oooo adam 180 derece dönmüşDünya da gördüğüm en aşık ,en romantik erkekti....Keman çalarak şarkılar söylerdi....Şimdi keman sesi yerine bol gürültülü,hır gürlü bir ortamları var malesef....Hepsi böyle midir bilemem ama bu adam bunu yaptıysa herkes yapar kanısındayım..............
işte ona cesaret edemıyorumevleneceksin ozaman
herşeyi göze alarak
o evlenmek ıstedı ben ıstemedım çünkü tereddütlerim vardı o da kendısını oyaladığımı düşündü iş uzadı
bilmiyorum işte ... kafalasa bu kadar sene bekler mıydı?sevgi değil muhtemelen çalkantılı ilişkinin yarattığı aşk ilüzyonudur sizinki
yaş kaç bilmiyorum da hayat yeterince zor bir de sorunlu biriyle uğraşamazdım ben olsam
saf iyi niyetli kızı bulmuş kafalıyor gibi bir izlenim edindim anlattıklarınızdan
ekleme: bir de 14 yaş fark varmış
çocuğu küçük değil ama ya 18 yaşında ve artık daha az görüşüyorlar. ve evlenir evlenmez yenıden çocuk sahıbı olmak ıstıyor 3 ay içinde
o konuda bana çok yardımcı zaten hemen ailemle tanışıp onlarla da konuşmak istiyor. ama aklıma takılan neden evlilik cüzdanını atmamıştır?Anladım. O zaman şöyle diyim, zor bir ilişki. Anladığım kadarı ile yaş farkı var, ve 18 yaşında bir çocuk var. Etrafatan bir sürü gereksiz şey duyacaksınız. Ve evlilik fikrinizin arkasında dağ gibi durmanız gerekir. Duramıyorsanız zorlanırsınız. Durmanız gerekiyor diyemem. Çünkü zor bir durum, zor bir ilişki. Eğer yeterince güçlü hissetmiyorsanız bence daha fazla üzmeyin üzülmeyin. Ben şahsen o kadar yaş farkına ve çocuk olmasına adapte olamayabilirdim.
evladına çok kıymet verir ama artık çocuğu yetişkin biri olmaya başladığı gibi kendi çevresiyle takılıyor babasıyla değil bu anlamda söyledim tabi ki onun babası ve her daim yanında olmak zorundaÇocuklu biriyle evlenmek ağır sorumluluk
Yaşının 18 olması bir şeyi değiştirmez her zaman görevleri olacak
Öncelikle şunu söylemeliyim para konularında titizliğiniz varsa hiç başlamayın
Çünkü yaşları kaç olursa olsun çocukları ihtiyaçları oluyor, hastalıkları oluyor, nafakayı verdim bitti olmaz yani
Sevdikleri bir şey yenecekse o akşam eşim alıp onlara da bırakır geçmez boğazımdan der, bunun gibi bir sürü şey var
Nafakalar 300-400 lira arası asla bir çocuğun tüm ihtiyaçlarına yetmez. Servisleri var, kursları var, giyimdi, telefondu, bilgisayardı sürüyle ihtiyaçları oluyor. Kendi adıma bunlar hiç gözüme görünmez, eşimin yetemediği yerde desteklerim, çocukları beni sevmez ama ben onları eşimden bir parça olduğu için, onları çok sevdiği için severim ve düşünürüm
Eski eşle de görüşmeleri gerekebilir çünkü ortak çocukları var
Bazen ikinci planda kalmanız gerekebilir
Bunlara hazırlıklı olmanız gerekir, kendinizi iyi tartın yoksa sorun yaşarsınız
Eşimin kızı da 18 ine giriyor bu yıl, oğlu 13 yaşında günde en az on kez telefonla görüşüyorlar, evimiz çok uzak değil haftada en az dört kez görür çocuklarını, hastalık vs.. gibi durumlarda gece ansızın çıkıp gider doktora götürür, onlarla ilgilenmesi beni hoşnut ediyor. Artık daha az görüşüyorlar cümleniz bana pek hoş gelmedi, bir babanın evladına mesafesi olamaz asla oluyorsa o babanın kişiliğinde aksayan bir şeyler vardır. Daha az görüşüyorlar demeniz ayrıca bana sizinde bu duruma olumlu baktığınızı düşündürdü nedense, sadece bir his tabi benim ki, böyle bir şey varsa bu adama karşı dikkatli olun, ilk etapta çocuk yapmayın, boşanınca çocuktan da boşanan, nafakasını veririm kalanına karışmam türünden bir insansa güven olmaz asla, evladına kıymet vermeyen size hiç vermez.
evet şimdi takıldı5 yıl takılmadında sımdı mı
bızımde aramızda 14,5 yaş fark var esımın ıkıncı evlılıgı 10 yasında oglu var ve anne ıle kalıyor..terim için sitedeki herksten çok özür dilerim. çocuk 18 yasında ve anne ile kalıyor bana karsı çok saygılı davrandı ama ilerde nasıl olur bılemem ve hemen bebek ıstıyor
5 yıllık çalkantılı bir ilişkim sonunda tartıştık ayrılmaya karar vermişken birden hersey döndü ve bana evlenmek istediğini söyledi daha önce de evlenmek istiyordu ama hemen evlenmek istiyorum artık huysuzlukların tartışmaların olmayacağı huzurlu bir hayat istiyorum dedi. evet dersem hemen nişan olacak. ama aklımı karıştıran bir konu var benden önce evlenmiş ayrılmış ve bir tane de çocuğu var eski eşyalarının içinde tesadüfen eski evlilik cüzdanını buldum neden atmamıştır? aslında seviyorum evlenmek istiyorum ama kafam karışıyor yardım edin lütfen
o konuda bana çok yardımcı zaten hemen ailemle tanışıp onlarla da konuşmak istiyor. ama aklıma takılan neden evlilik cüzdanını atmamıştır?
boşanan erkeklerin bekar kızlarla yeni bir ilişkiye başlamasına masum bakmıyorum. neden kendi gibi boşanmış bir kadını tercih etmiyor?
şöyle ki perşmbenın gelısı carsambadan belli olurmus. o misal adamn ne oldugunu bes sene görmussun zaten mutlu olsaydın ,emın olsaydın buraya konu acmazdın . demekkı sorunlar var e sorun varsa bıle bıle lades demek pısmanlık demekneden?
o konuda bana çok yardımcı zaten hemen ailemle tanışıp onlarla da konuşmak istiyor. ama aklıma takılan neden evlilik cüzdanını atmamıştır?
Valla benim de kısmetlerim çıktı evlenmeden önce ben kimsenin çocuğunun sorumluluğunu alamam dedim istemedim.çocuğu küçük değil ki 18 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?