Merhaba arkadaşlar ben 18 yasindayim 69 kiloyum kilo vermrk istiyorum dukan kitabını aldim okudum baslicam ama karar veriyorum ertesi gun baska seyler yiyorum galiba yalnız hissediyorum kendimi burayı okudum bir istek geldi icime birbirimize yardimci olalım sizin yazılarınızı okudukca vazgecmek istemiyorum yardimci olun bana daa ne oluurr(
Bende 19 yaşındayım 69 la başladım şuan 66 yım 1 hafta oldu birlikte devam edebiliriz tatlım :) ben seyir evresindeyim şuan.
Bende 19 yaşındayım 69 la başladım şuan 66 yım 1 hafta oldu birlikte devam edebiliriz tatlım :) ben seyir evresindeyim şuan.
ben de artı bu diyetteyim yarın inş ilk günüm. ama ben emzirdiğim için güçlendirmeden başlıyacağım. 3 günde bir ölçümleri yazarım ama sizde yazın ki bir birimizi motive edelim. ok? hadi hepimize kolay gelsin
Bu diyeti daha önce yaptım çokta güzel kilo verirken bazı sebeplerden bıraktım.7-01-2014 tarihinde 2 gün atak yaparak başladım.
Başlangıç kilom.73.200
Dün 69,600 düm.bu sabah nedense 70 200 düm.
Neden olduğunu bilmiyorum.Çok takmadım kafama bugün gayet inançlı devam ediyorum.
Eğer benide aranıza alırsanız yol arkadaşı olmak isterim.
Slm kizlarr hosgeldinizz ilk sayfalara bakarsaniz ben cok yazdim sayfada kimse kalmadi tekk kaldim yilbasinda bozdum diyeti ve tekrar basladim kimse yazmiyordu buraya uzun zamandir girmiyodum sizi gördüm cok sevindim hep beraber yapariz insallah sabir!!!!!
ben de bugün gidip kitabı alıcam kızlar :) 60 kiloyum amacım 53 olmak inşallah hep beraber güzel bir süreç geçiriyor oluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?