Dukan yapip kilo aldim

Spor yapıyor musunuz? Kilo veremiyorum diye bişey yok. Muhakkak kilo vermeyi engelleyen bir sorun vardır keşfedemediğiniz.
Tahlil de yaptirdim diyeyisyene de gittim spor da yaptim ekmek seker herseyden de uzak durdum ama yok her seferinde ayni. 5 yildir hep kiloluyum.

Belim gobegim inceldi ama tarti moral bozucu. Bosuna mi o yulaf kepegini yedim diye dusunuyor insan.
Daha dur bismillahhh sen zaten neyin zararli oldugunu biliyosun.
Bunlardan uzak duran herkes kg verir bunun biseye bagli kalmakla alakasi yok.
Makarna pilav vsvs seker bunlari hayatimizdan cikardigimizda spor destekli cok guzel kg verilir.

Tahlil de yaptirdim diyeyisyene de gittim spor da yaptim ekmek seker herseyden de uzak durdum ama yok her seferinde ayni. 5 yildir hep kiloluyum.

Vücudunuz size karşı isyan başlatmadıysa şu şartlarda kilo vermeniz gerekir. Muhakkak bir sebebi vardır kilo verememenizin. Bir insan hem diyet hem spor yapıp hormonları kan değerleri de normalse kilo verir. Ama bu şartlardan biri eksik ya da yanlışsa veremez.

Daha dur bismillahhh sen zaten neyin zararli oldugunu biliyosun.
Bunlardan uzak duran herkes kg verir bunun biseye bagli kalmakla alakasi yok.
Makarna pilav vsvs seker bunlari hayatimizdan cikardigimizda spor destekli cok guzel kg verilir.
Aylarca yemedim daha once. Dusunun en son care lahana corbasi diyeti yapmistim. Baktim yine kilo aldim.

Gercekten ben de oyle dusunuyorum nerde yanlis diye ama bulamiyorum.

Aylarca yemedim daha once. Dusunun en son care lahana corbasi diyeti yapmistim. Baktim yine kilo aldim.
Onlara itibar etmiyorm herkesin vucud tepkisi farkli.. ac kalip geri alanida biliyorum. Ama ben bu sekilde beslendim iki ay kadar ara verdm ve hc kg almadm abarttigim halde. Simdi kaldigim yerden devam ediyorum

Süt ürünlerini yağsız ve en fazla 1 lt tüketmeniz gerekiyor. Yani süt yoğurt peynir . Bazı gıdalar duraklama yapar siz hangisinin yaptığını bulmalısınız. En az 3 litre su içmelisiniz.atak yaptınız mı vs. Kilo almanız mümkün değil. Hata yapmış olabilirsiniz bence biyerde. Her vucut farklıdır.komşum haşlanmış sebze yiyerek 20 kilo verdi.bende aslaa işe yaramadı kilo aldım. Size en uyan yöntemi bulmalısınız.

Atak donemini 6 gun yaptim hatta. Hersey yagsizdi. Tukettiklerim 2 bardagi gecmedi hic. Cok uzgunum.

Adet doneminde, öncesinde ve sonrasında kilo fazla görünüyor. Dun diyetisyen de aynısını dedi anneme. Adet dönemi civarı tartilma diye.

Atak donemini 6 gun yaptim hatta. Hersey yagsizdi. Tukettiklerim 2 bardagi gecmedi hic. Cok uzgunum.
Her kişinin metabolizması farklı.ben de üzüldüm çünkü sadece yağdan veriyor dukan da ve çok inceltiyor. Neyse canım sıkmayın canınızı bünyenize daha uyumlu bir yol bulabilirsiniz.kolay gelsin

Ayrica ac karnına tartildin degil mi ? Gercek kilon o. Aksam 2 3 kilo bile farkeder. Sabah ac karnına, wcden sonra, az ve sabit kıyafetle tartilmak lazim. Bunlarin hepsi tamam diyosan ödem yapabilecek şeyler tüketmissindir belki ya da suyu az mı ictin ki

Suyu 2 litre kadar icebiliyorum daha fazlasini midem almiyor cunku. Acken tartildim evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…