dul biriyle evlenmek?

eski karısını unutabilen adam görmedim istisna vardır elbet degenelde ona saf bir aşkla umutla bağlanmış oluyorlar sonra hüsran

5 sene önce düşünüp uzak duracaktın

bi de kavga gürültülüsünüz bence ayrıl

evlenmek gibi ciddi bir konuda tereddüte düşeceğinden korktuğun birisiylle neden 5 yıl görüştün
amaç zaman geçirmekse fazlaca uzun bir zaman olmamışmı
bence hiç görüşmemeliydin madem karşısın bu tarz şeylere
boşuna ümit vermeyecektin

bilemedim sevıyorum o da sevıyorum dıyor

sevıyorum ve kopamıyorum da şimdi ne yapacağım ben

bilemedim sevıyorum o da sevıyorum dıyor

sevgi değil muhtemelen çalkantılı ilişkinin yarattığı aşk ilüzyonudur sizinki

yaş kaç bilmiyorum da hayat yeterince zor bir de sorunlu biriyle uğraşamazdım ben olsam

saf iyi niyetli kızı bulmuş kafalıyor gibi bir izlenim edindim anlattıklarınızdan

ekleme: bir de 14 yaş fark varmış

Yasindan oturu bir an once bebek isteyen,
Kardesiyle arasinda fazla yas farki olmasin diyen adam bes yil beklemezdi. Daha evvel evlilik mevzunu gundeme getirirdi. Bebek kardes vs bahane gibi geldi bana.

Cocuguna gostermek icin evlilik cuzdani saklamak bana cok anlamsiz geldi. Neyi ispatlayacakti ki boyle. Bak valla biz bir zamanlar annenle evliydikk.. gibi bisey mi?

Bence kendini yakma derim ne gerek var tertemiz bi sayfa açmak herseyi beraber ilk defa tadı cak birini bul davul bile dengi dengine

dedik ama zaten ayrılığın konusu benım evlenmek ıstememdi kendısını oyaladığımı düşünmüş

Tam hah anladım diyorum yeniden beynim yanıyor. Sorun sizin evlenmeyi istemeniz mi istememeniz miydi? Oyaladığınızı o mu düşünmüş siz mi oyalandığınızı düşündünüz?

Tam hah anladım diyorum yeniden beynim yanıyor. Sorun sizin evlenmeyi istemeniz mi istememeniz miydi? Oyaladığınızı o mu düşünmüş siz mi oyalandığınızı düşündünüz?
o evlenmek ıstedı ben ıstemedım çünkü tereddütlerim vardı o da kendısını oyaladığımı düşündü iş uzadı

bilmiyorum neden saklamış olabilir? evlilik konusunu en bastan berı açıyor ama ben hep bahane buldum

bilmiyorum belki hepsi aynı değildir
Dünya da gördüğüm en aşık ,en romantik erkekti....Keman çalarak şarkılar söylerdi....Şimdi keman sesi yerine bol gürültülü,hır gürlü bir ortamları var malesef....Hepsi böyle midir bilemem ama bu adam bunu yaptıysa herkes yapar kanısındayım..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…