“Dul” ve iki cocuklu biri olarak yardim

Yeni bir iliski icin acele gibi geldi ama kismet tabi

Bahsettiginiz erkek daha once evlenmis mi?
Cocugu var mi?

Cocugu yoksa 2 cocuk ona ilerde sorun olabilir
Ailesinin de sorun ettigini dusuniyorum.

Bence olumsuz.

Malesef kendisi hic evlenmedi ve cocugu da yok.
Anneme soyledim dedi bi kac hafta once birden, annem burun kirin etti ama kabul etti dedi. Ben ona boyle bisey sormamistim bile birden kendi acti konuyu, sonrada konuyu bidaha hic acmadi..

Cok haklisiniz ama okadar cok ornegi varki mesela, iki sene sonra aile baskisi yuzunden ayrilanlar vs. O yuzden ben en basindan bilmek istiyorum, cunku bir kalp kirikligi daha yasamak istemiyorum

Malesef kendisi hic evlenmedi ve cocugu da yok.
Anneme soyledim dedi bi kac hafta once birden, annem burun kirin etti ama kabul etti dedi. Ben ona boyle bisey sormamistim bile birden kendi acti konuyu, sonrada konuyu bidaha hic acmadi..
Ailesi karsi cikiyordur
O da ailesini ikna etmeye calisiyordur
Ama ne kadar ikna olsalar da seni istemezler ilerde belki.

Bence kendini kaptirma
Malesef sonu yok gibi
Evlenseniz bile ailesi sorun cikartir

Cok haklisiniz ama okadar cok ornegi varki mesela, iki sene sonra aile baskisi yuzunden ayrilanlar vs. O yuzden ben en basindan bilmek istiyorum, cunku bir kalp kirikligi daha yasamak istemiyorum

Hemen alinacak bir karar degil zaten. Daha once bir evlilik yaptiniz artik az cok anlayip gorursunuz zaten birseyleri. Hemen evlenecek degilsiniz. Bir sure nisanli kalip ailenin icine girince az cok anlarsiniz. Zamana yayin. Acele kararlar vermeyin. Guclu olun.

Haklisiniz bende oyle dusunuyorum, sevgililik hayati iki cocukla cok si ak bakmiyorum, aile arasi bir soz takilir. Aileler kaynasir, cocuklar ve o iyice tanisir kaynasir taraftariyim bende. Evlilik icin acele etmek istemiyorum.

Ama ailesinin kabul etmedigini bile bilede bu konusma surecinide uzatmak istemiyorum.

Haklisiniz ama Insan istiyorki artik tekrar bir yolarkadasi olsun yaninda.. aksamlari dertlesecek beraber cay icicek biri olsun ..
Bu illa koca olmak zorunda değil ki.
Ne güzel iki evladınız var, onlara yoğunlaşın.
Arkadaşlarınızı davet edin çaya.
Biraz kafanızı dinleyin.
Çivi çiviyi sökmüyor bu tip durumlarda.

Burda erken 2.evlilik yapıp zorlanan arkadaşların konularına bir göz atın isterseniz.
Bir de bizim gibi geleneksel ve kollektif toplumlarda iki çocuklu boşanmış bir kadınla bekar erkeğin evliliğini, erkek ailesine kabul ettirmek ciddi çaba ve sabır istiyor.
Buna gücünüz var mı?
Varsa göstereceğiniz çabaya değer mi?
Çok iyi düşünüp tartmak lazım.
Zaten sorunlu bir evliliği bitirmişsiniz.
Başınıza tekrar dert almaya gerek var mı?

Zaten net bi cevap almazsaniz kesinlikle uzatmayin. Mirin kirin etmesin net acik sekilde konustum bi sorun yok ailem kabul etti desin. Oyle evirip cevirirse lafi bence de gorusmeyin

klasik erkek yalani desem sizi hayal kirikliginami ugratmis olurum
ailesine soyledigini dusunmuyorum
sizi hassas noktanizdan yakalamis boyle bir konuyla size gelirse geri donus yapacaginizi biliyordu ve siz dondukten sonra arkasi gelmemis konunun

Aklı başında oluşunuzu çöm takdir ettim.
Ayakları yere basan, iki çocuk sorumluluğunu bilen, güçlü bir kadınsınız :)
Net bir karar istemeniz hayrınıza olmuş. Bağlandıkça, aile de karşı çıkarsa işler sarpa sarardı..

arkadasa katılıyorum. sımdıkı erkekler genelde evlılıkten kacıyor.

Kendinizi eksik görmekten vazgeçin lütfen. 2 çocuğunuz var kabul görmekten önce siz boyle bir adayı kendinize es çocuklarınıza baba figürü olarak kabul edecek misiniz ? Yani niye çürük elma muamelesi yapıyorsunuz kendinize seçilmeyi bekliyorsunuz? Kabul edermiş etmezmiş.. siz onu baştan aşağı herşeyiyle kabul ettiniz mı önce onu düşünün. Kendinize güvenin. Güçlü bir kadın, sevgi dolu ayakları yere basan bir annesiniz. Değerlisiniz. Önümüzde yıllar var nasipse. Gerçekten emin olduğunuz biriyle adım atın. Bu arada illa evlenip boşanmış olmak zorunda tabiki de değil gayet bekar hali vakti yerinde biriyle de evlenebilirsiniz. Böyle bir kural yok. En iyiye layık görün kendinizi..

Kizlar mesaja cevap geldi...

Niye boyle yapiyorsun aileme soyledigimi soyledim ya sana onlar kabul ettiler dedi.
Bende peki simdi nolucak dedim.

Acikcasi cok inandirici gelmedi soyledigi.. yorumlarinizi bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…