dul biriyle evlenmek?

oooo adam 180 derece dönmüş

o evlenmek ıstedı ben ıstemedım çünkü tereddütlerim vardı o da kendısını oyaladığımı düşündü iş uzadı

Anladım. O zaman şöyle diyim, zor bir ilişki. Anladığım kadarı ile yaş farkı var, ve 18 yaşında bir çocuk var. Etrafatan bir sürü gereksiz şey duyacaksınız. Ve evlilik fikrinizin arkasında dağ gibi durmanız gerekir. Duramıyorsanız zorlanırsınız. Durmanız gerekiyor diyemem. Çünkü zor bir durum, zor bir ilişki. Eğer yeterince güçlü hissetmiyorsanız bence daha fazla üzmeyin üzülmeyin. Ben şahsen o kadar yaş farkına ve çocuk olmasına adapte olamayabilirdim.

bilmiyorum işte ... kafalasa bu kadar sene bekler mıydı?

çocuğu küçük değil ama ya 18 yaşında ve artık daha az görüşüyorlar. ve evlenir evlenmez yenıden çocuk sahıbı olmak ıstıyor 3 ay içinde

Çocuklu biriyle evlenmek ağır sorumluluk
Yaşının 18 olması bir şeyi değiştirmez her zaman görevleri olacak
Öncelikle şunu söylemeliyim para konularında titizliğiniz varsa hiç başlamayın
Çünkü yaşları kaç olursa olsun çocukları ihtiyaçları oluyor, hastalıkları oluyor, nafakayı verdim bitti olmaz yani
Sevdikleri bir şey yenecekse o akşam eşim alıp onlara da bırakır geçmez boğazımdan der, bunun gibi bir sürü şey var
Nafakalar 300-400 lira arası asla bir çocuğun tüm ihtiyaçlarına yetmez. Servisleri var, kursları var, giyimdi, telefondu, bilgisayardı sürüyle ihtiyaçları oluyor. Kendi adıma bunlar hiç gözüme görünmez, eşimin yetemediği yerde desteklerim, çocukları beni sevmez ama ben onları eşimden bir parça olduğu için, onları çok sevdiği için severim ve düşünürüm
Eski eşle de görüşmeleri gerekebilir çünkü ortak çocukları var
Bazen ikinci planda kalmanız gerekebilir
Bunlara hazırlıklı olmanız gerekir, kendinizi iyi tartın yoksa sorun yaşarsınız
Eşimin kızı da 18 ine giriyor bu yıl, oğlu 13 yaşında günde en az on kez telefonla görüşüyorlar, evimiz çok uzak değil haftada en az dört kez görür çocuklarını, hastalık vs.. gibi durumlarda gece ansızın çıkıp gider doktora götürür, onlarla ilgilenmesi beni hoşnut ediyor. Artık daha az görüşüyorlar cümleniz bana pek hoş gelmedi, bir babanın evladına mesafesi olamaz asla oluyorsa o babanın kişiliğinde aksayan bir şeyler vardır. Daha az görüşüyorlar demeniz ayrıca bana sizinde bu duruma olumlu baktığınızı düşündürdü nedense, sadece bir his tabi benim ki, böyle bir şey varsa bu adama karşı dikkatli olun, ilk etapta çocuk yapmayın, boşanınca çocuktan da boşanan, nafakasını veririm kalanına karışmam türünden bir insansa güven olmaz asla, evladına kıymet vermeyen size hiç vermez.

o konuda bana çok yardımcı zaten hemen ailemle tanışıp onlarla da konuşmak istiyor. ama aklıma takılan neden evlilik cüzdanını atmamıştır?

evladına çok kıymet verir ama artık çocuğu yetişkin biri olmaya başladığı gibi kendi çevresiyle takılıyor babasıyla değil bu anlamda söyledim tabi ki onun babası ve her daim yanında olmak zorunda

terim için sitedeki herksten çok özür dilerim. çocuk 18 yasında ve anne ile kalıyor bana karsı çok saygılı davrandı ama ilerde nasıl olur bılemem ve hemen bebek ıstıyor
bızımde aramızda 14,5 yaş fark var esımın ıkıncı evlılıgı 10 yasında oglu var ve anne ıle kalıyor..
sartlarımız esıt , evlenır evlenmez cocuk yaptım cunku ben evlendıgımde 30 yasında ıdım, cocugunun bana bır zararı olmadı bana karsı saygılı ve her daım mesafelıyız sadece ablayım annelık hıc yapmadım ona karsı ( ne ben ıstedım ne esımın boyle bır ıstegı oldu) kendı evladımız olunca bızım evlılıgımızde ekstra renklendı....
ve bız cocuk olmasından , esımın ıkıncı evlılıgı olmasından ve yas farkından sorun yasamadık evlendıkten sonrakı donemde....
bence burda kararı verecek olan sızsınız kı sızın cocukta buyumus delıkanlı olmus , zaten gıder unıv teye bır daha ıs askerlık sıze bır zararı dokunmaz...

İki şekilde yorum yapıcam
Evlenip ayrılmış olması senin için sorun olsaydı 5 yıl surdurmezdin birlikteliği
Demekki değil anlasabiliyorsan evlen ki; anlasamiyorsunuz

Bana kalırsa ben evlenmezdim gitsin dengini bulsun !

o konuda bana çok yardımcı zaten hemen ailemle tanışıp onlarla da konuşmak istiyor. ama aklıma takılan neden evlilik cüzdanını atmamıştır?

ya o çok kafaya takılacak bir şey değil. 5 yıldır birliktesiniz. Boşanalı minimum o kadar olmuş yani. Yani onu tanıyorsunuz. Bunca zaman içinde eski eşine dair içinde bir şeyler kaldığını düşündürtecek bir şey oldu mu?

ATTRAENTE seni içimden tebrik etmek geçti. İkinci evliliğinde tam not verdiğim 2. İnsansın şu hayatta

@GelenKutusu tüm soruları benim yerime sormussun zaten

Konu Sahibi 5 yıl atamamasının nedeni gayet mantıklı. Bende atmazdim belki cekmecede değil ama banka kasasında saklardim. Yalan yok.
Ancak onun öyle yapmaması tamamen dogalligindan...

Çocuk değil o artık reşit 18 yaşında başta 18 yaşında olduğunu belirtseydin tepki almazdin

Dul demişsin evet dul. Boşanmış erkeğe de dul denir eşi vefat edene de... İki kez Özür dilemissin gerek yok yani...

14 yaş fark var iyi düşün olabilir de zira

Yalnız çocugu ile mesafeli olmasın belki senden dolayi BJ mesafesi çocuğun

Neden atsın ?
O evlilik onun hayatının bir dönemi, bir gerçeği
O evliliğin meyvesi bir evladı var
Evlilik cüzdanını atsa unutacak mı bunları ?
Aşktan falan değil bu, adamın hayatında yaşanmış bir dönem
Acı da olsa tatlı da olsa yaşanmış ve bitmiş, böyle şeylere takılmayın ve anılarına saygılı duyun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…