- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kızlar ben bu diyeti yapmıstım 2 ay sürmüstü ama daha sonra tekrar eski kiloma geri döndüm
bir kere bu diyet 2 ay asla sürmez bu tamamen senin hatan...
diyeti 20 gündür uyguluyorum ve önümde daha uzuncada bir yol var zaten...
Mehmet Öz ve Ender Saraç gibi dünya çapında başarıları olan 2 doktor bu diyete destek verirken diğer doktorların vermemesini tamamen ticari olarak görüyorum.
kişiye özel beslenme hazırlanmalı diyen sayın doktorunda diyet listesini gördüm ben 6 öğün dolu dolu yemek yemek ve sonuç mu 15 günde +1500kg.
sonra da dedikleri belli sen diyeti uygulamamışsındır:)
protein kası eritir diye bir şey söylemiş ve bence talihsizce bir açıklama olmuş:) çok güldüm yazıyı okurken.
biraz araştırılırsa aslında protein tüketmemenin kasları eriteceğini ve kemik erimesi hastalığına kadar gideceğini görebilirsiniz.
+yediklerimiz gayet doğal şeyler süt, yumurta, yoğurt, et,tavuk,balık ve sebzeler.
ve bir diğer hatada bunların sınırsız olduğu kanısı....
bunların hepsinin diyette bir sınırı var örneğin günde 2 yumurta, 500 ml süt ürünleri vs.
bizim ülkede güzel olan herşeyi karalamak moda zaten ben onun için güldüm geçtim:)
böyşe 2-3 yetme diyetisyende böyle açıklamalar yapmıştı yine gülmüştüm:)
kitabı okumadan diyete başlarsan ve tam olarak diyeti bitirmezsen kilo alınacağını zaten dukanda açıklamış.
bu bir diyet değil aslında yaşam tarzı olmalı diye düşünüp başladım ben.
bu sayın doktorların açıklama yaptıkları 3 beyaz bu diyette yok zaten; tuz,şeker,un... bunun yanında yağda...
neden zararlı olsun kii?
son olaraktan kan değerlerimi kontrollü bir şekilde diyete devam ediyorum ve sonuçlarım harika
Ben diyete başlayalı 7 gün oldu,2 kilo gitti,yazılanları okuyunca kaygılanmıştım ama senle rahatladım, ben de senin gibi kararlıyım, zararlı olduğunu da düşünmüyorum. 76 kilo ile başladım ve şimdi 74 kiloyum, başlangıç için çok iyi:)bir kere bu diyet 2 ay asla sürmez bu tamamen senin hatan...
diyeti 20 gündür uyguluyorum ve önümde daha uzuncada bir yol var zaten...
Mehmet Öz ve Ender Saraç gibi dünya çapında başarıları olan 2 doktor bu diyete destek verirken diğer doktorların vermemesini tamamen ticari olarak görüyorum.
kişiye özel beslenme hazırlanmalı diyen sayın doktorunda diyet listesini gördüm ben 6 öğün dolu dolu yemek yemek ve sonuç mu 15 günde +1500kg.
sonra da dedikleri belli sen diyeti uygulamamışsındır:)
protein kası eritir diye bir şey söylemiş ve bence talihsizce bir açıklama olmuş:) çok güldüm yazıyı okurken.
biraz araştırılırsa aslında protein tüketmemenin kasları eriteceğini ve kemik erimesi hastalığına kadar gideceğini görebilirsiniz.
+yediklerimiz gayet doğal şeyler süt, yumurta, yoğurt, et,tavuk,balık ve sebzeler.
ve bir diğer hatada bunların sınırsız olduğu kanısı....
bunların hepsinin diyette bir sınırı var örneğin günde 2 yumurta, 500 ml süt ürünleri vs.
bizim ülkede güzel olan herşeyi karalamak moda zaten ben onun için güldüm geçtim:)
böyşe 2-3 yetme diyetisyende böyle açıklamalar yapmıştı yine gülmüştüm:)
kitabı okumadan diyete başlarsan ve tam olarak diyeti bitirmezsen kilo alınacağını zaten dukanda açıklamış.
bu bir diyet değil aslında yaşam tarzı olmalı diye düşünüp başladım ben.
bu sayın doktorların açıklama yaptıkları 3 beyaz bu diyette yok zaten; tuz,şeker,un... bunun yanında yağda...
neden zararlı olsun kii?
son olaraktan kan değerlerimi kontrollü bir şekilde diyete devam ediyorum ve sonuçlarım harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?