Slm cadi 94 hosgeldin aramiza hadi sana sabir ve kolaylik diliyorum yulaf heryerde yok farkli bide genelde internetten ismarliyolar ben almanyada cok kolay buludum türkiyedemisin???
Merhabalar. Bende dukan diyeti yapmak istiyorum. Fakat bir türlü beceremiyorum.
Meraba arkadaslar bende bugun dukana basladim calistigim icin zorluyor biraz ama kararliyim destek olalim birbirimize 5 gun atak yapicam ama seyir nekadar bilmiyorum
Allah yardimci olsun....ins basarirsin. Bende seyir evresindeyim 13 kilo verdim daha 7kilo vercem sabir kizlar
Allah yardimci olsun....ins basarirsin. Bende seyir evresindeyim 13 kilo verdim daha 7kilo vercem sabir kizlar
Bide meyve yiye bilirmiyim
Bide meyve yiye bilirmiyim
Canim meyve yok istedigin kilona gelene kadar sadece aralarda herögün yememek sartiylq havuc atistirabilirsin!!! Internetten oku dukani yada kitabini al bence bilgilenirsin yalnis yapma sonra kilonun 2 katini alirsin aman!!! Kitap süper!!!!
Slm eminebengisu!! Masallah iyi vermissin ya seyirin kacinci haftasindasin!! Evreyi 1/1 mi yapiyosun ?? Ben bu evrenin 3. haftasindayim atakla beraber 5 kilo verdim( takildi öyle spor yapiyorum sadece suyu icemiyorum bide hastalanmistim bu aralar rahatsizdim biraz bozmak zorunda kaldim mesela corba falan mini mini kacamaklar morelim bozuk seni okuyunca morel geldi bu sayfada yalniz takiliyodum suan doldu cok sükür:)) cevabini bekliyorum güzelim!!!!
Slm canim õgretmensin galiba!! Güzel meslegin var :))calisinca anne olunca spor zor haklisin benim vucudum durakliyo yavas gidiyo atak yapinca gidiyomu? Kac gün mesela atak yapiyosun ben 1/1 yapiyorum sıkılmayım diye senin kadar dùşeyim yeter bana:)) et yemekten gına geldi degişik tarifler bende uyguluyorum bu iş sabır isi
Kilo verme durunca 5gun atak yapiyom gidiyo canim benim pes etme...
bende başalayalı 2 hafta oldu 69.8 kilyla başladm şimdi 65.7 ym hedfm 52 fln olmak inş. şimdi dukan diyetn yannda dez pack kullanmaya başlıycm siparişi verdm gelir gelmz size işe yarıyp yaramdğnıyazıcam :) inş. yarar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?