- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Yok ben uyardım o kadına karşı eşimde tamam dedi hatta aynı ortamdayken kadın bişey sorduğunda kınuşur ancak yoksa kendi bişey sormaz ama hasta olsa ararmış ben istemiyorum aramasınıElinizde olmyarak da olsa soguk davranmamaya çalışın çünkü herhangi bir uyarıda bulunmamissiniz. Uyarinizi yaptiktan sonra yanlis bi hareket gorurseniz tavrinizi takinin.
Lorena hadi disaridaki kadinlari kiskaniyordun anladik,esini aile uyelerinden de kiskanmak nasil bir sacmaliktir? Esine karsi ters bir durum mu gordun? Ozel bir sebebi yoksa esini kuzeninin karisindan kiskanmak sapiklik yani su asamadaSuç eşimde değil ama çok yüz veriyo gerçekten bide o kadındahasta olsa eşim arar ben aramasını istemiyorum asla ben ararım onun yerine
Kadın eşimin kuzeni değil.Lorena senin akrabalara da takacağın günü sabırsızlıkla bekliyorduk şimdi patlamış mısırımı alıp yazacaklarını merakla beklemeye geçiyorum
Kuzenler kardeş gibidir, birbirleriyle konuşurlar biliyorsun değil mi? Kadının 8 yaşındaki oğlu da dayısını seviyordur konuşmak istiyordur .neyse. O kadın burayı okusa itham ettiğin şeylerden ne kadar utanır fikrin var mı?
Kadın çok fazla arıyo ve bi ortamdayken aklına ne gelse eşime anlatıyo bu abartı değil miLorena hadi disaridaki kadinlari kiskaniyordun anladik,esini aile uyelerinden de kiskanmak nasil bir sacmaliktir? Esine karsi ters bir durum mu gordun? Ozel bir sebebi yoksa esini kuzeninin karisindan kiskanmak sapiklik yani su asamada
Kadın hasta olsa eşim ararmış bunu kendisi söyledi ve lafını geri alana kadar soğuk davranıcamKötü niyetli olmadığını düşündüğünüz bir kuzen için eşinize soğuk davranmanız ya da eşinizin o kişiye soğuk davranmasını istemeniz biraz saçma olmaz mı
Samimiler demek ki bunda birsey yok kiKadın çok fazla arıyo ve bi ortamdayken aklına ne gelse eşime anlatıyo bu abartı değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?