- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Claramichy
-
Keske oyle olsa. Verdigim kilolalarda geldi resmenvücudunuz ödem tutmuştur belki nence bozmayın diyetinizi
Keske oyle olsa. Verdigim kilolalarda geldi resmen
Evet daha tok tutuyor. Yogurtla guzel ama sutle tavsiye etmem. Karbonhidrat atimina yardimci. Ayrica yagsiz omlet icin de kullanabilirsiniz. Gunde 2 yemek kasigi sadece :)Arkadaşım bisey soracağım dukan yapmiyorum ama diyet beslenmeye çalışıyorum a101 de yulaf kepegi gördüm sen dukan yaptığına göre muhakkak kullanıyorsdur
Nasıl tok tutuyor mu cidden ?
Öğlenleri yogurt ile tüketmeyi düşünüyorum da
Orda da butun herseye baktim. Benim atak suresinde de bi sikintim olmadi. Sorun su ki ne diyet yapsam ilk veriyor gibi oluyorum sonra bakiyorum ki almisim bile.kardeşm yapmaya kalktı bi ara, daha atakta ağzı yüzü yara oldu, yağ kısıtlaması en büyük eksisi bence, ve bence verdiği vaadleride yerine getirmesi imkansız bir diyet, bence karatay daha sağlıklı, ya da taş devri diyeti. bence unu şekeri kesip iki öğün beslenmeye geçsen bile daha faydalı yani, az sık beslenme, ara öğün yapmanın aslında zararlı olduğu, hormonları bozduğu yıllar önce anlaşıldı.
intermittent fasting var bi de ben haftada bir kaç gün yapıyorum, kilo sorunum yok ta kilomu korumak için
bi de bizim sitedeki dukan bölümüne sordun mu, belki onlarında bi fikri olabilir derdin konusunda
Dukanda sadece yulaf kepegi paket. Diger hersey organik protein. Yumurta yogurt sut tavuk balik gibi. Karatayi da yaptim tas devrini de. Hic bir diyetten sonuc alamiyorum ben problemim bu.Dukanı araştırmıştım biraz bana sağlıklı kilo verilebilirmiş gibi gelmedi zira pakete giren hazır gıdalar ne kadar sağlıklı olabilir ki.
Uzun zamandır Karatay tarzı besleniyorum,aç kalmayarak 2 öğün beslenerek gayet güzel kilo verdim,insülin direncine rağmen hemde.
Spor yapamadim son 1.5 aydır ona rağmen vermeye devam ettim.
Benim için yaşam biçimi oldu bu beslenme.
Kan değerlerinize baktırdinız mı?Dukanda sadece yulaf kepegi paket. Diger hersey organik protein. Yumurta yogurt sut tavuk balik gibi. Karatayi da yaptim tas devrini de. Hic bir diyetten sonuc alamiyorum ben problemim bu.
tartınızın arızalanma ihtimali?Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
bir kaç ihtimalden bahsedeyimKeske oyle olsa. Verdigim kilolalarda geldi resmen
Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
Diyetisyene gitmeden once tahlil yaptirmistim 6 ay once bir problem yoktu. Ama ben kendimi bildigimden beri durum boyleKan değerlerinize baktırdinız mı?
Bende uzun zaman kilo veremedim,aç kaldim,spor yaptım ,şok diyetler bile denedim ama olmadi,hatta yoğun baş ağrıları,açlık/tatlı krizleri yaşadığım için Norolojiye gitmiştim (baş ağrısı sebebiyle) tüm kan ve troit değerlerime bakıldı sonuç insülin direnci ve sınırda yavaş çalışan tiroit bezleri sebebiyle veremiyormuşum. Beslenme şeklimi değiştirince,insülin direnci için ilaç kullanmaya başlayınca gayet metabolizmam hızlandı ve sonuç almaya başladim. Aile hekimi dahi yapabilir bu tahlilleri bu arada,gidip durumu anlatın,kilo veremediğinizide söyleyin,yaptırın tahlillerinizi derim zira mümkün değil sebep yokken spor ve diyetle kilo verememek,muhakkak altında yatan başka sebepler vardır.
Kabizligim da yok yesil cay ve kiraz aapi cayi tuketiyorum. Kitabini da okudum eksik bisey yapmak istemedimDukan diyeti basit gibi görünsede aslında zor bir diyet.
Kitabını okudun mu bilmiyorum ama inceliklere dikkat etmek lazım.
Yulaf kepeğini iyi kullanmak gerekiyor.
Sürekli et süt ve türevleri ağır gelebilir.
Kabız olabilir misin?
Ve hafif spor şart.
En güzeli Leslie sansone.
Atakta sabah 1 haslanmis yumurta 1 bardak sut oglen yulaf kepekli yogurt aksam da izgara balik veya yagsiz et tukettim. Bazi sabahlar sut yerine peynir yedim. Hepsi yagsiz urunlerdi. Seyirde yine sabah yumurta oglen haslanmis sebze veya tavuk yanina ayran aksamlari yulaf kepekli yogurt yedim genel olarakbir kaç ihtimalden bahsedeyim
birincisi diyeti yanlış yapıyorsunuz?(bunun için atakta neler yediniz seyirde neler yiyorsunuz bir yazın yardımcı olayım)
zira ben saf dukan değil dukanı baz alarak yaptığım diyette bile 15 kilo verdim..(doğumdan sonra aldım şimdi yine başlayacağım)
veyahut gıda intoleransı testi yaptırın yulaf kepeğine veyahut proteine intoleransınız olabilir..yediğiniz yiyecekleri doğru tüketmediğinizi ve çok hızlı sonuçlar beklediğinizi düşünüyorum ki diyetin en büyük handikapıdır.
Merhaba hanimlar, 12 gundur dukan diyeti yapiyorum. Herseyine harfiyen uydum. Yulaf kepegi proteini falan. 5.gun tartildim 4 kilo vermisim. Mukemmel moral oldu. 66 kiloydum basladigimda. Simdi herkes zayiflamissin falan dedi. Az once tartildim 67 kiloyum. Ac kaldigima mi yanayim kilo veremedigime mi? Diyetisyene de gittim bi sorunum da yok ama deli oldum resmen. Nasl kurtulucam bu kilolardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?