idi bakalimyarin sabah kac cikacam tahminimce 300 gr gide genelde o civarda oluyor, seyire asagi yukari 4 hafta devam edmeliyim yani teste gore:) bi haftasi gecti. Bazen cok acikiyom, o zaman bi bardak sut iciyorum, ama dikkat etmeniz gereken sey diyete baslamadan once mutlaka bir alisveris yapmaniz gerek. Ben yagsiz yogurt sut bide yulaf kepegi aldim, sabahlari bi bardak sut iciyorum iki haslanmis yumurta oglen bazen yulaf kepegi yogurt karistiriyom bazen de degistiriyom yerlerini mesela bugun oglen yagsiz et yedim yanina bruksel lahanasi da hasladim ama bi kac lokmadan sonra doyuyorsunuz. Aslinda tum gun karnim ac ama bu kadar ac kalmisken hic bozmaya niyetim yok alt ustu uc hafta kaldi:) Sagliksiz bulmuyorum gun icerisinde protein aliyoruz ztn bi sure sonra karbonhidrat meyve vs vs eklenecek kilolu kalmak sanki cok mu saglikli, ayrica seker tuz biraktim bazen licht icecek iciom, mm baska suan bu kadar sizinle paylasacam sadece azimli olun arkadalar aclik hissi o duygu sadece 20 dk eger o zamani atlatirsniz gerisi kolay, ha bu ara su iciom cok buda onemli.

Ben 2013e girerken karar verip Dukanin kitabini aldim. bir yere kadar okudum ve testi yapip diyete basladim. yaklasik 60 gun devam edebildim. Ve vermistim. Verdikten sonra uzun bir sure de verdigim kiloyu korudum ama sonra yaz geldi dugun dernek tatli derken buyusu bozuldu. Diyet diyip de kotu bir anim yok Dukanla.... Ben de bu pazartesi baslamayi dusunuyorum. Baslamak icin ertelememek lazim. Cunku Dukan yemeyi kisitlamiyor yenecekleri kisitliyor. Diyette bile olsaniz bir lokantaya gittiginizde kimse sizi izgara et siparisi vermemek icin zorlamiyor. Her yerde uygulanabilecek bir diyet bence

arkadaşlar dukan seyir evresinin ilk 5 gününü devirdim.5 gün atak yaptım. ardından 5 gün ps şimdi de sp kısmındayım.2.haftam dolmadan 3 kg gitti.ki arada 3 kez kaçamaklarım da oldu.68 kg'dan 65 kg'ya düştüm. bu arada adet dönemi de geçirdim. zor bir süreçti ama insan alışıyor. istediğin kadar yediğin için aç kalmıyorsun. kilolarda yavaş yavaş gidiyor. 50 kg olana kadar devam edeceğim. herkese kolay gelsin.

ben de bugün gidip kitabı alıcam kızlar :) 60 kiloyum amacım 53 olmak inşallah hep beraber güzel bir süreç geçiriyor oluruz:)

Ben gecen yaz yaklask 20 gun kadar yapabildim 67 kiloydum 63-62 ye inebildim sonra dayanamayp bozdm. Cok zorlandigim noktada Arada form biskuvisi atstrdm. Cok su ve yesil cay ictm. Diyeti biraktigimdan beri cok fazla fastfood ve aburcubur yememe ragmen hic kilo almadim. Pazartesi alisverisimi yapip sali gunu baslicam yine. Suan 60-61 kiloyum hedefim 55-56. Benim alt bolgem gayet zayif 25-26 beden kot giyiyorum fakat bel ve gobek bolgem sorunlu. Insallah verecegim kilolar alttan degil ustten gider. Gunluk ogun listelerimizi paylasip tariflerle birbirimize motivasyon olacagimizi umit ediyorum. Destege ihtiyacim var. Cevremdeki herkez amaan senin neyin varki bosver kilon yok dedikleri icin desteksizlikten ikinci ve son dukan sansimi bosa harcamak istemiyorum.

Kızlar kitaba para vermeyin netten indirin olmadı bana mesaj atın ben size yollarım!

Benim 3 günü bitti şükürler olsun. Tek sorun yulaf kepegini yemek.. Sütle en iyisi yoğurtla hic yiyemiyorum. Midem kalkiyo yoğurtla karistirdigimda. Basladigimda 80 kilodum şuan 77.200 um bu çok iyi arkadaşlar.. İnş boyle gider :)) ayrıca BN nerden hesaplicam bulamadim hepsi ingilizce..

kızlar selam bende 182 cm boyundayım 100 kilodan 78'e indim tam 6 ayımı aldı ama bu aralar artık dişimi sıkıyorum incelmeye devam ediyorum. 38 beden benim için kafi bunun için en az 70 altına düşmem lazım. ben akşamları mümkünse hiç yemiyorum veya çok az hafif şeyler yiyorum. makarna pilav ve beyaz ekmek kesinlikle hayatımda yer almıyor artık. kepek ekmeğinide yersem sabahları tost olarak yiyorum. hepinize kolay gelsin yaza kadar incecik olalım inşallah.

geçen sene dukan yaptığımda 18 kilo vermiştim yaklaşık 2 ay gibi bir zamanımı almıştı. sonra devam edememem sonucunda fazlasıyla kilo aldım.yaza düğünüm var kızlar acil kilo vermem lazım dukana tekrar başlasam diyorum ama atak evresini 4-5 defa denedim her seferinde güzel de kilo verdim ama kitapta bu diyetin defalarca yapılamayacağı yazıyor sizce bu denemelerin bir zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…