- 27 Eylül 2017
- 559
- 344
- 53
- 41
Bunlar büyük bi de güya akıl sahibi adamın eline koz veriyolarDegil mi? Adama iyice malzemeler verdiler
.Zaten seni kabul eden yok ki diyip geri adim atmaz ki.Allah islah etsin hepsini.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar büyük bi de güya akıl sahibi adamın eline koz veriyolarDegil mi? Adama iyice malzemeler verdiler
.Zaten seni kabul eden yok ki diyip geri adim atmaz ki.Allah islah etsin hepsini.
Di mi. Kişi kendinden bilir işi. Tövbe ya delirmelik tam."Sen naptın dulken de..." diye başlardım.
Ayrıca dul ne kadar itici bir kelime ya.
Memleket bsey yapmiyo ki nefret edilcek bir durum yok..
Memlektte yaşayan insanlarin zihniyeti degismedikce. Suda bir gercek her bosanan kadina 'cepte' gözüyle bakiliyor 'kullanilmis' 'ikinci el' gibi görülüyor acaba ne " yaptida "kocasi bosadi. Akilli birsey olsaydi kocasi birakirmiydi diyor. Eger konu sahibi bu sözleri ve bakışları duymazdan gormezden gelebilecekse ve maddi ozgurlugu varsa hic cekmesin ne anayi ne babayi ne kocayi. Kavgalariniz ne bilmiyorum ama dayinizin dedigi gibi ceviz kabugunu doldurmayacak seyler ise bosanmayi gozden gecirin bir yuva kolay kurulmuyor
Ayy birsuru yazmistim telefon kapaninca silinmis.Konu sahibinin annesinin söylediği şeylerin aynısını daha nazik bir şekilde ifade etmişsiniz. Ceviz kabuğunu doldurmayacak şey nedir size göre mesela ne yapsa eşinizden boşanırsınız?
Cevreden kastiniz nedir anlayamadim benim cevremde bu yok ben genel olarak söyledim. Ki bende bosanma asamasinda bir kadinim ve kimsenin lafini sözünü takmiyorum en azindan ben duymuyorum istediğim gibi girip cikiyorum evliyken daha kisitliydim mesela.Sizin icin cok uzuldum , ne kadar korkunc bir cevrede yasiyorsunuz
Cok sasiracaksiniz ama ulkenin bir bolumunde bosanan kadinlara hic boyle seyler denmiyor ve kadinlar tek baslarina gayet ve mutlu huzurlu yasiyorlar
İnsallah bu gelismislik duzeyi sizi de yakalar kisa surede
Hayır çocuk yokMantıklı düşünün artısı ve eksi leri ile aldatma yoksa hiç bi evlilik 4 dörtlük degil illa sorunlar var akılcı olun. Bu size ders olsun bu hayatta sade siz varsınız anne baba dayı teyze boş... Siz boşansanız da boşanmasanız da bu hayatı siz yaşıyorsunuz ona göre karar alın cocugunuz var mı evliliği yürütmeme nedeniniz nedir
Ben de başka bir şehirde hayat kurmayı düşünüyorum şuan bu şehirde çok bunaldım insanların kadına bakış açısı özellikle boşanmış kadına bakış açısı beni çok korkutuyor Du ama şuan sanırım herşeyi göze alabilecek güçte hissediyorum kendimiBoşanmış bir kadın olarak annenizin böyle düşünmesi çok ilginç, kendini unutuyor demekki insan.
Eşi ölmüş kimseye "dul" denir.
Bunun karşılığı bu kelime. Aslında bu kadar kelimeye takılacak birşey olmamalıydı.
Ama bu memlekette nedense evvel ezelden beri kocası ölmüş veya kocasıyla ayrılmış kadına (bakın özellikle kadına! ) bu sıfat söyleniyor üstelik aşağılayarak, hor görülerek söyleniyor o yüzden de itici hale gelmiş durumda. Asıl manasından epey uzak.
Özellikle küçük yerlerde hala bunu mesele eden zihniyetler var.
Oysa herşey insanlar için. Ölümler ayırlıklar.. Nefret edilesi zihniyet. Kadına yapılan en büyük haksızlık bu, onu medeni halinden vurmak.
Bunu bir de anneniz yapmış. Bir de eşinizin yanında sanırım. Ne yazık.
Kendiniz hakkınızda hayırlı olan kararı verin ve uygulayın derim. Boşanmaksa boşanmak, başka bir şehirde kurarsınız hayatınızı. Allah yardımcınız olsun, başkası yok madem......
Evet hayat kısa gerçekten peki annemle görüşmeye devam etmelimiyim ben dünden beri konuşmak istemiyorumHala bu kafada olan insanlari anlamiyorum. Ustelik anneniz de bosanmis bir bayan. Eger kararliysaniz tek basiniza yapabilcek bir maasiniz var ise ve cozulmeyecek problemler ise yeniden baslayin. Hayat kisa kimse icin zehretmeye gerek yok.
annenizle gorusmeyin diyemem. Ama kirildiginizi uygun bir dille soyleyebilirsiniz. Kendisinin de bu sekilde ayrilmak zorunda kaldigini, Sizin icin de zor oldugunu anlatabilirsiniz. Uygun bir dille tabi. Simdi annenizle olan mesele biraz sogsun derim. Siz kararinizi verip hayatiniza yön vermeye calisin. Onemli olan sizsiniz.Evet hayat kısa gerçekten peki annemle görüşmeye devam etmelimiyim ben dünden beri konuşmak istemiyorum