- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi Prensannesii
-
merhaba kizlar..
Ben iki cocuk annesiyim 26 yasindayim.. erken evlenip herseye ragmen guzel bir evlilik gecirip ihanete ugradiktan sonra bosandim.
Bi seneden fazla oldu bosanali.
Eski esim evlendi ve cok mutlu vs vs.
Ben hala cok mutsuzum sanki ilerleyemiyorum kimseye guvenmiyorum ama artik yalnizda kalmak istemiyorum acikcasi.
Karsima biri cikti gercekten cok hos ve hoslandigim biri, kendisi bekar ve ayni yastayiz bi kac ay gorustuk sonra bi gorusmeyi ben kestim.
Bi kac hafta once ailesine beni anlattigini annesine babama artik soyle dedigini vs vs karsima cikti tekrar.
Bu benim icin cok onemli malum dul ve ikk cocuklu kadinlara turk toplumu cokda sicak bakmiyor.
Neyse biz tekrae gorusmeye basladik, ama artik aile ile ilgili bisey soylemiyor, yani benim icin cok onemli cunku eger aile sorun vs olucaksa ben zaten kendimi kaptirmam ve bidaha gorusmem.
az once ona gelecek kaygim oldugunu soyledim ailesinden dolayi, ama daha geri donmedi mesajima.
Sizce ne yapmaliyim nasil bir yol cizmeliyim?
Gercekten hayal kirikli kalp kirikligi yasamaktan cok korkuyorum, birkere yasadigim icin.
Bana bi akil verinn
Haklısınız,inşallah iyi biri çıkar karşınıza.Haklisiniz ama Insan istiyorki artik tekrar bir yolarkadasi olsun yaninda.. aksamlari dertlesecek beraber cay icicek biri olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?