dukan diyeti yapanlar :) yeni başlayacak olanlar birbirimize yardımcı olalım :)

Slm emine seyirin kacinci haftadindasin cok güzel vermissin ben 3.haftadayim seyirin atakla beraber 5 kilo verdim cok yavas gidiyo arada mini kacirmalardan olabilirmi bide suyu az iciyorum takildi kilo hep ayni anlamadim yaa(

Meraba arkadaslar bende bugun dukana basladim calistigim icin zorluyor biraz ama kararliyim destek olalim birbirimize 5 gun atak yapicam ama seyir nekadar bilmiyorum

Slm neffset!!! güzelim dukani kafana göre yapma internette dukan sayfasindan cetveli doldur kilonu boyunu o sana seyirin kac hafta oldugunu verir sabir versin rabbim sanada:))

Allah yardimci olsun....ins basarirsin. Bende seyir evresindeyim 13 kilo verdim daha 7kilo vercem sabir kizlar

Slm eminebengisu!! Masallah iyi vermissin ya seyirin kacinci haftasindasin!! Evreyi 1/1 mi yapiyosun ?? Ben bu evrenin 3. haftasindayim atakla beraber 5 kilo verdim ( takildi öyle spor yapiyorum sadece suyu icemiyorum bide hastalanmistim bu aralar rahatsizdim biraz bozmak zorunda kaldim mesela corba falan mini mini kacamaklar morelim bozuk seni okuyunca morel geldi bu sayfada yalniz takiliyodum suan doldu cok sükür:)) cevabini bekliyorum güzelim!!!!

Allah yardimci olsun....ins basarirsin. Bende seyir evresindeyim 13 kilo verdim daha 7kilo vercem sabir kizlar

Slm eminebengisu!! Masallah iyi vermissin ya seyirin kacinci haftasindasin!! Evreyi 1/1 mi yapiyosun ?? Ben bu evrenin 3. haftasindayim atakla beraber 5 kilo verdim ( takildi öyle spor yapiyorum sadece suyu icemiyorum bide hastalanmistim bu aralar rahatsizdim biraz bozmak zorunda kaldim mesela corba falan mini mini kacamaklar morelim bozuk seni okuyunca morel geldi bu sayfada yalniz takiliyodum suan doldu cok sükür:)) cevabini bekliyorum güzelim!!!!

Canim meyve yok istedigin kilona gelene kadar sadece aralarda herögün yememek sartiylq havuc atistirabilirsin!!! Internetten oku dukani yada kitabini al bence bilgilenirsin yalnis yapma sonra kilonun 2 katini alirsin aman!!! Kitap süper!!!!

Kitabi indirdim okudum canim super insallah hepsine uymaya calisacagm :)

Gunaydinnn....seyiin kacinci haftasindayim inan bilmiyom takilmiyim.23eylulde 80kilo olmistum san 66 kiloyum birakmayi dusunmuyorum kacamak yaomadim ama light puding dun yedim vallahi biraz yoruldum ayni seyleri yemek sikici. Bu yuzden degisik tarifler yapmak gerekiyo. 5/5 yapiyorum seyiri. Kilo zorlasinca atak yapiyorum gidiyo. Spor cok yok hayatimda okul cocuk derken olmuyo guzelim

Slm canim õgretmensin galiba!! Güzel meslegin var :))calisinca anne olunca spor zor haklisin benim vucudum durakliyo yavas gidiyo atak yapinca gidiyomu? Kac gün mesela atak yapiyosun ben 1/1 yapiyorum sıkılmayım diye senin kadar dùşeyim yeter bana:)) et yemekten gına geldi degişik tarifler bende uyguluyorum bu iş sabır isi

Evet ogretmwnim ben 5\5 yapiyorum anca benim kiloar fazlaydi suan obez deilim canim sukur. Spor yapmiyorum.degiaik tarifler var dene sikildikca farkli tarifler dene arkadim.pes etme ama.....

Kilo verme durunca 5gun atak yapiyom gidiyo canim benim pes etme...

bende başalayalı 2 hafta oldu 69.8 kilyla başladm şimdi 65.7 ym hedfm 52 fln olmak inş. şimdi dukan diyetn yannda dez pack kullanmaya başlıycm siparişi verdm gelir gelmz size işe yarıyp yaramdğnıyazıcam :) inş. yarar ama

Hosgeldin aramiza!!!!!tebrikler güzelim iyi kilo vermissin masallah 2 haftada!!!neden dez pack kullanicaksinki dukan yeterli bence okadar kilonda yokmus

mrb benim atakta 4 günüm bitti teste 3 gün diyor ama ben sağlamcı olduğum için 6 gün yapıcam kiloda değişikli olmadı fazla 1.5 kilo ama umutluyum 62.5 kilo olmam gerekiyormuş şubat 22 son tarih herkese başarılar 1/1 devam edicem kilo verme durduğunda 5/5 düşünüyorum allah yardımcımız olsun inşaallah

Herkes benim gibi birakti galiba yilbasi tatili beni öldürdü yaaa (( pazartesi 1 hafta proteinle baslicam insallah resmen sistim sanki morelim sifir kudurmus gibi yedim yaaaaa sinir kimse yokmu bana katilan

Slm arkadaslar, bende yarin basliyorum dukan diyetine.. Ama pek cozemedim olayi söylemesi ayip bu atak evresinde o listedeki herseyden yiyebiliyormuyum yoksa sadece 1 isini secip onlami bütün günü tamamliyorum? Birde bu dukan ekmegini ögunlerimle yiyebilirmiyim? Cok tskler simdiden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…