“Dul” ve iki cocuklu biri olarak yardim

Prensannesii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2013
43
17
88
35
Belçika
merhaba kizlar..

Ben iki cocuk annesiyim 26 yasindayim.. erken evlenip herseye ragmen guzel bir evlilik gecirip ihanete ugradiktan sonra bosandim.
Bi seneden fazla oldu bosanali.

Eski esim evlendi ve cok mutlu vs vs.

Ben hala cok mutsuzum sanki ilerleyemiyorum kimseye guvenmiyorum ama artik yalnizda kalmak istemiyorum acikcasi.

Karsima biri cikti gercekten cok hos ve hoslandigim biri, kendisi bekar ve ayni yastayiz bi kac ay gorustuk sonra bi gorusmeyi ben kestim.

Bi kac hafta once ailesine beni anlattigini annesine babama artik soyle dedigini vs vs karsima cikti tekrar.

Bu benim icin cok onemli malum dul ve ikk cocuklu kadinlara turk toplumu cokda sicak bakmiyor.

Neyse biz tekrae gorusmeye basladik, ama artik aile ile ilgili bisey soylemiyor, yani benim icin cok onemli cunku eger aile sorun vs olucaksa ben zaten kendimi kaptirmam ve bidaha gorusmem.

az once ona gelecek kaygim oldugunu soyledim ailesinden dolayi, ama daha geri donmedi mesajima.

Sizce ne yapmaliyim nasil bir yol cizmeliyim?
Gercekten hayal kirikli kalp kirikligi yasamaktan cok korkuyorum, birkere yasadigim icin.
Bana bi akil verinn

Kendinizi eksik gormeyerek baslayarak ise
Size deger veren biriyse tamamdır. Degilse yol verin gitsin

Hangimiz basimiza ne gelecegini biliyoruzki.
Siz bir bireysiniz dulmus bekarmis cocukluymus cocuksuzmus ne onemi var.sizi oldugunuz gibi sevecek insana kapilarinizi ardina kadar acin.zaman birakin. ( ayrica dul degilsiniz bekarsiniz.kimligone bakin) mutlu gunleriniz olsun insallah.

Bu ilişki sıkıntılara gebe,bence çok ümit bağlamayın.
Boşanalı fazla olmamış, yeni bir ilişki için acele ediyorsunuz.
Acele etmek sizi yanlış kararlara sürükler.

Haklisiniz ama Insan istiyorki artik tekrar bir yolarkadasi olsun yaninda.. aksamlari dertlesecek beraber cay icicek biri olsun ..

Kimseye ihtiyacınız yok 1 yıldır çocuklara bakan sizsiniz ne de olsa, beyfendinin işine gelmiyosa da hayatta başarılar demek en iyisi. Kimse kimseyi evliymiş, evlenmiş boşanmış, yok öyleymiş böyleymiş diye yargılayamaz, bu kafada olanlardan da uzak durmak en iyisi herkes açısından

Belirsizlik en kötüsü
Neden acık acık konusmuyor acaba
Soru sordugunuzda susuyorsa sanırım istemiyorlardır
Malum erkek aileleri ogullarına kimseyi yakıstırmaz

Evet ama ben gorusmeyi kesmeden once asla ama asla aile ile ilgili hic birsey demedim, bi kac hafta once kendisi birden konuyu acti annesinin biraz burun kirin ettigini ama kabul ettigini soyledi ama o gunden sonrada konu hic acilmadi.

Siz dul degilsiniz kendinize öyle bakmayin , evlilil kadar bosanmakta dogal birsey , acik acik sormussunuz , zaten kendisini az cok belli eder..
Ne erkekler var cocuklu hanimlarla evlenip cok mutlu olan , önemli olan ailenin ve arkadasinizin bakis acisi ..
Baktinki olmuyor sen yoluna devam et , daha cok gencsin ..
Önemli olan senin kendi ayaklarinin ustunde durup cocuklara bakabilmen..

Bilmiyorum ailesinin olur diyeceğini hiç sanmam. 2 çocuğunuz var.. Bunlar hayatın gerçekleri.. Sizin gibi evlenmiş boianmış biri daha iyi olurdu sizin için. Yanlış anlamayın evlenmeden aranızda bişeyler olsun talebi olmasını isteyebilir ben öyle algıladım.. Öyle talebi olabilir. Kesinlikle öyle bişey yapmayın. Siz de sizin gibi biriyle tanışabilirsiniz..

Yani oyle biseyin olmasi kesinlikle mumkun degil, zaten bunu kendiside farkinda.
Tabi insan kiminle tanisicaginj secemiyor keske secebilsek.. bende ailesi kabul etmez diye dusunuyorum acikcasi. O yuzden geri duruyorum
Ona karsi

Reactions: mb1
Malesef Kocası /Karisi ölen de dul... Allah korusun, yarın bir gün insan basina ne gelebilecegini bilebilir mi? Hayat bu...

Esinden yuzu gulmeyip , aldatilan , sözlü ve fiziksel siddete ugrayip evliligine son veren bayan a da Bay a da dul deniyor ...

Halbuki erkeklerde ayni sekilde dul kaliyor ama ne tuhafsa sadece kadinlara Dul deniliyor ..

Bosandiginiz zaman artik size soruyorlar konsoloslukta nufus cuzdanina islerken bekar yaziliyor ..

Öncelikle kendinize dul demekten vazgecin cunku cok dogal bir sey bu..

Karsidaki zaten size evlenmis cocugu var oyuzden olmaz gözuyle de bakiyorsa uzulmeyin hic aninda kacin o insandan..

Hayatta kimin basina ne gelecegi belli olmaz ..

Bekar bir adam için 2 çocuğun sorumluluğu çok çok fazla. Böyle yapılan evlilikler yok mu nadir olsa da var, yine de hiç evlilik yapmamış bir erkeğin başkasının çocuğunu büyütürken çok zorlanacağını düşünüyorum. Zira erkekler evlenmekten bile kaçıyor genelde, bir de çocuk sorumluluğu eklenecek.

Herseyden once siz kendi cocuklarinizi dusunun. Onlar alisacak mi? Bu adami sevecek mi? Bu adam onlara nasil bir ebeveyn olacak? Cocuklarinizla ayni eve girebilecek bir adam mi? Bence onceliginiz bunlar olsun. Onun ailesi eger adam kararli olursa zaten kabul etmek zorunda kalirlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…