• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dükkanda kayınpederimle oturmaktan sıkıldım !!!

eflatunseker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
638
628
123
arkadaşlar burası da olmasa herhalde içime atmaktan herşeyi patlardım.benim derdim şu 2,5 sene oldu mersine evleneli ve eşimin dusakabin dükkanı var kayınpederim emekli sürekli dükkanda bende oradayım çalışmıyorum eşime iş beğendiremiyorum.kayınpederimden bıktım sürekli sigara içiyor heryer sigara kokuyor sürekli arkadaşları geliyor gürültü ses ben istiyorum ki ya o dursun dükkanda yada ben ikimiz aynı anda durmayalım adama diyoruz emeklisin git gez yook anam yook gitmiyor biryere bu gidişle ben gidicem sanırım :(((((((((((((

siz gitmek zorunda mısınız ki devam lı mı çalışıyorsunuz? anlaşma yapın mesela haftanın belli günleri siz belli günleri o dursun dükkanda eşinize söyledinizmi bu durumdan rahatsız olduğunuzu

o geliyorsa siz gıtmeyın siz gezin tozun

durduğundada bi işte yapmaz ama adama gıt denemzki

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

valla cnm koca adama sen git demek olmaz bi zorunluluğun yoksa sen gitmeyeceksin evinde misss gibi oturacaksın ...komsularınla tanış mesela ..... emekli adam evde oturcak deil ya bu yaştan sonra gezecek tozacak arkadaşlarıyla keyfi muhabbetin tadını çıkaracak nerede olacağına da ancao karar verir .....

Sen neden dükkandasın ki :)
Bırak madem öyle kayınpederin baksın dükkana.

Sen neden dükkandasın ki :)
Bırak madem öyle kayınpederin baksın dükkana.

canlarım toplu cevap vereyim dedim sorularınıza ben neden dükkandayım çünkü ne bilgisayardan ne pos cihazından ne yazıcıdan nede faxtan hiçbirinden anlamıyor kayınpederim 1 afta ailemin yanına gittim geldim dükkan karmakarışıktı tahmin edin yani o yüzden maalesef gitmek zorundayım :((
ayrıca oturduğum apartmanda komşuluktan yana yüzüm gülmedi iyi insanlar yok malesef

ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin :34: demisler....

esinle konus babasiyla konussun ya da gitme bir kac hafta dukkan iyice karissin..karissinki esininde akli basina gelsin... :34:

Şimdi oğlunun dükkanı kayınpederine git gelme diyemezsin eşine de söyletemezsin alınganlık ve tatsızlık olur eşinle konuşabilirsin rahatsız olduğunu belki güzel bir dille uyarabilirsin ama eşine söyle yani baban gitmiyorsa ben rahatsız oluyorum eleman al dükkana işlerden anlayan ben gideyim de eleman alsınlar. Dışarıda çalışmanı istemiyor ama kendin dükkanında çalıştırıyor ee oraya da bir sürü insan geliyor eğer eşiniz sürekli dükkandaysa siz öğretin ona işleri. Dükkana gittiğiniz için komşuları pek tanımıyorsunuzdur kaynaşırsınız belki evde olunca orada rahatsızlık duymaktan daha iyidir evde olmak.

Şimdi oğlunun dükkanı kayınpederine git gelme diyemezsin eşine de söyletemezsin alınganlık ve tatsızlık olur eşinle konuşabilirsin rahatsız olduğunu belki güzel bir dille uyarabilirsin ama eşine söyle yani baban gitmiyorsa ben rahatsız oluyorum eleman al dükkana işlerden anlayan ben gideyim de eleman alsınlar. Dışarıda çalışmanı istemiyor ama kendin dükkanında çalıştırıyor ee oraya da bir sürü insan geliyor eğer eşiniz sürekli dükkandaysa siz öğretin ona işleri. Dükkana gittiğiniz için komşuları pek tanımıyorsunuzdur kaynaşırsınız belki evde olunca orada rahatsızlık duymaktan daha iyidir evde olmak.
canım eşim hep dışarıda montajda sabah bi gider gece 10-11 bazen 1de gelir eve ben acar kapatırım dükkanı maleseff
evde otursam zaten bi gün bi komsuya bi gün diğerine giderim vakit geçer en iyisi esimle konuşmak sanırım

Back
X