“Dul” ve iki cocuklu biri olarak yardim

Bence kendiniz gibi evlat sevgisini bilen biriyle olsaniz daha iyi olur. Bekar ve cocuksuz adam sizi anlamaz çocuklarınızi sorun yapar hem kendisi hem ailesi. Ama sizin gibi cocugu olan birisi olsa sartlariniz esit olur ve uzulmezsiniz. Ailesi de sicak bakmiyordur buyuk ihtimalle net konusamamis cunku , aile istemezse daha da mutsuz olursunuz diye düşünüyorum.

Ben ne yazik ki katiliyorum.
Konu sahibesi 25 yasinda, eee gorustugu adam da o civar olsa 25lik bir erkegin 2 cocuk sorumlulugu tasiyabilecegine inanmiyorum maalesef.

Ben ne yazik ki katiliyorum.
Konu sahibesi 25 yasinda, eee gorustugu adam da o civar olsa 25lik bir erkegin 2 cocuk sorumlulugu tasiyabilecegine inanmiyorum maalesef.
gecen bunu soyledigim icin linc yedim baska bir konuda, ama fikrim degismedi. istisnai olarak mutlu olanlar olsa da bence insan once cocuklarini buyutmeli. her seferinde beni cocuklarimla kabul etcek mi diye komplekse girmeye ne gerek var.

Hangi ara kafanızı toparlayıp bi ilişkiye hazır hissettiniz kendinizi merak ettim doğrusu .. bence çok yeni bi kendinizi gösterin hayata bence güçlü olun ailede problem olmasa bile evliliği çok erken düşünmeye başlamışsınız

Üzülerek söylüyorum hiç çocuğu olmamış biriyle geçinmeniz çok zor. Ben eşimi düşünüyorum.. baba olduktan sonra o kadar değişti ki. Baba olmadan önceki haliyle 2 çocuk asla bakamazdı.
Daha çok erken. Eski evli olduğunuz kişi evlendi diye kendinizi eksik hissetmeyin. Siz biraz dinlenin bence.

Buradaki onemli nokta cocuklar kac yaşinda ve uyum nasıl .Adam güvenilirmi .
Evlenmeyin .Pedofilden çok tırstım.
Evet aynen çocuklar çok önemli bide çocuğu yok ilerde çok sıkıntı olur onlara bağırır kızar hatta doverde benim kendi esin bile daha tokat atmisligi yok bazen kizarak uyarir çocukları zoruma gider bide kaldı bir başkası o dakkada onu bosarim o yüzden kendi denginizde ve iyi düşünüp taşınarak evlenin

Ne yazık ki toplumumuzda cok kalitesiz erkekler de olabiliyor. Daha öncesinde evlilik yaşamış bir kadının kendileriyle bekar bi bayana gore cok daha hızlı ve onlari uğraştırmadan cinsellik yaşayacağına dair tuhaf bir inanislari olanlar var. Bu adamlar kendini belli eder
Sizinle surekli yakınlaşmaya çalışırlar. Hemen seni oyle seviyorum boyle seviyorum diye atlarlar. Her vaatte bulunurlar. Hemen evlilikten aileden bahsedilir. Ama arkası gelmez. Güvenene kadar testlere tabii tutun. Ağzını arayın evlilik öncesi kesinlikle cinsel ilişki yaşamam deyin vs adamı deneyin. Amacı bunlar olan adam zamanla kacar. Güvenince ne yasayacaginiz size kalmış. Gençsiniz tabii ki evleneceksiniz. Eski eşinizin hemen evlenmesi moralinizi bozmasin. Acele ederek kendinizi tekrar üzmeyin.

Nerelisiniz çok merak ettim

işin gücün varsa, çocuklarına bakacak birileri varsa niye evleniyorsun. Evlenip napcan

Sizin mesajınıza ailemin kabul ettiğini söyledim ya falan demesi oldukca sinir bozucu bence
26 yasinda diye babasindan annesinden,evlenmek icin icazet aliyor işte. Muhtemelen harclikta alıyordur arada.
Soğumadınız mı?
Gercekten evlenmeye niyeti olan ve sizi cok seven bir erkek bu sekilde konuşmamalı
Ben yerinizde olsam bu kişiyle görüşmeyi kesmiştim sanirim

Ya kusura bakmayın da, zaten bir evlilikten yeni çıkmışsınız. Çocukların düzeni altüst olmuş. İkinci evliliği çok çok iyi düşünmeniz gerekirken, bir de bekâr, tecrübesiz bir adama kendinizi yarma gibi sorup duruyorsunuz. Ya aceleniz ne?

O adama cocuklarınızı güvenle teslim edebilecek misiniz? Çocuğu olmayan biri sizi nasıl anlayacak? Yine mi boşanmak istiyorsunuz, ne bu gözü karalık?

Bir çocuğum var, büyük sözüne tövbe ama bosansam en azından büyümesini beklerim. Anne olunca herşeyden önce çocuklarımız gelmeli. Gerekirse akşam çayımı tek içerim. Farklı hobiler edinirim, oyalanirim ama çocuklarımı ateşe atmam!

Hiç kusura bakmayın, iki çocukla ,boşandıktan bir yıl sonra evlenmeyi düşünmek, hele hele bekar bir adamla evlenmeyi düşünmek benim için delilikten başka hiçbir şey ifade etmiyor.

gecen bunu soyledigim icin linc yedim baska bir konuda, ama fikrim degismedi. istisnai olarak mutlu olanlar olsa da bence insan once cocuklarini buyutmeli. her seferinde beni cocuklarimla kabul etcek mi diye komplekse girmeye ne gerek var.
30 yaşında ikinci çocuğumuz doğdu.
Kocaman adam olan eşim kendi çocuğuyla yaşamaya adapte olabilmek için bir seneden fazla bocaladı. Kendi çocuğu!
Adam hem 26 yaşında, hem tecrübesiz.. böyle bir evlilik koşa koşa kendini uçurumdan atmak gibi bir şey

Bekar,dul olması farketmiyor ki .. Kayın aile için.. Basından önlem almanız yerinde olmuş..

Çalışıyor musunuz, işiniz gücünüz var mı, kiminle kalıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…