Dün akşam evime gelen ordu

30 kişi mi

Ona bardak çaydanlık mı yeter

Maddi durumu bilmem ama eşîn gidip tekli meyve suyu ve paket top kek aksaydı hani böyle kalabalığa bu ikram edilir diye

Peki demesiniz mi halaya biz sizi bekliyorduk 30 kişi olduğunu söyletseydiniz gardımızı alırdık diye

Bir de nerede oturdular 3 saat

Koltuk takımı 8 kişi alır sıkışıp 10 olsun 6 salon altı mutfak sandalyesî olsa 22 eder 10 kişi daha var beni bastı buradan

Mevlüt gibi olmuş hakkaten :P

Günaydın kızlar,
3 aylık evliyim ,eşimin ailesi çok kalabalık , misafirliği de çok severler, kayınvalidemin evindeki toplanma günlerinden bahsetmek bile istemiyorum ,o kadar kalabalık ki bayılcak gibi oluyorsun, ordan oraya koşturan bir sürü de çocuk
Eşim çalıştığı için haftaiçi misafir kabul etmiyoruz bu cumartesi de araziye gitmişti yani bir pazarımız vardı beraber geçireceğimiz ki aramız limoniydi zaten tam da yeni düzeltmiştik......
Dün halası aradı eşimin ,müsait misiniz gelelim mi diye eşim bana sordu bende tamam dedim gelsinler
Eşimi yolladım ikramlık bir şeyler alsın diye zannediyoruz ki halası kocası iki de ufak çocukları var onlar gelecek
Ama adeta bir ordu toplanmış gelmiş kapıyı açınca ben böyle:KK57: evet kızlar tamı tamına 24 kişi artı 6 da küçük çocuk
Moralim çok bozuldu neye uğradığımı şaşırdım ama gene de insanlara suratımı asmadım
İçeri geçtikten sonra eşim odadan çıktı bana da başıyla gel diye işaret etti , ne alayım diye sordu bende hiçbir şey alma dedim çay yapıcam sadece dedim eşim de ayıp olur deyince bana da oldu ben insan sürüsüyle karşılacağımı bilemedim kusura bakma dedim
Gelenlere de sadece çay ikram ettim ki sadece çay faslı bile oldukça yorucuydu
Belki ayıp ettim ama bana da ayıp oldu kızlar
Eşime de bir daha aynı manzarayla karşılaşmak istemiyorum dedim ne yapayım gelme mi diyeyim ben diyemem sen söyle gelmeyin diye dedi
Eşim de bana bozuldu haklısın ama bizim aile böyle dedi bende biz de böyle değiliz dedim
Herkesin düzeni var ben kalabalıklara alışkın değilim ben göçmenim biz böyle koloni gibi dolaşmıyoruz
Ayrıca 8 gibi geldiler 11 den sonra da gittiler ,bence saat 10dan sonra misafirlikte kalınmamalı
Haksız mıyım kızlar

ben bu eşlerdeki olayı anlamıyorum yha. aile oldugunuzu ve her zaman evinize öyle cat kapı gelinebilir gidilebilir vari gelinmesine , ama bizim aile böyle diye karsılık vermesi cok sacma. ailesi artık onun sülalesi. aile olan taraf sizsiniz. bu erkeklerdeki ailesini koruma sevdası nedir ben anlamadım. tamam annesi olabilir ama benm evime de her zaman cat kapı gelme hakkını vermiyor. hey allahım yaa. hak veriyorum yani gel de sinir olma

Misafir sevmeyenlerden biri olarak cevap hakkı doğdu

Sizin çevrenizde iyi insanlar varmış ne güzel

Ama herkes her zaman sizinki kadar iyi insanlara rastlamıyor

Yaşadığı olumsuz ilişkilerden dolayı insanlara gönül kapılarını kapatan çok insan var, ben gibi
O yüzden burada kamu spotu yayınlaman ve misafir sevmeyenleri acayip göstermen manasız olmuş
Ne alaka ya? misafirden bahsediyoruz, sen bambaska bişeyden bahsediyorsun suanda..
Gönlüm insanlara kırık ayrı şey, misafir sevmiyorum çok başka bişi.
Kamu spotu nedir ya? açıklayıcı bişi yazdım sadece..
Cevresi olan insan misafir sevmiyorum demez.
Burdaki misafir sevmeyenlerinin hepsinin kendince bi cevresi vardir eminim.
Mune Mune olmasa daha ikna edici şeyler yazardımda neyse :)

Günaydın kızlar,
3 aylık evliyim ,eşimin ailesi çok kalabalık , misafirliği de çok severler, kayınvalidemin evindeki toplanma günlerinden bahsetmek bile istemiyorum ,o kadar kalabalık ki bayılcak gibi oluyorsun, ordan oraya koşturan bir sürü de çocuk
Eşim çalıştığı için haftaiçi misafir kabul etmiyoruz bu cumartesi de araziye gitmişti yani bir pazarımız vardı beraber geçireceğimiz ki aramız limoniydi zaten tam da yeni düzeltmiştik......
Dün halası aradı eşimin ,müsait misiniz gelelim mi diye eşim bana sordu bende tamam dedim gelsinler
Eşimi yolladım ikramlık bir şeyler alsın diye zannediyoruz ki halası kocası iki de ufak çocukları var onlar gelecek
Ama adeta bir ordu toplanmış gelmiş kapıyı açınca ben böyle:KK57: evet kızlar tamı tamına 24 kişi artı 6 da küçük çocuk
Moralim çok bozuldu neye uğradığımı şaşırdım ama gene de insanlara suratımı asmadım
İçeri geçtikten sonra eşim odadan çıktı bana da başıyla gel diye işaret etti , ne alayım diye sordu bende hiçbir şey alma dedim çay yapıcam sadece dedim eşim de ayıp olur deyince bana da oldu ben insan sürüsüyle karşılacağımı bilemedim kusura bakma dedim
Gelenlere de sadece çay ikram ettim ki sadece çay faslı bile oldukça yorucuydu
Belki ayıp ettim ama bana da ayıp oldu kızlar
Eşime de bir daha aynı manzarayla karşılaşmak istemiyorum dedim ne yapayım gelme mi diyeyim ben diyemem sen söyle gelmeyin diye dedi
Eşim de bana bozuldu haklısın ama bizim aile böyle dedi bende biz de böyle değiliz dedim
Herkesin düzeni var ben kalabalıklara alışkın değilim ben göçmenim biz böyle koloni gibi dolaşmıyoruz
Ayrıca 8 gibi geldiler 11 den sonra da gittiler ,bence saat 10dan sonra misafirlikte kalınmamalı
Haksız mıyım kızlar

benim eaimin aileside boyle bende yeni evliyim daha 2. gun 20 kisi coluk cocuk toplasip grldiler uatelik evimde ne digru duzgun tabak catal ne sehpa varken.Baktim hergun gibi ya beni davet ediyorlar ya kendilei geliyor dayanamadim tavrimi belli ettim ne onlar beni seviyor nede ben onlari. Buda dogru birsey dgil ama ne yapmak gerekir bilmiyorum

benim eaimin aileside boyle bende yeni evliyim daha 2. gun 20 kisi coluk cocuk toplasip grldiler uatelik evimde ne digru duzgun tabak catal ne sehpa varken.Baktim hergun gibi ya beni davet ediyorlar ya kendilei geliyor dayanamadim tavrimi belli ettim suan ne onlar beni seviyor nede ben onlari. Buda dogru birsey dgil ama ne yapmak gerekir bilmiyorum

En nefret ettiğim şeylerden biri sürü halinde gezenler,gelmek isteyip yanına ekstra insanlar alan ,ev sahibini zor durumda bırakabileceğini akıl edemeyen insanlar,acaba o kadar insan ne anladı o ortamdan ,söylemeliydiniz ;çok mahcup oldum sizlere birşey ikram edemedim,sanırım yanlış anlaşılma oldu biz sadece halamları bekliyorduk,bir dahakine haberimiz olursa daha iyi ağırlamak isterim.
Ben şahsen söylüyorum ,yapılan davranış ayıp.

Sanki benim cevremdeki insanlar 4/4lük :işsiz:

Insan idare etmek herkesin harcı değildir ve bazen hayat kurtarır..
Her manada, her ortamda, hayatın içinde..

Neyse Mune Mune ablacım, sustum.
Zaten akşam (misafir ağırlayacağım) işlerim vardı :KK53:

30 tane bardağı falan nerden buldun konu sahibi? Ben olsam mevlidde dağıtıldığı gibi tekli meyve sularından aldirirdim ya da plastik bardak, kola ve tatli aldirirdim, kolalari pet bardaklara koyar yaninda da tatliyi koyardim. Demledigin bir caydanlik çay yetti mi ki onlara?

Ayip olursa da olsun, haber vermeden 30 kisiyle evine dalmakta ayip sanki evde mevlid var sanki nişan kutlama var. Anlayissiz insanlardan hic hoslanmam.

Ne alaka ya? misafirden bahsediyoruz, sen bambaska bişeyden bahsediyorsun suanda..
Panik senin bugün canın mı sıkkın, sen neden böyle yaptın ki şimdi?
Benim gönlüm kırık falan değil, misafir sevmiyorum. Yani evime biri gelsin gitsin istemiyorum. E bu da benim fikrim. Rahatsız oluyorum, herkes evinde birini ağırlamayı sevmek zorunda mı? Beni özledilerse dışarıda görüşelim.
Bak benim gibi ne çok insan var, nesi anormal bunun yahu?

İnsan idare edemediğimizi nereden çıkardın?
Çok anlamsız değil mi sence bu tartışma? Ben pembe rengini sevmiyorum diyorum sen pembe nasıl sevilmez diyorsun?

Panik yok!! :D

Yorumunu yaz çekil

Kimseye karışma

Evet misafir sevmiyorum

Hadi Bye :)

Misafir güzeldir ama haberli gelsin ve bu kadar kalabalık gelmesin.sadece cay vererek iyi yapmışsınız.bende yeni tasındım elitimin sitesine(malesef).abartısız soyluyorum tam 15 gün boyunca her gün habersiz bi şekilde geliyorlardı.kac defa soyledik bos.neymiş alısmamız içinmiş zaten çocuklarının yaramazlığından hic bahsetmiyorum.sonra ben gitmeyince oda gelmiyo artık.o yüzden sizde takmayın siz gitmeyin bi iki defa gelirler sonra gelmezler artık.valla kim ne dıyosa desin ben karsımdakinden keyif almıyosam bana gelmesin.

Yine sizinki iyiymiş, 24 kişiye çay servisi yapmışsınız. benim evimde 24 tane çay bardağı bile yoktur ki. Bana gelseler ne yapardım bilmem.
Ama misafir açısından bakıyorum, siz haklısınız ama eşiniz hatalı. Siz bu ailede koloni halinde gezildiğini bilmiyorsunuz ama eşiniz bunu tahmin etmiştir. Buna rağmen bir şey ikram edilmemesi falan hoş değil, ayıp. Ama bunda sizin zerre payınız yok. Eşiniz ya bir şekilde gelmemeleri söyleyecekti, ya da geliyorlarsa bunun önlemini önceden alacaktı.

Back
X