- Konu Sahibi Prensannesii
-
Yeni bir iliski icin acele gibi geldi ama kismet tabi
Bahsettiginiz erkek daha once evlenmis mi?
Cocugu var mi?
Cocugu yoksa 2 cocuk ona ilerde sorun olabilir
Ailesinin de sorun ettigini dusuniyorum.
Bence olumsuz.
Herseyden once siz kendi cocuklarinizi dusunun. Onlar alisacak mi? Bu adami sevecek mi? Bu adam onlara nasil bir ebeveyn olacak? Cocuklarinizla ayni eve girebilecek bir adam mi? Bence onceliginiz bunlar olsun. Onun ailesi eger adam kararli olursa zaten kabul etmek zorunda kalirlar.
Ailesi karsi cikiyordurMalesef kendisi hic evlenmedi ve cocugu da yok.
Anneme soyledim dedi bi kac hafta once birden, annem burun kirin etti ama kabul etti dedi. Ben ona boyle bisey sormamistim bile birden kendi acti konuyu, sonrada konuyu bidaha hic acmadi..
Cok haklisiniz ama okadar cok ornegi varki mesela, iki sene sonra aile baskisi yuzunden ayrilanlar vs. O yuzden ben en basindan bilmek istiyorum, cunku bir kalp kirikligi daha yasamak istemiyorum
Hemen alinacak bir karar degil zaten. Daha once bir evlilik yaptiniz artik az cok anlayip gorursunuz zaten birseyleri. Hemen evlenecek degilsiniz. Bir sure nisanli kalip ailenin icine girince az cok anlarsiniz. Zamana yayin. Acele kararlar vermeyin. Guclu olun.
Bu illa koca olmak zorunda değil ki.Haklisiniz ama Insan istiyorki artik tekrar bir yolarkadasi olsun yaninda.. aksamlari dertlesecek beraber cay icicek biri olsun ..
Haklisiniz bende oyle dusunuyorum, sevgililik hayati iki cocukla cok si ak bakmiyorum, aile arasi bir soz takilir. Aileler kaynasir, cocuklar ve o iyice tanisir kaynasir taraftariyim bende. Evlilik icin acele etmek istemiyorum.
Ama ailesinin kabul etmedigini bile bilede bu konusma surecinide uzatmak istemiyorum.
Haklisiniz bende oyle dusunuyorum, sevgililik hayati iki cocukla cok si ak bakmiyorum, aile arasi bir soz takilir. Aileler kaynasir, cocuklar ve o iyice tanisir kaynasir taraftariyim bende. Evlilik icin acele etmek istemiyorum.
Ama ailesinin kabul etmedigini bile bilede bu konusma surecinide uzatmak istemiyorum.
klasik erkek yalani desem sizi hayal kirikliginami ugratmis olurum
ailesine soyledigini dusunmuyorum
sizi hassas noktanizdan yakalamis boyle bir konuyla size gelirse geri donus yapacaginizi biliyordu ve siz dondukten sonra arkasi gelmemis konunun
Erkekler için hayat ne güzel be. Aldat boşan ve tekrar evlen. Üstüne bide mutlu ol. Eski eş her cefayı çeksin yeni eş kaymağını yesin. Binlerce beddua geçiyor aklımdan
Aldattığı kadınla mı evlendi pekiAynen oyle malesef
Aldattığı kadınla mı evlendi peki
Bekar bir adam için 2 çocuğun sorumluluğu çok çok fazla. Böyle yapılan evlilikler yok mu nadir olsa da var, yine de hiç evlilik yapmamış bir erkeğin başkasının çocuğunu büyütürken çok zorlanacağını düşünüyorum. Zira erkekler evlenmekten bile kaçıyor genelde, bir de çocuk sorumluluğu eklenecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?